- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.461
ay onlar neeee??? çok süper. maviş olanından nerden bulabiliriz hacım.
eahhhhh :))) içlerinden halleyi ve rulo katı ayırıyor diğer gerisini elimin tersyle itiyorum şuan. tarzım değil diğerleri.
damak çikolata, bitter çikolata....
tatlışlar biz kafamıza göre son ana kadar çalışalım diyemiyoruz malesef yük kaldırılcak vucuden yoğum işlerde son 2 ay kala stantart masa başı işlerde ise devlet en son doğuma 3 hafta kala izin veriyo (devlet statüsünü söylüyorum bir muasebeci olaraktan kızlar) ama şu var toplamla ücretsiz izin olarak 16 hafta iznimiz var istersen baştan kullan çık istersen sonradan ama 3.hafta kala doktor rapar vermek zorunda ve bunu alan hiçbir işyeride sorumluluk alıp işçiyi çalıştırmıyo bilginize çünkü allah korusun erken doğum vs gibi bişeyde o tazminatı ödemeyi gözü yemiyceğinden son 3 hafta kala hepimizi postalıycaklar :97:
aaa :26: bilmiyodum yaa
yani en fazla 35+5 mi çalışma olayımız
37. haftaya kadar maksimum
37+1'de doğurursak iznin kalanı yanıyo :))))
Yani 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ya izin.
Doğum öncesi izinlerinin maksimum 5 haftasını atabilirsin doğum sonrasına.
Elefera konunun uzmanı gelince anlatsın :))))
37. Haftaya kadar maksimum
yani 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ya izin.
slm hanımlar bebişlerde sizlerde yisinizdir inşallah 2 haftadır giremiyordun nte amniyosentez sıkıntısı sarmıştı yaptırdım kurtuldum çok şükür gelecek p.tesi sonucumu alacam çok heyecanlıyım doğrusu Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
37. haftaya kadar maksimum
Yani 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ya izin.
benim işim masabaşı verirler o zaman inşallah
İnşallah sorunsuz tertemiz alırsın sonuçlarını..
80 e yakın firmanın muhasebesine bakıyoruz haftada 2 taneden aşağı doğum iznine ayrılan insan geliyo önümüze yani bu işlerle ilgilendiğimiz için diyorum işte en doğru bilgiyi sanırım ben verebilrim size max 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz bundan daha fazlasına çalışacağım dersen şayet devletten doğum parası alamıyorsun(2500tl civarı) ama ekstra bir rahatsızlığın söz konusu ise erken izne çıkabiliyosun 16 hafta izin süremiz var bunun dışında eğer izin alırsak işverenin yanı patron bizi sorgusuz salsiz işten çıkarma hakkına sahip izinden sonra gelip kaldığın yerden devam ediyorsun :97:
slm hanımlar bebişlerde sizlerde yisinizdir inşallah 2 haftadır giremiyordun nte amniyosentez sıkıntısı sarmıştı yaptırdım kurtuldum çok şükür gelecek p.tesi sonucumu alacam çok heyecanlıyım doğrusu Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Merhabalar kızlar;
son zamanlarda sadece forumu okuyup çıkıyorum, yazmaya vaktim olmadı. bugün konuştum ben. doğum erken de olsa yeni torba yasa kapsamında doğum öncesi kullanamadığın haftaları doğum sonrasına ekliyorlar. merak etmeyin o konuda içiniz rahat olsun.
80 e yakın firmanın muhasebesine bakıyoruz haftada 2 taneden aşağı doğum iznine ayrılan insan geliyo önümüze yani bu işlerle ilgilendiğimiz için diyorum işte en doğru bilgiyi sanırım ben verebilrim size max 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz bundan daha fazlasına çalışacağım dersen şayet devletten doğum parası alamıyorsun(2500tl civarı) ama ekstra bir rahatsızlığın söz konusu ise erken izne çıkabiliyosun 16 hafta izin süremiz var bunun dışında eğer izin alırsak işverenin yanı patron bizi sorgusuz salsiz işten çıkarma hakkına sahip izinden sonra gelip kaldığın yerden devam ediyorsun :97:
nası yanıyo yaaa
Anam çok şekerBende istiyordum bu tarz ama anacım tüllü almış, şimdi ikinciyi almıyım dedim o yüzden
Merhabalar kızlar;
son zamanlarda sadece forumu okuyup çıkıyorum, yazmaya vaktim olmadı. bugün konuştum ben. doğum erken de olsa yeni torba yasa kapsamında doğum öncesi kullanamadığın haftaları doğum sonrasına ekliyorlar. merak etmeyin o konuda içiniz rahat olsun.
leader bişi sorucam ben devlette çalışıyorum. bana sadece ssk nın maaşımı yatıracağını söylediler. ssk da doğum parası vs... bişey söylemedi. o 2.500 tl lik doğum parası nedir? kimler yararlanabiliyor ve nasıl alıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?