2012 Şubat Anneleri

Ya bi ara etinin kahveli çikolataları vardı niye yapmıyolar onlardan?

benim işim masabaşı verirler o zaman inşallah

aaa :26: bilmiyodum yaa
yani en fazla 35+5 mi çalışma olayımız

37. haftaya kadar maksimum
37+1'de doğurursak iznin kalanı yanıyo :))))
Yani 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ya izin.
Doğum öncesi izinlerinin maksimum 5 haftasını atabilirsin doğum sonrasına.
Elefera konunun uzmanı gelince anlatsın :))))

benim oğlumun doğumunda 2 haftadan fazla günüm yandı

slm hanımlar bebişlerde sizlerde yisinizdir inşallah 2 haftadır giremiyordun nte amniyosentez sıkıntısı sarmıştı yaptırdım kurtuldum çok şükür gelecek p.tesi sonucumu alacam çok heyecanlıyım doğrusu Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

İnşallah sorunsuz tertemiz alırsın sonuçlarını..

Merhabalar kızlar;

son zamanlarda sadece forumu okuyup çıkıyorum, yazmaya vaktim olmadı. bugün konuştum ben. doğum erken de olsa yeni torba yasa kapsamında doğum öncesi kullanamadığın haftaları doğum sonrasına ekliyorlar. merak etmeyin o konuda içiniz rahat olsun.

benim işim masabaşı verirler o zaman inşallah

80 e yakın firmanın muhasebesine bakıyoruz haftada 2 taneden aşağı doğum iznine ayrılan insan geliyo önümüze yani bu işlerle ilgilendiğimiz için diyorum işte en doğru bilgiyi sanırım ben verebilrim size max 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz bundan daha fazlasına çalışacağım dersen şayet devletten doğum parası alamıyorsun(2500tl civarı) ama ekstra bir rahatsızlığın söz konusu ise erken izne çıkabiliyosun 16 hafta izin süremiz var bunun dışında eğer izin alırsak işverenin yanı patron bizi sorgusuz salsiz işten çıkarma hakkına sahip izinden sonra gelip kaldığın yerden devam ediyorsun :97:

leader bişi sorucam ben devlette çalışıyorum. bana sadece ssk nın maaşımı yatıracağını söylediler. ssk da doğum parası vs... bişey söylemedi. o 2.500 tl lik doğum parası nedir? kimler yararlanabiliyor ve nasıl alıyoruz?

Allah hayırlı sonuç versin inşallah

ohh sağol

o parayı şirket bizden geri alıyo

Kapı süsü sanırım bu da :))

Eki Görüntüle 268796

anam bacım cok süpermis bu yaa....

azelya bacım, senin verodigin linktede cok güzel seyler gördüm saol tatlım....
:18:
gelgörki ben burda anca hastanenin sundugu seylerden yaptırırsam yaptırırım gibi, kimse olmadığı icin onlarda, hemsirelere ve hasta bakıcılara gider en kötü..........

ayy edaaa, inanırmısın bugün aklıma geldin sen. bizim diger topige baktım sabah göremedim birsey... insallah güzel temiz sonucları alırsın tatlım... habersiz bırakma.......

nası yanıyo yaaa

Yanmıyomuş artık :))))

Anam çok şeker Bende istiyordum bu tarz ama anacım tüllü almış, şimdi ikinciyi almıyım dedim o yüzden

Benim de görümce benden habersiz bişey almaz inşallah :)

Canım hadi hayırlısı inşallah tertemiz çıkar sonuçların, geçmiş olsun.
Ön rapor verdiler mi?

Aaaaaa süper :)))

Doğum yaptıktan sonra başvurulup alınıyor sanırım.
Sonradan bu parayı kesiyorlar mı? Çeyiz parası gibi?

Canım hadi hayırlısı inşallah tertemiz çıkar sonuçların, geçmiş olsun.
Ön rapor verdiler mi?

hayır ben numuneleri verdim ve bana sadece 3 hafta sonra gelip sonucunu alacaksın dediler ön rapor falan değil ama teslim almam gereken 1 kağıt verdiler sadece

cnm ara ara karabatak gibi cıkıp sana sorular soruyorum ama hatırlarsın belki 2 li testi sormustum zeynep kamılde yapılıyor mu dıe ..yazısmıstık ben ultrsonu dısarda aynı gunde kanı zeynep kamılde yaptırdım sonucumuda aldım cok sukur bişii yokmus..o arada da detaylı ultrson ıcın 7 aralıga randevu aldım..sunu merak edıorum sen gitmişmiydin? renkli mi onların detaylı baktıkları ultrson onu merak ettim..tskler simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…