2012 Şubat Anneleri

cnm benim ssk maaşı dedikleri şey kılıfına uydurulmuş bişi yani devleti analıktan faydalandırdığı doğum parası die adlandırılan para hamimelik boyunca sigortalı olarak bir yerde çalışıyo gözüküyosan devlet doğumdan tam 1 ay sonra doğum parasını sskdan gidip alabiliyorsun yani özel bişi yapmana gerek yok başvuru vs sadece sigortanın yatması yeterli
Allah hayırlı sonuç versin inşallah

ohh sağol

o parayı şirket bizden geri alıyo

olur mu cnm öyle şey devlet bunu kayıtsız şartsız sana veriyo sigortalı çalışansan eğer hiç kimsenin o parayı elinden alma gibi bir hakkı yok hayatım öyle bişi oluırsa şirketi dava etsen adamın afedersin poposundaki donuna kadar çeker alırsın

selam kızlar nasılsınız :) ben bayadir giremiyordum..4 hafta once turkiyeden tatilden geldim..simdi londradayim...londrada yaptirdigim 2 li testim cok iyi cikmasina ragmen ( 1:7686 ) istanbulda 4lu test yaptirim dedim..garanti olsun diye...yaptirmaz olaydim lonradaya dondugumde test sonucunu mail olarak aldim ve yaklasik 3 hafta kabuslar icinde yasadim.. test sonucum 1:18 pozitif yani dawn sendrom riski cok yuksek cikti ve doktor acil amniyosentez yapilmasini onerdi...o gunden sonra neler yasadigimi az cok tahmin edersiniz..resmen kabus gibi amniyosentezin riskleri bi yandan dawn sendromu riski bir yandan oldum oldum dirildim resmen...neyseki burada doktorum cahit beni dunyanin en iyi profesorlerinden biri olan profesor Kypros Nicolaides ile tanistirdi..adam aminiyosentez konusunda 1 numara..londrada hangi doktora sorduysam eger ona yaptiracaksan hic korkma tamamen guvenebilirsin dediler..sonra bi arastirdim adam wikipedia da bile var...dunyaca unlu national geographic icin anne karninda yasam belgeselerine konu olmus o derece..neyse ozel muaynehanesinden randevu aldik ve gecen hafta carsamba anmiyosentez oldum hemen 2 gun icindede sonucumu aldim..allaha binlerce kez sukurler olsunki kizim sapasaglam hic bu kadar rahatlamis hissetmedim kendimi daha once...dunyaya yeniden geldim sanki simdi icimde zipir zipir oynuyo tatlimmm :) allah kimseye yasatmasin cok kotu gunler gecirdim..bir dahaki hamileligimde 4 lu testi asla yaptirmam..cunku 16-20. haftalarda annedeki hormonlarin en cok inislerde ve yukselislerde oldugu haftalarmis ve bu nedenle 3 lu ve 4 lu testlerin guvenilirligi % 60 lardaymis...bu sebeple amerikada ve ingilterede 3 lu ve 4 lu testler kaldirilmis..burada yapilmamasinin nedeni buymus megerse..bende ilgilenmiyorlar burda diye salak gibi yaptirdim...bir dahaki hamileligimde asla yaptirmam..amniyosentez ile birlikte dusuk riskide almis olunuyor cunku..neyse cok uzattim bizim turk labaraturarli amniyosentez parasi alabilmek icin test sonuclariyla oynayabiliyorlarmis..kuvez parasi alabilmek icin erken dogum yapilmasi gerekiyor diye kadirip 7. - 8. ayda sezeryanla bebekleri aliyorlar turkiyede..aman allah korusun...aklinizda bulunsun kizlar...bir dahaki hamileliklerinizde bilinki 2 li testin guvenilirligi %90 larda iken 3 lu ve 4 lu testlerin guvenilirligi % 60 larda...bi cok ulkede kaldirilan 3 lu ve 4 lu test para tuzaklarina sakin aldanmayin etrafinizada soyleyin mutlaka..optummm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben mevlüt şekerlerine bayıldım kesin yaptırcam onlardan yaaa çok güzelllll
renkli çok güzel üstüne de iki tane biblo koydurcam allah kısmet ederse
çokdeğişik şimdiye kadar kimsede görmedim

Neler yaşamışsın canım ya, hoşgeldin bu arada özlemişiz
Okuduktan sonra 4lüden vazgeçtim.

ama izindeyken paranızı alıyorsunuz deniyor
siz paranızı almıyor musunuz acaba

çok geçmiş olsun
öyle vicdansızlar vardır dimi ALlah uzak tutsun herkesten

Afiyet olsun. Ben de sıkılırım 
Zaten de yapamam o da ayrı ehehehhe

Aynını düşünmüştüm ben de, hastanede gelene verip kalanını da kendim yerim diye

Orgu sıkıcı, ama bazı urunler var, alıp-kendın hazırlıyorsun.
Vardı bır sıte, bulamadım sımdı.
Oradan alıp, bır kac tane yapabılırız.
Hem anı kalır bıze, hemde doguma bır kac gun kala yatacagız, mesgalemız olur.
Evet, ben sık bır sepet hazırlayacagım, hastane odası ıcın.
Tabıı doguma kostururken aklıma gelmez ama, sonra esım gıder getırır.
Boyle kurabıye degılde, nıkah sekerı gıbı suslu mını hedıyelıkler hazırlamayı dusunuyorum.
Emınonu de satılıyor malzemeler.
Usenmezsem gıderım bır gun.

çok geçmiş olsun nasıl bir his olduğunu çok iyi bilirim ama şanslısın ki 2 günde amniyosentez sonucunu almışsın burda 3 hafta benm sonucumu almama daha 1 hafta var ama çok şükür sorunsuz devam ediyorun benm içinde dua et lütfen

canım neler atlatmışsın ama sonucun iyi olmasına çok sevindim gözün aydın

Bugün aklıma geldin epeydir görünmüyor diyordum..
Çok çok geçmiş olsun cnm..
Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin..

bende detaylıya gireyim kendimi eminönü sokaklarına atmayı düşünüyorum

Sağolsasın:) şimdi sskyı aradım 37. haftadan itibaren raporlu sayıldığımız için para ödemediklerini, geçmiş maaş ödemesinin işe başladığımız (rapor tarihinden itibaren yapıldığını söylediler. ama ihtiyaç durumu söz konusuysa ssk izinli olduğun günden doğuma kadar olan sürenin parasını ödüyormuş

Tatlım cok cok gecmis olsun... neler yasamıssın canım ya... iyi sonuclar almana cok sevindim... evet 3lü testin oranı %60... 2li testin %90 banada doktorum aynısını söylemisti....

evet canım Zeynep kamilde detaylı usg yaptırdım.
renkli değil, ikinci düzey usg zeynep kamilinki.Bildigin ultrason renginde.
ama tek farki 4 boyut ve renkli olmayışı.ama doppler usg yani.
bu ayrıntılının asıl amacı bebeğin iç organ gelişimini inceleyerek herhangi bir anomali yada kromozom bozuklugu belirtisi var mı ona bakmak .
zeynep kamilinki de detaylı ultrason yapabilmek için gerekli kalitede ultrason cihazı.
renkli veya 4 boyut işin keyfe keder lüks kısmı.
Ki zaten zeynep kamilde usg ekranını sana çevirmiyorlar.
Yani doktoruna da bağlı, detaylıda bana göstermediler.
2li testte göstermişlerdi.

edacım hayırdır, benim sana yazdıgımı görmedin mi yoksa? gördüysen sorun yok...

banuesra; gözün aydın. Allah'a şükür ki iyi haberler almışsın. ancak o amniyosentezi yaptırana ve sonucu alana kadar neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Sağlıcakla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. bu testler yüzünden hep stres altındayız, hamileliğin tadını çıkartamadık. tekrar tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…