2012 Şubat Anneleri

Bizim burda da var Sefakoyde. Ben o hastaneye gidiyorum devamlı olarak aydan aya kontrole ama arada kacamaklar da yapıyorum tabi :)

Ben doktorumdan memnunum cok ilgili bir bayan heryerini gosteriyor bebegin.

sen ayrıntılıya girdinmi dünyam yeliz???

yada nezaman giricen????

patates yemeğini yarın yapsan olmazmıymış????bu gün balık yeseniz?

Evde değilim cnm işteyimde eğer zararı olmazsa çaycı abiye yaptırcam nane limon..
Oda iyi gelmezse izin alırım öğleden sonra..
İlk kez böyle oluyorum puff..

Zararı olacağını sanmıyorum canım...Bitkilerden adaçayı zararlı onu biliyorum...
Bir yaptır bakalım sakinleyecek mi miden....

canım işte erkek milleti yaa
hiç üzülmeye değmez
sen iyi olursan onlarda iyi sen kötü olursan onlar da kötü
onları takmamak en güzeli

Annanen cok dogru soylemis dogru bosuna EL degiller :)
Kaynanamlar olmasaydı daha cok yerdim balık herhalde 1 kg rahat olurdu o zaman oglum

sende ezdirme kendini
hergün de temizlik yapma
haftada bir kere süpür nelerine yetmiyor
hamilesin sen bebeğine birşey olsa onların bir yerleri duymayacak

Gece midemde bişe yoktu cnm sabah kahvaltı yaparkende bişe yoktu..
Sabahta öle midemi bozacak bişe yemedim halbu ki..
Az bir şey ceviz içi aldım sonra ekmek arası haşlanmış yumurta bir bardak süt o kadar gelincede işe su içtim..
Neden böyle oldu anlamadım..
İki gündür geceleri kötü kötü rüya görüyorum uyku tutmuyor sonrada üstümü başımı açıyorum üşüttüm sanırım ben..
Benim ki daha çok ekşime gibi..
Aklıma yemek geldikçe çıkartacak gibi oluyorum..
İlk kez böyle oldum..
Üşüttüm ya üşüttüm
Nane limonum geldi içeyim inşallahh faydasını görürüm..

Dünyamcım, senin yerinde olsam kendime kadar alırım, gündüz pişirir yerim, onlar da ne zaman diyorlarsa o zaman pişirsinler, onlarla da yersin.
Akşam illa kokudan anlayacaklardır balık piştiğini. Sorduklarında da benim canım istedi, malum hamileyim erteleyemem, siz de istemediğiniz için kendime kadar aldım der geçerim, uzatmam bile.
Eşime de bu konuyu hiç açıp ailesi yüzünden onunla polemiğe girmem. "Annen şunu dedi, babam şöyle yaptı..." tarzı cümleler erkekleri her zaman irrite eder ve daha hiç işe yaradığını ve eşine hak verdiğini görmedim ademoğlunun.
Daha çok sana bilenir. Bırak şikayet eden, dırdır yapan o taraf olsun. Sürekli eşinin canını sıkan, sorun yaratan taraf olma,biraz politik ol.

sen ayrıntılıya girdinmi dünyam yeliz???

yada nezaman giricen????

patates yemeğini yarın yapsan olmazmıymış????bu gün balık yeseniz?

Ben ayrıntılıya girmedim. Bizim burdaki subesinde yokmus ayrıntılının cihazı. Zaten olsa da esim ve kaynanamlar gerek yok ona diyorlar kendi kızları girmemis benim de girmeme gerek yok ondan :)

Kendime kadar alsam esim de laf yapar cunku oyle bir huyumuz var. Bisey aldık mı evdekileri de dusunmek zorundayız biz!

Bu zamana kadar esime hicbisey soylemedim ama adayanamadım artık boyle illa inatla kendi dedikleri olsun istedikleri icin.
Esim de ters karsılamadı zaten sinirlerim iyice bozulmustu. O da ters tepki verseydi kafayı yeridm herhalde.

Ben ayrıntılıya girmedim. Bizim burdaki subesinde yokmus ayrıntılının cihazı. Zaten olsa da esim ve kaynanamlar gerek yok ona diyorlar kendi kızları girmemis benim de girmeme gerek yok ondan :)

hay allahım yaa..:))
zaten birşey varsa bile artık normal muayenede bile anlıyor doktorlar..yoktur bişeyi bebeğinin..

limonik allah seni ne yapsın kız ekmek arası haşlanmış yumurtayı nasıl ? yedin...hadi yedin üstüne sıcak süt ohhhhhhhh geçmiş olsun..iyi bozmadın mideyi çıkarmadın..tam dokunacak şeyleri yemişin yumurtayı az yemen lazımdı süt zaten gaz yapar üstüne sularıda içince şiştin tabi.. nane limon çok iyi gelir ama karıştırma bi daha o kadar canım..acısını bir ben bilirim bide allah...nasıl zehirlendim geçen ayy yazmıştım burda..sende öyle olursun allah korusun..az az sık sık yee...

kızlar süper sabahlık ve pijama takımı buldum doğum için. Ben çok begendm sizde begenirsiniz inşallah. Sabahlığın kenarları ve kalbi kurdelesi mor olcak benimki..

hay allahım yaa..:))
zaten birşey varsa bile artık normal muayenede bile anlıyor doktorlar..yoktur bişeyi bebeğinin..

Yok benim icim rahat zaten bebegimin bir sorunu oldugunu dusunmuyorum zaten.

Allah'a sukur artık hep hareketlerini de hissettigim icin bir sıkıntı yapmıyorum. Ama herkesde goruyorum 4d resimleri var, benim niye yok diye uzuluyorum birazcık.

Ucuz birsey de degil 200 tl istiyorlar sigortam yok diye. O yuzden gidip de goremiyorum bebegimi 4d olarak

Annanen cok dogru soylemis dogru bosuna EL degiller :)
Kaynanamlar olmasaydı daha cok yerdim balık herhalde 1 kg rahat olurdu o zaman oglum
muhohoyytttt ye anacım kız dündü bizim buranın pazarı bide pazar günü var aynı yerde 2 kere pazar var iyi akıl ettin benim oğlumda tosuncuk olsun bende 2 kere yiycem pazara bişi kalmadı alırım yine paluğu koyarum tavaya uyyyyyyy haçen oğluma yarasun

Durumumla hiç ilgilendiği yok ki baştan beri.Sanki tek ben istedim bu çocuğu.Ewet bilmiyorum sadece benim ki mi bu kadar merhametsiz ama ben ağlayan birini
görünce hayatta dayanamam.Valla derdini anlayamıyorum ki .Ben kavga olmasın diye elimden geleni yaparken onun umurunda değil..

canım işte erkek milleti yaa
hiç üzülmeye değmez
sen iyi olursan onlarda iyi sen kötü olursan onlar da kötü
onları takmamak en güzeli

Aynen öyle .Hiç sesimi çıkarmaz her dediğini yaparsam benden iyisi yok.Tam hayallerinin kadınıyım...Ama bi isteğim olsun azıcık muhalefet olayım bende kötüsü yok..
İşte takmamayı becerebilmek önemlisi ama yapabilirsem...öğrenicem inşallah

canım birlikte mi yaşıyosunuz altlı üstlü falan mı
Allah sabır versin gerçekten sinir bi durum
çok zordur beraber olmak bravo gerçekten her yiğidin harcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…