- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.721
Bizim burda da var Sefakoyde. Ben o hastaneye gidiyorum devamlı olarak aydan aya kontrole ama arada kacamaklar da yapıyorum tabi :)
Ben doktorumdan memnunum cok ilgili bir bayan heryerini gosteriyor bebegin.
Evde değilim cnm işteyimde eğer zararı olmazsa çaycı abiye yaptırcam nane limon..
Oda iyi gelmezse izin alırım öğleden sonra..
İlk kez böyle oluyorum puff..
Saolun canlarım benim.Dediğiniz gibi sıkmamak elimde değil.Aslında büyütülecek bir konu da yoktu.Abim asker benim.Pazar günü annemler onu ziyarete gidecekti.Eşimden izin istedim.Vermeyince de biraz ısrar ettim.Sırf ısrar ettim diye bana kapıyı gösterdi.Ağzından çıkanları söylemiyorum zaten.Ne kadınlığı bilmeyişim kaldı ne de saygısızlığım.Ağzına geleni sırf canımı acıtmak için söyledi.O günden beri konuşmadı benimle.Ağrılarıma ,ağlamama hiç bişey demedi.Sanki ben düşmanım..Dün en sonunda tak dedi canıma aileme gidiyorum dedim.Sen bilirsin dedi.Tabi gidemedim.Bebek olmasa gidicem ama şimdi nasıl gideyim.İşten çıkarılıp çıkarılmayacağımı bile bilmiyorum.Aileme ne derim.Ortada büyük birşey de yok.İnadı ,bencilliği evliliğimizi bitirme noktasına getirdi.Ama umurunda değil.Dün eve geçtim yine mecburen.Yanına oturttu beni .Bende dayanamayıp omzuna yattım.O da hiçbişey yapmadı başta.Sonra dedim ki gitmedim aileme.Eğer istemiyorsan beni aç davanı.Ben babama meseleyi anlatamam.Bukadar basit bişey yüzünden geldim diyemem dedim.O da kim sana git diyor dedi (dengesiz şey işte) sonra sarıldı ve hiçbişey olmamıs gibi konuyu açmadık ,yemek yiyip yattık ...Böyle işte 5 gündür beni yedi.Bu kadar umursamaz,sevgisiz olması tamamen yıktı beni.Ben adım atmasam umurunda değil adamın ...Elimde olmadan da çok üzdüm bebeğimi.
yelizcim anlamaz bunlar kaynanana kayınpeder milleti anneannemin bir lafı var iyi olsaydı adları EL OLMAZDI DİMİ?
Bu arada bebeğin nie tosuncuk olduğunu buldum balık folic asit kaynağı oda bebeğe yarıyor sende çok seviyosun ondan kızlar balığa hücümmmmmmmmmmmm alla allah
tosunum benim yisin onun kollarını bacaklarını teyzesi
Yok cok alıcam. Yemezlerse yemesinler sonra ben yerim gene. Her hafta balık sorunu yasıyorum ya.
Koydeyken bunlar ne guzel kocamla haftada 2 kere yiyorduk geldiler duzen bozuldu! Valla Esimle basbasa olsak cok iyi anlasıcaz da iste bunlar bozuyo isi.
Ama artık icime atmıycam hicbiseyi valla bu ne ya yeter. Oram agrıyo diyorum kızıyla kıyaslıyo her hamilelik aynı mı sanki.
İgne yerim acıyordu dun aksam. Acaba Gormcemin de boyle mi olmus diye soruyo bana. Evet onun da sismis 1 hafta cekmis agrısını dedim!
Valla resmen gavur kızı gibi davrnaıyorlar ya. Hic acımaları yok bana. Ben gelmeden once bu ev islerini nasıl yapıyormus acaba bok mu goturuyormus evi cok merak ediyorum !
git için rahatlasın cnm dediğim gibi söyleme belkide dediğim gibi yanlış görmüştür inşallahta öyledir
doktorum yanılş görmemiştir ama inşalah doktorumun dediği gibi önemsizdir,bir kişi daha öyle dese,önemsiz dese içim rahatlıcak..
allahım yardım et..
bebeğimin ağzını açıp kapadığı görüntüsü aklıma geliyor,bide böbreğini düşünüyorum ağlıyorum hep o günden beri:85:
benimde miğdem bu hafta çok kötü durumda hatta gece bile uyutmuyor senin ağrı nasıl ama benim miğdemde sanki taş gibi sert bişey var yattıgım zaman yemek borumda geziniyor gibi sıcak bişeyler içincede yanıyor ve bulanıyor seninde böylemi dr kontrolüm ay sonu şimdi bunun için gitmek istemedim akşam netten biraz araştırdım soda ve ılık süt iyi geliyormuş birde renni çigneme tabletim var eger benimki gibiyse agrın ekşi daha kötü yapıyor
sen ayrıntılıya girdinmi dünyam yeliz???
yada nezaman giricen????
patates yemeğini yarın yapsan olmazmıymış????bu gün balık yeseniz?
Zararı olacağını sanmıyorum canım...Bitkilerden adaçayı zararlı onu biliyorum...
Bir yaptır bakalım sakinleyecek mi miden....
Dünyamcım, senin yerinde olsam kendime kadar alırım, gündüz pişirir yerim, onlar da ne zaman diyorlarsa o zaman pişirsinler, onlarla da yersin.
Akşam illa kokudan anlayacaklardır balık piştiğini. Sorduklarında da benim canım istedi, malum hamileyim erteleyemem, siz de istemediğiniz için kendime kadar aldım der geçerim, uzatmam bile.
Eşime de bu konuyu hiç açıp ailesi yüzünden onunla polemiğe girmem. "Annen şunu dedi, babam şöyle yaptı..." tarzı cümleler erkekleri her zaman irrite eder ve daha hiç işe yaradığını ve eşine hak verdiğini görmedim ademoğlunun.
Daha çok sana bilenir. Bırak şikayet eden, dırdır yapan o taraf olsun. Sürekli eşinin canını sıkan, sorun yaratan taraf olma,biraz politik ol.
Ben ayrıntılıya girmedim. Bizim burdaki subesinde yokmus ayrıntılının cihazı. Zaten olsa da esim ve kaynanamlar gerek yok ona diyorlar kendi kızları girmemis benim de girmeme gerek yok ondan :)
sende ezdirme kendini
hergün de temizlik yapma
haftada bir kere süpür nelerine yetmiyor
hamilesin sen bebeğine birşey olsa onların bir yerleri duymayacak
Gece midemde bişe yoktu cnm sabah kahvaltı yaparkende bişe yoktu..
Sabahta öle midemi bozacak bişe yemedim halbu ki..
Az bir şey ceviz içi aldım sonra ekmek arası haşlanmış yumurta bir bardak süt o kadar gelincede işe su içtim..
Neden böyle oldu anlamadım..
İki gündür geceleri kötü kötü rüya görüyorum uyku tutmuyor sonrada üstümü başımı açıyorum üşüttüm sanırım ben..
Benim ki daha çok ekşime gibi..
Aklıma yemek geldikçe çıkartacak gibi oluyorum..
İlk kez böyle oldum..
Üşüttüm ya üşüttüm
Nane limonum geldi içeyim inşallahh faydasını görürüm..
hay allahım yaa..:))
zaten birşey varsa bile artık normal muayenede bile anlıyor doktorlar..yoktur bişeyi bebeğinin..
muhohoyytttt ye anacım kız dündü bizim buranın pazarı bide pazar günü var aynı yerde 2 kere pazar var iyi akıl ettin benim oğlumda tosuncuk olsun bende 2 kere yiycem pazara bişi kalmadı alırım yine paluğu koyarum tavaya uyyyyyyy haçen oğluma yarasunAnnanen cok dogru soylemis dogru bosuna EL degiller :)
Kaynanamlar olmasaydı daha cok yerdim balık herhalde 1 kg rahat olurdu o zaman oglum
git için rahatlasın cnm dediğim gibi söyleme belkide dediğim gibi yanlış görmüştür inşallahta öyledir
doktorum yanılş görmemiştir ama inşalah doktorumun dediği gibi önemsizdir,bir kişi daha öyle dese,önemsiz dese içim rahatlıcak..
allahım yardım et..
bebeğimin ağzını açıp kapadığı görüntüsü aklıma geliyor,bide böbreğini düşünüyorum ağlıyorum hep o günden beri:85:
Canım erkekleri anlamak mümkün olmuyor bazen.
Yürekleri bir katılaştı mı ağlasan da, hastalansan da görmezden gelebiliyorlar.
Dahası belki durumunu koz kullandığını düşünüyorlar...
En güzeli birkaç gün sen de soğuk dur, ama kavga çıkarma...Belki canını sıkan başka birşey vardı, işle alakalı filan....
canım işte erkek milleti yaa
hiç üzülmeye değmez
sen iyi olursan onlarda iyi sen kötü olursan onlar da kötü
onları takmamak en güzeli
Kızlar cıldırıcam ya kaynanamı oldurucem ya da o beni sinir krizinden oldurucek
Dun deidm ki yarın balık alıcam. Dedi ki pazartesi alınır balık ( pazar var diye ) dedim ki o zaman da evde yemeklik oluyor bisey oluyor alamıyoruz.
Sabah ise giderken kayınpederime demis ki patates yemegi yapsın aksama
Ben balık alıcaktım dedim. Yok yarın alırız annen de evde olur yeriz hep birlikte dedi kayınpederim. Dedim yarın dolma sarıcaklar onu pisirirler ikisini de yeriz dedi.
Gittim esimi aradım! deidm bu evde benim dedigim olmıycak mı hic annen patates yemegi pisir demis ben balık istiyorum napıcam simdi dedim. patates yemegi pisir dedi ama canım balık istiyor benim dedim o zaman balık da al dedi. Ama annen sonra niye aldın balık diycek dedim yok yok demez dedi. Dedim gecen sene kızına baban cekip cekip goturuyormus balıkları da ben isteyince boyle yapıyorlar cok zoruma gidiyor boyle yapmaları dedim! Sen al balık patates yemegi de yap dedi iyi tamam deidm kapattım.
Kayınpederim hala diyo ki yarın alırız yarın alırız. Benim canım istiyo diyorum 1 gunden bisey olmaz diyo! Sinir krizi geciricem dedigim hicbisey olmuyor
Ama inat degil mi! Gidicem alıcam balık! Ben gavur kızı mıyım da benim canım bisey istedigi zaman boyle sonra sonra diyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?