- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.741
Yok cok alıcam. Yemezlerse yemesinler sonra ben yerim gene. Her hafta balık sorunu yasıyorum ya.
Koydeyken bunlar ne guzel kocamla haftada 2 kere yiyorduk geldiler duzen bozuldu! Valla Esimle basbasa olsak cok iyi anlasıcaz da iste bunlar bozuyo isi.
Ama artık icime atmıycam hicbiseyi valla bu ne ya yeter. Oram agrıyo diyorum kızıyla kıyaslıyo her hamilelik aynı mı sanki.
İgne yerim acıyordu dun aksam. Acaba Gormcemin de boyle mi olmus diye soruyo bana. Evet onun da sismis 1 hafta cekmis agrısını dedim!
Valla resmen gavur kızı gibi davrnaıyorlar ya. Hic acımaları yok bana. Ben gelmeden once bu ev islerini nasıl yapıyormus acaba bok mu goturuyormus evi cok merak ediyorum !
limonik allah seni ne yapsın kız ekmek arası haşlanmış yumurtayı nasıl ? yedin...hadi yedin üstüne sıcak süt ohhhhhhhh geçmiş olsun..iyi bozmadın mideyi çıkarmadın..tam dokunacak şeyleri yemişin yumurtayı az yemen lazımdı süt zaten gaz yapar üstüne sularıda içince şiştin tabi.. nane limon çok iyi gelir ama karıştırma bi daha o kadar canım..acısını bir ben bilirim bide allah...nasıl zehirlendim geçen ayy yazmıştım burda..sende öyle olursun allah korusun..az az sık sık yee...
Yok benim icim rahat zaten bebegimin bir sorunu oldugunu dusunmuyorum zaten.
Allah'a sukur artık hep hareketlerini de hissettigim icin bir sıkıntı yapmıyorum. Ama herkesde goruyorum 4d resimleri var, benim niye yok diye uzuluyorum birazcık.
Ucuz birsey de degil 200 tl istiyorlar sigortam yok diye. O yuzden gidip de goremiyorum bebegimi 4d olarak
kızlar süper sabahlık ve pijama takımı buldum doğum için. Ben çok begendm sizde begenirsiniz inşallah. Sabahlığın kenarları ve kalbi kurdelesi mor olcak benimki..
Eki Görüntüle 269197 Eki Görüntüle 269196
Kız ben hep böle kahvaltı yapıyorum..
Ekmek arası derken az birşey ekmek, sütüde normalde her sabah içerdim zaten hamile kalmadan öncede..
Yani benim midem kaldırıyordu böle şeyleri ama dediğim gibi üşüttüm galiba..=)
Hem normalde kahvaltıda ne yenir ki yumurta süt peynir reçel felan..,Yani bence ağır değil gibi..
bunların bulunduğu site hangisi detaylı bakıyım sabahlık arıyorumda
Kendime kadar alsam esim de laf yapar cunku oyle bir huyumuz var. Bisey aldık mı evdekileri de dusunmek zorundayız biz!
Bu zamana kadar esime hicbisey soylemedim ama adayanamadım artık boyle illa inatla kendi dedikleri olsun istedikleri icin.
Esim de ters karsılamadı zaten sinirlerim iyice bozulmustu. O da ters tepki verseydi kafayı yeridm herhalde.
Yok benim icim rahat zaten bebegimin bir sorunu oldugunu dusunmuyorum zaten.
Allah'a sukur artık hep hareketlerini de hissettigim icin bir sıkıntı yapmıyorum. Ama herkesde goruyorum 4d resimleri var, benim niye yok diye uzuluyorum birazcık.
Ucuz birsey de degil 200 tl istiyorlar sigortam yok diye. O yuzden gidip de goremiyorum bebegimi 4d olarak
canım birlikte mi yaşıyosunuz altlı üstlü falan mı
Allah sabır versin gerçekten sinir bi durum
çok zordur beraber olmak bravo gerçekten her yiğidin harcı değil
Annem “Elin gülü ele kokmaz.” der…Doğrudur. Sadece sen yaşamıyosun bu tip şeyleri.
Emin ol herkesin hayatında az veya çok var...
Geçen hafta Cuma bir trafik kazası geçirdim ben, belki okumuşsundur. Ciddi bir kazaydı, kemerim olmasa ağır yaralanabilirdim. Ufak tefek sıyrıklarla atlattım. Ama hastaneye götürüldüm. Olay sabah erken saatte oldu. Gece saat 21:30 gibi görümcemi arayarak sakin bir şekilde kazadan bahsettim, iyi olduğumu, hastanede kontrolden geçtiğimi ne bebekte ne bende sorun olmadığını, evime geldiğimi anlattım. Dilersen ailene söyle, moralleri bozulur dersen söyleme dedim. Söylemiş. Her şeyi olduğu gibi bunu da abarttılar. Kaynımı aramışlar, o da Avrupa yakasındaymış. Çabucak gelmiş.
Bana ne dedi kayınpederim biliyor musun (görümceme söylüyor güya, ama bana giydiriyor lafı) “Neden X’e (kaynım) söylediniz, ya arabayla gelirken hız yapsa, ışıklarda durmasa kaza yapsa benim çocuğuma bir şey olsa!”
Ben bebeğimle birlikte kaza geçirmişim, ölümden dönmüşüm mevzu olan şeye bak.
Hala daha bir ihtimalin derdinde. Hiç istifimi bozmadım, bozmam da.
Eşime de onlar gittikten sonra bir şey demedim. Kendi de oradaydı, duydu.
Aklı fikri yok mu değerlendirsin…
Annem “Elin gülü ele kokmaz.” der…Doğrudur. Sadece sen yaşamıyosun bu tip şeyleri.
Emin ol herkesin hayatında az veya çok var...
Geçen hafta Cuma bir trafik kazası geçirdim ben, belki okumuşsundur. Ciddi bir kazaydı, kemerim olmasa ağır yaralanabilirdim. Ufak tefek sıyrıklarla atlattım. Ama hastaneye götürüldüm. Olay sabah erken saatte oldu. Gece saat 21:30 gibi görümcemi arayarak sakin bir şekilde kazadan bahsettim, iyi olduğumu, hastanede kontrolden geçtiğimi ne bebekte ne bende sorun olmadığını, evime geldiğimi anlattım. Dilersen ailene söyle, moralleri bozulur dersen söyleme dedim. Söylemiş. Her şeyi olduğu gibi bunu da abarttılar. Kaynımı aramışlar, o da Avrupa yakasındaymış. Çabucak gelmiş.
Bana ne dedi kayınpederim biliyor musun (görümceme söylüyor güya, ama bana giydiriyor lafı) “Neden X’e (kaynım) söylediniz, ya arabayla gelirken hız yapsa, ışıklarda durmasa kaza yapsa benim çocuğuma bir şey olsa!”
Ben bebeğimle birlikte kaza geçirmişim, ölümden dönmüşüm mevzu olan şeye bak.
Hala daha bir ihtimalin derdinde. Hiç istifimi bozmadım, bozmam da.
Eşime de onlar gittikten sonra bir şey demedim. Kendi de oradaydı, duydu.
Aklı fikri yok mu değerlendirsin…
bende sütle yumurtayı kahvaltıda bir arada yiyip içemem aslaaa!!!kahvaltıda yumurtamı yiyorum her sabah,sütümüde ara öğünde içiyorum,yada gece yatarken.yada herm ara öğünde hemde gece!:))ama kahvaltıda yumurta yemezsem içerim.
benim doktorumun dediğine göre onlar işin sülü tarafı diyor!önemli olan bebeğin normal ultrasonda sağlıklımı,gerisi boş diyor!
bendede yok öyle görüntüler.ayrıntılıda verir sandım,vermedi!ama merak işte,öyle de görmek isitoyruz bebişlerimizi!..
Ya ben tuhafım demek ki :))
Ben ikisinide seviyorum çok şükür..
Sabahları çay yapmam sevmiyorum çünkü..
Eee hazır meyve sularıda malum hep Fruktoz..
Ancak kış olursa taze sıkarım portakalı felan ..
Eee ne yapayım kuru kuru boğazımda kalacağına lokmalar sütle yapıyorum kahvaltımı..
Bence de 4D'ler, CD'ler filan ,işin lükse kaçan kısmı.
Önemli olan 2.düzey usg incelemesi...Yani normal usg görüntüsü kafi, organları incelensin yeterli...
O zaman kimseyi kafama takmıyorum, kendi bildigimi yapıyorum ve balıgı alıyorum bugun!
Kaynanamın canı da patates yemegi cektiyse otursun yesin onu zaten gece 10-11 de geliyor eve o saatten sonra da onunla ugrasamam valla
bblau sen trafik kazasımı geçirdinn!!!ben okumadım,gözümden kaçmış!yada okudum cevap verdimmi bilmiyorum!ama görünce şimdi şaşırdım birden!demekki daha önce okumadım!yada ben bunadım!:))
belki yazmışımdır ama tekrar geçmiş olsun canım..aaa ..allah korumuş bbeğinle seni!
Yazık gunah valla ya.. Zerre kadar dusunmuyorlar bizler.. Allah obur dunyada sorsun bu bize yaptıklarını bunlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?