2012 Şubat Anneleri

Annem “Elin gülü ele kokmaz.” der…Doğrudur. Sadece sen yaşamıyosun bu tip şeyleri.
Emin ol herkesin hayatında az veya çok var...
Geçen hafta Cuma bir trafik kazası geçirdim ben, belki okumuşsundur. Ciddi bir kazaydı, kemerim olmasa ağır yaralanabilirdim. Ufak tefek sıyrıklarla atlattım. Ama hastaneye götürüldüm. Olay sabah erken saatte oldu. Gece saat 21:30 gibi görümcemi arayarak sakin bir şekilde kazadan bahsettim, iyi olduğumu, hastanede kontrolden geçtiğimi ne bebekte ne bende sorun olmadığını, evime geldiğimi anlattım. Dilersen ailene söyle, moralleri bozulur dersen söyleme dedim. Söylemiş. Her şeyi olduğu gibi bunu da abarttılar. Kaynımı aramışlar, o da Avrupa yakasındaymış. Çabucak gelmiş.
Bana ne dedi kayınpederim biliyor musun (görümceme söylüyor güya, ama bana giydiriyor lafı) “Neden X’e (kaynım) söylediniz, ya arabayla gelirken hız yapsa, ışıklarda durmasa kaza yapsa benim çocuğuma bir şey olsa!”
Ben bebeğimle birlikte kaza geçirmişim, ölümden dönmüşüm mevzu olan şeye bak.
Hala daha bir ihtimalin derdinde. Hiç istifimi bozmadım, bozmam da.
Eşime de onlar gittikten sonra bir şey demedim. Kendi de oradaydı, duydu.
Aklı fikri yok mu değerlendirsin…

Son düzenleme:

Kız ben hep böle kahvaltı yapıyorum..
Ekmek arası derken az birşey ekmek, sütüde normalde her sabah içerdim zaten hamile kalmadan öncede..
Yani benim midem kaldırıyordu böle şeyleri ama dediğim gibi üşüttüm galiba..=)
Hem normalde kahvaltıda ne yenir ki yumurta süt peynir reçel felan..,Yani bence ağır değil gibi..

benim doktorumun dediğine göre onlar işin sülü tarafı diyor!önemli olan bebeğin normal ultrasonda sağlıklımı,gerisi boş diyor!
bendede yok öyle görüntüler.ayrıntılıda verir sandım,vermedi!ama merak işte,öyle de görmek isitoyruz bebişlerimizi!..

dünyam80 canım bence takma bu kadar kafana, kendine stres yapmana değmez..
onlar sana bir şeyi yapma diyorsa boşver umursama, arkanı döndüğünde yine kendi istediğini yap ne diyebilirler ki..
çık kendine göre al balığını otur yap ye..
bir şey dedikleri zaman da yaptım yedim dedi.. buna diyecekleri bir lafları da olamaz zaten..

bende sütle yumurtayı kahvaltıda bir arada yiyip içemem aslaaa!!!kahvaltıda yumurtamı yiyorum her sabah,sütümüde ara öğünde içiyorum,yada gece yatarken.yada herm ara öğünde hemde gece!:))ama kahvaltıda yumurta yemezsem içerim.

O zaman bol al, ama kendine kadar pişir. İsterlerse (ki kokuyu duyunca isterler) onlar da pişirsinler...
Eğer o zaman da laf ederler, neden kendine kadar pişirdin derlerse hamileyim ben ne yapayım canım istiyor siz istemediniz ama size de aldım zaten istemiyosunuz diye pişirmedim dersin, onlar kötü ve vicdansız duruma düşer eşinin gözünde hala vırvır ederlerse.

Benim de yok kız 4D :))))

canım birlikte mi yaşıyosunuz altlı üstlü falan mı
Allah sabır versin gerçekten sinir bi durum
çok zordur beraber olmak bravo gerçekten her yiğidin harcı değil

Birlikte oturuyoruz canım aynı evin icinde malesef!
en en basta yaparım diye kabul ettim kimseyi dinlemeden ama hercekten de olmuyormus. Ev ev ustune kesinlikle olmuyor..

Yazık gunah valla ya.. Zerre kadar dusunmuyorlar bizler.. Allah obur dunyada sorsun bu bize yaptıklarını bunlara..

bblau sen trafik kazasımı geçirdinn!!!ben okumadım,gözümden kaçmış!yada okudum cevap verdimmi bilmiyorum!ama görünce şimdi şaşırdım birden!demekki daha önce okumadım!yada ben bunadım!:))
belki yazmışımdır ama tekrar geçmiş olsun canım..aaa ..allah korumuş bbeğinle seni!

Ya ben tuhafım demek ki :))
Ben ikisinide seviyorum çok şükür..
Sabahları çay yapmam sevmiyorum çünkü..
Eee hazır meyve sularıda malum hep Fruktoz..
Ancak kış olursa taze sıkarım portakalı felan ..
Eee ne yapayım kuru kuru boğazımda kalacağına lokmalar sütle yapıyorum kahvaltımı..

Bence de 4D'ler, CD'ler filan ,işin lükse kaçan kısmı.
Önemli olan 2.düzey usg incelemesi...Yani normal usg görüntüsü kafi, organları incelensin yeterli...

yenmiyecek bişey değilki onlar..ama ben ikisi ni bi arada yiyemiyorum tuhaf olan benim bence!

O zaman kimseyi kafama takmıyorum, kendi bildigimi yapıyorum ve balıgı alıyorum bugun!

Kaynanamın canı da patates yemegi cektiyse otursun yesin onu zaten gece 10-11 de geliyor eve o saatten sonra da onunla ugrasamam valla

Bence de 4D'ler, CD'ler filan ,işin lükse kaçan kısmı.
Önemli olan 2.düzey usg incelemesi...Yani normal usg görüntüsü kafi, organları incelensin yeterli...

varya artık hiç bişeyde gözüm yok..bebeğimin böbreğindeki sorun gitsin başka hiç bişey inan istemiyorum..bugün cuma,evdeyim nasılsa abdest alıp dua edicem,kuarn okuyacam..inşallah bebişim sağlıklıdır!(
sizler içinde edicem..

O zaman kimseyi kafama takmıyorum, kendi bildigimi yapıyorum ve balıgı alıyorum bugun!

Kaynanamın canı da patates yemegi cektiyse otursun yesin onu zaten gece 10-11 de geliyor eve o saatten sonra da onunla ugrasamam valla

senin zaten şu zamanlarad balık yemen lazım bebek için..hamileliğini kullanabilirsin canım çekti falan de...ne istiyorsa onu yesin canım oo al sen boşver..

Evet canım geçen cuma sabah işe gelirken geçirdik. Şirket arabasıyla, iş arkadaşım kullanıyordu.
Araç "+" şeklinde bir kavşaktan kör noktadan çıktı hiç göremedik, ne o bizi ne biz onu. Hızlıydık, o da biz de.
Neredeyse frensiz bir şekilde, iki kapısının ortasından çarptık araca şiddetli bir şekilde.
Ben sağ önde oturuyordum, kemerim takılıydı. Çarpmanın şiddetiyle öne doğru fırladım, kemer beni tutup koltuğa geri çekti.
Kolumu bacağımı çarpmışım nasıl olduysa...
Ama kemer o hızla, taş gibi olmuştu duvara tosladım sanki. Sonra aynı şiddetle geri koltuğa.
İndiğimde kaburgalarım ve karnım dehşet acıyordu. Olay yerine koşup gelenlere hamileyim, beni hastaneye götürün dedim.
Hemen kaldırdılar Allah razı olsun.Acilde baktılar,müşahade altında kaldım biraz, sonra kadın doğumcu baktı,çıkardılar.
Hamdolsun birşey olmadı.

Yazık gunah valla ya.. Zerre kadar dusunmuyorlar bizler.. Allah obur dunyada sorsun bu bize yaptıklarını bunlara..

Maalesef bazıları içten gelmese de belli etmiyorlar, politik davranıyorlar.
Bazılarının ise umrunda değil gelini içerlemiş içerlememiş.
Ben belli etmem. Ama hiç bir sorun ve sıkıntıları, ucu bana dokunmadıkça zerre kadar umurumda değil, Allahın bildiğini kuldan niye saklayayım.
He hak ediyorlar mı bu tavrımı. Sonuna kadar.
Düşün ki, ben şurada yüzünü görüp sesini duymadığım, hatta adını bilmediğim insanların gönlüne azıcık ferahlık serpebilmek için saatlerce araştırma yapıyorum, dertlerine üzülüp hayıflanıyorum, mutluluklarıyla ağzım kulaklarıma varıyor.
Hayat arkadaşımın ailesine bu tip bir tavır almışsam, var bir sebebi.
Ama artık kendimi sorgulamıyor ve zerre kadar üzmüyorum.
K.çımın kenarı afedersin.

Kızlar ilk defa brokoli aldım.

Ama nasıl yapılacagını bilmiyorum :44: Birisi bana guzel lezzetli ve kolay bir tarif verebilir mi hemen yapıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…