2012 Şubat Anneleri

Kızlar ilk defa brokoli aldım.

Ama nasıl yapılacagını bilmiyorum :44: Birisi bana guzel lezzetli ve kolay bir tarif verebilir mi hemen yapıyım?

brokolileri parça parça böl..çok küçük olmasın ama azcık bi tencerede makarna gibi su ısıt ve içine tuz at yıkayıp brokolileri at 10 15 dk kök kısımları yumuşayana kadar haşla süz soğuyunca brokolilerin üzerine biraz cıvık kıvamlı yoğurt gezdir..afiyet olsun istersen yoğurda sarımsakta ekleyebilirsin

Kızlar ilk defa brokoli aldım.

Ama nasıl yapılacagını bilmiyorum :44: Birisi bana guzel lezzetli ve kolay bir tarif verebilir mi hemen yapıyım?

canım ben sadece salatasını severim..
önce yıka sirkeli suda beklet..
sonra tencerede haşla ama kapağını kapama tencerenin rengi gitmesin
haşladıktan sonra süz. zeytinyağı,bol sirke ve limon ohhh mis gibi olur ekşi ekşi..
bazıları yoğurt filanda koyuyormuş galiba ama ben hiç yemedim öyle..
ama salatasını çok severim..
canım çekti valla

selammm kızlarrrrrr nasılsınızz bakalımm.. gecmişi hiç okuyamıyorum evde cok işim var .. bi tekk dünyamm 800 gr bebek demiş onu anlamadımm 22 haftaya 800 gr cok fazlaa degil mi yaff.. bi yanlıslık olabiler mi acabaa????:44::44::44:

2 hafta önce bebeğimin hareketlerini çok sık olmasa da hissetmeye baslamıstım ama bikaç gündür hissedemiyorum neden boyle odu sizce sorunmu vardır? doktor randevumuz da haftaya cuma.çok tedirginim cevap verirsenz sevinirim. buarada 19+3 haftalık

gözün aydın halbuki kızlar cilveli poz vermeyi sever ama seninki gününde değilmiş

ayyy arkadasımla tlf da konustumm.. tam 54 dk konusmusummm kaynanamınn cok dedikodusunu yaptımmm:26::26: bana acık acık söylemiştii hakkımı helall etmem arkamdann konusursan diye.. haketten etmicek yani.. o da kaynanasını anlattı karsılıklı günaha girdikk allah ımm affettt sözz bi daha kimseyle konusmucamm

Yogurtlusunu yapıyorum kızlar. Cok guzel kokuyor haslanması bile

Uzerine de pul biberli yaglı bir sos yaptım dokucam yeme de yanında yat

Ahahahahaha

Esimi aramam ise yaramıs. Esim kaynanamı aramıs "Yeliz aksama balık yapıcak" demis.

Kaynanam da simdi beni aradı aksama balık yap dedi hehehe

Bu sabahlık stoklarda yok ve bir çok ürün fiyatlaıda ucuz değil, ayyıldızda daha uygun fiyata aynı ürünleri bulmak mümkün

Yooo ben aradım var dediler. Hatta eminönüne bir yerleri var ordan satın alıcam. Fiyatı biraz pahalı evet 75 tl.

kızlar şu çizelgeden anlayan birileri varsa bana yardım edebilirmi acaba!
çizelgemin 1 hafta ileri alınması gerekiyor!nasıl yapıcam bilmiyorum!

ben anlıyorum cnm benimde en son adet tarihine göre yapılmış bir çizelge değil mi buu? yani sen son adet tarihini söyle ben düzelteyim sana aynını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…