- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.761
kızlar süper sabahlık ve pijama takımı buldum doğum için. Ben çok begendm sizde begenirsiniz inşallah. Sabahlığın kenarları ve kalbi kurdelesi mor olcak benimki..
Eki Görüntüle 269197 Eki Görüntüle 269196
oğlumun cicilerini ekledim kızlar...
Kızlar ilk defa brokoli aldım.
Ama nasıl yapılacagını bilmiyorum :44: Birisi bana guzel lezzetli ve kolay bir tarif verebilir mi hemen yapıyım?
Kızlar ilk defa brokoli aldım.
Ama nasıl yapılacagını bilmiyorum :44: Birisi bana guzel lezzetli ve kolay bir tarif verebilir mi hemen yapıyım?
Evet canım geçen cuma sabah işe gelirken geçirdik. Şirket arabasıyla, iş arkadaşım kullanıyordu.
Araç "+" şeklinde bir kavşaktan kör noktadan çıktı hiç göremedik, ne o bizi ne biz onu. Hızlıydık, o da biz de.
Neredeyse frensiz bir şekilde, iki kapısının ortasından çarptık araca şiddetli bir şekilde.
Ben sağ önde oturuyordum, kemerim takılıydı. Çarpmanın şiddetiyle öne doğru fırladım, kemer beni tutup koltuğa geri çekti.
Kolumu bacağımı çarpmışım nasıl olduysa...
Ama kemer o hızla, taş gibi olmuştu duvara tosladım sanki. Sonra aynı şiddetle geri koltuğa.
İndiğimde kaburgalarım ve karnım dehşet acıyordu. Olay yerine koşup gelenlere hamileyim, beni hastaneye götürün dedim.
Hemen kaldırdılar Allah razı olsun.Acilde baktılar,müşahade altında kaldım biraz, sonra kadın doğumcu baktı,çıkardılar.
Hamdolsun birşey olmadı.
kaza geliyorum demez..gözümün önünde canlandı birden( kemerin takılıymış allahtan,allah büyük o bebişlerimizi korur.öylede olmuş..kemerin takılı olsa bile o şiddetle karnına aldığın baskıyla kötü şeylerde olabilirdi..neyse bunları düşünmeyelim..atlatmışsınızya sağ sağlim..tekrar çok büyük geçmiş olsun canım..
kızlar süper sabahlık ve pijama takımı buldum doğum için. Ben çok begendm sizde begenirsiniz inşallah. Sabahlığın kenarları ve kalbi kurdelesi mor olcak benimki..
Eki Görüntüle 269197 Eki Görüntüle 269196
gözün aydın halbuki kızlar cilveli poz vermeyi sever ama seninki gününde değilmiş
gözünaydın canım sağlıklı olmasına sevindim
sagolun teyjeleri.. bizim kiz ahu tugba pozu verdi :)) popoyu döndü :))
rüyamda gördüm kijim 2 yaslarinda mutfagin tezgahina cikmis , babasiyla bana eliyle yogurt yediriyor :))bende kiziyorum ona yogurt öyle yenmez diyorum yenir diyor :)) cok tatli biseydi ins rüyamdaki kiza benzer askim benimmm ...
bu arada forumu okurken bir arkadasi nstye almislar ,erken dogum riski var mi diye falan... (neyse ki bisey yokmus , allah sagligini daim etsin)dün kk da okudugum 25 haftalik bebegin dogumu aklima geldi... cok sasirdim.. dogum hikayeleri diye yazdim o cikti karsima 900 gr dogmus bebegi erkenden ama allah ömür vermis,yasiyormus... cok sasirdim böyle vakalar oldugunu bilmiyordumm
cnm google'a tugse yaz çıkar :)) çok güzel dimi bende bayıldım hemde sıcacık...tatlım bu gri sabahlığa hangi siteden baktın, tam bnm istediğim gibi. bayıldım
brokolileri parça parça böl..çok küçük olmasın ama azcık bi tencerede makarna gibi su ısıt ve içine tuz at yıkayıp brokolileri at 10 15 dk kök kısımları yumuşayana kadar haşla süz soğuyunca brokolilerin üzerine biraz cıvık kıvamlı yoğurt gezdir..afiyet olsun istersen yoğurda sarımsakta ekleyebilirsin
canım ben sadece salatasını severim..
önce yıka sirkeli suda beklet..
sonra tencerede haşla ama kapağını kapama tencerenin rengi gitmesin
haşladıktan sonra süz. zeytinyağı,bol sirke ve limon ohhh mis gibi olur ekşi ekşi..
bazıları yoğurt filanda koyuyormuş galiba ama ben hiç yemedim öyle..
ama salatasını çok severim..
canım çekti valla
cnm google'a tugse yaz çıkar :)) çok güzel dimi bende bayıldım hemde sıcacık...
Bu sabahlık stoklarda yok ve bir çok ürün fiyatlaıda ucuz değil, ayyıldızda daha uygun fiyata aynı ürünleri bulmak mümkün
kızlar şu çizelgeden anlayan birileri varsa bana yardım edebilirmi acaba!
çizelgemin 1 hafta ileri alınması gerekiyor!nasıl yapıcam bilmiyorum!
kızlar şu çizelgeden anlayan birileri varsa bana yardım edebilirmi acaba!
çizelgemin 1 hafta ileri alınması gerekiyor!nasıl yapıcam bilmiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?