2012 Şubat Anneleri

evet ona bende anlam veremedim yaa çok a zkilo almış hatta hiç almamış...alla alla :44: bakalım bekliyoruz karats tartılmanı sabırla...beni geçmezsem valla çıldiriciğimmmmmmmmm:84:

Valla usuyorum ama usutuyor muyum bılmem
Ama yavas yavas pofudukları gıyınmeye basladım ben.
Ayaklarım ates gıbı olana dek cıkarmıyorum da.

Ya pofuduk dedım de, cok sevıyorum ben onları.

ben de pofuduklayım valla zaten sıvasın soğuğu ayrı oluyo..
akşamlları hele kii..
aman çıkarma sen de yansın ayakların ne güzell canım benım..

tamm canım anladım
akşam gelince doktordan 1 ay içinde kaç kilo olduğum çıkacak kii
kesin almışımdır artık almazsam ayıp olur...
bebeğim geçen ay 151 gr.....16cm di
benim merakım ne kadar buyudu

Kızlar bebişiniz arasıra karnınınızın belli bir noktasına yaslanıyor mu? Benim yaslanıyor ve orası şişiyor ellediğimde yuvarlak birşey geliyor elime sertlik, okşuyorum sonra geri kaçıyor .)

cnm sonuçlarına baksana bi kaç cm. demişlerdi sana ??ultrason rapaorunda yazar mutlaka....o pedi bende duydum ama dr.um bugün birden foş diye akar dedi o......

....hepten sinir olcak şimdi ıkızz suss

Saka yaptıgımı bılır kı, dımı mavılım
Ama bak gıttı sımdı de.

ben de pofuduklayım valla zaten sıvasın soğuğu ayrı oluyo..
akşamlları hele kii..
aman çıkarma sen de yansın ayakların ne güzell canım benım..

Ovv Sıvas mı, emınım soguktur.

Ya zaten delısıyım onların ve gozum doymuyor.
Her gordugum pofudugu almak ıstıyorum.
Ve bazen arkadaslarıma dıyınce, sasırıyorlar.
Nasıl yanı, 30 yasındasın sen! dıye tepkıler alıyorum
Aslında yanılıyorlar, ben 31 yasındayım
Ama ıcımde 17 yasında bır cıtır var, napim

Çok büyümüştür annesi, 1 ay az zaman değil, hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar bebişiniz arasıra karnınınızın belli bir noktasına yaslanıyor mu? Benim yaslanıyor ve orası şişiyor ellediğimde yuvarlak birşey geliyor elime sertlik, okşuyorum sonra geri kaçıyor .)

Ayyyyy...
Gerı mı kacıyor.
Off ne tatlıdır var ya.

Benım kız elını boyle gozune dogru goturmus ya, bızde onu taklıt edıp duruyoruz boyuna.

Allah ım daha sımdıden asık ettıler kendılerıne.

aaa evet benim, gece yarısı çok belirgin bi şekilde hissediyorum..
ama hep sol kasığımda kızlar soldamı olur denmişti bi ara:26:

Ay evet deliriyorum, azcık daha kal seveyim annem diyorum ama gidiyor
Yerim onlarııııı Dün yanlışlıkla youtubeda 25 haftalık doğan bir bebeğin slaytını izledim, ailesi slayt hazırlamış resimlerden.Hastanede çekilmiş, görsen minicik, derisi incecik rengi biraz koyu garibimin, babasının ellerinde, annesi parmağını tutmuş, içimizdeki bebişi canlı canlı gördüm resmen, çok duygulandım, allahtan güzel bitti sonu yaşamış bebekcik en son kilo almıs büyümüş resmini koymuşlar :)

cnm sonuçlarına baksana bi kaç cm. demişlerdi sana ??ultrason rapaorunda yazar mutlaka....o pedi bende duydum ama dr.um bugün birden foş diye akar dedi o......

haa yok canım foş olmadı daha şükür:))
canım ya incelıyom da sonuçları..
ne dıye yazıyo anlamadım ..
bıyometrık ölçümlere mı bakacam..
ya da ultrason resımlerınde mı yazıyo..
amnıyon mayii gebelik dönemine göre belirgin olarak azalmıştır denmiş

selam kızlar çoktandır giremedeim ben bebeğim odasını falan düzmeye başladım o işlerle meşgulum
naber inşallah hepiniz iyisinizdir bir terslik yoktur

bblau boşver canım sinirini bozma bidaha uzak durursun alıştırma derim ben
bende kızdım eşimin ailesine uzak durmaya karar verdim eşime dedim doğuma falan girerken haber vermeyeceğim yok öyle hazıra konar gibi torun sahibi olduk deyip kolu komşuya hava atmaya bi kere arayıp bi eksiğin varmı nasılsın diye arayıp sormuyorlar bide eşimin işleri bu sıralar kötüye gidiyor büğkurunu ödeyemedi bu ay üstelik taksiti ve vergi borcuda var düşünün yani doktora bile gidemiyorum oysa bu hafta gitmeliydim kayınvalideme söylemiş durumu oda biz yardım etmek zorunda değiliz demiş zaten bende kızmıştım bi kere oğlunuza sahip çıkmak zorundasınız ben sizin gelininizim açıktamı kalayım diye herkes mecbur çalışmaya demişti bende kızmıştım kayınpeder kaynım vardı hiç takmadım affedersiniz kötü yolamı düşeyim nerden para bulayım dedim kızdım dahada istemiyorum hiç bişeleri lazım değil doğum yapınca hazıra gelir konar komşulara torunum diye gösterip durur bende izin vermeyeceğim annem bile kızdı ne biçim kadın insan oğluna sahip çıkar hep kendi annemin desteği üzerimde artık zoruma gidiyor bi iş bulup çalışmaya başlamaya karar verdim onlarda utansınlar kendilerinden

evet beimde oluyor benim genelde hep sol tarafımda göbek deliğinin az aşşağısında solda hep ama şiş ves sert dışarıya doğru daha çıkıntılı......bide kukumun üstünden yiyorum tepiklerini..niye aşşağıda bilmiyorum..yukarı çıksana oğlum.. çok güzel bi duygu ama yaa... allahım olmayanlarada ver inş..

ne güzel o çıtır hiç yok etme canım benımm:)))

Aminnnn...poposunu mu dayıyolar kız acaba, zaten ya popişleridir ya keltoş kafaları .)))

cnm AFI yada AMI diye ölçülüyooo amniyotik sıvı indeksi bu değerler cm. cinsinden ölçülüyor buna göre değer belirlenmiş oluyor dikkatli bak AFI yazar mutlaka....

Çok büyümüştür annesi, 1 ay az zaman değil, hayırlı haberlerle gel inşallah

=)) inşallah canım çook sağol..gelirgelmez yazcamm =))

Ohh tek değilim çünkü harika bi duygu :d Paylaşmak hoşuma gidiyor.
Benimki de sağda canım dediğin doğru olabilir.

gece yarısı wc gittiğimde yatağa yatıyorum hemen elimi koyuyorum o kadar sert kii
o kaymayıda bi defa hissettim sabaha karşı elimi koydum kasığma sabun gibi gitti kaydı birden nasıl gülümsedim ama
süperdii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…