- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.141
500 gr. mı örnek olarak verdim kesin diye konuşmadım.Ama kilo ile bebek alakalı derken ben ne kadar çok kilo alırsan bebeğin o kadar büyür şeklinde bir yorum yapmadım ama öyle anlaşıldım galiba öyle değil.Sadece Karatscımın şu an 300gr. olması imkansız onu belirtmek istedim.Yani en azından şu an için 1 kilo almıştır, çünkü bu haftalarda bebek en az 400 gr. oluyor, içinde 400 gr.lık bir bebek varken karats nasıl 300 gr. çıkar onu anlatmaya çalıştım yani bak yarın tartılsın gelsin yazsın, 1 kilodan aşağıya çıkmayacak
Tirledim ha!
bblau, kayınvalıdene borek yapmaya mı gıttın, yazmıyorsun bısey.
Valla usuyorum ama usutuyor muyum bılmem
Ama yavas yavas pofudukları gıyınmeye basladım ben.
Ayaklarım ates gıbı olana dek cıkarmıyorum da.
Ya pofuduk dedım de, cok sevıyorum ben onları.
500 gr. mı örnek olarak verdim kesin diye konuşmadım.Ama kilo ile bebek alakalı derken ben ne kadar çok kilo alırsan bebeğin o kadar büyür şeklinde bir yorum yapmadım ama öyle anlaşıldım galiba öyle değil.Sadece Karatscımın şu an 300gr. olması imkansız onu belirtmek istedim.Yani en azından şu an için 1 kilo almıştır, çünkü bu haftalarda bebek en az 400 gr. oluyor, içinde 400 gr.lık bir bebek varken karats nasıl 300 gr. çıkar onu anlatmaya çalıştım yani bak yarın tartılsın gelsin yazsın, 1 kilodan aşağıya çıkmayacak
Tirledim ha!
evet canım bana da aynısını dediler..
bu şekılde az gıderse doğum götürür,giderek azalırsa ya gebelığınız sonlanır ya da erken doğum dedıler..
ben erken doğuma bıle razıyım dedım tek yaşasında Allahın izniyle..
sana sundan söz ettler mı canım şimdi suymuzun geldığını belkı hissedemıyoruzdur..
onun için eczanede amnıyon sıvısı için pedler satılıyomuş..adını bılmıyorumm
bu sıvı aktığında ped mor rengini alıyomuş ve böylece suyun senden geldğini anlıyomuşun..duydun mu bunu..
canım benım sana da dua edecem inşallah sağ salım günlerınde tabı kı hayırlı evlatlar olacaklarsa kucaklarımıza alalımm inşallah
....hepten sinir olcak şimdi ıkızz suss
ben de pofuduklayım valla zaten sıvasın soğuğu ayrı oluyo..
akşamlları hele kii..
aman çıkarma sen de yansın ayakların ne güzell canım benım..
tamm canım anladım
akşam gelince doktordan 1 ay içinde kaç kilo olduğum çıkacak kii
kesin almışımdır artık almazsam ayıp olur...
bebeğim geçen ay 151 gr.....16cm di
benim merakım ne kadar buyudu
Kızlar bebişiniz arasıra karnınınızın belli bir noktasına yaslanıyor mu? Benim yaslanıyor ve orası şişiyor ellediğimde yuvarlak birşey geliyor elime sertlik, okşuyorum sonra geri kaçıyor .)
Kızlar bebişiniz arasıra karnınınızın belli bir noktasına yaslanıyor mu? Benim yaslanıyor ve orası şişiyor ellediğimde yuvarlak birşey geliyor elime sertlik, okşuyorum sonra geri kaçıyor .)
Ayyyyy...
Gerı mı kacıyor.
Off ne tatlıdır var ya.
Benım kız elını boyle gozune dogru goturmus ya, bızde onu taklıt edıp duruyoruz boyuna.
Allah ım daha sımdıden asık ettıler kendılerıne.
cnm sonuçlarına baksana bi kaç cm. demişlerdi sana ??ultrason rapaorunda yazar mutlaka....o pedi bende duydum ama dr.um bugün birden foş diye akar dedi o......
aaa evet benim, gece yarısı çok belirgin bi şekilde hissediyorum..
ama hep sol kasığımda kızlar soldamı olur denmişti bi ara:26:
Ovv Sıvas mı, emınım soguktur.
Ya zaten delısıyım onların ve gozum doymuyor.
Her gordugum pofudugu almak ıstıyorum.
Ve bazen arkadaslarıma dıyınce, sasırıyorlar.
Nasıl yanı, 30 yasındasın sen! dıye tepkıler alıyorum
Aslında yanılıyorlar, ben 31 yasındayım
Ama ıcımde 17 yasında bır cıtır var, napim
evet beimde oluyor benim genelde hep sol tarafımda göbek deliğinin az aşşağısında solda hep ama şiş ves sert dışarıya doğru daha çıkıntılı......bide kukumun üstünden yiyorum tepiklerini..niye aşşağıda bilmiyorum..yukarı çıksana oğlum..çok güzel bi duygu ama yaa... allahım olmayanlarada ver inş..
haa yok canım foş olmadı daha şükür:))
canım ya incelıyom da sonuçları..
ne dıye yazıyo anlamadım ..
bıyometrık ölçümlere mı bakacam..
ya da ultrason resımlerınde mı yazıyo..
amnıyon mayii gebelik dönemine göre belirgin olarak azalmıştır denmiş
Çok büyümüştür annesi, 1 ay az zaman değil, hayırlı haberlerle gel inşallah
Ohh tek değilim çünkü harika bi duygu:d Paylaşmak hoşuma gidiyor.
Benimki de sağda canım dediğin doğru olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?