- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.161
selam kızlar çoktandır giremedeim ben bebeğim odasını falan düzmeye başladım o işlerle meşgulum
naber inşallah hepiniz iyisinizdir bir terslik yoktur
bblau boşver canım sinirini bozma bidaha uzak durursun alıştırma derim ben
bende kızdım eşimin ailesine uzak durmaya karar verdim eşime dedim doğuma falan girerken haber vermeyeceğim yok öyle hazıra konar gibi torun sahibi olduk deyip kolu komşuya hava atmaya bi kere arayıp bi eksiğin varmı nasılsın diye arayıp sormuyorlar bide eşimin işleri bu sıralar kötüye gidiyor büğkurunu ödeyemedi bu ay üstelik taksiti ve vergi borcuda var düşünün yani doktora bile gidemiyorum oysa bu hafta gitmeliydim kayınvalideme söylemiş durumu oda biz yardım etmek zorunda değiliz demiş zaten bende kızmıştım bi kere oğlunuza sahip çıkmak zorundasınız ben sizin gelininizim açıktamı kalayım diye herkes mecbur çalışmaya demişti bende kızmıştım kayınpeder kaynım vardı hiç takmadım affedersiniz kötü yolamı düşeyim nerden para bulayım dedim kızdım dahada istemiyorum hiç bişeleri lazım değil doğum yapınca hazıra gelir konar komşulara torunum diye gösterip durur bende izin vermeyeceğim annem bile kızdı ne biçim kadın insan oğluna sahip çıkar hep kendi annemin desteği üzerimde artık zoruma gidiyor bi iş bulup çalışmaya başlamaya karar verdim onlarda utansınlar kendilerinden
Aminnnn...poposunu mu dayıyolar kız acaba, zaten ya popişleridir ya keltoş kafaları .)))
bu arada kızlar ben bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum birkaç örnek buldum birde sizin fikirlerinizi alayım
Eki Görüntüle 269767 Eki Görüntüle 269768 Eki Görüntüle 269769 Eki Görüntüle 269770 Eki Görüntüle 269771 Eki Görüntüle 269772
bunların arasında en çok şu sepetteki badem şekerinden olan çiçekleri beğendim tabi biraz daha süslenmesi gerekiyor ne bileyim bi tüy kurdale falan olabilir birde organze tüllü güllü olanı güzel onuda biraz daha süslemek gerekir ayrıca o güllerden ben zaten yapıyorum çok basit
Ay evet deliriyorum, azcık daha kal seveyim annem diyorum ama gidiyor
Yerim onlarıııııDün yanlışlıkla youtubeda 25 haftalık doğan bir bebeğin slaytını izledim, ailesi slayt hazırlamış resimlerden.Hastanede çekilmiş, görsen minicik, derisi incecik rengi biraz koyu garibimin, babasının ellerinde, annesi parmağını tutmuş, içimizdeki bebişi canlı canlı gördüm resmen, çok duygulandım, allahtan güzel bitti sonu yaşamış bebekcik en son kilo almıs büyümüş resmini koymuşlar :)
selam kızlar çoktandır giremedeim ben bebeğim odasını falan düzmeye başladım o işlerle meşgulum
naber inşallah hepiniz iyisinizdir bir terslik yoktur
bblau boşver canım sinirini bozma bidaha uzak durursun alıştırma derim ben
bende kızdım eşimin ailesine uzak durmaya karar verdim eşime dedim doğuma falan girerken haber vermeyeceğim yok öyle hazıra konar gibi torun sahibi olduk deyip kolu komşuya hava atmaya bi kere arayıp bi eksiğin varmı nasılsın diye arayıp sormuyorlar bide eşimin işleri bu sıralar kötüye gidiyor büğkurunu ödeyemedi bu ay üstelik taksiti ve vergi borcuda var düşünün yani doktora bile gidemiyorum oysa bu hafta gitmeliydim kayınvalideme söylemiş durumu oda biz yardım etmek zorunda değiliz demiş zaten bende kızmıştım bi kere oğlunuza sahip çıkmak zorundasınız ben sizin gelininizim açıktamı kalayım diye herkes mecbur çalışmaya demişti bende kızmıştım kayınpeder kaynım vardı hiç takmadım affedersiniz kötü yolamı düşeyim nerden para bulayım dedim kızdım dahada istemiyorum hiç bişeleri lazım değil doğum yapınca hazıra gelir konar komşulara torunum diye gösterip durur bende izin vermeyeceğim annem bile kızdı ne biçim kadın insan oğluna sahip çıkar hep kendi annemin desteği üzerimde artık zoruma gidiyor bi iş bulup çalışmaya başlamaya karar verdim onlarda utansınlar kendilerinden
Ben artık vıdeo fılan ızlemıyorum.
Moralım cok bozuluyor, hemen aglamaya baslıyorum.
Neysekı dedıgın gıbı sonu guzel bıtmıs.
Rabbımın mucızesı ıste, kımı 25 haftalık yasar, kımı 8 aylık yasamaz.
Azo, doktorum bana sırtını dayıyor demıstı.
bu arada kızlar ben bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum birkaç örnek buldum birde sizin fikirlerinizi alayım
Eki Görüntüle 269767 Eki Görüntüle 269768 Eki Görüntüle 269769 Eki Görüntüle 269770 Eki Görüntüle 269771 Eki Görüntüle 269772
bunların arasında en çok şu sepetteki badem şekerinden olan çiçekleri beğendim tabi biraz daha süslenmesi gerekiyor ne bileyim bi tüy kurdale falan olabilir birde organze tüllü güllü olanı güzel onuda biraz daha süslemek gerekir ayrıca o güllerden ben zaten yapıyorum çok basit
Anam sırtımıymışşşş, ay masaj yaparım ben onun el kadar sırtınaaa
....bebek yağda sür kızz ilahi ..
Anam sırtımıymışşşş, ay masaj yaparım ben onun el kadar sırtınaaa
canım bişeyler aldıysan ekle merak ettim odayı... boşver takma...kaynananda aynı benim annem gibi çalışın ödeyin diye düşünenlerden demek...napalım canım şansımız yok...insan imreniyor aile bağları sağlam olanlara ama buda bizim bi sınavımız..inş düzelir durumunuz..bizimde var sıkıntımız ama kimseye mudara etmeyeceksin..yoksa ilerde zaten kafana kakılır...hiç üzme kendini..inş evladlarımız bollluk bereket getirir yuvalarımıza..onların ettiği yanlarına kalsın..elbet birgün utanırlar inş..boşver...
cnm AFI yada AMI diye ölçülüyooo amniyotik sıvı indeksi bu değerler cm. cinsinden ölçülüyor buna göre değer belirlenmiş oluyor dikkatli bak AFI yazar mutlaka....
Valla bana doktorum oyle dedı.
Hıssedıyorum onu, ama neresı bılmıyorum dedım.
Sırtını dayar genelde dedı, hareketlerını hıssedıyoruz ya hanı, o zamanda ayaklarını hareket ettırıyormus.
Benım sandıgım gıbı butun vucudunu degıl yanı
Ya bende tam boyle gobusumun ustunde bır agırlık hıssedıyorum.
Resmen bır sey uzanmıs gıbı, agırlık yapıyor orada.
Bazen kalkarken zorlanıyorum bıle.
bir numara çok güzel..bir olsun...ne marifetlisin bunlara zamanda lazım dimi..
sağol canım ya benimde hep kendi annem destek çıkıyor bütün giyimlerini kıvırını zıvırını almış kızımın bi baktım hiç bir eksiği kalmamış hiç bişe almama gerek kalmamış şaşırdım bi okadarda duygulandım 2 hafta öncede çarşıya çıktık odasını aldık uygun fiyata bulduk 1000 TL ye büyüyen karyola ileride yazı masası ve komidin oluşuyor 3 kapaklı dolabı şifonyeri beyaz renk ileride genç kız oluncada kullansın diye düşündüm henüz gelmedi gelince odayı yapınca resmini muhakkak çeker eklerim
giyimlerini çekmiştim ama nedense boyutu büyük diyor sığmıyor eklemiyor resimleri neyse bidaha çıkarıp dolabına yerleştirirken cep telefonundan çeker denerim birde
eşime dedim ama doğuma girerken haber vermem annene soğdum benim annemin tırnağı bile etmez seni hiç düşünmüyor diye kızdım
Ay evet aynen ben de zorlanıyorum kimi zaman..Çok merak ediyorum neler yapıyor içerde diyeBazen hem kasığım hem de göbeğimin üstüne aynı anda yiyorum tekmeyi, heralde ellerini kollarını açıp "hayat maksimumdaaaaa" diye bağırıyor reklamlardaki gibi :)))
Ya bısey sorcam sıze.
Bı kere kayınvalıdem bana dedı kı, 'bıraz daha bol gıyın bundan sonra'
Ama o gun cok da dar degıldı gıysım.
Sımdı yarın gıdıcem ya, ne gıyınsem sasırdım kaldım.
Gıdıp yenısını alsam, yanı bır kac ay ıcın degmez.
E bırde elbıseler bana hıcde ucuz gelmıyor ve guzelı de yok.
Nasıl yapsam kı ben? :26:
Hehehhee...
Sımdıden vucud yapmaya calısıyor Kuzey anlasılan.
Kıvanc a benzeyecek ya
Bazen bende sasırıyorum, bır anda bır oradan gelıyor pıt pıt, bır baska yandan.
Bak sımdı zıllı sagımda hareketlenmeye basladı.
Acıktı mı ne kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?