- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.181
Ben artık vıdeo fılan ızlemıyorum.
Moralım cok bozuluyor, hemen aglamaya baslıyorum.
Neysekı dedıgın gıbı sonu guzel bıtmıs.
Rabbımın mucızesı ıste, kımı 25 haftalık yasar, kımı 8 aylık yasamaz.
Azo, doktorum bana sırtını dayıyor demıstı.
Heh ıste, benı sen anlarsın.
Aynı benım esımın aılesı.
Gercı onlar yapamayız fılan demıyorlar, cunku talebımız olmuyor.
Ama ılk yılımızda mesela ne kadar sıkıntı cektıgımız asıkardı, yıne de kımse elını uzatmadı.
Hatta yıne esım onlara destek cıktı, hem ınan fuzulı masraflardı daha dogrusu luks.
Arayıp sormama konusunda da aynılar.
Ve bende doguma gıderken haber vermeyı dusunmuyorum.
Ama emınım esım haber verecektır, bu kadar da okuzdur ıste.
Sen calıstıgında utanmazlar, emın ol.
Hoslarına gıder, oohh evde yan gelıp yatmıyor dıye.
Ben gecen haftalarda yazlıga gıttım, daha ılk kez karsılastıgım kadın (kayınvalıdenın komsusu)
Bana 'eh napcan, calısacaksın tabıı, o kadar borcunuz var' dedı.
Kayınvalıdem de onu destekledı aynen, 'calısıcak tabıı, borcları var' dıye.
Ama onlara masraf yapılırken demezler, borcunuz var, aman bıze harcamayın.
Ya guzelım bı kere sunu dusun.
Bu vakte kadar kac kısınde duydun, kızın aılesı yuzunden bır yuvanın dagıldıgını.
Belkı bır, belkı ıkı.
Ama erkegın aılesını defalarca duymussundur, emınım.
Güle güle kullansın inşallah, çok güzel uygun fiyata almışsın benim gibi..
Canım boyutları büyük diye atmıyor makinalardan.Ama paintte resmi açıp boyutunu küçültebilirsin, o zaman ekleniyor.Bende odanın resimlerini eklemek için 9. ayı bekliyom
Çok bol güzel durmuyor ki ama, ben üstümü dar tercih ediyorum, gerçi büyükte alsam göbüşten dar olur o da..Göbeğim belli olsun diye dar giyiniyorum
Ben 2 numarayı bedengım.
O gullerden mı yapabılıyorsun?
Nasıl yapılıyor?
Bende kendım yapmak ıstıyorum da.
Aynen Azelyam, bende cok bolu begenmıyorum.
E zaten aldım basımı gıdıyorum, bırde oyle gıyınsem cok paspal dururum.
Calısıyorum, dolayısı ıle bıraz sık gorunmem lazım.
Sımdı kınamak ıcın demıyorum ama kendı kızı hamıleyken hanı anne badılerı var ya onlardan gıyınır, altına da basma entarı gıyerdı.
Oyle mı yapayım ıstıyor acaba?
Ama oyle kendımı cok cırkın hıssederım ben.
kmehtap ne iyi annen var herşeyi almış..ben hep diyorum allah ellere vermiş anneleri diye..çok zoruma gidiyo ama ne yapayım..geçen karşılaştık yolda annemle düşman gibi geçti yanımdan..sanki başkasıyım el gibiydim... sizlerin sorunuysa eşinizin tarafıyla.. herkesin bi sınavı var demek ama asla affetmicem ailemi çünkü beni yok yere çok kırdılar parçaladılar..yoruldum artık...başbakanın şuan annesinin cenazesi kaldırılıyor inan onun için üzüldüm ama kendi anneme bişey olsa ne hissederim bilmiyorum boşluk var içimde..kocaman hemde derin bir yara..nasıl kapanır bilmiyorum çok zor..anne nedir hissetmedim yaşamadım hiç... belki ondan.. allahım sizlerin iyi annelerinize hayırlı ömürler versin.... güle güle kullan odasını canımm...
Ya bısey sorcam sıze.
Bı kere kayınvalıdem bana dedı kı, 'bıraz daha bol gıyın bundan sonra'
Ama o gun cok da dar degıldı gıysım.
Sımdı yarın gıdıcem ya, ne gıyınsem sasırdım kaldım.
Gıdıp yenısını alsam, yanı bır kac ay ıcın degmez.
E bırde elbıseler bana hıcde ucuz gelmıyor ve guzelı de yok.
Nasıl yapsam kı ben? :26:
( Allah annene insaf vicdan versin inşallah, annen hayattayken onunla görüşememek çok zordur, hele ki bu dönemlerinde
kmehtap ne iyi annen var herşeyi almış..ben hep diyorum allah ellere vermiş anneleri diye..çok zoruma gidiyo ama ne yapayım..geçen karşılaştık yolda annemle düşman gibi geçti yanımdan..sanki başkasıyım el gibiydim... sizlerin sorunuysa eşinizin tarafıyla.. herkesin bi sınavı var demek ama asla affetmicem ailemi çünkü beni yok yere çok kırdılar parçaladılar..yoruldum artık...başbakanın şuan annesinin cenazesi kaldırılıyor inan onun için üzüldüm ama kendi anneme bişey olsa ne hissederim bilmiyorum boşluk var içimde..kocaman hemde derin bir yara..nasıl kapanır bilmiyorum çok zor..anne nedir hissetmedim yaşamadım hiç... belki ondan.. allahım sizlerin iyi annelerinize hayırlı ömürler versin.... güle güle kullan odasını canımm...
:)))) Zaten renklide baktığımızda üçgen gibiydi vücudu baya gülmüştüm minnacık poposu vardı :)) Haftaya gidicem tekrar renkliye, inşallah poposu etlenmiştir
Maşallah kuzuna annesiHissetmek rahatlıkmış gerçekten, önceden içim içimi yerdi doktora gidene kadar.
ben varya çok içli dışlı olsaydım kaynanamla zaten hiç duramazdım anlaşamazdım ama çok şükür eşim benden taraf çıkıyor hiç savunmuyor ailesini çünkü annesinin ne kadar paracı olduğunu biliyor allahtan bende lafımı esirgemiyorum söylüyorum içimde kalmıyor hoş söylesem ne fayda ama olsun en azından düşüncelerimi biliyorlar artık gerisi onlara kalmış ben en çok yeni hamileyken duyduğum lafa kızdım tedavi görüyordum 1 yıl boyunca uğraştık çocuk için yumurtlama sorunum vardı ve bana göre normal herkesin başına gele bilir ne yapalım herşey insanlar için hamileydim eşimin teyzeleri başka şehirden geldi çağırdım ilk defa görüyorum kaynanam demesinmiki oh çok dua ettim bi çocuk olsun diye komşular soruyordu yalandan istemiyorlar tedavi görüyor gelinim diyemiyordum başımı çeviriyordum artık herkese söyleye bilirim dedi acayip kızdım çatır çatır söylendim ne densizlik allahtan eşim öyle düşünmüyor cahil kadın ne olcak diyor geçiştiriyor
o iki numarayı bugün gördüm bonny food ta var tabiki çok pahallı kendim yapmaya uğraşacağım eskiden böyle tel ve naylon çoraptan çiçek yaparlardı aynı yönten biraz uğraşıp denemek lazım yapılır diye düşünüyorum ama bebek için çokmu ağır kaçıyor acaba
ben en son resimdeki gülden yapmasını biliyorum kurdaleden
ay aslında hepsi güzel karışıkmı yapsam ne
senin neyin olacak kız olunca insan herşeyini kendisi yapmaya özeniyor
[COLOR="#A52A2A"]benimde babam umursamıyor eşimi istemiyordu halen daha pek sevmez annem hep babamdan gizli yardım eder annem bitanedir dünyalara değişmem bazen üzülüyorum arada kalıyor yıpranıyor haketmiyor niye bu durumlara düştük diye ama herkesin başında var bu tür dertler
senin annen niye öyle davranıyor evliliğine karşımıydı yoksa başka bişeden kırıldımı sana
cenaze olayına gelince öyle deme nede olsa annendir seni karnında taşıdı büyüttü bişe olsa ilk önce sen koşarsın umarım aranız düzelir biran önce [/COLOR]
Yerım onun ucgen vucudunu.
Allah ım bır dogsalar da, koklasak artık.
Ust komusumun bebegını ılk gordugumde oyle guzel gelmedı gozume.
2 hafta sonra gordum, nasıl guzellesmıs.
Yanakları oyle yumusak kı, korkarak dokundum.
Azo, annesıne bı gulumsuyor, dunyalara bedel var ya.
Cok guzel ya.
He bırde ben senın Kuzey ın odasını cok merak edıyorum.
Emınım cok guzel olacak, accık gormustum de bayılmıstım resmen.
Evet, hamdolsun artık hareketlendıklerı ıcın gonlumuz rahatlıyor.
Bende onceden ıkıde bır esıme 'hadı doktora gıdelım' derdım.
Sımdı kızımı hıssedıyorum, esıme her aksam onu anlatıyorum.
Onun da agzı kulaklarına varıyor ama hala hıssettıremedım ona.
O da cok sabırsız canım, 5 dk beklıyor hemen kalkıyor, kızımda Naz'lı oyle hemen tepkı yapmıyor
Sağol canım benimBabası da 1 hafta sonra hisseder, bende az bekletmedim herüfü dibimde :))) Ama dediğin gibi beklemekten sıkılıyor adamlar, bende o yorulup kalkınca kızıyordum :)Şimdi bol bol yakalıyor oğluşun hareketlerini.
Ya dün yine bir videoda annesi bebeğe ninni söylüyor, Allahım bebek bir nazlanıyor, bir gülücükler atıyor ısırasım geldi, nasılda imredim..Allah hepimize o günleri göstersin inşallah kazasız belasız.
Allah'ım ona akıl versın mehtabım, bır kadın kı bunu dıyorsa!
Rabbımın hıkmetı bu da, hıc olmayabılırdı de, bu dunyada ımtıhan edılecegımızı bılmıyor galıba kayınvalıden.
Gercekten yazık, cahıl kalmıs.
ıyı kı lafını esırgemıyorsun, bılsınler hadlerını, hele boyle hassas konularda!
Bızde bır yıl ıstedıkten sonra bebegımız oldu.
D.k. hapı kullanıyordum, onu bıraktık, ama kımseye demedık, ne olur ne olmaz dıye.
ıyı kı dememısız, Allah ım korundugumuzu sandıkları halde kayınvalıde durmadan hadı hadı dıyıp duruyordu.
Bır aksam esım geldı, 'annem cocugunuz olmuyorsa elefera yı doktora gotureyım dıyor' dedı.
Cınlerım tepeme cıktı! Bırsey de dıyemedım. Yahu salak kadın, korunmasak da sana korunuyoruz dıyorum!
Rabbım buyuk ama! Bu sozden belkı bır en fazla ıkı ay sonra hamıle oldugumu ogrendım.
En guzel cevabı boylece Mevlam vermıs oldu.
Ama emın ol Mehtap, sorun eslerımızde olsaydı, gızlı tutulur ve asla baskı uygulanmazdı.
Bızde sorun yokke bıle, bende sorun oldugu dusunulduyse, vay Rabbımın ımtıhan ettıklerının halıne.
Ben sanırım bu kadar cıcılı bırsey yapamam.
Bıraz daha hazır urunler var, yıne kendın yapıyorsun ama detaylı degıl bu kadar.
Onlardan yapmayı dusunuyorum.
Kızım olacak canım.
O nedenle cok seye ozenıyorum ben.
valla o kadar uzun ki benim hikayem... ama kısaca eşime karşılardı sonra düzeldi aramız ama yine eşim yaranamadı..üstelik eşimle aram çok şükür çok iyi bi şikayetim hiç olmadı en sonunda hiç olmadık bişeyden tartıştık bende yüzünü görmek istemiyorum dedim o sinirle ne biçim annesin dedim çünkü çok zoruma gitti söylediği laflar..siz aç karnınızı doyurun diyo telde bana..eşimin annesi köyden bişeyler yollamıştı onları geri gönderince telefonda tartıştık o zaman koptu zincirler işte..babamda annene laf söylemişin dedi oda ayrı küstü ama ben dedim bide onun söylediği lafları bilsen dedim..uzadı işte olay yok yere..keşke o lafı etmeseydim onlara koz vermiş oldum ama ben hamileyken bile bunları utanmadan söyleyip kırdılar beni ...o çok zoruma gitti..ben ona buzdolabımda daha önce olan bişeyi yok demişim konuşma sırasında bi sene önceki şeyleri söylüyo bana anne bunların lafımı olur diyorum yok efendim kocamı hep tutuyomuşum ona laf ettirmiyomuşum..falanda filan..yani asıl bekledikleri benim mutsuz olup onlara muhtaç olmam ve siz haklıydınız demem... oda olmadı eşimin işsiz kaldığı dönemde bunlarında zoruna gitti yinede eşimi bırakmamam ..kısaca bu yani..çok kırıldım kısa kısa yzıyorum bunlar en ufak şeyler ama zor barışırız...babam diyorki kocan ev alsın araba alsın öyle görüşelim diye msj atıyor bana..bu ne demek biz sizi kendimize yakıştıramıyoruz demek..kiracıyızya..off offff dertlerimi açmayın üzülüyorum zatenn
aman vallaha bazen anlamıyorum yani tamam haklı olabilirler belki bizi kızları olarak daha iyilerine layik gördüler sıkıntı çekmeyelim diye ama şunu bi düşünmeleri lazım artık olan olmuş alan almış satan satmış uzatmanın ne anlamı var inan bende eşimi şu durumda bile bıraksam babam kına yakar sevinir annem bişe belli ettirmiyor o yüzden babam hep soruyor nasıl gidiyor işleri diye sanki yardım edecekmiş gibi bende eh işte deyince başlıyor kızmaya ama oğlu çalışıyor iyi maaş alıyor yinede oğluna bol keseden dağıtır babam bi dükkanı var kirada onu olduğu gibi ona veriyor bende anneme kızıyorum oğlun gelinin bolluk içinde yiyip içerken ben bakıyorum imreniyorum ağlıyorum diyorum tamam diyorum benim eşimi istemiyor ola bilirsiniz maddi durumu iyi olmaya bilir işleri iyi gitmiyor ama yinede ayakta durmaya uğraşıyor çabalıyor ama bunlar oğlan kız ayrımı yapmanızı gerektirmiyor o ne kadar oğlunuz ise bende okadar kızınızım sen doğurdun ama gelinine kızından daha çok sahip çıkıyorsun diyorum haksızlıkmı yapıyorum bilmiyorum üstelik benim kardeşim hep serseri biriydi tonlarca borç ödettirdi annemlere hep sorun oldu hayatında ben ise 16 yaşından beri hep çalıştım kendi masrafımı kendim çıkarttım bir kuruş istemedim onlarda evlendim yine muhtaç değildim iyiydik ama bir yıl önce işten çıkmak zorunda kaldım ortam bozulmuştu iş yerinde bir kaç aydır eşiminde işleri yolunda gitmiyor ama babam yinede kızıp duruyor halimize annemde arada kalıyor ama ağzını açıp babama karşı bişe diyemiyor oda kızımız oğlana sahip çıkıyoruz onada çıkmalıyız diyemiyor benimde bunlar zoruma gidiyor
yani senden pek farklı değilim evet bazen diyorum keşke dinleseydim keşke evlenmeseydim ama olan olmuş aradan 5 yıl geçmiş yapılacak bişe yok daha kötü durumda olanlar var yüz kızartacak bişe yapmadım aileme laf getirmedim
bunlar ufak tefek şeyler diyorsun ama malesef insan kendi ailesi ve eşi arasında kalıyor ben şahsen eşime bişe belli etmiyorum soğmasın diye ama yıpranan kendimiz oluyoruz ve ne yazıkki tüm hayatımızı etkiliyor kendimize itiraf etsekte etmesekte mutsuz oluyoruz ama dışarıya mutlu görünüyoruz o yüzden ben çocuğuma herşeyi dört dörtlük istiyorum
aynen canım yaşayan bilir valla insanlara rezil olmaktan başka bişey değil bu napalım...
Sağol canım benimBabası da 1 hafta sonra hisseder, bende az bekletmedim herüfü dibimde :))) Ama dediğin gibi beklemekten sıkılıyor adamlar, bende o yorulup kalkınca kızıyordum :)Şimdi bol bol yakalıyor oğluşun hareketlerini.
Ya dün yine bir videoda annesi bebeğe ninni söylüyor, Allahım bebek bir nazlanıyor, bir gülücükler atıyor ısırasım geldi, nasılda imredim..Allah hepimize o günleri göstersin inşallah kazasız belasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?