- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.201
ben benimki ilgisiz zannediyordum, ve cok kiziyordum o sIkIlInca... demek bu erkeklere gore normal bir davranis... sevindim...
ilk defa bugun ciddi olarak hissetti bebegin tekmesini... daha once bekleyip sIkIliyordu, bu sefer cok bekletmedi babasini da, o sayede hissetti...
Selam hanımlar
Evet bende üzülüyordum, geneli sabırsız ve sıkılgan demek ki
Selam tatlım hoşgeldin
hosgeldin canimmmm, ben de simdi geldim... kizlar bebeklere ne hazirliklar yapiyor bir okuyum eskiyi dedim...Selam hanımlar
bu arada kızlar ben bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum birkaç örnek buldum birde sizin fikirlerinizi alayım
Eki Görüntüle 269767 Eki Görüntüle 269768 Eki Görüntüle 269769 Eki Görüntüle 269770 Eki Görüntüle 269771 Eki Görüntüle 269772
bunların arasında en çok şu sepetteki badem şekerinden olan çiçekleri beğendim tabi biraz daha süslenmesi gerekiyor ne bileyim bi tüy kurdale falan olabilir birde organze tüllü güllü olanı güzel onuda biraz daha süslemek gerekir ayrıca o güllerden ben zaten yapıyorum çok basit
seninki de yakinda hisseder canim insallah... benim de aynen senin gibi babasi elini koyunca hep hareket etmiyor..
hosgeldin canimmmm, ben de simdi geldim... kizlar bebeklere ne hazirliklar yapiyor bir okuyum eskiyi dedim...
hosgeldin canimmmm, ben de simdi geldim... kizlar bebeklere ne hazirliklar yapiyor bir okuyum eskiyi dedim...
Sen de ki "annecim bu kıtlıkta (bebeğin masrafları varken) eşime bir yükte ben yüklemek istemiyorum" de..Ama eşinin yanında de :)) Hem eşinin hoşuna gider, hem de almama bahaneni böyle gösterirsin.
Hiç sevmem o anne badilerini hamileyken paspal paspal.Ben hamile kalınca daha bi özenir oldum kendime eleferam valla çünkü her zaman yaşayamıcağım birşey, bi de aaa hamile kaldı saldı kendini demesinler .D
aman halt ediyor bu kaynanalar bende hiç kilo almadım kaynanam bilerek yapıyorum almamak için bişe yemiyorsun sen dedi kızdım ne münasebet gereken şeyleri yiyorum aç kalmıyorum zaten son ayda istesemde istemesemde kilo alacağım sonra bide vermesi var dedim
ben kilo almadım ama yine pantolonlarım olmuyordu eh havalarda serinledi elbise giyilmiyor 2 tane hamile pantolonu aldım uygun buldum 2sini 80 liraya aldım biri kot dar paça biri siyah kumaş doğumdan sonrada giyilir rahat çünkü zaten pahallı olduğu için bende başka bişe almayı düşünmüyorum yeter 2 pantalon 2 tanede elbisem var birazda t-shirt lerim var annem ucuz bulmuş teyzem almış yeter ne gereği var masrafa
Sağol canım benimBabası da 1 hafta sonra hisseder, bende az bekletmedim herüfü dibimde :))) Ama dediğin gibi beklemekten sıkılıyor adamlar, bende o yorulup kalkınca kızıyordum :)Şimdi bol bol yakalıyor oğluşun hareketlerini.
Ya dün yine bir videoda annesi bebeğe ninni söylüyor, Allahım bebek bir nazlanıyor, bir gülücükler atıyor ısırasım geldi, nasılda imredim..Allah hepimize o günleri göstersin inşallah kazasız belasız.
ben söylemiştim doğum kontrol hapını bıraktığımı artık çocuk planladığımızı ama sonrada olmuyor adet göremiyorum doktora gittiğimide paylaşmıştım üstelik benim kaynanam çok aşırı dindar düşünsene yinede böyle davranıyor bence utanılacak bi durum değil gayet normal ama çok şükür tedaviye tam başlanmadan iğnelerime geçiş yapılmadan hamile kaldım hiç beklemediğim bi anda oldu hiç aklımda bile yoktu adet olayımda iğnelerimi yapsın doktorum diye bekliyordum
kendi annem öyle değil sağa sola araştırıyordu yumurtlama sorununa ne iyi gelir diye utanmıyordu gizlemiyorduda olur daha hapını yeni bıraktı 1 sene zamanı var dert edilecek bişey değil diyordu hep
hazır şekerlerde bide bebek emziği var onuda düşündüm ben oda çok hoş duruyor ve yapması basit ama şu bebek biblosundan istemiyorum sağımda solumda herkes ondan yaptırıyor artık göremiyorum bile
bide ben odasına sakallı ipten paspasını kendim örmek istiyorum beyaz ve pembe karıştırıp yada yapa bilirsem kelebek şeklinde veya yıldız şeklinde bişeler düşünüyorum
Hosbulduk canım. Nasılsın bakiim?
İiyyim fıstık sen nasılsın? Götürdün mü balıkları he
Sırtımdaki agrı dısında iyiyim cok sukur. Goturmem miValla bi de tazeymis herkes begendi balıgı. Cok da kısmetliymis birsuru kisi yedi balıgı
Ama kaynanam yemedi. Kızına gitmisti orda yemis de geldi ben de ne diye balık ayırdıysam banane ne yerse yesin!
Ve dıgerlerı;
Eki Görüntüle 269835 Eki Görüntüle 269836 Eki Görüntüle 269837 Eki Görüntüle 269838 Eki Görüntüle 269839 Eki Görüntüle 269840 Eki Görüntüle 269841 Eki Görüntüle 269842 Eki Görüntüle 269843 Eki Görüntüle 269844 Eki Görüntüle 269845 Eki Görüntüle 269846 Eki Görüntüle 269847 Eki Görüntüle 269848 Eki Görüntüle 269849 Eki Görüntüle 269850 Eki Görüntüle 269851
canim bunlar cok guzeller... senin de dedigin gibi sepettekiler cok guzelmis... ayy planlanmasi gereken cok sey var yaaa... sekerler simdiye kadar hic aklima gelmemisti...:26:
Canım çok şükür hissetti bizimkisi, hatta bir gece karnımı eğilmiş dinliyordu yanağına yedi tepiği
Ve dıgerlerı;
Eki Görüntüle 269835 Eki Görüntüle 269836 Eki Görüntüle 269837 Eki Görüntüle 269838 Eki Görüntüle 269839 Eki Görüntüle 269840 Eki Görüntüle 269841 Eki Görüntüle 269842 Eki Görüntüle 269843 Eki Görüntüle 269844 Eki Görüntüle 269845 Eki Görüntüle 269846 Eki Görüntüle 269847 Eki Görüntüle 269848 Eki Görüntüle 269849 Eki Görüntüle 269850 Eki Görüntüle 269851
Mirabonbon harika şekerler var orda..
bende işte şekerleri yapmak istiyorum sakallı ipten halı örmek istiyorum birde kapı süsü ama güzel bir kapı süsü bulamadım henüz şimdilik en hoşuma giden şu kapı süsü
Eki Görüntüle 269832
ipli tül istiyorum odaya onunda pembesinin gelmesini bekliyorum
halısınıda böyle yapmak istiyorum becere bilirsem
Eki Görüntüle 269833
veya böyle yıldız şeklinde Eki Görüntüle 269834
birde bebek battaniyesi motif aparatıyla yapılmış hoşuma gitti çabuk yapılır Eki Görüntüle 269852
birde oyun parkı denilen yataktan gündüz salonda yanımda olması için başkada bi eksik yok giyimleri kremleri kıvırı zıvırı oyuncakları herşeyi tastamam çok şükür
nasıl seçtiklerim kızlar güzelmi
bende işte şekerleri yapmak istiyorum sakallı ipten halı örmek istiyorum birde kapı süsü ama güzel bir kapı süsü bulamadım henüz şimdilik en hoşuma giden şu kapı süsü
Eki Görüntüle 269832
ipli tül istiyorum odaya onunda pembesinin gelmesini bekliyorum
halısınıda böyle yapmak istiyorum becere bilirsem
Eki Görüntüle 269833
veya böyle yıldız şeklinde Eki Görüntüle 269834
birde bebek battaniyesi motif aparatıyla yapılmış hoşuma gitti çabuk yapılır Eki Görüntüle 269852
birde oyun parkı denilen yataktan gündüz salonda yanımda olması için başkada bi eksik yok giyimleri kremleri kıvırı zıvırı oyuncakları herşeyi tastamam çok şükür
nasıl seçtiklerim kızlar güzelmi
cok guzelmis bu yaaa...
canimmmmm, superler bunlar hem kiz hem erkek icin bissuru cesitler var... ben detayli inceliyimmm bi...
Evet, cok guzeller.
Almak ısterdım ama bana 20 tane yeter.
50 cok fazla bızım ıcın.
Cok afedersın ama kayınvalıden hasta galıba.
Bır anne (adayı) kılo alacagım dıye cocugunu rıske atıp, yemek yememezlık yapmaz zaten.
Dıkkat eder yedıklerıne en fazla.
Hakıkaten hamıle gıysılerı pahalı.
Bırde gercekten arzu ettıgım gıbı bır gıysı bulamadım.
Ben genelde pantolon gıyınıp, ustune uzun tunık yada hırka gıyınıyorum.
Sımdı yarın oyle gıyınsem, emınım laf edecek.
Ama kızıyorum bende, benım gıysıme laf eder, bebegımın hastane cıkısına laf eder, ama bır takım alıp gelmez.
boşver kaynananı istediği lafı etsin bişe derse kendin ilgilenseydin ihtiyacın varmı diye sorup alsaydın dersin hiç bişe diyemez ozaman
giyiminede laf ederse bunlar hamilelere özel zararı yok dersin ben eğer uygun fiyata bulamasaydım annem eski pantalonlarımın belini kesip bişeler uyduracaktı artık
Bu ne ayıptır, ne de kusur.
Dıyorum ya, ımtıhandır.
Gecebılene ne mutlu.
Ben ınancın da, cahıllıkle ve ılımle ortustugune ınanırım.
Bır ınsan ılmını artırdıkca, ınancı da artar.
Bırde bıberondan yapılan sekerler var.
Mnı bıberonun ıcıne badem sekerı koyup, susluyorsun.
Bı sıte avrdı, bulabılsem keske ):
Sakallı ıplerın bır baska cesıdı vari bıraz daha kalın, kaymıyor.
Onlardan yap ıstersen.
Olmadı duz yapar, ustune mınık suslemeler eklersın, cok da seker olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?