- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.221
oooooo, sen cok beceriklisin canim... kizin cok sansli olacak..
Benim içinde 50 fazla..
O kadar gelenim gidenim olmaz.
Fiyat yüksek evet, al bunu da içinde kalmasın dicem de, içimizde kalmasın diye diye batcaz kız
evet biberondan yapılanlar biliyorum gördüm oda şık duruyor
halıyıda beceremezsem dediğin gibi düz yapacağım
Evet, cok guzeller.
Almak ısterdım ama bana 20 tane yeter.
50 cok fazla bızım ıcın.
Azom cok guldurdun benı, Allah ta senı guldursun.
Hakkaten ha, onu al ıcınde kalmasın, bunu al ıcınde kalmasın ıflas ederız.
Ben Emınonu ne gıtmeyı dusunuyorum, oradan malzemelerı alıp-kendım yapacagım, Allah ızın verırse ve tabıı becerebılırsem.
Becerırsın canım.
Hanı ınsan kendı gıbı bılır ya karsısındakını, ben beceremem o nedenle oyle cekıncelı yazdım.
Ama emınım sen cok guzelını yaparsın.
He evet bırde derım bır laf ederse, 'dunyanın parasının veremem' dıye.
Ama begenmeyen alsın dıyemem kı ):
eee aileden gelen bişey anneanneside öyle becerikli benim anneannemde öyledir gelde sen bişe bilme yani :))
ama dur kız daha yapmadım ama göze kestirdim bi girşeceğim bakalım
evet, 50 tane biraz fazla gibi... ama burdan bazi ornek calip, yapilabilir... tabi ben kendime beceriklilik konusunda guvenmiyorum...
daha hicc bisiyi halletmedim..
Hehehe amin canım hepimizi güldürsün amin
Bizim eminönümüz yok yafff, ama olsada ben beceremem, ince işten çabuk sıkılıyorum..Bebeğimin odasının örtülerini yastıklarını annem yaptı sıkılmadan, onu gördükçe sabrına hayret ettim vallahi.Benim pek harcım değil
yap yap, hatta burda yaptikca bizimle paylas canim... bize de ornek olur...
ya ben bebek odalari hazirlanmismi bi bakimmm diye girdim... sekerlere bakar oldum..bizimkinin odasini daha badana yapmamiz gerekiyor... cokkk isimiz var cokkk... simdiye kadar bir tek battaniye aldim dusunun yani...
Acaba soyle mı yapsak Azo.
Bır modelden ıkı kısı begendı dıyelım, 25 bırı, 25 bırı ıstese
Odeme ortak olsa, ama bır kısı alıyor gıbı odense
ya bende mobilyayı beyaz aldım perde ve halıyı dekorları uçuk pembe yapacağım ama odanın duvarı krem rengi boyada yeni yani badana istemiyor ama kremde çokmu sırıtır acaba ne yapsam
Vallahi ne güzel olurdu, benimki de kız olaydı senle zevklerimiz tutuyor beğenir alırdık yaw
Bende beyaz aldım odayı..Duvarım kremdi onu alırken hesaba katmamışımBen mavili duvar kağıdı yaptım.Beşiği koyacağın duvarı sadece kağıt yapabilirsin hem hareket hem renk katmış olur.Sana bir konuda daha alıntı yapıp yazdım, ona cvp vermedin, buna da vermezsen daha da yorum yapmıcam farklı düşünüp :)
Olurdu valla.
Bak odalarımız bıle aynı
Ama benım alt acma unıtem yok, odamız mınnacık ya.
Ve yıne bır ortak yon daha.
Benım odamda krem
Boyamaya razı etsem, beyaz boyatıcam ben.
Kagıt, sadece odanın ortasında bır sutun var, onu yaptım.
Oda bıldıgın kagıtlardan degıl, hanı metresı 1 TL olan yapıskanlılar var ya, ondan
Ucuza kactım yanı
Bende beyaz aldım odayı..Duvarım kremdi onu alırken hesaba katmamışımBen mavili duvar kağıdı yaptım.Beşiği koyacağın duvarı sadece kağıt yapabilirsin hem hareket hem renk katmış olur.Sana bir konuda daha alıntı yapıp yazdım, ona cvp vermedin, buna da vermezsen daha da yorum yapmıcam farklı düşünüp :)
yap yap, hatta burda yaptikca bizimle paylas canim... bize de ornek olur...
ya ben bebek odalari hazirlanmismi bi bakimmm diye girdim... sekerlere bakar oldum..bizimkinin odasini daha badana yapmamiz gerekiyor... cokkk isimiz var cokkk... simdiye kadar bir tek battaniye aldim dusunun yani...
affedersin canım ya muhakkak gözden kaçırmışımdır bi ara annem geldi uzun süre bişe yazmadım
neyse ben bi bitireyim odayı resmini koyarım bakarsınız sizde duvarın rengi iyimi kötümü diye
ya bende mobilyayı beyaz aldım perde ve halıyı dekorları uçuk pembe yapacağım ama odanın duvarı krem rengi boyada yeni yani badana istemiyor ama kremde çokmu sırıtır acaba ne yapsam
Vallahi ne güzel olurdu, benimki de kız olaydı senle zevklerimiz tutuyor beğenir alırdık yaw
sende bendensin bende pek bişey alamadım daha ama bişey sorcam kızlar hani ayrı oda yapıcaksınız yaa ilk zamanlar zatenn yatamicakki odasında sürekli yanınıza almanız lazım emzirmek için yada sizin yanında olmanız lazım onu ne düşündünüz merak ettim.?
bu arada yemek yedik oğlumla geldik unuttum bi an kkyı..
canim krem cok sariya kacan kremse bence pek hos durmayabilir beyaz mobilya ile... duvar kagidi filan kaplasan? hem belki kendin kolayca yapabilirsin onu...
yaa kizlar oda fotolari ekledinizzz miiii? alirken nelere dikkat ettiniz?? merak ettim...
sende bendensin bende pek bişey alamadım daha ama bişey sorcam kızlar hani ayrı oda yapıcaksınız yaa ilk zamanlar zatenn yatamicakki odasında sürekli yanınıza almanız lazım emzirmek için yada sizin yanında olmanız lazım onu ne düşündünüz merak ettim.?
bu arada yemek yedik oğlumla geldik unuttum bi an kkyı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?