2012 Şubat Anneleri

evet seninle ayniyiz demek biz... gunlerimiz de cok yakin zaten..
baslarda ben minik tasinabilir besik gibi birsey almayi dusuyorum... 6 aya kadar kullanilanlar var ya onlardan... tr'de ne diye isimlendiriyorlar onu bilmiyorum...

kizlardan kesin bunuu dusunmus ve almis olanlar vardir... simdi cvp verenler cikar, biz de fikir aliriz...

Aaaa iyi fikir bak, ama bizde de sutun yok
Sen ne zaman paylaşcaksın resimleri?

Bızım o sutunda olmasa, o oda korıdor gıbı olacaktı
Mecbur kabul ettık sutunu.
Ama kaplayınca cok kotu gorunmedı gozume.
Daha yatagında hıc bıseycık yok ):
Uyku setı fılan alsam, bır ıkı susleme daha eklesem, o zaman paylasırım.
Ben bekleyemem kı zaten 9. ayı

Hehehee. Azomun dedıgı gıbı, ıcımızde kalmasın dıye yapıyoruz bız odaları
Ben 9. aya kadar o odayı susleyecem.
Dogumla beraber, karyolasını kendı odama aldıracam.
Aslında sepetlere heves ettıydım ama, baktım mınnacık sey dunya para.
Degmez yanı ona o kadar odemeye.

Ben yatsın diye yapmadım zaten içimde kalmasın diye yaptım :)) Dimi kız elefera
İlk zamanlar dediğin 3 bilemedin 4 ay..

Yes baby
Bız ıcımızde hıc bıseycık bırakmıycaz.
Ne ıstıyorsak alıcaz, ne ıstıyorsak yıyıcez.
Bı daha mı gelıcez dunyaya sanki

çok zor olur bence öyle..bide sezeryan olursan hep yanında olması lazım kalkmak zorlaşıyo.. bide bebek küçük ben korkarım bişey olur kusar musar gece boğulur diye..bırakamam yani..zaten çevremdekiler istesende bırakamıyosun tek dediler..40 çıkmadanda bebek tek bırakılmazmış.. zaten oda yapacak durumda değilim şuan..kiracıyım ve evden memnun değilim ondan inş taşınınca seneye allah kısmet ederse daha iyi bişeyler yapmayı düşünüyorum oğluma..yoksa bende çok istiyordum oda ama birazda kışın doğacak olması bana engel koydu..olsun..yanımda olsun..zaten bakacak olanda bi tek benim..

Doğru, bende alıştırmıcam yanıma, her ağladığında yanıma almak yok, gidicem emzircem yatırcam, ağlıyorsa ya gazı vardır ya karnı doymamıştır zaten..Azcıkta pışpışlarız, oldu da bitti maşallah :)

Hee iyi o zaman Hamileyim alınganım :))
Duvar stickerları da yapıştırabilirsin pembe pembe..
Bitir de bakalım, bende sabırsızlanıyorum eklemek için ama eşim tutturdu 9. ayda ekle diye

evet hamileyiz alınganız ben herşeye oturup ağlar oldum zaten acıklı filmler falan izleyemez oldum

evet duvar stickerleri bende düşündüm ama önce bi mobilyasını halısını perdesini tamamlayayım en son bakarım artık

bu odanın aynısını aldım sadece komple beyaz rengi yatak büyüyor ileride o görünen parçası komidin oluyor arkası yanları alınıp yazı masası oluyor yatağı yani döşek ve nevresim takımıda içinde komple 1100 TL

Hehehehehhe...
Haddını bılsın, odasından cıkmasın der, gıbı yazmıssın

oda fotolari neden eklenmedi kiiiii.. anlamadim... :26:
peki buyuyunce de kullansin diye dusundunuz mu? yani bunu goz onunde bulundurdunuz mu alirken..? 4-5 yasinda da kullanmaya devam etsin diye.. puf aklim cok karisik... :44::44:

ben de aynen senin gibi dusunuyorum canim... cok fazla ayni odaya alistirmicam... 1-2 ay bizimle yatar sonra ayiririm diye dusunuyorum... tabi bizim oda ila onunkisi ayni katta degil... sesini duyamazsam nasil olur bilemiyorum...:26::44::44::44:

ben sadece beyaz istiyordum ona dikkat ettim birde ileride büyüyüncede kullana bileceği şekilde olsun istedim yani bikere al ömürlük kullan

Azom, sallama ısını napcaz bız :26:
Ben alıssın ıstemıyorum zaten.
Ya bu sallama ısı sart mıdır bebe buyuturken?

bambi beşikleri diyorsun 6 aydan fazla yatamiyacağı için bende vazgeçtim park yatağıda eşim istemedi döndük normal mobilya beşiğe bakalım.

Güzelim kusar boğulur diye gözünü bile kırpmıcan o zaman geceleri, Allah yardımcın olsun.

ya
Hehehehehhe...

hiç güleceğim yoktu
ya bir kaç arkadaşım öyle yaptı maşallah çocukları çok uslu ne güzel kendi odalarındalar imrendim hiç ağlama zırlama yok
inşallah banada öylesini kısmet eder allah yani hepimize tabiki artık bakacağız göreceğiz şimdiden konuşuyoruz ama evdeki hesap çarşıya uymaya bilirde

bebek telsizi alacaksın canım bizim odalar yan yana ama ben yinede aldım telsiz çünkü ne olur ne olmaz insan derin uyur

Çok güzel canım, eminim beyazı daha da güzeldir, güle güle kullansın..Fiyatı da çok uygun.

Hehehehehhe...

Ben ilerde kullanışını da düşündüm, ilerde dediğim aldığım beşiği zaten 5 yaşına kadar kullanır, sonra bir yatak alırım sadece yatıverir içinde..

Çünkü tamamen biten oda yok benim halı eksik mesela

Azom, sallama ısını napcaz bız :26:
Ben alıssın ıstemıyorum zaten.
Ya bu sallama ısı sart mıdır bebe buyuturken?

Tatlım ben uyutmak için sallamaya alıştırmak istemiyorum, zaten biri demişti burda pek önerilmiyor diye..
Bir sitede okumuştum uzman diyor ki; bebeği illa beşiğinde sallamanız gerekmez, zaten küçük bir bebek yatarken poposunu elinizle pışpışlayın diyordu, yani hafif hafif uyuturken elinle pış pış yapcan, yani yapıcam ben

Güzelim kusar boğulur diye gözünü bile kırpmıcan o zaman geceleri, Allah yardımcın olsun.

yani bencede öyle ben hep diyorum yanında olsada çok derin uyursan allah göstermesin öyle bi durum olunca fark edemezsin ama şu yan yatırma yastıkları var çokta uygun fiyata işe yarar diye düşünüyorum

bambi beşikleri diyorsun 6 aydan fazla yatamiyacağı için bende vazgeçtim park yatağıda eşim istemedi döndük normal mobilya beşiğe bakalım.

park yataklari neden tercih etmediniz? ben bi ara onlari arastirmistim... ama sonradan karar veremedim..

ya kesinlikle canimm, bende boyle dusunuyorum ve bazi arkadaslarim icin cocugu alistirabilirlerdi, alistirmadilar diye soyluyorum ama basimiza gelince nolcak bilmem...

bebek telsizi alacaksın canım bizim odalar yan yana ama ben yinede aldım telsiz çünkü ne olur ne olmaz insan derin uyur

evet bebek telsizi de almak lazim oda ayiracakken....:97:

benim de su oda isini arastirmam gerekiyor artik...:44:

sallamaya ben de alistirmak istemiyorum.. hatta burda boyle kucuk basket gibi besiklerden gorduk, iki yana sallanabiliyor... anneme soyledim boyle birsey alsam mi, ama sallanmaya alisir mi, alistirmak istemiyorum diye... ilerde cok agladiginda elin mahkum sallicaksin dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…