- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.241
sende bendensin bende pek bişey alamadım daha ama bişey sorcam kızlar hani ayrı oda yapıcaksınız yaa ilk zamanlar zatenn yatamicakki odasında sürekli yanınıza almanız lazım emzirmek için yada sizin yanında olmanız lazım onu ne düşündünüz merak ettim.?
bu arada yemek yedik oğlumla geldik unuttum bi an kkyı..
Aaaa iyi fikir bak, ama bizde de sutun yok
Sen ne zaman paylaşcaksın resimleri?
sende bendensin bende pek bişey alamadım daha ama bişey sorcam kızlar hani ayrı oda yapıcaksınız yaa ilk zamanlar zatenn yatamicakki odasında sürekli yanınıza almanız lazım emzirmek için yada sizin yanında olmanız lazım onu ne düşündünüz merak ettim.?
bu arada yemek yedik oğlumla geldik unuttum bi an kkyı..
Ben yatsın diye yapmadım zaten içimde kalmasın diye yaptım :)) Dimi kız elefera
İlk zamanlar dediğin 3 bilemedin 4 ay..
vallaha ben yanıma alıştırmak istemiyorum odasını bilsin okadar hazılayıp özeniyoruz artık ben geceleri emzirmeye yanına kalkmayı planlıyorum odalar yan yana zaten ama tabi artık bi doğsun dünyaya gelsin nasıl olacağını ozaman anlarız
vallaha ben yanıma alıştırmak istemiyorum odasını bilsin okadar hazılayıp özeniyoruz artık ben geceleri emzirmeye yanına kalkmayı planlıyorum odalar yan yana zaten ama tabi artık bi doğsun dünyaya gelsin nasıl olacağını ozaman anlarız
Hee iyi o zamanHamileyim alınganım :))
Duvar stickerları da yapıştırabilirsin pembe pembe..
Bitir de bakalım, bende sabırsızlanıyorum eklemek için ama eşim tutturdu 9. ayda ekle diye
Canım ben öncelikle beyaz olmasına dikkat ettim, beyaz istiyordum mobilyayı..Sonrada fiyatına tabiki..Malum beyazlar piyasada 2.500den başlıyor.Beni aşıyordu o fiyat, 1,200e ikeadan hallettim.
Kimse oda fotosu eklemedi, 2012 cicişleri topiğinde kıyafet resimleri var o kadar
canim krem cok sariya kacan kremse bence pek hos durmayabilir beyaz mobilya ile... duvar kagidi filan kaplasan? hem belki kendin kolayca yapabilirsin onu...
yaa kizlar oda fotolari ekledinizzz miiii? alirken nelere dikkat ettiniz?? merak ettim...
Doğru, bende alıştırmıcam yanıma, her ağladığında yanıma almak yok, gidicem emzircem yatırcam, ağlıyorsa ya gazı vardır ya karnı doymamıştır zaten..Azcıkta pışpışlarız, oldu da bitti maşallah :)
evet seninle ayniyiz demek biz...gunlerimiz de cok yakin zaten..
baslarda ben minik tasinabilir besik gibi birsey almayi dusuyorum... 6 aya kadar kullanilanlar var ya onlardan... tr'de ne diye isimlendiriyorlar onu bilmiyorum...
kizlardan kesin bunuu dusunmus ve almis olanlar vardir... simdi cvp verenler cikar, biz de fikir aliriz...
çok zor olur bence öyle..bide sezeryan olursan hep yanında olması lazım kalkmak zorlaşıyo.. bide bebek küçük ben korkarım bişey olur kusar musar gece boğulur diye..bırakamam yani..zaten çevremdekiler istesende bırakamıyosun tek dediler..40 çıkmadanda bebek tek bırakılmazmış.. zaten oda yapacak durumda değilim şuan..kiracıyım ve evden memnun değilim ondan inş taşınınca seneye allah kısmet ederse daha iyi bişeyler yapmayı düşünüyorum oğluma..yoksa bende çok istiyordum oda ama birazda kışın doğacak olması bana engel koydu..olsun..yanımda olsun..zaten bakacak olanda bi tek benim..
Güzelim kusar boğulur diye gözünü bile kırpmıcan o zaman geceleri, Allah yardımcın olsun.
Hehehehehhe...
Haddını bılsın, odasından cıkmasın der, gıbı yazmıssın
oda fotolari neden eklenmedi kiiiii.. anlamadim... :26:
peki buyuyunce de kullansin diye dusundunuz mu? yani bunu goz onunde bulundurdunuz mu alirken..? 4-5 yasinda da kullanmaya devam etsin diye.. puf aklim cok karisik... :44::44:
ben de aynen senin gibi dusunuyorum canim... cok fazla ayni odaya alistirmicam... 1-2 ay bizimle yatar sonra ayiririm diye dusunuyorum... tabi bizim oda ila onunkisi ayni katta degil... sesini duyamazsam nasil olur bilemiyorum...:26::44::44::44:
evet hamileyiz alınganız ben herşeye oturup ağlar oldum zaten acıklı filmler falan izleyemez oldum
evet duvar stickerleri bende düşündüm ama önce bi mobilyasını halısını perdesini tamamlayayım en son bakarım artık
bu odanın aynısını aldım sadece komple beyaz rengi yatak büyüyor ileride o görünen parçası komidin oluyor arkası yanları alınıp yazı masası oluyor yatağı yani döşek ve nevresim takımıda içinde komple 1100 TL
Eki Görüntüle 269868
Hehehehehhe...
Haddını bılsın, odasından cıkmasın der, gıbı yazmıssın
oda fotolari neden eklenmedi kiiiii.. anlamadim... :26:
peki buyuyunce de kullansin diye dusundunuz mu? yani bunu goz onunde bulundurdunuz mu alirken..? 4-5 yasinda da kullanmaya devam etsin diye.. puf aklim cok karisik... :44::44:
ben de aynen senin gibi dusunuyorum canim... cok fazla ayni odaya alistirmicam... 1-2 ay bizimle yatar sonra ayiririm diye dusunuyorum... tabi bizim oda ila onunkisi ayni katta degil... sesini duyamazsam nasil olur bilemiyorum...:26::44::44::44:
Azom, sallama ısını napcaz bız :26:
Ben alıssın ıstemıyorum zaten.
Ya bu sallama ısı sart mıdır bebe buyuturken?
Güzelim kusar boğulur diye gözünü bile kırpmıcan o zaman geceleri, Allah yardımcın olsun.
Çok güzel canım, eminim beyazı daha da güzeldir, güle güle kullansın..Fiyatı da çok uygun.
[/B]
bambi beşikleri diyorsun 6 aydan fazla yatamiyacağı için bende vazgeçtim park yatağıda eşim istemedi döndük normal mobilya beşiğe bakalım.
ya
hiç güleceğim yoktu
ya bir kaç arkadaşım öyle yaptı maşallah çocukları çok uslu ne güzel kendi odalarındalar imrendim hiç ağlama zırlama yok
inşallah banada öylesini kısmet eder allah yani hepimize tabiki artık bakacağız göreceğiz şimdiden konuşuyoruz ama evdeki hesap çarşıya uymaya bilirde
bebek telsizi alacaksın canım bizim odalar yan yana ama ben yinede aldım telsiz çünkü ne olur ne olmaz insan derin uyur
Ben ilerde kullanışını da düşündüm, ilerde dediğim aldığım beşiği zaten 5 yaşına kadar kullanır, sonra bir yatak alırım sadece yatıverir içinde..
Çünkü tamamen biten oda yokbenim halı eksik mesela
Tatlım ben uyutmak için sallamaya alıştırmak istemiyorum, zaten biri demişti burda pek önerilmiyor diye..
Bir sitede okumuştum uzman diyor ki; bebeği illa beşiğinde sallamanız gerekmez, zaten küçük bir bebek yatarken poposunu elinizle pışpışlayın diyordu, yani hafif hafif uyuturken elinle pış pış yapcan, yani yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?