2012 Şubat Anneleri

yani bencede öyle ben hep diyorum yanında olsada çok derin uyursan allah göstermesin öyle bi durum olunca fark edemezsin ama şu yan yatırma yastıkları var çokta uygun fiyata işe yarar diye düşünüyorum
tabi öyle bişeyde düşünebilirsin bilmiyorum ama elimde iki çocuk büyüdüğü için biliyorum bende bazı şeyleri...annem yattığı yerde karyolası olduğu halde kardeşimde devamlı kalkıp emzirmek zorunda kaldı ee bide sezeryanda devamlı eğilip alamıyordu ben yardım ediyordum.. 10 dak bi uyanıyordu kardeşim.. Yani yeni doğmuş bi bebeği yatağına koyup sabaha kadar mışıl mışıl uyumak bize hayal..öyle olduğu durumlarda bile kontrol etmemiz lazım..yoksa ayrı oda bende çok istiyordum ama yatağını yanıma alıp 4 ay odası boş kalacaksada ne gerek yok..zaten ele avuca gelincede yaz gelcek ve ben evide taşıyacağım için vazgeçtim..[taşınıca harab oluyo eşyalar..herkesin yaşam tarzı farklı tabi..:97:/left]​

eşim beğenmedi park yatakları..almadık bilmem..bazıları hışır huşur bozlunca ses yapıyo dediler zaten benimseyememiştim benimde işime geldi..yoksa çok uygun ama ondada fazla yatabileceğini sanmıyorum bi çocuğun..

benim alacağım karyola hem sallanabiliyo hem sabitlenebiliyo bende sabit önce denicem..evet çok ağlarsa el mahkum sallıyosun...inş öyle olmaz..sakın battaniyede elde sallamayı denemeyin o çok fena bağımlılık yapıyor ve durmuyor çocuk o olmadan..

teşekkür ederim canım sen aldınmı mobilyasını? almadıysan benim aldığım yere bak diyecektim

Aldım tatlım bende 1200e teşekkür ederim

Ama sen bize boşa yapmışız gibi söylüyorsun..
Benim annemin elinde de kardeşleri büyüdü 4 çocuk, o da benden kat kat tecrübeli ve ayrı odaya ufaklıktan alıştırmam gerektiğini söylüyor.

herkesin yaşam tarzı farklı canım ama ilk zamanlar için gerçekten boşa yani ayırmak çok zor oluyor devamlı kalkmak uyku sersemi..,emzirmek.. gazı oluyo durmuyoo.. uyumuyo..yaşadığım için .. ama heveste ayrı bişey..o sizin zevkiniz nedim..inş zor olmaz..idare edersiniz olmazsa 3 4 ay..

selammm kızlarrr.iyi haftasonlarıı olsun hepinize nasılsınız bakalım? 2 tane isim buldu ablası kızıma bakalım siz ne diceksinizz dünürüm sana diyomm baka hele bi bakk :) BERİL ve BEGÜM.nasıl?

Alıştırdığın sürece problem değil, bende böyle düşünüyorum, idare ederiz muhakkak Yerin uygun olsaydı zaten sende yapardın boşa oda durcak durmıcak diye düşünmezdin, sanırım aynı fikirdeyiz.

selammm kızlarrr.iyi haftasonlarıı olsun hepinize nasılsınız bakalım? 2 tane isim buldu ablası kızıma bakalım siz ne diceksinizz dünürüm sana diyomm baka hele bi bakk :) BERİL ve BEGÜM.nasıl?

Selam dünürümmmmmm
Ben Begüm ismini oldum olası beğenirim vallahi çok güzel isimler bulmuş kızın :)

kuzum bide duyumlarıma göre begümler cok ağırbaslı,hanımefendi oluyolarmış böle kanımda kaynadı hanii.aklıma güzel gözlü bi çocuk geldi birden

yazın doğsaydı kesin yapardım en azından karyolasının yanına gardolabınıda alırdım odasında yatardı ama yine yanıma bi sepet alırdım emzirmek kolay olsun gece diye ama kış olduğu ve küçük olacağı bide ısınma sorunu olacağı için olmadı vazgeçtim.. bide kiracıyım oda var.... kendi evin olcakki al büyüyen karyolasını dolabını boya yatsın okula gidene kadar...ama o zamanda o çocuk beğenmezmiş yatağını falan..sindeyli yada arabalı yatak istermiş...

bence dogru dusunmussun... yazin tasinacaksan neden oda hazirlayacaksin ki? sonra bir de onlari tasimakla filan ugrascan... hem yaza kadar cokkk daha tecrubelerinirsin bu konuda, yeni evinde cok daha guzel bisi yaparsincanim...

isimler guzelmis canim.. ikisi de guzel... aralarindan birini secemedim...

kuzum bide duyumlarıma göre begümler cok ağırbaslı,hanımefendi oluyolarmış böle kanımda kaynadı hanii.aklıma güzel gözlü bi çocuk geldi birden
İsmi Begüm olmasada hanımefendi olur benim gelinim, anasına bak kızını al misali Ben küçükken Begüm diye birini tanımıştım, kız çok güzeldi ya maşallah..
O ismi duyduktan sonrada hep bebeklerime Begüm ismini koydum Taaa ki Asya'yı duyana kadar.. Kızım olsun bende Asya koyucam :))

sağol canım anlayan bi sen çıktın şuan beni..evet kiracı olmak başlı başına zahmet zaten taşınırken herşeyin harab oluyor bi söküldümü tamam..ondan yani istemedim ayrı oda ama kendi evim olsa kesin ama kesin oda yapardım yine ayrı bırakamazdım ilk 3 4 ay yanımda olurdu kesin..bi bebek boğuldu öyle gece kendi kusmasından o zamandan beri çok korkuyorum böyle şeylerden..ama tabi herkesin durumu aynı olmadığı için ifade etmek zor oluyo yazarken buraya..inş inş seneye kışın bu evde olmam..allahım yardım etsin bütün kiracılara...

bende seçemedim canım babaya sormak lazım elbette,bide aile oylaması yaparız.ikisinin anlamıda cok güzel

canımmm benimmm gelinine neler dermiş ölee.laylamada büyük kızı vercem hep birlikte akraba olcezzasya ısmıne bende bayılıyordum ama esım 3.bebeğimizde afrika olsun dedi gıcık.okulda ablanın adı ortadoğu,afrika diye dalga gecerler dedii beni kızdırdıı

Ayy sus inşallah istemezler arabalı yatak ya hiç beğenmiom onları ben Geçen lafı açıldı da eşime "ben eve sokmam" dedim, o da oğlum isterse alırım diyor, yandık valla...

Ayy sus inşallah istemezler arabalı yatak ya hiç beğenmiom onları ben Geçen lafı açıldı da eşime "ben eve sokmam" dedim, o da oğlum isterse alırım diyor, yandık valla...

onların zamanına neler çıkar neler ooo modası geçer arabalıların...belki uçaklı falan çıkar..

ben su anki evime yazin basinda gectim... daha onceki yerimde olsam ben de dusunmezdim... insallah yazin gonlunuze gore bir ev bulursunuz...

aslinda ilk aylarda yanimda yatiracagima gore, oda meselesini ben de erteleyebilirimmm, en azindan badanasini filan yapip birakirim belki... zaten bu gidisle yetistirebilecegimi sanmiyorum... kendime cikis yolu buldum...

olur neden olmasın olmazsa yaza boyar düzenler koyarsın yatağını yatar hem ele avuca gelmiş olur..yazda olacağı için ısıtma sorununda olmaz... inş canım inş şuan taşınamamak beni çok üzüyor ama başka çarede yok.. ev yok olanlarda daha kötü benim evimden..bide karnım burnumda eşyaları falan kaldıramam yardım edemem eşime..en iyisi sabırla seneyi beklemek napalım..belki bundada bi hayır vardır..2 senedir taşınamıyorum geçen sene eşim işten çıktı taşınamadım bu sene hamilelik..inş seneye bişey çıkmaz..offfff :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…