- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.481
azelya bigün köpeğinin resmini eklermisin çok merak ettim yaa sevimlimi acaba ? adı ney bide..:44: ama bebeğin yüzünü gözünü yalatma sakın köpeğine hee sakınçok sevimli olurlar ama gözümde canlandırdımda..kangurunda oğlun elinde köpeğin yürüyüşe çıkmışın..
O zaman bi zahmet calısacak.
Kusura bakma boyle yazıyorum dıye ama, o sorumsuzlugu yaparken butun olasılıkları dusunmelıydı.
Bunun bedelını sız odemek zorunda degılsınız.
Zaten odersenız, hıc bır sekılde ders almamıs olur.
Nasıl olsa, hatalarımı benım telafı etmeme gerek kalmıyor dıye dusunerek, kendıne cekı duzen vermez.
selam kızlar....benimde canım çok sıkkın nedense..herşey canımı sıkıyor artık off......
özgecim geçmiş olsun...kardeşin ucuz kurtulmuş..işte herşey bi sebep aslında..eşin bin pişman olmuştur doğum günü kutladığına.....off offff deert hiç bitmiyoki hayatımızda napalım....
adengökce cok cok gecmis olsun canım..neyse sukur esin daha iyiymis simdi... sen kendine cok iyi bak tatlım ...
tatlım oncelikle arkadasının derdine gecmis olsunn, acil sifalar olsun...
diger kucuk seylere gelince; lutfen kendini ve en onemlisi yavrunu düsün tatlım , gülüp gecmeye bak...
kac gündür bende böyle alakasız ama yarı önemli seylere sinir olup üzülüp duruyordum.. sonra bi yeter ama cektim iyi geldi... azzzzzcukkkkk bencil olalım kısss, yavrumuzz icin yanim...
aminnnnnnnn.............. (selam)
cok gecmis olsun özgecim..Allah beterinden saklasın...
cok tatsız bir durum ama yavrunu düsün canım cok üzme kendini lütfen...
sağol canım amin
canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm..
allahtan cana gelmemiş..
inşallah bı an önce bu olaydan kurtulursunuz..
sağol canım inşallah
Allah sabır versin
bi de çalışmıyor
küçük de değil ya
kızma sakın bana
ama her yaptığında arkasında olmayın bence
herşeyde bir hayır vardır gülüm..
Girdik çıktık alnımız akıyla
Herşey yolunda
Banyo dolabını taktı eşim
Yerleştirmem kaldı
Çocuklara alışveriş yaptım dün
Ve dayanamadım tepikoğluma 150 tl lik alışveriş yaptım
Sen ansılsın
ayşebahar hoşgeldin canım
öyle canım....
tatlım yaa sizin su altta ki bebükler büyüdükce icimi nasıl bir heyecan sarıyor biliyo musun.. bak gene gördüm, kalbim pır pır oldu......
(Allahım o günleri saglıkla ve hayırlısıyla bizede göstersin insallah)
hehehheKaynanana gıcık kapmışsın sen kız Ne dese sana ters geliyor, halbuki konuşma konusunda doğru söylüyor..Bende salak salak şeyler anlatıyorum bebişime Niye öpmüyon kadını öp gitsin
ecrinn gerçekten bebeklerimiz sıkı bişey giyince nedense gidiyolar sıkan yere pıt pıt vuruyolar anlamadım bende ama bişey olmaz merak etme...bana iş yerimde bi abla dediki sıkı şeyler giyme çocuğun kafası yamuk doğcak dedi..gül gül öldüm yaa yok böyle cahillik..he dedim geçtim..millet nedense hamilelere akıl vermeyi laf sokmayı endişenlendirmeyi çok seviyo..bende inanmazdım ama başıma gelince anladım..geçen dolgu topuk ayakkabı giydim yok efendim öyle şeyler giymicekmişim artık..yaa rahatım yürüyorum ayaklarımda şişmedi daha ne olcak dimi..ama yok akıl vercekler illa..akılda akıl olsa.. bişey olmaz dedim geçtim.. sende kafaya takma görümcenle annen sanırım kaynanan boşver hiç takma... çok biliyolar onlar ..bende oğlumla konuşamıyorum hiç nefretlemi? byüyecek şimdi ne alaka dimi..ama anlatmak zor millete..
İvit home stüdyoEşim sağolsun meraklı bu işlere..Dandirik bir makine, salonun kapısına da siyah çarşaf gerdik, al sana stüdyo
dogru olabilir cnm ona laf yok. ama her yan yana geldigimizde salak gibi aynı sey sorulur mu unutuyomu napıyomesela bazen cok tepükleniyo tepükcü kızım benimm diyorumm babana da tepüklesene böle falan 3_5 cümle kuruyorum ama oturup muhabbet edemiyorum yani. :86: cünkü görüp hiseetmem lazım bana bakması lazım boncuk boncuk böyle sacma geliyo. ama karnımı seviyorum sürekli. sadece dün gece bos bos oturuyodukk esim ilk defa geldi karnıma yapıstıı beni sikayet etmeye basladı kızcemm 2 tepükk patlattı koci yine yakalayamadı ama olsun:97: ben kimseyi öpemiyorum.. ayda yılda bi görüyosam öperim tabi ama valla öpmeseler öpmem allah biliyo dokunmak ta öyle. birinin bana dokunması tabiri caizse tüylerimi kaldırıyo sinirden.. arkadasım nasıl evlendin sen diyo ama onu kanıksadım yani.. özel bi durum bu psikologa gitmemm gerekiyo belki.. cünkü gecen de bebegi nasıl emzircem diye düsündüm:97::97: ama bunu ben kayınvalideme nasıl anlatayım yani kendi kızı da öpüsmeyi sevmiyo. bu acıkca söyledigim için bana takık.. halbuki bende sölemedim.. görümcem ben seni cözdüm sen x gibisin cok samimi olmayı sevmiyosun öpüşmeyi sarılmayı sevmiyosun vs .. evett öleyim beni kimse öpmese bende öpmem dedimn. aaa yüzüme karsı diye cıkıverdi aradan kayınvalidem . o gün bugün öpüşmeye takıkk:97:
kızz o bişi mii yürükenn göbegine dikkat et carparsan kafası ezilir dedi kayınvalidem bana.. gecen günde sakın göbeginin üstüne mi yatıyosun didi.. yarım yüzüstü yatabiliyorum simdlik dedimm.. kafasını ezersin dedi bi hararetayy anne ezilcek kadar sıkıssa ben rahatsız olurum zaten yatamm öle dedim.. balon mu bunun kafası dokunmayla patlıcak
ana eşin mi çekti stüdyo gibi duruyo
ama bi de büyük halini görebilsem merak ettim bit kadar yaa
ben de eşime çektireyim bari makina aldık hamilelik için bebek için ama doğru dürüst çektirmiyorum
azelyaaaa ben onuu yirimmm yirimmmm ayyy ne tatlı bişi o öleeee allah bagıslasınnnn
anamm ayse baharr gelmiişşşşşşgecmiş olsunn sekerimmm 5 gün cokmus ya ben 2 güne dönersin sanıyodum
Ayyy yok yalamayı bende sevmiyom içim kötü oluyor, bi de bizimkisi yalamıyor, biraz garip bir köpeğim var, yalamaz, kendini pek sevdirmez cool ağır başlı bir köpek
Ne güzel canlandırmışsın gözünde
İşte oğlum, çok değişmedi tip aynı ama yaş büyüdü
Eki Görüntüle 270644 Eki Görüntüle 270645 Eki Görüntüle 270646
Bu da traş olmadan önce son hali.
Eki Görüntüle 270648
dogru olabilir cnm ona laf yok. ama her yan yana geldigimizde salak gibi aynı sey sorulur mu unutuyomu napıyomesela bazen cok tepükleniyo tepükcü kızım benimm diyorumm babana da tepüklesene böle falan 3_5 cümle kuruyorum ama oturup muhabbet edemiyorum yani. :86: cünkü görüp hiseetmem lazım bana bakması lazım boncuk boncuk böyle sacma geliyo. ama karnımı seviyorum sürekli. sadece dün gece bos bos oturuyodukk esim ilk defa geldi karnıma yapıstıı beni sikayet etmeye basladı kızcemm 2 tepükk patlattı koci yine yakalayamadı ama olsun:97: ben kimseyi öpemiyorum.. ayda yılda bi görüyosam öperim tabi ama valla öpmeseler öpmem allah biliyo dokunmak ta öyle. birinin bana dokunması tabiri caizse tüylerimi kaldırıyo sinirden.. arkadasım nasıl evlendin sen diyo ama onu kanıksadım yani.. özel bi durum bu psikologa gitmemm gerekiyo belki.. cünkü gecen de bebegi nasıl emzircem diye düsündüm:97::97: ama bunu ben kayınvalideme nasıl anlatayım yani kendi kızı da öpüsmeyi sevmiyo. bu acıkca söyledigim için bana takık.. halbuki bende sölemedim.. görümcem ben seni cözdüm sen x gibisin cok samimi olmayı sevmiyosun öpüşmeyi sarılmayı sevmiyosun vs .. evett öleyim beni kimse öpmese bende öpmem dedimn. aaa yüzüme karsı diye cıkıverdi aradan kayınvalidem . o gün bugün öpüşmeye takıkk:97:
ni ha ha haaa. traş olmuş haliyle yeni doğmuş ayı yavrusuna benzıiii...
bu arada çok sevimli kız bu...
hoşgeldin ayşebahar.. allah bir daha düşürmesin bacım
İvit home stüdyoEşim sağolsun meraklı bu işlere..Dandirik bir makine, salonun kapısına da siyah çarşaf gerdik, al sana stüdyo
ayşedim gerçekten hapsemi? girdin sen ben şaka sandımdı kız neden ki? şaşırdım şimdi..
Allah sabır versin
hoşgeldin aysebahar
Allah bi daha düşürmesin hiçbirimizi
zaten verdiği yok daha önce de başına gelmiş demiştim ya
evet ya gerçekten dert hiç bitmiyor
adengökce cok cok gecmis olsun canım..neyse sukur esin daha iyiymis simdi... sen kendine cok iyi bak tatlım ...
tatlım oncelikle arkadasının derdine gecmis olsunn, acil sifalar olsun...
diger kucuk seylere gelince; lutfen kendini ve en onemlisi yavrunu düsün tatlım , gülüp gecmeye bak...
kac gündür bende böyle alakasız ama yarı önemli seylere sinir olup üzülüp duruyordum.. sonra bi yeter ama cektim iyi geldi... azzzzzcukkkkk bencil olalım kısss, yavrumuzz icin yanim...
aminnnnnnnn.............. (selam)
cok gecmis olsun özgecim..Allah beterinden saklasın...
cok tatsız bir durum ama yavrunu düsün canım cok üzme kendini lütfen...
sağol canım amin
sağol canım inşallah
Allah sabır versin
bi de çalışmıyor
küçük de değil ya
kızma sakın bana
ama her yaptığında arkasında olmayın bence
herşeyde bir hayır vardır gülüm..
Girdik çıktık alnımız akıyla
Herşey yolunda
Banyo dolabını taktı eşim
Yerleştirmem kaldı
Çocuklara alışveriş yaptım dün
Ve dayanamadım tepikoğluma 150 tl lik alışveriş yaptım
Sen ansılsın
ayşebahar hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım...
Kardeşinin başına gelenlere üzüldüm..
Tam okumadım geçmişi msjını gördüm alıntılarda
Allah yardımcınız olsun canım
pikepolatım hoşbulduk canım..
ecrinnn nasılsın kuzum
seni unutmuşum
yoktun
Umarım okumadığım msj kalmamıştır...
Ayyy yok yalamayı bende sevmiyom içim kötü oluyor, bi de bizimkisi yalamıyor, biraz garip bir köpeğim var, yalamaz, kendini pek sevdirmez cool ağır başlı bir köpek
Ne güzel canlandırmışsın gözünde
İşte oğlum, çok değişmedi tip aynı ama yaş büyüdü
Eki Görüntüle 270644 Eki Görüntüle 270645 Eki Görüntüle 270646
Bu da traş olmadan önce son hali.
Eki Görüntüle 270648
ecrinnayy allahım bebeklerimizin zaten özel bir katmanla koruma altında cildi bide bizim 7 kat derimizin içindeler yani..he tabiki çarpma falan bunlar etkiler ama kaynanan bayağı flim yaa...çok saçmalamış....doğunca çok karışırlar sana kesin yandın sen..allah yardımcın olsun cnm.. ayy çok güldüm valla yaaaaaaaa
ni ha ha haaa. traş olmuş haliyle yeni doğmuş ayı yavrusuna benzıiii...
bu arada çok sevimli kız bu...
seni çok iyi anlıyorum. ben de kimseye gidip sarılamam, öpüp koklayamam. o yüzden kardeşler arasında adım buzdan abladır. yapamıyorum... içmden gelse de gidip sarılamıyorum. kardeşim arada gelip opup koklar iterim o nu da. ne opmeye ne de opturmeye tahammulum yok.
kendi annemi bile öpmem. ama ölümüne severim. şimdi kalkıp bu tarz bi insandan kaynanasını öpmesini beklemek komık yahu :))
Canım eşimde aldı son model bayağı pahalı ama bizimki
Geçen hafta aldık..
5 bin tl ye yakın malzemeleriyle tuttu
Ama süper bişey
Profesyonel çekim yapıyoruz
ayy çok tatlı yaaaçok sevimli ben böyle evde büyük iri yarı köpek sevmiyorum ama bu çok tatlı yaaa maşallah evden biri gibi oluyo zaten hayvanlar kendin bakınca..bizim bi muhabbet kuşumuz ölmüştü ben küçükken hüngür hüngür ağlamıştık yaa insan bi tuhaf oluyo ..inş çok yaşar canım çok tatlı.. ısırmaz dimi sevmeye gelsek.. ayyyy çok sevdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?