2012 Şubat Anneleri

Ayyy yok yalamayı bende sevmiyom içim kötü oluyor, bi de bizimkisi yalamıyor, biraz garip bir köpeğim var, yalamaz, kendini pek sevdirmez cool ağır başlı bir köpek
Ne güzel canlandırmışsın gözünde
İşte oğlum, çok değişmedi tip aynı ama yaş büyüdü

Bu da traş olmadan önce son hali.

zaten verdiği yok daha önce de başına gelmiş demiştim ya

evet ya gerçekten dert hiç bitmiyor

Dimiii Bende heray büyüyor ya hoşuma gidiyor
Aminnnn canım inşallah.

hehehhe Kaynanana gıcık kapmışsın sen kız Ne dese sana ters geliyor, halbuki konuşma konusunda doğru söylüyor..Bende salak salak şeyler anlatıyorum bebişime Niye öpmüyon kadını öp gitsin

dogru olabilir cnm ona laf yok. ama her yan yana geldigimizde salak gibi aynı sey sorulur mu unutuyomu napıyo mesela bazen cok tepükleniyo tepükcü kızım benimm diyorumm babana da tepüklesene böle falan 3_5 cümle kuruyorum ama oturup muhabbet edemiyorum yani. :86: cünkü görüp hiseetmem lazım bana bakması lazım boncuk boncuk böyle sacma geliyo. ama karnımı seviyorum sürekli. sadece dün gece bos bos oturuyodukk esim ilk defa geldi karnıma yapıstıı beni sikayet etmeye basladı kızcemm 2 tepükk patlattı koci yine yakalayamadı ama olsun:97: ben kimseyi öpemiyorum.. ayda yılda bi görüyosam öperim tabi ama valla öpmeseler öpmem allah biliyo dokunmak ta öyle. birinin bana dokunması tabiri caizse tüylerimi kaldırıyo sinirden.. arkadasım nasıl evlendin sen diyo ama onu kanıksadım yani.. özel bi durum bu psikologa gitmemm gerekiyo belki.. cünkü gecen de bebegi nasıl emzircem diye düsündüm:97::97: ama bunu ben kayınvalideme nasıl anlatayım yani kendi kızı da öpüsmeyi sevmiyo. bu acıkca söyledigim için bana takık.. halbuki bende sölemedim.. görümcem ben seni cözdüm sen x gibisin cok samimi olmayı sevmiyosun öpüşmeyi sarılmayı sevmiyosun vs .. evett öleyim beni kimse öpmese bende öpmem dedimn. aaa yüzüme karsı diye cıkıverdi aradan kayınvalidem . o gün bugün öpüşmeye takıkk:97:

kızz o bişi mii yürükenn göbegine dikkat et carparsan kafası ezilir dedi kayınvalidem bana.. gecen günde sakın göbeginin üstüne mi yatıyosun didi.. yarım yüzüstü yatabiliyorum simdlik dedimm.. kafasını ezersin dedi bi hararet ayy anne ezilcek kadar sıkıssa ben rahatsız olurum zaten yatamm öle dedim.. balon mu bunun kafası dokunmayla patlıcak

İvit home stüdyo Eşim sağolsun meraklı bu işlere..Dandirik bir makine, salonun kapısına da siyah çarşaf gerdik, al sana stüdyo

ana eşin mi çekti stüdyo gibi duruyo
ama bi de büyük halini görebilsem merak ettim bit kadar yaa
ben de eşime çektireyim bari makina aldık hamilelik için bebek için ama doğru dürüst çektirmiyorum

azelyaaaa ben onuu yirimmm yirimmmm ayyy ne tatlı bişi o öleeee allah bagıslasınnnn

anamm ayse baharr gelmiişşşşşş gecmiş olsunn sekerimmm 5 gün cokmus ya ben 2 güne dönersin sanıyodum

ecrinn ayy allahım bebeklerimizin zaten özel bir katmanla koruma altında cildi bide bizim 7 kat derimizin içindeler yani..he tabiki çarpma falan bunlar etkiler ama kaynanan bayağı flim yaa...çok saçmalamış....doğunca çok karışırlar sana kesin yandın sen..allah yardımcın olsun cnm..ayy çok güldüm valla yaaaaaaaa

ana eşin mi çekti stüdyo gibi duruyo
ama bi de büyük halini görebilsem merak ettim bit kadar yaa
ben de eşime çektireyim bari makina aldık hamilelik için bebek için ama doğru dürüst çektirmiyorum

Hihi evet...Büyük halinde de stüdyo gibi duruyor, tabi biz 50ye yakın poz çektik işte içinden 10 tanesi iyi çıksa yetiyor Haftaya makinayı ayarlıcaz yanyana felan çekincez..Ay bizim işimiz gücümüz olmuyor pazarları uğraşıyoruz böyle şeylerle..Hamile olmadan önce seyyal tanerin yaşa sevgilim şarkısına klip çekmiştik o da baya komik olmuştu Bol bol çektir anı oluyor güzel güzel..

azelyaaaa ben onuu yirimmm yirimmmm ayyy ne tatlı bişi o öleeee allah bagıslasınnnn

anamm ayse baharr gelmiişşşşşş gecmiş olsunn sekerimmm 5 gün cokmus ya ben 2 güne dönersin sanıyodum

Sağol canımmmm

ni ha ha haaa. traş olmuş haliyle yeni doğmuş ayı yavrusuna benzıiii...

bu arada çok sevimli kız bu...

seni çok iyi anlıyorum. ben de kimseye gidip sarılamam, öpüp koklayamam. o yüzden kardeşler arasında adım buzdan abladır. yapamıyorum... içmden gelse de gidip sarılamıyorum. kardeşim arada gelip opup koklar iterim o nu da. ne opmeye ne de opturmeye tahammulum yok.

kendi annemi bile öpmem. ama ölümüne severim. şimdi kalkıp bu tarz bi insandan kaynanasını öpmesini beklemek komık yahu :))

hoşgeldin ayşebahar.. allah bir daha düşürmesin bacım

Amin gülüm...
Sen nasılsın

İvit home stüdyo Eşim sağolsun meraklı bu işlere..Dandirik bir makine, salonun kapısına da siyah çarşaf gerdik, al sana stüdyo

Canım eşimde aldı son model bayağı pahalı ama bizimki
Geçen hafta aldık..
5 bin tl ye yakın malzemeleriyle tuttu
Ama süper bişey
Profesyonel çekim yapıyoruz

ayşedim gerçekten hapsemi? girdin sen ben şaka sandımdı kız neden ki? şaşırdım şimdi..

Canım ya 5 gün ban yedim burdan...
Ama ben büyükmüjdem değilim...
Öyle sananlar yanıldılar...
Allaha şükür geldim burdayım....
Sen ne yaptın?
Ev arıyormuşsun
Canım netten araştır bi bak
Bi de havalar iyice kötüleşmeden bi çık dolaş
ben öyle bulmuştum evi...

Allah sabır versin

hoşgeldin aysebahar
Allah bi daha düşürmesin hiçbirimizi

Amin hayatım nasılsın bacım...
Neler yaptın?

ayy çok tatlı yaaa çok sevimli ben böyle evde büyük iri yarı köpek sevmiyorum ama bu çok tatlı yaaa maşallah evden biri gibi oluyo zaten hayvanlar kendin bakınca..bizim bi muhabbet kuşumuz ölmüştü ben küçükken hüngür hüngür ağlamıştık yaa insan bi tuhaf oluyo ..inş çok yaşar canım çok tatlı.. ısırmaz dimi sevmeye gelsek..ayyyy çok sevdimmm

koruma kalkanı bi gorümcem varr sükürrr kusak farkından oluyo sanırımm saka maka aramızda 42 yas var yani

dimi bencedee kendi annemi öpüyorum ayda 1 görüsüyozz hosgeldin deyip bi öpüyom kardesim de öptürmüyom diye ölcekk bi kere öpüyom sarılıpp.. ama dedigin gibi ben ölürüm kardesime yani.. e kaynanamı 2 günde 1 görüyorumm tabiri caizse sürekl, öpüsülür mü eskiden az görüsüyodukk onu da öpüyodum.. bi cocukları öpüyorumm oynarken.. bütün öpme istegimii kocamda kullanıyorumm.. onu da gelip gidipp öpüyorum mesela

Canım eşimde aldı son model bayağı pahalı ama bizimki
Geçen hafta aldık..
5 bin tl ye yakın malzemeleriyle tuttu
Ama süper bişey
Profesyonel çekim yapıyoruz

Evet prof. makinalar 1tl.dan başlıyor.Benim kayınvalide getircek ama önümüzdeki yaz, anca o zaman çekebiliriz onunla.Yalnız 5bin çok aşırı fazla, beleş hedaye gelirse anca kabul ederim

ayşebaharcım .... artık banlamamı çıkmış vıyyyyyyyyyy kkda neler varmış yeni yeni..eskiden beri hiç duymamıştım ama....geçmiş olsun o zaman..korktum bende bişey oldu sandım şeker...inş bi daha olmaz....hoşgeldin o zaman...

Sağol canımm Gel buyur sevmeye ısırmaz Sadece kart bir sesi var sanarsın kurt. ..Havlar sadece, sahte delikanlı yani :)
Bigün kapıya pazarlamacı geldi, açtım kapıyı "iyi günler hanımefendi, size yeni ürünümüz..." dedi bizimki başladı o kart sesi ile havlamaya, pazarlamacı daha Paşa'yı görmeden koşarak indi merdivenleri Ben koptum tabi, adam bizimkini görse bundan mı korktum dicek
Başın sağolsun bu arada, kuşta baktım o minicik hayvancağızın yokluğu bile belli oluyor evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…