- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.501
kızlar arabanın vurulmadık yeri kalmamış
araba perte ayrılmış
tickerımda bebegimin artık gözlerini acabildigi yazıyoooo:93::93::93::93:
araba perte ayrılmış
ist anadolu yakasında şuan yağmur çok şiddetli kızlar hava durumunu sundum .......yağmuru çok seviyorummmmmmmm yarın evdeyim nolur böyle yağsında uyuyayım öğleye kadar yaaaaaaaaaaa
sağolasın canım. geçti geçti.. iyiyiz şimdik.
yaaa canım aşağılarda takılıyor sanırsamyok be ne olacak. seninki aşağılarda taklıyor demek :))
ayşebaharcım .... artık banlamamı çıkmış vıyyyyyyyyyy kkda neler varmış yeni yeni..eskiden beri hiç duymamıştım ama....geçmiş olsun o zaman..korktum bende bişey oldu sandım şeker...inş bi daha olmaz....hoşgeldin o zaman...
kız sen çorumlumusun ??? hoşuma gitti vıyy lafını benim eşimin taraf çok kullanırda sorayım dedim
bu arada kızlar lohusa taçlarına bakasım geldi sizce kırmızı mı almak lazım yoksa kızı olcaklar pembe oğlu olcaklar mavi mi almalı bir yerde gördüm çokta beğendim sizlerle paylaşcamda karar veremedim
Amin gülüm...
pikepolatım hoşbulduk canım..
ecrinnn nasılsın kuzum
seni unutmuşum
yoktun
Umarım okumadığım msj kalmamıştır...
araba perte ayrılmış
Hihi evet...Büyük halinde de stüdyo gibi duruyor, tabi biz 50ye yakın poz çektik işte içinden 10 tanesi iyi çıksa yetiyorHaftaya makinayı ayarlıcaz yanyana felan çekincez..Ay bizim işimiz gücümüz olmuyor pazarları uğraşıyoruz böyle şeylerle..Hamile olmadan önce seyyal tanerin yaşa sevgilim şarkısına klip çekmiştik o da baya komik olmuştu Bol bol çektir anı oluyor güzel güzel..
Sağol canımmmm
Canım ya 5 gün ban yedim burdan...
Ama ben büyükmüjdem değilim...
Öyle sananlar yanıldılar...
Allaha şükür geldim burdayım....
Sen ne yaptın?
Ev arıyormuşsun
Canım netten araştır bi bak
Bi de havalar iyice kötüleşmeden bi çık dolaş
ben öyle bulmuştum evi...
Amin hayatım nasılsın bacım...
Neler yaptın?
araba perte ayrılmış
sağolasın canım. geçti geçti.. iyiyiz şimdik.
yaaa canım aşağılarda takılıyor sanırsam
kız sen çorumlumusun ??? hoşuma gitti vıyy lafını benim eşimin taraf çok kullanırda sorayım dedim
bu arada kızlar lohusa taçlarına bakasım geldi sizce kırmızı mı almak lazım yoksa kızı olcaklar pembe oğlu olcaklar mavi mi almalı bir yerde gördüm çokta beğendim sizlerle paylaşcamda karar veremedim
yok canım orduluyum bennnnnnnnneşimde samsunlu..
Bende tuzladayım sana yakınım, sağlam indirdi valla bir anda ama yavaşladı :)
Oyyyy, bende haftama baktım burun delikleri açılmışBenim tickerda yağlanmaya başladığı yazıyor sanırsam :26:
( Allah korumuş kardeşini vallahi, nasıl bir kaza nasıl oldu acaba :44:
Sağol canımmGel buyur sevmeye ısırmaz Sadece kart bir sesi var sanarsın kurt. ..Havlar sadece, sahte delikanlı yani :)
Bigün kapıya pazarlamacı geldi, açtım kapıyı "iyi günler hanımefendi, size yeni ürünümüz..." dedi bizimki başladı o kart sesi ile havlamaya, pazarlamacı daha Paşa'yı görmeden koşarak indi merdivenleriBen koptum tabi, adam bizimkini görse bundan mı korktum dicek
Başın sağolsun bu arada, kuşta baktım o minicik hayvancağızın yokluğu bile belli oluyor evde..
Canım artık cana gelmesin diyeceksin ne yapalım....
Patronun bir çözüm önerisi ar mıymış?
Oyyyy, bende haftama baktım burun delikleri açılmışBenim tickerda yağlanmaya başladığı yazıyor sanırsam :26:
( Allah korumuş kardeşini vallahi, nasıl bir kaza nasıl oldu acaba :44:
canım çokmu hızlı sürmüş içkilimiydiki? nasıl sağ çıkmış o arabadan valla allah korumuş ama çok zor bişey sizin için..emanet nede olsa yaa haayyy allah ...aman eşine pek bişey deme sanada kızar belki kardeşin der falan aranız bozulmasın şimdi..aksilik işte olacak ya..çok üzüldüm valla yaa...
klip mi
geçmiş olsun canım nolcak şimdi
içkiliydi ama kaza nasıl olmuş bilmiyoruz
beyefendi anlatma zahmetinde bulunmuyor
eşimin bana bir şey demeye hakkı yokki
kendi verdi arabayı
ben olsam asla vermezdim
patronu ne derse mecbur o olacak
ivitt yagg tabakanızınn arttıgını yazıyorr sanırım.. ayy benimki, artmasın ama artık ne olurr..
ayy azelya büyük bi köpek sandı herhalde ayyyyyyyçok komik yaaa yerim ben onu..evet artık ailenden biri gibi oluyor yaaa çok zor.. inş sen uzun zaman seversin köpeciğini...
zaten diyorlarmış bu araba değil başka araba olsaydı sağ çıkması mümkün değildi diye
bilmiyorum ki
aradı beni enişteme söyle kusura bakmasın dedi
bende baksa ne olur bakmasa ne olur bu saatten sonra dedim
ben bi kaç gün gidiyorum buralardan dedi
nereye dedim bilmiyorum dedi
sol kolu ağrıyormuş dr a gidecekmiş önce
allahım ya kimi düşüneceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım
bu ilk olmadığı için çok kızgınım ona
Canım selamben erkek anası bir çingene olaraktan kırmızı gecelik sabahlık takım beğendim onu alacam, kırmızı lohusa tacı takıcam..Ama mavi giyinirsen mavide çok hoş duruyor.
Aminnnnnn canım inşallah çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?