2012 Şubat Anneleri

ist anadolu yakasında şuan yağmur çok şiddetli kızlar hava durumunu sundum ....... yağmuru çok seviyorummmmmmmm yarın evdeyim nolur böyle yağsında uyuyayım öğleye kadar yaaaaaaaaaaa

tickerımda bebegimin artık gözlerini acabildigi yazıyoooo:93::93::93::93:

Oyyyy, bende haftama baktım burun delikleri açılmış Benim tickerda yağlanmaya başladığı yazıyor sanırsam :26:

kızlar arabanın vurulmadık yeri kalmamış
araba perte ayrılmış

( Allah korumuş kardeşini vallahi, nasıl bir kaza nasıl oldu acaba :44:

Amin gülüm...

pikepolatım hoşbulduk canım..
ecrinnn nasılsın kuzum
seni unutmuşum
yoktun

Umarım okumadığım msj kalmamıştır...

iyiyimm dattlummm.. dedikoduu yapıpp günaha giriyorummmm dedikodu yaparken isim vermemek lazımmıs anlattıgın kisi tanımamalıymıs yanii acaba burda konustugum dedikodu olmuyo mu o zaman

araba perte ayrılmış

canım çokmu hızlı sürmüş içkilimiydiki? nasıl sağ çıkmış o arabadan valla allah korumuş ama çok zor bişey sizin için..emanet nede olsa yaa haayyy allah ...aman eşine pek bişey deme sanada kızar belki kardeşin der falan aranız bozulmasın şimdi..aksilik işte olacak ya..çok üzüldüm valla yaa...

klip mi

iyiyim canım nasıl olayım iş güç aynen devam
geçen kasılmalarım vardı magnezyum verdi dr
şimdi iyiyim

büyükmüjdem ne demek :44:

araba perte ayrılmış

geçmiş olsun canım nolcak şimdi

Oyyyy, bende haftama baktım burun delikleri açılmış Benim tickerda yağlanmaya başladığı yazıyor sanırsam :26:

ivitt yagg tabakanızınn arttıgını yazıyorr sanırım.. ayy benimki, artmasın ama artık ne olurr..

ayy azelya büyük bi köpek sandı herhalde ayyyyyyy çok komik yaaa yerim ben onu..evet artık ailenden biri gibi oluyor yaaa çok zor.. inş sen uzun zaman seversin köpeciğini...

Canım artık cana gelmesin diyeceksin ne yapalım....
Patronun bir çözüm önerisi ar mıymış?

zaten diyorlarmış bu araba değil başka araba olsaydı sağ çıkması mümkün değildi diye

bilmiyorum ki
aradı beni enişteme söyle kusura bakmasın dedi
bende baksa ne olur bakmasa ne olur bu saatten sonra dedim
ben bi kaç gün gidiyorum buralardan dedi
nereye dedim bilmiyorum dedi
sol kolu ağrıyormuş dr a gidecekmiş önce
allahım ya kimi düşüneceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım
bu ilk olmadığı için çok kızgınım ona

içkiliydi ama kaza nasıl olmuş bilmiyoruz
beyefendi anlatma zahmetinde bulunmuyor
eşimin bana bir şey demeye hakkı yokki
kendi verdi arabayı
ben olsam asla vermezdim

klip mi

geçmiş olsun canım nolcak şimdi

patronu ne derse mecbur o olacak

merhaba hanımlar bugün amniyosentez sonucum çıkacaktı sonucu bildirecektim ama hala çıkmamış nedense çarşamba tekrar arayın dediler o zamana da çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş sanırım ben meraktan çatlamadan söylemeyecekler sonucu

içkiliydi ama kaza nasıl olmuş bilmiyoruz
beyefendi anlatma zahmetinde bulunmuyor
eşimin bana bir şey demeye hakkı yokki
kendi verdi arabayı
ben olsam asla vermezdim

patronu ne derse mecbur o olacak

inş eşin işinden olmaz canım yaa çok zor bi durum arabayı yatırma şansınızda hiç yok herhalde kaskosudamı yokmuşki.. umarım patron insanf eder..bebeğinizde olcak masraflar sizden çıkmaz inş..bi dahada kimseye araba vermesin eşin..emanetin götünde şeytan gezermiş doğru demekki..çok çok geçmiş olsunn...kardeşininde kulaklarını çek bence...

Canım selam ben erkek anası bir çingene olaraktan kırmızı gecelik sabahlık takım beğendim onu alacam, kırmızı lohusa tacı takıcam..Ama mavi giyinirsen mavide çok hoş duruyor.
ivitt yagg tabakanızınn arttıgını yazıyorr sanırım.. ayy benimki, artmasın ama artık ne olurr..

ayy azelya büyük bi köpek sandı herhalde ayyyyyyy çok komik yaaa yerim ben onu..evet artık ailenden biri gibi oluyor yaaa çok zor.. inş sen uzun zaman seversin köpeciğini...

Aminnnnnn canım inşallah çok sağol

Son düzenleme:

özge kardeşinin bi sorunumu? varki..dertli sorunlu insanlar kaçıp gider bi yerlere yada eşindenmi? çekiniyor şimdi kötü oluruz diyee..bu cümleyi anlayamadım ben gitmek neden ?:44:

azelya avatarındaki senmisin..vıy vıy vıyy kalçalara bak..aynı ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…