2012 Şubat Anneleri

kızlar ben bunun kırmızısıyla mavisini beğendim sizce nasıl????

piyasada hep kurdele pağlamışlar taçların ucunda tüyle sadece şeyler vardı bunlar çok farklı geldi

Canım bazı lab.lar ön sonuç veriyormuş vermediler mi öyle bir şey.
Yarına en güzel haberi alırsın inşallah.

zaten diyorlarmış bu araba değil başka araba olsaydı sağ çıkması mümkün değildi diye

Allah korumuş özgecim,size bağışlamış.

Evet prof. makinalar 1tl.dan başlıyor.Benim kayınvalide getircek ama önümüzdeki yaz, anca o zaman çekebiliriz onunla.Yalnız 5bin çok aşırı fazla, beleş hedaye gelirse anca kabul ederim

Çok fazla azelyam
Ama çocukların bozmalarına karşı
herşeyi düşündük
Garanti falan
sonsuz olsun istedim açıkcası
Yedek hani takılıyor ya önüne unuttum adını ben
Sonra pikseli çok yüksek

Bazen almasa mıydık diyorum sonra
iyi oldu diyorum...

5 binlik hediye gelmezde
500 tl belki be canım

Canım dikkatli olmak lazım
Yazdıklarını beğenmeyenler
Solda kötü içerik bildir varmışşşş
Oraya basıp yönetime şikayet ediyorlar
Böylece banlanma meydana geliyor

Sağına soluna çok dikkat et..
Bazen hiç beklemediğin kişiler seni tuş ettiğini
Sanabiliyorlar...

iyiyimm dattlummm.. dedikoduu yapıpp günaha giriyorummmm dedikodu yaparken isim vermemek lazımmıs anlattıgın kisi tanımamalıymıs yanii acaba burda konustugum dedikodu olmuyo mu o zaman

Ay bilsem gülüm banlanır mıydım?
Benim gibi topiğin kraliçesi
de banlandı ya
haydin halaya

klip mi

iyiyim canım nasıl olayım iş güç aynen devam
geçen kasılmalarım vardı magnezyum verdi dr
şimdi iyiyim

büyükmüjdem ne demek :44:

geçmiş olsun canım nolcak şimdi

Canım inan bende bilmiyorum
Ama sürekli yazıyor
Ordan yani kulak aşınalığı

Magnezyum işe yaradı mı peki
Calsiyum neden vermedi ki kasılmalarına

canım çok geçmiş olsun
Yavrum başına neler geldi senin ya

muhohhoyyt ben krem pijama takımı yada mavi renk düşünüyorum ama lohusa tacı deyince insanın aklına kırmızı geliyo direk mavide değişik durabilir gibi geldi düşüncen için teşekkür ederim

bunlar çok kaba ama...daha kibarları var bide kurdale gibi duruyo taç olduğu belli olmuyo pek.. onlardan bulun bence... ben kapalıyım ne yapıcam bilmiyorum ..:44:
aaa küçücük kurdele mi olurmuş kız görmemişin bebebeeğe olmuş kafasına koca kurdele takmış olcak benim adım
ayda yılda bir doğuruyorum gösterişli çingane bişi olsun azelyamın dediği gibi
Canım esmerim
Ben beyaz aldım bu kez....
Senin bu mavi çok hoş ama...
Eklediklerinden....

Benim beyaz tacım
Daha sade
Ben sade seviyorum...

ayyyyy beyazda güsel durur ben kendim mi yapsam hiç görüşlemiş çok farklı bişi çıkartabilirim sanırsam
ama sonra bide uğraşmaya değmez diyo insan mavisi beğendim bir ara sipariş vercem ama önce pijama takımımı alayım sonra alcam tacımı araştırıyorum bakalım ben beyaz olsam baştan aşağı benim adam kıskançlıklan hastaneye ziyaretçi kabul etmez

Merhaba bayanlar..
Hastaneden geldik çok şükür , ordan oraya koşturduk ..
Ayrıntılı için 24 üne randevu verdiler..
20 gün sonrada aç karnına limonla birlikte gel dedi doktor..
Midemde sürekli bir şişlik olduğunu bu nedenle doğru dürüst su içemediğimi söylemedim..
Spasmomen adında bir hap verdi..

Bu arada geçmişe tam bakamadım ama Azelya foto mu eklemiş?
Eğer öyleyse bende görmek istiyorum

Tatlım hoşgeldin Ayrıntılı için aç karnına mı gidiliyor? Bana da çiko ye gel dediler.Renkliye giricem, ayrıntılıyla aynı mı bilmiyorum.
Bu arada geçmişte köpeğimin resimlerini ekledim Onun haricinde avatarımdaki resmimi sordu kızlarda ondan bahsettik

süslü seni.... beyaz çok riskli ama lohusayken söylim...

evet canım yok kaskosu da yok inşallah insaf eder dediğin gibi

özge kardeşinin bi sorunumu? varki..dertli sorunlu insanlar kaçıp gider bi yerlere yada eşindenmi? çekiniyor şimdi kötü oluruz diyee..bu cümleyi anlayamadım ben gitmek neden ?:44:

eşimden kaçıyor herhalde dayak yemesin diye :)
yada utandı yaptıkalrından bilmiyorum ki bende anlamadım

Canım bazı lab.lar ön sonuç veriyormuş vermediler mi öyle bir şey.
Yarına en güzel haberi alırsın inşallah.

Allah korumuş özgecim,size bağışlamış.

sağol canım

canım çok geçmiş olsun
Yavrum başına neler geldi senin ya

evet canım ya çok sağol

edacım umarım ki carsamba günü temiz sonuclarınla gelirsin tatlım.. az kaldı.. Allah'tan hayırlısı olsun insallah canım

gecmis olsun tatlım.. hosgeldin...

Merhaba
Kisisel problemleri olanlar problemlerini basliga yansitmadan ozel mesajla, telefonla veya bu basligi kirletmeyecek henhangi bir iletisim araci uzerinden yapabilir. Bu basliktaki her konu disi mesajdan ceza alacaginizi lutfen unutmayin. Sonra lutfen bu konuda bizi sorumlu tutmayin 20 tane konuda bu tur yazismalar okumak istemiyorum diye kotu icerik geldi !

kızlar yine ne oluyor yaa lütfen uzatmayalım gerçi ben ne olduğnunu anlamadım ama
kazen ve yağmurluk gelmiş olay ciddi galiba

bende anlamadım ve sıkıldım bu konulardan ....uzadıda uzadı...

edacım umarım ki carsamba günü temiz sonuclarınla gelirsin tatlım.. az kaldı.. Allah'tan hayırlısı olsun insallah canım

gecmis olsun tatlım.. hosgeldin...

inşallah fazla sabrım kalmadı çarşamba olsada artık bugüne kendimi çok şartlandırmıştım şimdi kocaman bir hayal kırıklığı oldu aklım iyice karıştı doğrusu Allahtan hayırlısı

Hoş bulduk cnm..
Yok cnm ayrıntlı için birşey demediler..Verdikleri kağıttada başka bazı ultrasyon incelemeleri için aç gelin yazıyor ama bnm için yani Obstetrik US için bişe yazmıyor..
Normal doktor randevumuz 20 gün sonra o zaman doktor gelirken bir limonla aç karnına gel dedi şeker ime bakmak için sanırım cnm.. Verecekleri içeceği içemezsin belki dedi içine limon sıkarsın dedi

Hımm köpeklerini gördüm cnm çok sevimli görünüyor..
Seninde tombiş halini yakından görmek isterdim ama

özgecim inş korktuğun gibi olmaz canım..sana bişey sorcam sen şimdi ikiz bebek bekliyorsunya tekmeler o zaman dahamı çok oluyor ikiz oldukları için...merak ettim
..kazencim ağzına sağlık yaa ohh beee uyarı aldık rahatlarız şimdi hep barber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…