- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.521
merhaba hanımlar bugün amniyosentez sonucum çıkacaktı sonucu bildirecektim ama hala çıkmamış nedense çarşamba tekrar arayın dediler o zamana da çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş sanırım ben meraktan çatlamadan söylemeyecekler sonucu
zaten diyorlarmış bu araba değil başka araba olsaydı sağ çıkması mümkün değildi diye
Evet prof. makinalar 1tl.dan başlıyor.Benim kayınvalide getircek ama önümüzdeki yaz, anca o zaman çekebiliriz onunla.Yalnız 5bin çok aşırı fazla, beleş hedaye gelirse anca kabul ederim
ayşebaharcım .... artık banlamamı çıkmış vıyyyyyyyyyy kkda neler varmış yeni yeni..eskiden beri hiç duymamıştım ama....geçmiş olsun o zaman..korktum bende bişey oldu sandım şeker...inş bi daha olmaz....hoşgeldin o zaman...
iyiyimm dattlummm.. dedikoduu yapıpp günaha giriyorummmmdedikodu yaparken isim vermemek lazımmıs anlattıgın kisi tanımamalıymıs yanii acaba burda konustugum dedikodu olmuyo mu o zaman
klip mi
iyiyim canım nasıl olayım iş güç aynen devam
geçen kasılmalarım vardı magnezyum verdi dr
şimdi iyiyim
büyükmüjdem ne demek :44:
geçmiş olsun canım nolcak şimdi
zaten diyorlarmış bu araba değil başka araba olsaydı sağ çıkması mümkün değildi diye
bilmiyorum ki
aradı beni enişteme söyle kusura bakmasın dedi
bende baksa ne olur bakmasa ne olur bu saatten sonra dedim
ben bi kaç gün gidiyorum buralardan dedi
nereye dedim bilmiyorum dedi
sol kolu ağrıyormuş dr a gidecekmiş önce
allahım ya kimi düşüneceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım
bu ilk olmadığı için çok kızgınım ona
Eki Görüntüle 270660
Eki Görüntüle 270661
Eki Görüntüle 270662
kızlar ben bunun kırmızısıyla mavisini beğendim sizce nasıl????
piyasada hep kurdele pağlamışlar taçların ucunda tüyle sadece şeyler vardı bunlar çok farklı geldi
Canım bazı lab.lar ön sonuç veriyormuş vermediler mi öyle bir şey.
Yarına en güzel haberi alırsın inşallah.
yok canm hiçbirşey söylemedi başka çarş. arayacam tekrar inş. hayırlı bir sonuç çıkmış olur
Canım selamben erkek anası bir çingene olaraktan kırmızı gecelik sabahlık takım beğendim onu alacam, kırmızı lohusa tacı takıcam..Ama mavi giyinirsen mavide çok hoş duruyor.
Aminnnnnn canım inşallah çok sağol
Eki Görüntüle 270660
Eki Görüntüle 270661
Eki Görüntüle 270662
kızlar ben bunun kırmızısıyla mavisini beğendim sizce nasıl????
piyasada hep kurdele pağlamışlar taçların ucunda tüyle sadece şeyler vardı bunlar çok farklı geldi
aaa küçücük kurdele mi olurmuş kız görmemişin bebebeeğe olmuş kafasına koca kurdele takmış olcak benim adımbunlar çok kaba ama...daha kibarları var bide kurdale gibi duruyo taç olduğu belli olmuyo pek.. onlardan bulun bence... ben kapalıyım ne yapıcam bilmiyorum ..:44:
Canım esmerim
Ben beyaz aldım bu kez....
Senin bu mavi çok hoş ama...
Eklediklerinden....
Benim beyaz tacım
Daha sade
Ben sade seviyorum...
Merhaba bayanlar..
Hastaneden geldik çok şükür , ordan oraya koşturduk ..
Ayrıntılı için 24 üne randevu verdiler..
20 gün sonrada aç karnına limonla birlikte gel dedi doktor..
Midemde sürekli bir şişlik olduğunu bu nedenle doğru dürüst su içemediğimi söylemedim..
Spasmomen adında bir hap verdi..
Bu arada geçmişe tam bakamadım ama Azelya foto mu eklemiş?
Eğer öyleyse bende görmek istiyorum
aaa küçücük kurdele mi olurmuş kız görmemişin bebebeeğe olmuş kafasına koca kurdele takmış olcak benim adım
ayda yılda bir doğuruyorum gösterişli çingane bişi olsun azelyamın dediği gibi
ayyyyy beyazda güsel durur ben kendim mi yapsam hiç görüşlemiş çok farklı bişi çıkartabilirim sanırsam
ama sonra bide uğraşmaya değmez diyo insan mavisi beğendim bir ara sipariş vercem ama önce pijama takımımı alayım sonra alcam tacımı araştırıyorum bakalım ben beyaz olsam baştan aşağı benim adam kıskançlıklan hastaneye ziyaretçi kabul etmez
inş eşin işinden olmaz canım yaa çok zor bi durum arabayı yatırma şansınızda hiç yok herhalde kaskosudamı yokmuşki.. umarım patron insanf eder..bebeğinizde olcak masraflar sizden çıkmaz inş..bi dahada kimseye araba vermesin eşin..emanetin götünde şeytan gezermiş doğru demekki..çok çok geçmiş olsunn...kardeşininde kulaklarını çek bence...
özge kardeşinin bi sorunumu? varki..dertli sorunlu insanlar kaçıp gider bi yerlere yada eşindenmi? çekiniyor şimdi kötü oluruz diyee..bu cümleyi anlayamadım ben gitmek neden ?:44:
Canım bazı lab.lar ön sonuç veriyormuş vermediler mi öyle bir şey.
Yarına en güzel haberi alırsın inşallah.
Allah korumuş özgecim,size bağışlamış.
canım çok geçmiş olsun
Yavrum başına neler geldi senin ya
merhaba hanımlar bugün amniyosentez sonucum çıkacaktı sonucu bildirecektim ama hala çıkmamış nedense çarşamba tekrar arayın dediler o zamana da çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş sanırım ben meraktan çatlamadan söylemeyecekler sonucu
Merhaba bayanlar..
Hastaneden geldik çok şükür , ordan oraya koşturduk ..
Ayrıntılı için 24 üne randevu verdiler..
20 gün sonrada aç karnına limonla birlikte gel dedi doktor..
Midemde sürekli bir şişlik olduğunu bu nedenle doğru dürüst su içemediğimi söylemedim..
Spasmomen adında bir hap verdi..
Bu arada geçmişe tam bakamadım ama Azelya foto mu eklemiş?
Eğer öyleyse bende görmek istiyorum
evet canım yok kaskosu da yok inşallah insaf eder dediğin gibi
eşimden kaçıyor herhalde dayak yemesin diye :)
yada utandı yaptıkalrından bilmiyorum ki bende anlamadım
sağol canım
evet canım ya çok sağol
özgecim inş korktuğun gibi olmaz canım..sana bişey sorcam sen şimdi ikiz bebek bekliyorsunya tekmeler o zaman dahamı çok oluyor ikiz oldukları için...merak ettim
kızlar ne oluyor ya ben hiç birşey anlamadım
sakin olun
edacım umarım ki carsamba günü temiz sonuclarınla gelirsin tatlım.. az kaldı.. Allah'tan hayırlısı olsun insallah canım
gecmis olsun tatlım.. hosgeldin...
Tatlım hoşgeldinAyrıntılı için aç karnına mı gidiliyor? Bana da çiko ye gel dediler.Renkliye giricem, ayrıntılıyla aynı mı bilmiyorum.
Bu arada geçmişte köpeğimin resimlerini ekledimOnun haricinde avatarımdaki resmimi sordu kızlarda ondan bahsettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?