2012 Şubat Anneleri

Hamilelikte en çok kilo alan azelya diye yazarsan aklının bi köşesine ömrü billah karıştırmazsın canım

Baharım, ıffet pek sarmadı benı.
Umutsuz ev kadınları da gec cıkıyor, uykuya yenık dusuyorum.

Anladım gülüm...
Şimdi toplantıya girmişsindir sende...
Umutsuz ev kadınlarının ingilizce versiyonunu takip ediyorum yıllardır..
Türkçesi pek sarmadı beni..

İffet de uyukluyorum bende..

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Fındık burun diyelim senin oğlana
sen adını bulana kadar...:)

Selam kizlar biz geldik insallah herkes iyidir bende kizimin cicilerinin resimlerini ekliyorum allah basimizdan eksik etmesin anneannesi herseyini almis hic bir eksigi yok cok sükür

bunlarda benim bebeklik tulumlarim annem saklamis atmamis

kislik polar ceketlerimiz ve tulumlarimiz

plaj kiyafetlerimiz :79:

elbiselerimiz ve sapkalarimiz

havlumuz coraplarimiz agiz bezleri polar örtüsü ve pikesi

tasimiz tabagimiz oyuncaklarimiz ve ayakkabilarimiz

bunlarda telsiz ates ölcme cihazi manikür seti taragi falan

bebek albümü fotoragflar icin ve sol taraftaki cok orjinal bir hediye cantasi icinde polar battaniyemiz vardi

nerdeyse herseyi tamam sayilir bir kac elisi örgülük kaldi okadar

Eklentiler

• $Görüntü0100.webp
    17 KB · Görüntüleme: 46
günaydın kızzlarr ayy bugün çok fenayımm başım ağrıoo miğdem bulanıo gibi..sabah annemle konuştumm onlar da berbatmışş geceyi acilde geçirmişler istifra ve ishalden salgınmışş galiba dikkat edin kendinize sizde yaa bu memleketi anlamıoumm havayı grseniz ağustos sıcağı bunaltıcı yandım yaaa şöyle birazcık soğuk hawa kapalı olsa nolurr ferahçaa... azelyaya epidural normal hakkında katılıoumm..kendi doktorumda normal doğumdan yanaa...gece doktorlar sıcak yatağından kalkmayı pek ii görmüolarr..doktorum bi programa katılmıştı onu izlemiştimm..sancınız geldiğiniz zaman mümkünse sıklaşana kadar ewde sabahı bekleyin diyorr..oluşcak komplikasyonlar için sabah hem çocuk doktorları hemde anestezi uzmanları daha ayık kafa olur ve böylelikle hata ihtimali olmaz demiştii..hemde çoğu doktor bu yüzden hemen sezeryane alır demiştii...öle iştee kanaması olan arkadaşlar bence doktora gidin beklemedenn...benim doktorum lekelenme olursa bile kesin gelin haberimiz olsun gözetime alalım demiştii..bebek oynasa bile rahimle ilgili bişey olabilirr.. bu arada benim kızım erkek sesi duysun hemen oynamaya başlıo ya 1 haftadır gözlemliorumm..dedeleri babası ne zman konuşmaya başlasın fırıl fırıl dönüoo offf temizlik yapmam lazımmm ya bu ew nie çabuk kirlenioo bide 2 kişiyiz haa:26:

Ohhhh maşallah Allah nazarlardan saklasın Güle güle giyer inşallah, ama ben senin bebeklik tulumlarına bittim yaaaaa

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine..Bugün çok bunaltıcı hava var Samsunda..Artık bizde yağmur yüzü görsek diyorum..
Doktor konusunda söylediklerinde haklısın.
Oooo senin kız babacı her kız gibi :)) Bende küçükken bi tek amcamlaırn ve babamın kucağında susarmışım

yemek tariflerine bakıyorum uykum kaçsın diye şu yemekk isimlerine bakın çok komik Kübbülmüşviye Gömlek sarması Lavantalı Krem Brüle

çokkk güzeller ya bayıldım valla güzel günlerde kullansın inşallah...
allahım bi kavuşasaydık bıdıklarımıza...

Canım Allah sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin çok tatlılar...
Mayosu, bikinisi bile tamam desene :)))

Ben bişey fark ettim. Benim kızımın kıyafetlerinin %90ını anneannesi aldı. Kalanı da babaanne…
Patikli alt, çıtçıtlı badi, takımlar, tulumlar çok.
Ama üst az onu fark ettim. İkili takımların üstleri var ama o patikli altlar var ya onlar çok olduğu için onları karşılayacak kadar tek üst yok…
Online satış yapan sitelere baktım fazla üst de yok sanki…
Ne tavsiye edersiniz, ne tip üstler var kışlık?

iyi günlerde giysin annesi hepsi çok güzel kız bebişlerinde ayrı bir güzel oluyor kıyafetleri:))

ne güzel şeyler bunlar böyle,hepsine bayıldım,bayıldım..hele bikinisine bittim.))çok şeker,allah hep iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin,güzel günlerde inşallah..sağlıkla sıhatle..

canım hepsi birbirinden güzel.. güle güle giysin kızın..
canım bu ağız bezi dediğin.. bebişin sürekli ağzını filan silmek için kullanıcağın bezler dimi ? :26: :26:
yanlış anlamadıysam eğer sağlıksız olduklarını duymuştum.. sürekli kullanıldıkları için bakteri üretiyorlarmış ve doktorlar önermiyorlar kullanmayı. onun yerine selpak kullanın 1 sefer kullanın ve atın diyorlar..

çokkk güzeller ya bayıldım valla güzel günlerde kullansın inşallah...
allahım bi kavuşasaydık bıdıklarımıza...

tskler canim evet ya biran evvel gelseler artik gerce geriye dönüp baktigimda 5 ay ne cabuk bitt hic anlamadim diyorum sanki daha hamile oldugumu yeni ögrenmis gibiyim
ve hala daha isim kararlastiramadim en zor görevde buymus gibi geldi bana :78:

Demek ki profdan prof a da fark olabiliyor dimi :) Sağol bilgilendirdiğin için canım

tabii ki değişiyor canım
ablam çok memnun kaldı bu arada

geçmiş olsun ama drna sormadan bence de içme canım

bblau canım,oda 7 aylık doğmuş..

:13: umarım biz doğurmayız

ay bayıldım hepsine

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım

evin nasıl sıcak oluyormu ?ben uzun kollu badi üstünede yelek giydiriyordum. pazar günü wenıce ikili üstler vardı ben aldım penye yeleklerdende çok aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…