2012 Şubat Anneleri

merak etme yanlız değilsin bende varım yani :) bende en son 23 09 gittim doktora..bu asy gitmem lazım..oğlum kaç kilo oldu acaba ?:84:

sevgili hamişler merhaba,

sağlık özellikle diş sorunlarım nedeniyle pek forumda vakit geçiremedim,

20 lik dişimden biri sıkıntı çıkarttı mecburen çektirmek zorunda kaldım.. acaba benim gibi diş sorunu yaşayan oldu mu aranızda..

süt, yogurt ve peynir bolca tüketiyorum ancak hazır gıda olmaları yüzünden mi faydasını göremedim...

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

maaşallahhh.... hem mühendis, hem hemşire, hem doktor, hem insan ki bence en önemlisi de bu. (şımarma hemen tamam) pembeler hangisi kız? ben mor botlara bayıldım hepsıne bayıldım da numara en küçüğü 18 işte(
hakkat he aynı hafta doğum yapıcaz gibi. ama ben sizden 1 hafta gerideydim nasıl oldu o?

yaaaaaaaaa??? (japon anime karakterleri gibi gözlerini kocaman açmış smiley) ayyyy 100gün nedir ki? bende durmuş ayakkabı alıyorum. daha yavrumun yatagı bilem yok ((

sezoş demesin ya ne olur demesin. sezeryandan çok korkuyorum ben yaaa

yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?

benn varımmm.. o da tevekkeli banyoda bekliyorum sekilden sekile giriyrum gelmiyo.. yataga giriyorum bi anda geliveriyo.. o anda kalkıp gitsem yine kacıyo gecen gece dedim ki esim gegiriverdi yanlıslıkla normalde cok kibar bi adamdır bu konularda.. aaaaaaaaaa didim.. kactı askım napayım yapıyo muyum normalde didi.. bende didim ki olsun cnm tutt ben mecbur muyum seninn yankılarını duymaya.. döndüü söyle bi yüzüme baktı.. ben sana gece neler duydugumu anlatmayayım istersen didi:S kısa bi sokk ve koptum tabi... ama napiiimmm hamişimm benn uyurken de tutamayabilirim yane

Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 7 ziyaretçi)

oyelken elefera+ narin_ala sinemaksungur benim_olan layla1955+ ecrinnn ferbas _HaYaTiM_ leader+ ayseiremsu bblau+ srgmn hacer1 adengokce+ aysebahar+ gunny Nazome+ ginger_curls pinarozkan01 kasapyeliz Limon_ik

Ben de varım ama kendimi görüktürmüyorum

Geldim yavru
Bir an gözümde canlandı, her birimiz ayrı yerlerde aynı çığlıkları basarkene
Ayyyyy evet valla çığlık çığlığa :))))
En yaygaracı ben olabilirim :)))

Ben bir hafta ileri attırdım doktora.
Bu hafta içi yapmamı söylemişti SAT'a göre yapalım dedi, ama ben de SAT'a göre mi olsa acaba deyince bir hafta ileri şeetti...
Ben de hafta sonuna attım.

Unutmadımmmmmmm :)) Bende yatcam kalkcam gitcem Tekmelesin maşallah, bugün benimki sessiz, sabırla tepiklemesini bekliyorum.

sağolasın cnmmmmm seninde az kaldı benim oğlum ben bildim bileli sakin değil ki fırlama olcak anasıyla babası gibi hiperaktif olcak zaar olsun uyuşuk tip olmasında severim hareketli bebeleri enerjik ve zeki olurlar

bende 20 lik dişimi çektirdim canım hamileyken

yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?

ben varım tatlım en yakın takipçinip insan kendinden utanırmı yaa nerden geliyor bu kadar bilmiyorum

canım site yöneticilerinde elifmiydi adı neydi tablonun linkini bana gönderin ben yapıp koyarım topiğinize diye yazmıştı..kkdan dolayı silinmiş tablo..format atılmış..

Vallahi kendi bilir, aşırı alınganlık yaptı o kadar da büyütülcek birşey değildi.Tabloya ihtiyacımız yok çok şükür kızlar yeteriz biz bize..Kaldı 3 ay zaten.

sağolasın cnmmmmm seninde az kaldı benim oğlum ben bildim bileli sakin değil ki fırlama olcak anasıyla babası gibi hiperaktif olcak zaar olsun uyuşuk tip olmasında severim hareketli bebeleri enerjik ve zeki olurlar

Benimki de hergün kıpır kıpırdı, sakin değildi bugün sakin durunca tedirgin oldum o yüzden.

hımm anladım cnm senin ki farklı birşeymiş..
Ayy yok iyim şimdi ilk geldiğimde çok kötüydüm ama şuan eltime sinir olmakla meşgulum..::/

canım gazlı şeyler yememeye çalış ..gazlı içecekler falan içme..bu gece bende öyle oldum ama kola içmiştim.çok seviyorum napim yaa
gazlı içecekleri hamile kalınca hayatımdan çıkardım yemeklerden sonra soda içiyorum o kadar gerçekten çıldırmak üzereyim uykusuzluktan ne yapıyor bu kadar gaz anlamış degilim
Ben varım ben de gazmanım

o zaman ikimizi yan yana düşünemiyorum AZELYAAA:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…