- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.281
kızlar bu ne hız yaaa...
okumaya yetişemedim valla limonum geçmiş olsun bişey çıkmaz umarım... bende yarın detaylı ultrasana giricem sonunda en geç ben kaldım heralde, 5 haftadır görmüyorum oluşumu çok mrk ediyorum, normal ultrasondan farklımı kızlar yaa lütfen cvp verin mrk tan ölüyorum günlerdir...
Öyle yapayım dime yakışır bana :)))))
Meslek üzerine meslek ekliyorum, yarappiiiiiiii maşallahhhhhhhhh
Alcam alcam ben de, ama pempelere de bayıldım karar vercem şimdi :))))
Bugün yetişemiyorum iletilere, İtalya’dan misafirim gelcek sölemesi ayıp olmasın da, hazırlıktayım raporlar falan felan….
Azoş kız geldin mi, günaydınlar olsunnnnn :)
Sen,ben ve babuş aynı hafta içinde doğurciz galiba
Az kalmış dimeee, hatta 10 gün daha düş o 10 gün 9ay artı 10 günlük kısmı :))) düz hesap 100 de bacım :)))
Sorma Nazomem sayılı gün geçiveriyor, ilk sanırım ben doğurmam sezeryan olacaklar var.Bana da sezeryan derse doktor o zaman ilk doğurabilirim
yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?
Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 7 ziyaretçi)
oyelken elefera+ narin_ala sinemaksungur benim_olan layla1955+ ecrinnn ferbas _HaYaTiM_ leader+ ayseiremsu bblau+ srgmn hacer1 adengokce+ aysebahar+ gunny Nazome+ ginger_curls pinarozkan01 kasapyeliz Limon_ik
Ayyyyy evet valla çığlık çığlığa :))))Geldim yavru
Bir an gözümde canlandı, her birimiz ayrı yerlerde aynı çığlıkları basarkene
yarın benim de şeker yüklemem var. aklıma gelmişken sorayım dur. bu şeker yüklemesi için doktor bana 12-13 ekim gibi gel dedi. ben haftaya gitsem olmaz mı? bunun belli bi haftası var mı? ayrıca senin rengin neden koyu siyah? özelliğin ne bacım senin? burası neresi? ben kimim?
Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 7 ziyaretçi)
oyelken elefera+ narin_ala sinemaksungur benim_olan layla1955+ ecrinnn ferbas _HaYaTiM_ leader+ ayseiremsu bblau+ srgmn hacer1 adengokce+ aysebahar+ gunny Nazome+ ginger_curls pinarozkan01 kasapyeliz Limon_ik
ama dünn tekrar yapıyorum yazmıstı bi ara sankiii..
Unutmadımmmmmmm :)) Bende yatcam kalkcam gitcemTekmelesin maşallah, bugün benimki sessiz, sabırla tepiklemesini bekliyorum.
sevgili hamişler merhaba,
sağlık özellikle diş sorunlarım nedeniyle pek forumda vakit geçiremedim,
20 lik dişimden biri sıkıntı çıkarttı mecburen çektirmek zorunda kaldım.. acaba benim gibi diş sorunu yaşayan oldu mu aranızda..
süt, yogurt ve peynir bolca tüketiyorum ancak hazır gıda olmaları yüzünden mi faydasını göremedim...
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
azelyaaaa bişey sordum ben sanaaa
yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?
Dun ben dedım, Gurbetıme gonderım de tabloyu, duzenlesın dıye.
Gonderdım.
Fakat yapmak ıstemedıgını yazmıs.
Bende saygı duyarım fıkrıne.
ıstemıyorsa, kendıne gore haklı nedenlerı mutlaka vardır.
Dun ben dedım, Gurbetıme gonderım de tabloyu, duzenlesın dıye.
Gonderdım.
Fakat yapmak ıstemedıgını yazmıs.
Bende saygı duyarım fıkrıne.
ıstemıyorsa, kendıne gore haklı nedenlerı mutlaka vardır.
sağolasın cnmmmmm seninde az kaldı benim oğlum ben bildim bileli sakin değil ki fırlama olcak anasıyla babası gibi hiperaktif olcak zaarolsun uyuşuk tip olmasında severim hareketli bebeleri enerjik ve zeki olurlar
cnm benim adetimin dışında bir kanamam olmuyodu fakat benim genital bölgenin dışındaydı böle et beni gibi bazen onları yanlışlıkla koparmışım ve çoğalmış patolojye gönderdiler hatta parça alıp sigil çıktı genital sigil adıda varda aklıma gelmiyo tıptaki adı uzunca15 dk tamamen bayıltarak lzerle yaktılar onları bi daha şikayetim olmadı şükür acı vs neden olmuyoda görüntü kirliliği ve temizlik yaparken zor idi seninki farklı bişi olabilir buna ragmen normal doğum esnasında şayet bir tek izine dai rastlarsak normal doğum yaptırmam bebeğinede bulaşabilir dedi.korkutmayayım seni telaş yapcak bişi yok güselim tamam mı rabbim hayırlısını versin
gazlı içecekleri hamile kalınca hayatımdan çıkardım yemeklerden sonra soda içiyorum o kadar gerçekten çıldırmak üzereyim uykusuzluktan ne yapıyor bu kadar gaz anlamış degilimcanım gazlı şeyler yememeye çalış ..gazlı içecekler falan içme..bu gece bende öyle oldum ama kola içmiştim.çok seviyorum napim yaa
Ben varım ben de gazmanım
Ne sordun bebeğim? Görmedim ki
ecrinnn kopardın beni :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?