2012 Şubat Anneleri

bende 20 lik dişimi çektirdim canım hamileyken

çok geçmiş olsun canım,

geçen hafta çektirmek zorunda kaldım, kaç haftalıkken çektirmiştin...

24 haftadayım, nasipse 1 şubat gibi anne olmayı bekliyorum...

diş çektiriken hekimim sen normal doğum yapmalısın dedi.. sen ne düşünüyorsun..

Aferin asistanım, çok doğru demişin.
Şeker yüklemesi de aynen 2li,3lü gibi belli aralıkta yapılıyo, 24. hafta olcak diye bi şart yok...
Asistanımdan çok memnunum ya, üsümdeki yükü aldın, maşallah maşallah

Vayyyy ezberledin dimi smiley kodlarını yıh yıh :))

Yooooo, senin kürkün var olabilir, ama bu topoşun gizli mod.u benim ne sandın yevrım
Smileyde yaparım, kalın da yaparım:))))

Teveccühünüz efem, beni sizler varettiniz
Ya ama mor botların 18i yok yaaaaa (((
19u bile yok
Ben de aslında şu tickerımda görünenden 3 gün gerideyim.
SAT'a göre de o tickera göre 4 gün ilerideyim de düzenltmeye üşeniyorum :))))

Bazılarının yanında neden + işareti varkine?

Son düzenleme:
merak etme yanlız değilsin bende varım yani :) bende en son 23 09 gittim doktora..bu asy gitmem lazım..oğlum kaç kilo oldu acaba ?:84:

sen yine iyisin ben 05/09'da gittim ölüyorum mrk tan sanki ilk defa görücem...
kızlar arkadaşımın biri 1.5 ay erken doğum yaptı ama Allaha şükür çok sağlıklılar bende korkuyorum birde polikist hastaları genelde erken doğum yapıyormuş...

Geldim yavru
Bir an gözümde canlandı, her birimiz ayrı yerlerde aynı çığlıkları basarkene

ehehehehhehe. benim halam doğum esnasında aynen şöyle bağırmış... "mehmettttttt (mehmet olan eşi) mehmettt senin ağzına edeyim mehmettttttttttt. mehmettttt bunu sen soktun buraya mehmetttttttttttt""""

kız halaya benzermış ya tek korkum benım de böyle bağırmam. (gerçi benden çıkmaz öyle laflar)

biz değil hacım ayrımı yapan sensin. bak rengin kırmızı, yazın sıyah, istediğin an gözükmüyosun ama burdasın falan. hıı noluyo orda?

yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmm. ahahahhahahahahaha. ahahhahahaahh

nı ha ha ha emin misin? sen misin yaygaracı? valla o konularda da bu sıfatı kimseye kaptırmayan insanlar tanıyorum. istersen isim verebilirim. nı ha ha haa...

o zaman ben de 1 hafta sonraya attım şimdik. öyle bi karar verdim kendimlen.

Son düzenleme:
canım site yöneticilerinde elifmiydi adı neydi tablonun linkini bana gönderin ben yapıp koyarım topiğinize diye yazmıştı..kkdan dolayı silinmiş tablo..format atılmış..

Dıyorum ya, KK.nın bu yaptık- ettık- hata oldu- aman kusura bakmayın polıtıkaları sıkıcı olmaya basladı.
Yap-boz gıbı, sureklı denedık olmadı.
Bırsey yapıyorduk, dıger bılgılerde sılındı.
Ay soyle, ay boyle demelerı ınsanın tadını kacırıyor.
Emek verıyoruz o kadar, sonra bakıyorsun hooooooop gume gıtmıs.
Ya kardesım madem bırsey yapıyorsunuz, once bır emın olun ne oldugundan sonra yapın madem.

Neyse, gonderırım bır ara.
Sonra bır daha sılerler, bır daha gonderırım.

ben diş ağrısını uzunca bir süre çektim
3 ay olsun diye beklediler
12 haftalıkken çektirdim
ne alaka doğum şekliyle

Tabloya gerek yok eleferam..
Çokta önemli görmüyorum ben açıkcası..
Sende çok emek verdin canım bu konuda...
Bence sende dinlen artık...

yok kız sen sakinmisin ki bebeğin sakin olsun bugün yorgun düşmüştür belki annesi minik japonum benim
hımm anladım cnm senin ki farklı birşeymiş..
Ayy yok iyim şimdi ilk geldiğimde çok kötüydüm ama şuan eltime sinir olmakla meşgulum..::/

benimki farklı evet cnm eltiler görümceler kaynanalar kardeşler herkesin var biriyle derdi

o anlattığın duvar kağıdından çerçeve olayını anlamadım ben

He bak şimdi karşılıklı 2 duvar düşün, birini kağıt yaptın, karşıdaki duvarda mavili badana..
Badana olan duvara yapıyorsun 2 tane çerçeve..Artık oda takımın ne renk ise resim çerçevesini o renk seçiyorsun uyumlu olsun diye..
Çerçevelerin içine duvar kağıdından kestiğin parçayı yerleştiriyorsun (dekor amaçlı) yani karşı duvarla yumuşak bir bütünlük sağlamış oluyor..

ecrinn aynı eşimde bana öyle diyo..bu gece oda inledi diye:) ama üşüttüğümde çok oluyo benim....:)ay ilahi yaaa çok komik...:))

Bazılarının yanında neden + işareti varkine?

Arkadaş listesinde ekli olanlar artı oluyor sanırım cnm..

Bu arada toktor hanım ben menapoza girmiş gibin geceleri boynum teliyor sırtım üşüyor ağrıyor üstümü açem mi kapayam mı bilemiyom..
Bana ne öneriniz..

Son düzenleme:
yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?

kuzumm tek sorun o olsun beee.sal gitsin :)) ayaklarını üşütmeee anacığımın meshur lafı her sey ayaktan gelirr derr.bak şimdi farkettim oğlanlar gazlı olur derler ya doğduktan sonra demekki içerde baslıyorr olayy..:))) coraplarınıı,patiklerini cıkarmaa ayakından kuzum :))

+ işareti oyelkenin arkadaşlarını gösteriyor
Benden memnunsan maaşı konuuşalım :)))

Amanınnnnnn :)) Halaya saygılar
Ben normalde sessiz utangaç bir kişiliğim hastanede çıtım çıkmaz garip garip doğururum gibime geliyo :)))

yok kız sen sakinmisin ki bebeğin sakin olsun bugün yorgun düşmüştür belki annesi minik japonum benim

benimki farklı evet cnm eltiler görümceler kaynanalar kardeşler herkesin var biriyle derdi

Sağol canım benim, dönüşlerini hissetmeye başladım :)

amannnn saldım gitti:)))çorabı bırak terliksiz gezmem demek oğlanlar gazlı oluyor heeee ozaman sen rahatsın sende yokmu gaz maz

ben diş ağrısını uzunca bir süre çektim
3 ay olsun diye beklediler
12 haftalıkken çektirdim
ne alaka doğum şekliyle

çekilen acı itibariyle.. dayanıyorsun dedi..

eksik bilgi yazdım, hatta alakasız oldu söylediğin gibi.. kabir azabı gibi.. özellikle hamilelik döneminde inşallah kimse acı çekmez...

kolaylıklar diliyorum sana canım..

kanka olanların yanında + işareti oluyor şekerim. :)) asistanından ben de memnunum. bu arada evet babuş haklı kızlar buranın gizli modu bblua... ben şahidim . ahahahaha

bende de var o menopoz.. anide al basamalar, terlemeler hemen akabinde üşümeler ...

Canım nasılsın?
Yeni gördüm mesajlarını..
Çok yoğunum.. aşı olacak bizim mini mini 1 ler ve çalışkan 8 ler
Listeleri hazırlamam lazım..

Ben doğalgazı açtım nazom.. Havalar çok soğuk malum
Sen de açtın mı?

her hamilelik annenin bir dişini götürürmüş derler..sizlerde doğru çıktı demek.....

Bende tam doğru çıkmadı..
İyi bakamk lazım dişlere
Yoksa acımıyor dişler insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…