- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.301
bende 20 lik dişimi çektirdim canım hamileyken
Temam bblau çırağı olarak cevaplıcam 1 haftadan birşey olmaz diyorum..Yine de patrona sormak lazım
Ama sen ırkçılık yapıyon :))) Siyahım diye dışlamayın beni kürkümü veririm bak havalar bozdu
Vayyyy ezberledin dimi smiley kodlarınıyıh yıh :))
maaşallahhh.... hem mühendis, hem hemşire, hem doktor, hem insan ki bence en önemlisi de bu. (şımarma hemen tamam) pembeler hangisi kız? ben mor botlara bayıldım hepsıne bayıldım da numara en küçüğü 18 işte(
hakkat he aynı hafta doğum yapıcaz gibi. ama ben sizden 1 hafta gerideydim nasıl oldu o?
Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 7 ziyaretçi)
oyelken elefera+ narin_ala sinemaksungur benim_olan layla1955+ ecrinnn ferbas _HaYaTiM_ leader+ ayseiremsu bblau+ srgmn hacer1 adengokce+ aysebahar+ gunny Nazome+ ginger_curls pinarozkan01 kasapyeliz Limon_ik
merak etme yanlız değilsin bende varım yani :) bende en son 23 09 gittim doktora..bu asy gitmem lazım..oğlum kaç kilo oldu acaba ?:84:
Geldim yavru
Bir an gözümde canlandı, her birimiz ayrı yerlerde aynı çığlıkları basarkene
Temam bblau çırağı olarak cevaplıcam 1 haftadan birşey olmaz diyorum..Yine de patrona sormak lazım
Ama sen ırkçılık yapıyon :))) Siyahım diye dışlamayın beni kürkümü veririm bak havalar bozdu
benn varımmm.. o da tevekkeli banyoda bekliyorum sekilden sekile giriyrum gelmiyo.. yataga giriyorum bi anda geliveriyo.. o anda kalkıp gitsem yine kacıyogecen gece dedim ki esim gegiriverdi yanlıslıkla normalde cok kibar bi adamdır bu konularda.. aaaaaaaaaa didim.. kactı askım napayım yapıyo muyum normalde didi.. bende didim ki olsun cnm tutt ben mecbur muyum seninn yankılarını duymaya.. döndüü söyle bi yüzüme baktı.. ben sana gece neler duydugumu anlatmayayım istersen didi:S kısa bi sokk ve koptum tabi... ama napiiimmm hamişimm benn uyurken de tutamayabilirim yane
Ayyyyy evet valla çığlık çığlığa :))))
En yaygaracı ben olabilirim :)))
Ben bir hafta ileri attırdım doktora.
Bu hafta içi yapmamı söylemişti SAT'a göre yapalım dedi, ama ben de SAT'a göre mi olsa acaba deyince bir hafta ileri şeetti...
Ben de hafta sonuna attım.
canım site yöneticilerinde elifmiydi adı neydi tablonun linkini bana gönderin ben yapıp koyarım topiğinize diye yazmıştı..kkdan dolayı silinmiş tablo..format atılmış..
ben varım tatlım en yakın takipçinip insan kendinden utanırmı yaa nerden geliyor bu kadar bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım,
geçen hafta çektirmek zorunda kaldım, kaç haftalıkken çektirmiştin...
24 haftadayım, nasipse 1 şubat gibi anne olmayı bekliyorum...
diş çektiriken hekimim sen normal doğum yapmalısın dedi.. sen ne düşünüyorsun..
Dıyorum ya, KK.nın bu yaptık- ettık- hata oldu- aman kusura bakmayın polıtıkaları sıkıcı olmaya basladı.
Yap-boz gıbı, sureklı denedık olmadı.
Bırsey yapıyorduk, dıger bılgılerde sılındı.
Ay soyle, ay boyle demelerı ınsanın tadını kacırıyor.
Emek verıyoruz o kadar, sonra bakıyorsun hooooooop gume gıtmıs.
Ya kardesım madem bırsey yapıyorsunuz, once bır emın olun ne oldugundan sonra yapın madem.
Neyse, gonderırım bır ara.
Sonra bır daha sılerler, bır daha gonderırım.
yok kız sen sakinmisin ki bebeğin sakin olsunVallahi kendi bilir, aşırı alınganlık yaptı o kadar da büyütülcek birşey değildi.Tabloya ihtiyacımız yok çok şükür kızlar yeteriz biz bize..Kaldı 3 ay zaten.
Benimki de hergün kıpır kıpırdı, sakin değildi bugün sakin durunca tedirgin oldum o yüzden.
hımm anladım cnm senin ki farklı birşeymiş..
Ayy yok iyim şimdi ilk geldiğimde çok kötüydüm ama şuan eltime sinir olmakla meşgulum..::/
o anlattığın duvar kağıdından çerçeve olayını anlamadım ben
Bazılarının yanında neden + işareti varkine?
yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?
Aferin asistanım, çok doğru demişin.
Şeker yüklemesi de aynen 2li,3lü gibi belli aralıkta yapılıyo, 24. hafta olcak diye bi şart yok...
Asistanımdan çok memnunum ya, üsümdeki yükü aldın, maşallah maşallah
Yooooo, senin kürkün var olabilir, ama bu topoşun gizli mod.u benim ne sandın yevrım
Smileyde yaparım, kalın da yaparım:))))
ehehehehhehe. benim halam doğum esnasında aynen şöyle bağırmış... "mehmettttttt (mehmet olan eşi) mehmettt senin ağzına edeyim mehmettttttttttt. mehmettttt bunu sen soktun buraya mehmetttttttttttt""""
kız halaya benzermış ya tek korkum benım de böyle bağırmam. (gerçi benden çıkmaz öyle laflar)
biz değil hacım ayrımı yapan sensin. bak rengin kırmızı, yazın sıyah, istediğin an gözükmüyosun ama burdasın falan. hıı noluyo orda?
.
yok kız sen sakinmisin ki bebeğin sakin olsunbugün yorgun düşmüştür belki annesi minik japonum benim
benimki farklı evet cnm eltiler görümceler kaynanalar kardeşler herkesin var biriyle derdi
kuzumm tek sorun o olsun beee.sal gitsin :)) ayaklarını üşütmeee anacığımın meshur lafı her sey ayaktan gelirr derr.bak şimdi farkettim oğlanlar gazlı olur derler ya doğduktan sonra demekki içerde baslıyorr olayy..:))) coraplarınıı,patiklerini cıkarmaa ayakından kuzum :))
ben diş ağrısını uzunca bir süre çektim
3 ay olsun diye beklediler
12 haftalıkken çektirdim
ne alaka doğum şekliyle
Aferin asistanım, çok doğru demişin.
Şeker yüklemesi de aynen 2li,3lü gibi belli aralıkta yapılıyo, 24. hafta olcak diye bi şart yok...
Asistanımdan çok memnunum ya, üsümdeki yükü aldın, maşallah maşallah
Yooooo, senin kürkün var olabilir, ama bu topoşun gizli mod.u benim ne sandın yevrım
Smileyde yaparım, kalın da yaparım:))))
Teveccühünüz efem, beni sizler varettiniz
Ya ama mor botların 18i yok yaaaaa(((
19u bile yok
Ben de aslında şu tickerımda görünenden 3 gün gerideyim.
SAT'a göre de o tickera göre 4 gün ilerideyim de düzenltmeye üşeniyorum :))))
Arkadaş listesinde ekli olanlar artı oluyor sanırım cnm..
Bu arada toktor hanım ben menapoza girmiş gibin geceleri boynum teliyor sırtım üşüyor ağrıyor üstümü açem mi kapayam mı bilemiyom..
Bana ne öneriniz..
kuzumm tek sorun o olsun beee.sal gitsin :)) ayaklarını üşütmeee anacığımın meshur lafı her sey ayaktan gelirr derr.bak şimdi farkettim oğlanlar gazlı olur derler ya doğduktan sonra demekki içerde baslıyorr olayy..:))) coraplarınıı,patiklerini cıkarmaa ayakından kuzum :))
her hamilelik annenin bir dişini götürürmüş derler..sizlerde doğru çıktı demek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?