- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.321
He bak şimdi karşılıklı 2 duvar düşün, birini kağıt yaptın, karşıdaki duvarda mavili badana..
Badana olan duvara yapıyorsun 2 tane çerçeve..Artık oda takımın ne renk ise resim çerçevesini o renk seçiyorsun uyumlu olsun diye..
Çerçevelerin içine duvar kağıdından kestiğin parçayı yerleştiriyorsun (dekor amaçlı) yani karşı duvarla yumuşak bir bütünlük sağlamış oluyor..
amannnn saldım gitti:)))çorabı bırak terliksiz gezmem demek oğlanlar gazlı oluyor heeee ozaman sen rahatsın sende yokmu gaz maz
sevgili hamişler merhaba,
sağlık özellikle diş sorunlarım nedeniyle pek forumda vakit geçiremedim,
20 lik dişimden biri sıkıntı çıkarttı mecburen çektirmek zorunda kaldım.. acaba benim gibi diş sorunu yaşayan oldu mu aranızda..
süt, yogurt ve peynir bolca tüketiyorum ancak hazır gıda olmaları yüzünden mi faydasını göremedim...
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
Vallahi kendi bilir, aşırı alınganlık yaptı o kadar da büyütülcek birşey değildi.Tabloya ihtiyacımız yok çok şükür kızlar yeteriz biz bize..Kaldı 3 ay zaten.
burda burda yazıyor işte tablo hakkında elefera...linkini gönderin demiş curly...
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/475667-tablo-sorunu-yasayanlar-icin-4.html
Tabloya gerek yok eleferam..
Çokta önemli görmüyorum ben açıkcası..
Sende çok emek verdin canım bu konuda...
Bence sende dinlen artık...
Canım nasılsın?
Yeni gördüm mesajlarını..
Çok yoğunum.. aşı olacak bizim mini mini 1 ler ve çalışkan 8 ler
Listeleri hazırlamam lazım..
Ben doğalgazı açtım nazom.. Havalar çok soğuk malum
Sen de açtın mı?
Bende tam doğru çıkmadı..
İyi bakamk lazım dişlere
Yoksa acımıyor dişler insana
merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?
ehehehehhehe. benim halam doğum esnasında aynen şöyle bağırmış... "mehmettttttt (mehmet olan eşi) mehmettt senin ağzına edeyim mehmettttttttttt. mehmettttt bunu sen soktun buraya mehmetttttttttttt""""
kız halaya benzermış ya tek korkum benım de böyle bağırmam. (gerçi benden çıkmaz öyle laflar)
biz değil hacım ayrımı yapan sensin. bak rengin kırmızı, yazın sıyah, istediğin an gözükmüyosun ama burdasın falan. hıı noluyo orda?
yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmm. ahahahhahahahahaha. ahahhahahaahh
nı ha ha ha emin misin? sen misin yaygaracı? valla o konularda da bu sıfatı kimseye kaptırmayan insanlar tanıyorum. istersen isim verebilirim. nı ha ha haa...
o zaman ben de 1 hafta sonraya attım şimdik. öyle bi karar verdim kendimlen.
Canım, onunda hassas oldugu bır donem, belkı bu nedenle kırılgan davrandı.
Canı sag olsun, Rabbım onunda hepımızınde gonlune gore versın.
Tabıı tablo sart degıl, renk katıyordu ama foruma.
Bu arada Azelyam ben hala kac aylık hamıle oldugumu cozemedım.
Dıyorum haftaya 6. aya gorecegım, 'hayır 5 aylık olacaksın' dıyorlar.
Sastım kaldım valla.
En sonunda 'aman neyse ne, subatta dogacak ıste' dedım, sıyrıldım ısın ıcınden.
Hangı lınkı gonderecegım kı buraya.
Tabloyu gondersem?
Tabıı onu bulmak da mesele oldu artık.
Sanırım bır cok kısı tabloyu ıstemıyor artık.
Benım acımdan sorun degıl, zaten bır cok bılgı yazıldı.
Artık duzenlenecek bırsey de kalmadı.
Ama kımse ıstemıyorsa, bende yapmam.
olmamı kuzumm ama benim ki şişkinlik yapmıyorr kacak kuvvettli bendee hahaaha :)))amannnn saldım gitti:)))çorabı bırak terliksiz gezmem demek oğlanlar gazlı oluyor heeee ozaman sen rahatsın sende yokmu gaz maz
Canım nasılsın?
Yeni gördüm mesajlarını..
Çok yoğunum.. aşı olacak bizim mini mini 1 ler ve çalışkan 8 ler
Listeleri hazırlamam lazım..
Ben doğalgazı açtım nazom.. Havalar çok soğuk malum
Sen de açtın mı?
Bende tam doğru çıkmadı..
İyi bakamk lazım dişlere
Yoksa acımıyor dişler insana
Tabiki ne demek hoşgeldin aramıza...Yalnız tickerın yanlış mı?
Bu arada bebeğinin cinsiyeti nedir?
Canım, onunda hassas oldugu bır donem, belkı bu nedenle kırılgan davrandı.
Canı sag olsun, Rabbım onunda hepımızınde gonlune gore versın.
Tabıı tablo sart degıl, renk katıyordu ama foruma.
Bu arada Azelyam ben hala kac aylık hamıle oldugumu cozemedım.
Dıyorum haftaya 6. aya gorecegım, 'hayır 5 aylık olacaksın' dıyorlar.
Sastım kaldım valla.
En sonunda 'aman neyse ne, subatta dogacak ıste' dedım, sıyrıldım ısın ıcınden.
merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?
Kızlar misafirim geldi kaçıyorum
QUOTE=adengokce;21268806]ehehehehhehe. benim halam doğum esnasında aynen şöyle bağırmış... "mehmettttttt (mehmet olan eşi) mehmettt senin ağzına edeyim mehmettttttttttt. mehmettttt bunu sen soktun buraya mehmetttttttttttt""""
tatlım inan öyle halsiz, öyle keyifsizdim ki iş yerinde bir anda bunu okuyunca patlattım kahkahayı. allah seni de güldürsün emi.
Canım şişkinliği sormuşsun sanırım ben doktora söyledim şişkinlikten su dahi içemiyorum die bana Spasmomen adında bir hap verdi öğünlerin ardından iç diye.. Ve normalde bende gaz problemi yaşamazdım hiç ama şimdi fena durum..
kızlar bu ne hız yaaa...
okumaya yetişemedim valla limonum geçmiş olsun bişey çıkmaz umarım... bende yarın detaylı ultrasana giricem sonunda en geç ben kaldım heralde, 5 haftadır görmüyorum oluşumu çok mrk ediyorum, normal ultrasondan farklımı kızlar yaa lütfen cvp verin mrk tan ölüyorum günlerdir...
sevgili hamişler merhaba,
sağlık özellikle diş sorunlarım nedeniyle pek forumda vakit geçiremedim,
20 lik dişimden biri sıkıntı çıkarttı mecburen çektirmek zorunda kaldım.. acaba benim gibi diş sorunu yaşayan oldu mu aranızda..
süt, yogurt ve peynir bolca tüketiyorum ancak hazır gıda olmaları yüzünden mi faydasını göremedim...
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?