2012 Şubat Anneleri

hie anladım şimci :81:
sağol canım

amannnn saldım gitti:)))çorabı bırak terliksiz gezmem demek oğlanlar gazlı oluyor heeee ozaman sen rahatsın sende yokmu gaz maz

Canım şişkinliği sormuşsun sanırım ben doktora söyledim şişkinlikten su dahi içemiyorum die bana Spasmomen adında bir hap verdi öğünlerin ardından iç diye.. Ve normalde bende gaz problemi yaşamazdım hiç ama şimdi fena durum..

Daha önce yazışmışmıydık bilmiyorum ama yeni geldiysen Allah sağlıkla tamamına erdirsin hoşgeldin diyerekten başlıyorum
20lik dişim beni de sık sık zorluyor,yaklaşık 10-12 senedir.
Çıkmıyor bir türlü, ama ağrısı çok fena.
Geçenlerde şişti yine yüzüme, boynuma filan vurdu ağrısı ama hamdolsun çabuk geçti, ateş yapmadı.
En korktuğum şeylerden birkaçı hamileyken, grip,soğuk algınlığı,diş ağrısı vs. şeyler çekmek.
Geçen mayısta çok şiddetli bir grip oldum, sinüslerim doldu, yüzüm şişti, müthiş kulak ağrısı...
Acile gittim, iğne yapalım dediler, kabul etmedim hamile olabilirim korunmuyorum diye.
Test yapalım dediler, dedim çıkmaz, ovulasyonumun üzerinden daha bir hafta geçti.
O zaman çekeceksin dediler. Çektim de.
Sonuçta hamileymişim, iyi ki de yaptırmamışım dedim...

Vallahi kendi bilir, aşırı alınganlık yaptı o kadar da büyütülcek birşey değildi.Tabloya ihtiyacımız yok çok şükür kızlar yeteriz biz bize..Kaldı 3 ay zaten.

Canım, onunda hassas oldugu bır donem, belkı bu nedenle kırılgan davrandı.
Canı sag olsun, Rabbım onunda hepımızınde gonlune gore versın.
Tabıı tablo sart degıl, renk katıyordu ama foruma.

Bu arada Azelyam ben hala kac aylık hamıle oldugumu cozemedım.
Dıyorum haftaya 6. aya gorecegım, 'hayır 5 aylık olacaksın' dıyorlar.
Sastım kaldım valla.

En sonunda 'aman neyse ne, subatta dogacak ıste' dedım, sıyrıldım ısın ıcınden.

burda burda yazıyor işte tablo hakkında elefera...linkini gönderin demiş curly...

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/475667-tablo-sorunu-yasayanlar-icin-4.html

Hangı lınkı gonderecegım kı buraya.
Tabloyu gondersem?
Tabıı onu bulmak da mesele oldu artık.

Tabloya gerek yok eleferam..
Çokta önemli görmüyorum ben açıkcası..
Sende çok emek verdin canım bu konuda...
Bence sende dinlen artık...

Sanırım bır cok kısı tabloyu ıstemıyor artık.

Benım acımdan sorun degıl, zaten bır cok bılgı yazıldı.
Artık duzenlenecek bırsey de kalmadı.
Ama kımse ıstemıyorsa, bende yapmam.

çok şükür benimde daha bi şikayetim yok dişlerden ilk bir ay fırçalamayınca sızlardı ama geçti... inş bişey olmaz...dişini kaybeden arkadaşlara dedim zaten..bazı bebekler anneye acımıyo :) bende dün denedim ilkkez doğalgazı evde.. ama henüz yakmaya başlamadım..işteyim zatenn..

QUOTE=adengokce;21268806]ehehehehhehe. benim halam doğum esnasında aynen şöyle bağırmış... "mehmettttttt (mehmet olan eşi) mehmettt senin ağzına edeyim mehmettttttttttt. mehmettttt bunu sen soktun buraya mehmetttttttttttt""""

tatlım inan öyle halsiz, öyle keyifsizdim ki iş yerinde bir anda bunu okuyunca patlattım kahkahayı. allah seni de güldürsün emi.

tablonun linkini sanırım kastetmiş yada tabloyu..ben bulamadım geçen aradım yoktu .. hangi haftadasın canım ben 6 girdim diyorum ..

amannnn saldım gitti:)))çorabı bırak terliksiz gezmem demek oğlanlar gazlı oluyor heeee ozaman sen rahatsın sende yokmu gaz maz
olmamı kuzumm ama benim ki şişkinlik yapmıyorr kacak kuvvettli bendee hahaaha :)))

yok be güzelim benim o lüksüm yok bizimki merkezi sistem elimde değil acamıyorum yani gazıı falan 15 inde baslıcakmıslar yakmaya sonrada hamama ceviriyorlar evi kurdesen döküyoruz.

benim_olan, nurummm, rosesss, Limon_ik, kirmizicilek16, sudem34, sinemaksungur, alice79, gunny, adengokce, ecrinnn, ssshumo, ata35, narin_ala, aysebahar, Nazome, bblau, kasapyeliz, hacer1, leader, ferbas, layla1955+, srgmn+, ginger_curls, oyelken maşallah maşallah topik kopuyo bugün

ayşebahar nasılsın canım?
bebşin cinsiyetı ne canım oğlan mı ?
tahminlerin tuttu mu?

Evet hassas dönemde ama bizler de öyleyiz, kimimizin ilk bebeği her lafımıza alınıp gücenirsek hiç girmeyelim.
Mantıken 24. haftada 6 aylık olunuyor, nasıl 5 olacaksın diyorlar ki? 20 hafta dolduğunda 5 aylık olunur diye biliyorum ben.
Tabloyu istememek değil canım ya uğraşacak kimse yok diye, ama ilgilenmek istersen tabiki hoşumuza gider seviniriz, ama kendini yormuş olacaksın.

merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?

olabilirsin tabisi... hoşgeldin geç otur. ortaya karışık konularımız var. hangisini beğenirsen artık :)))

Kızlar misafirim geldi kaçıyorum

italyan mıydı kız misafir? :)

amin cemil cümlemizi... komik kadındır kendisi.

çok önemsemiyordum ama artık beni çok rahatsız ediyor bende doktora söyleyecem

normal ultrasondan farklı değil, en azından bizim açımızdan, 25-30 dk sürüyor, doktor tüm organlarına bakıyor.

ben hamile kalmayı düşündüğüm için 2 tanesini çektirmiştim önceden. ama hamileyken derin bir dolgu yaptırmak zorunda kaldım. hamileyken diş kaybı olur derler genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…