2012 Şubat Anneleri

şeker yüklmesi 24 ile 28inci haftalar arası yapılıyormuş.

inş şekerde tansiyonda çıkmaz şimdiden gerginlik sardı beni...

Selam kızlar.

Size bisey sorucam. Oglumun 1 haftadır hareketlerini tam hissetmiyorum.
Bazen hic hareket etmiyor bazen gun icerisinde 1-2 kere hareket ediyor.
Tepkileri eskisi kadar kuvvetli de degil. Acaba normal mi? Yoksa korkmam mı gerekiyor?

Suan SAT'a gore 23+5 iz.

beni de ekleyn listeye...tahmini doğum 23 şubat

beni de ekleyn listeye...tahmini doğum 23 şubat cinsiyet erkek...

elefera canım sen 5.ayı bitirip 6 nın içindesin.sana o yüzden öyle demişlerdir.yani 6.ya hafta devam ediyorsun.
bende şuan 20+6 bende soranlara diyorum 5.ayın içindeyiz.öle yani kısacası subatta doğum yapıcaz işte

elefera 21 ci haftanın içindesin canım 5ci ayın bitmek üzere bir hafta sonra ...ama doktorlar 5 aydasın diye sayıyorlar 1 hafta geriden hesap ettikleri için..benimki öyle yapıyo en azından..satım doğru olduğu halde... yani bir hafta sonra altıya girdim diyebilirsin..

pek fırsat bulamıyordum, yazışma durumumuz olmadı..

bende gerek doktorumla gerek diş hekimimle görüştüm netice itibariyle 6 aydasın sıkıntı olmaz dediler.. bende çektirdim.. tabi çektirirken iğne vuruldu.. hayırlısı olsun.. umarım bebeğime zararı dokunmaz...

sizin kadar dirayetli olamadım... geçen senede domuz gribi aşısı olmuştum.. o zamanda çeşitli spekülasyonlar söylenmişti.. işte aşı olanlar hamile kalamaz çocuk sahibi olamaz şeklinde..

bunda sonra İnşallah hep yazışırız.. herşey paylaşıldıkça çogalır..

merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?

Elbette canım.. Hoşgeldin...

Canım yorma kendini artık..
Elif Naz nasıl sen onu deyiver...

Bende çocuklar hasta olmasın istedim canım...
Havalar bozunca hemen salya sümük yatıyorlar...
Açmak farz oldu ..
Gündüzleri idare ediyorum da
Geceleri başka soğuk oluyor

Ne güzel hamama dönüyorsa süper o zaman gülüm...
Bens severim sıcağı..
birçok merkezi sistem ayın 15 inde başlayacakmış ama
dediğin gibi

ayşebahar nasılsın canım?
bebşin cinsiyetı ne canım oğlan mı ?
tahminlerin tuttu mu?

Canım çok iyiyim
Seni çok özledim
Arada baktım pek göremedim..
Nasılsın?
Evet gülüm... Bebeğim başta tahmin ettiğim üzre erkekmiş..
Rabbim sağlıkla kucağıma aldırsın inşallah...

Ben de dünden önceki gün aşırı hissettim, gece uykumdan uyandım onun dönüşlerinden vurmalarından maşallah..
Ama dün 2 kere vurdu..Bugünde dönüyor içerde elimi koyduğumda hissediyorum ama o kuvvetli tekmelerini atmıyor..
Hareketler düzensiz olabilirmiş asıl 28. haftadan sonra dikkat etmek gerekiyormuş..Yine de insanın elinde değil tedirgin oluyor.

24 haftada 6 ay bitiyor dimi cnmm??? bana da öle diyolar amaaaaa.. simdi nem 23 haftalık biri olarak ne kadarım acep???? kagan kocatepe ye göre 6 yı bitiriyorum ama baska türlü hesaplar da gördüm nette

kızlarr hepinizi öpüyorumm.ben bugun bebiş görmeye gidicem. :)) biraz erken cıkalımda irem sultanla bebişe bişiyler alalım dedik papyonlu takımlardann :)) cok kaynatmayın,cok yazmayın aklım kalmasın burdaaa :)) hadin dikkat edin kendinizee bebişlerinizee mucuksss..

24 haftada 6 ay bitiyor dimi cnmm??? bana da öle diyolar amaaaaa.. simdi nem 23 haftalık biri olarak ne kadarım acep???? kagan kocatepe ye göre 6 yı bitiriyorum ama baska türlü hesaplar da gördüm nette

nasıl ya? 7 ayımıza mı girdik yani? hiç anlamıyorum bu hesap işini ben. kaç aylığız biz ya?

Gecen hafta cok kuvvetliydi gece uyutmuyordu bile. Ama 1 haftadır hic hissetmiyorum bile diyebilirim. 1-2 kere cok nadir tepki verirse hissediyorum.
Panik yaptım acaba normal mi degil mi korkuyorum suan

tablonun linkini sanırım kastetmiş yada tabloyu..ben bulamadım geçen aradım yoktu .. hangi haftadasın canım ben 6 girdim diyorum ..

Tablo ıcın uygun bır zamanımda bakarım, ınsallah olur.

22. hafta ya gırmıs oluyorum bugun ıtıbarı ıle.
Aramızda bır hafta var, demek kı bende haftaya dıyebılırım.

Keske hıc alınmasak dımı.
Neyse canım, cok da ustunde durmaya gerek yok konunun.

Ah bırde ben cozebılsem zaten.
Anlasamadıgım kısılere haftasını soyluyorum bende, napim.

Yok be guzelım, ne yorulucam.
Ama ıste sımdı tabloyu eskı halıne cevırmek mesele.
Sımdı bıraz ısım var, yapayım, tabloyla da ılgılenırım.

Son düzenleme:

Yok ben 24. haftada 6. aya giriliyor diye biliyorum..Bitmiyor yani.

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Kadınlar kulübünde böyle yazmışlar.

Tatlım öptüm çok çok, ohh kokla bebişi bol bol :))

TAmam tatlım..
Alışverişe dal bakalım...
Bebeğe gideceğim dedin..
O bahsettiğin doktora sanırım...
Gelince muhakkak yaz...
Güle güle..
Bende yemeğe çıkacağım az sonra
Kızlar börek pasta kek yapmışlar
Ama yemedim diye yemeğe çıkarıyorlar:)
Çok kilo almamayım değil mi ama?
Hala 3 kg almışım... Bu iyi haber...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…