2012 Şubat Anneleri

24 haftada 6 ay bitiyor dimi cnmm??? bana da öle diyolar amaaaaa.. simdi nem 23 haftalık biri olarak ne kadarım acep???? kagan kocatepe ye göre 6 yı bitiriyorum ama baska türlü hesaplar da gördüm nette

23 - 26 arası 6 ay
27 - 31 arası 7 ay oluyor diye biliriyoum ben

nasıl ya? 7 ayımıza mı girdik yani? hiç anlamıyorum bu hesap işini ben. kaç aylığız biz ya?
zuzucum bak şöle hesap yapın doğru çıkıyor azomun dediği gibi kaç haftalıksın örneğin 23*7gün=161 gün bir ayıda 30 günden hesaplarsak 161/30=5,30 yani ortalama 5,5 aylık hamile oluyor ben şu anda 4,8 im muhohoytt yani daha 5.ayımı doldurmamışım
24 haftada 6 ay bitiyor dimi cnmm??? bana da öle diyolar amaaaaa.. simdi nem 23 haftalık biri olarak ne kadarım acep???? kagan kocatepe ye göre 6 yı bitiriyorum ama baska türlü hesaplar da gördüm nette

azelyacığımın hesabı doğru kızçeler gün olarak hesaplayıp aya bölüyonuz haftanız çıkıyo

bulunduğun haftayı diyelim 24. hafta 7 ile çarpıyorsun
eğer günün varsa diyelim 4 çıkan sonuca 4'ü ekliyorsun
çıkan toplamı 30'a bölüyorsun demişler bi yerde de

24*7= 168
168+4: 172
172/30= 5.7

çıkıyo

40'tan yaparsak

40*7= 280
280/30= 9.3 çıkıyo

yıne kafam karıstı.
Aman ıste Subat ta dogacak ıste.

Benım de sat. ıle dogru gıdıyor.
ılk once 3 gun gerıdeydı ama farkı kapattık

bu tabloda çok kişi eksik ... bende dahil...

Yarıda kalmıs tablo.
Bır sorun cıktı herhalde, oylece bıraktı.
Neyse bakıcam ben bır ara ıcabına

Canım yorma kendini artık..
Elif Naz nasıl sen onu deyiver...

Elif'ım ıyı teyzesı, artık bayagı hıssedıyorum onu.
Gece 23' gıbı uyanıyor cogunlukla, bırde sabah 8'

Ona cıcıler almak ıstıyorum ama artık teyzesı ve anannesı kızıyor bana.
'Bıze alacak bırsey bırakmadın' dıye.
Mecburen elımız-kolumuz baglı kaldı.

Heh, bunu anlatmak ıstıyorum bende.
6. aya gırecegım, onumuzdekı hafta.
Su an 22 cunku, dımı yanı.
Dıyorum kı, nasıl bır ınsan 30 yasına gırınce 30 yasındayım der, bır yıl boyunca.
Bızde 1 ay boyunca 6 aylık dıyecegız ve benım ıcın bu surec haftaya baslayacak.

Cok ballısın he.
Borek ve pastaya dayanamıyorum da bu aralar.
3 kg mı, ben senı 3'e katlarım
Com zorlarsam 4 bile olabılır

Neyse kactım ben, bır yıgın ısım var.
Gorusuruz bayanlar.

Son düzenleme:
kızlar tetenoz aşısını hangi haftada oldunuz...sağlık ocağı mı belirliyor haftasını?

bana 20 haftadan sonra olacaksın demişlerdi dün gittim sağlık ocağına gripsin vuramayız daha sonra gel dedi hemşirem var bitane filizcik ben seni arıycam cnm dedi

güle güle datlum görüşürüz

iğne yapmadı mı sana

merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?

merhaba hoşgeldin

Kızlar misafirim geldi kaçıyorum

görüşürüz

canım bence sana öyle geliyordur

hadi git bakalım gelince yaz bize ama

nasıl ya? 7 ayımıza mı girdik yani? hiç anlamıyorum bu hesap işini ben. kaç aylığız biz ya?

ben 4 haftalık hesaplıyorum hep

doktorlar böyle hesaplarmış...biz 4 8 12 16 20 24 28 32 diye gidiyoruz ama onlar öyle hesaplamıyor...anlamadım yaa...:84:

bende böyle hesaplıyorum

kız sende sayısalcımısın kafa hep aynı çalışyıo bizim az evvel aynen bende yazmıştım ama hesap bu mantık bu güselim işte aslında bu hesap ı love you sana yaaaa mucuxxxxxx öpücükte çıkmıyoki koca dudağımı yapıştırayım ekrana

valla en kolayı 4 8 12 16 diye hesaplamak varsın doktorum bildiği gibi gitsin bi haftayla ne fark eder..öylede 6 aya giriyorum böylede dimi

yok ya ne sayısalı 2yle 2yi zor çarparım normalde

benim de 5.6 çıkıyo yani? 5.6 aylık mıyım? eee ben 2 hafta sonra hani 7 ayıma gırecektım. biri bzii bence kandırıyor ama kim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…