- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.361
24 haftada 6 ay bitiyor dimi cnmm??? bana da öle diyolar amaaaaa.. simdi nem 23 haftalık biri olarak ne kadarım acep???? kagan kocatepe ye göre 6 yı bitiriyorum ama baska türlü hesaplar da gördüm nette
+ işareti oyelkenin arkadaşlarını gösteriyor
Benden memnunsan maaşı konuuşalım :)))
Amanınnnnnn :)) Halaya saygılar
Ben normalde sessiz utangaç bir kişiliğim hastanede çıtım çıkmaz garip garip doğururum gibime geliyo :)))
Sağol canım benim, dönüşlerini hissetmeye başladım :)
zuzucum bak şöle hesap yapın doğru çıkıyor azomun dediği gibi kaç haftalıksın örneğin 23*7gün=161 gün bir ayıda 30 günden hesaplarsak 161/30=5,30 yani ortalama 5,5 aylık hamile oluyor ben şu anda 4,8 im muhohoytt yani daha 5.ayımı doldurmamışımnasıl ya? 7 ayımıza mı girdik yani? hiç anlamıyorum bu hesap işini ben. kaç aylığız biz ya?
24 haftada 6 ay bitiyor dimi cnmm??? bana da öle diyolar amaaaaa.. simdi nem 23 haftalık biri olarak ne kadarım acep???? kagan kocatepe ye göre 6 yı bitiriyorum ama baska türlü hesaplar da gördüm nette
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-hangi-haftalar-kacinci-aya-denk-geliyor.html
adres çubuğuna yapıştırın hatunlar.
kızlar tetenoz aşısını hangi haftada oldunuz...sağlık ocağı mı belirliyor haftasını?
elefera canım sen 5.ayı bitirip 6 nın içindesin.sana o yüzden öyle demişlerdir.yani 6.ya hafta devam ediyorsun.
bende şuan 20+6 bende soranlara diyorum 5.ayın içindeyiz.öle yani kısacası subatta doğum yapıcaz işte
elefera 21 ci haftanın içindesin canım 5ci ayın bitmek üzere bir hafta sonra ...ama doktorlar 5 aydasın diye sayıyorlar 1 hafta geriden hesap ettikleri için..benimki öyle yapıyo en azından..satım doğru olduğu halde... yani bir hafta sonra altıya girdim diyebilirsin..
bu tabloda çok kişi eksik ...bende dahil...
Canım yorma kendini artık..
Elif Naz nasıl sen onu deyiver...
Yok ben 24. haftada 6. aya giriliyor diye biliyorum..Bitmiyor yani.
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Kadınlar kulübünde böyle yazmışlar.
Tatlım öptüm çok çok, ohh kokla bebişi bol bol :))
TAmam tatlım..
Alışverişe dal bakalım...
Bebeğe gideceğim dedin..
O bahsettiğin doktora sanırım...
Gelince muhakkak yaz...
Güle güle..
Bende yemeğe çıkacağım az sonra
Kızlar börek pasta kek yapmışlar
Ama yemedim diye yemeğe çıkarıyorlar:)
Çok kilo almamayım değil mi ama?
Hala 3 kg almışım... Bu iyi haber...:))
kızlar tetenoz aşısını hangi haftada oldunuz...sağlık ocağı mı belirliyor haftasını?
kızlarr hepinizi öpüyorumm.ben bugun bebiş görmeye gidicem. :)) biraz erken cıkalımda irem sultanla bebişe bişiyler alalım dedik papyonlu takımlardann :)) cok kaynatmayın,cok yazmayın aklım kalmasın burdaaa :)) hadin dikkat edin kendinizee bebişlerinizee mucuksss..
çekilen acı itibariyle.. dayanıyorsun dedi..
eksik bilgi yazdım, hatta alakasız oldu söylediğin gibi.. kabir azabı gibi.. özellikle hamilelik döneminde inşallah kimse acı çekmez...
kolaylıklar diliyorum sana canım..
merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?
Kızlar misafirim geldi kaçıyorum
Selam kızlar.
Size bisey sorucam. Oglumun 1 haftadır hareketlerini tam hissetmiyorum.
Bazen hic hareket etmiyor bazen gun icerisinde 1-2 kere hareket ediyor.
Tepkileri eskisi kadar kuvvetli de degil. Acaba normal mi? Yoksa korkmam mı gerekiyor?
Suan SAT'a gore 23+5 iz.
kızlarr hepinizi öpüyorumm.ben bugun bebiş görmeye gidicem. :)) biraz erken cıkalımda irem sultanla bebişe bişiyler alalım dedik papyonlu takımlardann :)) cok kaynatmayın,cok yazmayın aklım kalmasın burdaaa :)) hadin dikkat edin kendinizee bebişlerinizee mucuksss..
nasıl ya? 7 ayımıza mı girdik yani? hiç anlamıyorum bu hesap işini ben. kaç aylığız biz ya?
doktorlar böyle hesaplarmış...biz 4 8 12 16 20 24 28 32 diye gidiyoruz ama onlar öyle hesaplamıyor...anlamadım yaa...:84:
bulunduğun haftayı diyelim 24. hafta 7 ile çarpıyorsun
eğer günün varsa diyelim 4 çıkan sonuca 4'ü ekliyorsun
çıkan toplamı 30'a bölüyorsun demişler bi yerde de
24*7= 168
168+4: 172
172/30= 5.7
çıkıyo
40'tan yaparsak
40*7= 280
280/30= 9.3 çıkıyo
kız sende sayısalcımısın kafa hep aynı çalışyıo bizim az evvel aynen bende yazmıştım ama hesap bu mantık bu güselim işte aslında bu hesap ı love you sana yaaaa mucuxxxxxx öpücükte çıkmıyoki koca dudağımı yapıştırayım ekrana
valla en kolayı 4 8 12 16 diye hesaplamak varsın doktorum bildiği gibi gitsin bi haftayla ne fark eder..öylede 6 aya giriyorum böylede dimi
bulunduğun haftayı diyelim 24. hafta 7 ile çarpıyorsun
eğer günün varsa diyelim 4 çıkan sonuca 4'ü ekliyorsun
çıkan toplamı 30'a bölüyorsun demişler bi yerde de
24*7= 168
168+4: 172
172/30= 5.7
çıkıyo
40'tan yaparsak
40*7= 280
280/30= 9.3 çıkıyo
kızlar ben yemeğe iniyorum çok yazışmayın heeeee
benim de 5.6 çıkıyo yani? 5.6 aylık mıyım? eee ben 2 hafta sonra hani 7 ayıma gırecektım. biri bzii bence kandırıyor ama kim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?