2012 Şubat Anneleri

yok ya ne sayısalı 2yle 2yi zor çarparım normalde
muhohoytt benimde ömrümce aklımda sayılardan başka bişi kalmamıştır eşim kafa buluyo benle isim hafızam adres filan hiç aklımda kalmaz ama markette bir ürünün fiyatını hiç unutmam o yüzden sanırım bu ay hesabını unutmuyorum
kızlar ben yemeğe iniyorum çok yazışmayın heeeee

bende yemeğe çıkıcam evime kızlar mucuxx öptüm gelincede biraz takılırım burda sonra doktoraaaaa yehuuu

kızlar doğum korkunuz endişeniz varmı? ben nedense çok şükür çok fazla kuruntu etmiyorum doktorumu seviyorum ondan başkası olursa doğumda naparım bilmiyorum ama öğretmeni değişmiş çocuklar gibi kala kalmam inş ortada inş cüneyt bey olurda ...

yaaaa sularrr halaaa yokkkk... izsu da telefonu mesgule almıssss... gidipp kafa göz dalasım var yaaa.. allah ımm kibar olayım mütevazı olayım diyorumm ama beser sasarrr delirtiyo bu insanlar beniii

Sezeryan olucaksam evet var, normal doğuracaksam yok :S

arkadaşlar hepinize merhaba.sizlere sormak istediğim birşey var.ben bebeğimin hareketlerını 16+4 hissetmeye başlamıştım o zamandan beridirde çok net hissediyordum.fakat ıkı gundur hareketlerı azaldı daha seyrek ve daha küçük hareketler hissedıyorum.netten baktım pozisyondan kaynaklamabıleceğinden falan bahsedıyor.ama ben bırde sizlerden duymak istedim ( lütfennnnnnn bildiklerinizi benımle paylaşırmısınız

yaaaa sularrr halaaa yokkkk... izsu da telefonu mesgule almıssss... gidipp kafa göz dalasım var yaaa.. allah ımm kibar olayım mütevazı olayım diyorumm ama beser sasarrr delirtiyo bu insanlar beniii

nerde oturuyosun cnm..ay suyun olmaması benide çok deli eder..bi bidonum var yedek benim..

ecrincim boru patlamıştır.her yağmur sonrası klasık yaşanan sorun bu.sen netten bak o bölgede hangı çalışma yapıldığını yazıyor.umarım boru patlağı değildir :))

nerde oturuyosun cnm..ay suyun olmaması benide çok deli eder..bi bidonum var yedek benim..

ay bidonum yoktu ama 2 damacana suyu zebil ettik. izmir yesilyurt .. ama karabaglar kesikmiş komple.. nedeeennnn karabaglar pompanın vanası deişiyomuss.. 27 saatte degişemedi vana.. kus konduruyo sanki kus beyinliler.

cnm benim bildiğim hergün aynı derecede tekme atmayacağı..dün benim güzel oğlumda pek durgundu korktum endişe ettim ama arasırada olsa duydum içim rahatladı.. önemli olan azda olsa sıkta olsa duymak..hiç olmazda tekme atmazsa birkaçgün ard arda o zaman endişelenirim bende...ama telaş yapmamalısın..tabi büyümesi alanının daralmasıda özellikle son aylarda daha az hissedecekmişiz...

ay bidonum yoktu ama 2 damacana suyu zebil ettik. izmir yesilyurt .. ama karabaglar kesikmiş komple.. nedeeennnn karabaglar pompanın vanası deişiyomuss.. 27 saatte degişemedi vana.. kus konduruyo sanki kus beyinliler.

sakin ecrin sakin sinir yok ....:84: çıldırmak yok..gelir inş kuş kafalar önceden duyursalar yaaa :)))

bazen sakin bazen hareketli oluyolarmıss.. bi yazı eklemiştim ben dün.. bide bebegin karakteriyle de alakalıymıss.. benimki zıbıtık totosu bi yere koydugun anda zıbıtıyo.. hatta geceleri de durmuyo uyandırıyo beni. o yüzden bişi diyemicem ama sonucta haeket ediyomus.. sen dinlenmiyo olabilir misin????

Canım benim valla bende de var aynı sıkıntılar...
Bir türlü rahat bir pozisyonda uyuyamıyorum sanki.
Ben viskoelastik yastıklarda buldum çareyi, sıkıntıma göre sırtımı,kolumu, bacağımı destekliyorum...
Üstünü açma konusuna gelince, üstünü açma, daha kalın bi pijama giy,pikeni hafiflet istersen canım belki işe yarar.
Urfa halen sıcaktır sanırım, biz kazakları giydik, terleme sezonu bitti :)))

+ işareti oyelkenin arkadaşlarını gösteriyor
Benden memnunsan maaşı konuuşalım :)))

Anammmm asistan hemen maaşa sardı iyi mi :)))
Ben halen cevapladığım sorulardan ücret talep etmiyorum dur hele gız :))))

kanka olanların yanında + işareti oluyor şekerim. :)) asistanından ben de memnunum. bu arada evet babuş haklı kızlar buranın gizli modu bblua... ben şahidim . ahahahaha

Ölümüne kankayızzzz olayı anladıııımmmmmmmmm :))))
Oyelken benle de kanka, bana da artı çızıktırmış temaaaaaammmmmmm :)))

merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?

Hoşgeldin canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

italyan mıydı kız misafir? :)

He İtalyan, Alessandro :)))
Bizim şirket İtalyan sermayeli, böyle gelip gidiyo İtalyanlar.
Benim yeni bi asistanım var da, onu oryante ediyorum şimdi bu İtalyan emmilere...
Gerçi kendisi henüz sadece bonjorno ve ciao diyebildi ama olsun :)))
Umutluyum kendisinden :)))

benim de 5.6 çıkıyo yani? 5.6 aylık mıyım? eee ben 2 hafta sonra hani 7 ayıma gırecektım. biri bzii bence kandırıyor ama kim????

5,6 oldu mu 6. ayın içinde demek olursun zate babuş.
Tam 6 çıktı mı 6 bitmiş olur.
6,3 çıksa mesala, 6 ay cepte, 6yla 7 arasından da 0,3 kilometre gitmiş olursun.

Selam canım.
Bu aylarda bebeğin hareketleri tutarlı değil.Doktorlar hareket saymaya 28-30. haftalarda başlayacağız diyorlar.
O zaman anlamlı olurmuş.
Benim de dün neredeyse birkaç kez oynadı, bugün hareketli maşallah.
Dikkat ettim mesela ben çok hareketliyken, örneğin hafta sonu daha durgun oluyorlar.
Normal bebek ki onlar, sallanınca uyuyolar işte yavru kuşlar

Afiyet olsun canım.

6 aylıksın didim ! 6 aylıksın bana ne :O

bence de. hatta 6 bitmek üzere. 9 aylık görünümlü 6 aylık gebelik benimki. azo 61 kiloyum... 61 ne demek biliyo musun? nıden böyle oluyor sence? çok da yemıyorum? çok yaptığım şey sadece su içmek deli gibi. bak demin yemekte çorba, bamya, makarna vardı makarnayı yemedim korkumdan ((

ben bu gidişle 70 olmam mı? boy 1.60 larda kilo 70 eneeeeeeeeee

Ben hemen geçmişi okuyup, kim ne sormuş hesaba döküp sana alacak listemizi çıkartıyorum bblaum sende ordan payıma düşeni verirsin :)))

Aman boş koy gitsin, can boğazdan gelir :))) saygıdeğer kocam beni 6 ay spor salonuna göndercekmiş bende madem göndercek o zaman yemekten kesmemin bi anlamı yok didim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…