- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.381
muhohoytt benimde ömrümce aklımda sayılardan başka bişi kalmamıştır eşim kafa buluyo benle isim hafızam adres filan hiç aklımda kalmaz ama markette bir ürünün fiyatını hiç unutmam o yüzden sanırım bu ay hesabını unutmuyorumyok ya ne sayısalı 2yle 2yi zor çarparım normalde
kızlar ben yemeğe iniyorum çok yazışmayın heeeee
kızlar doğum korkunuz endişeniz varmı? ben nedense çok şükür çok fazla kuruntu etmiyorum doktorumu seviyorum ondan başkası olursa doğumda naparım bilmiyorum ama öğretmeni değişmiş çocuklar gibi kala kalmam inş ortadainş cüneyt bey olurda ...
yaaaa sularrr halaaa yokkkk... izsu da telefonu mesgule almıssss... gidipp kafa göz dalasım var yaaa.. allah ımm kibar olayım mütevazı olayım diyorumm ama beser sasarrr delirtiyo bu insanlar beniii
yaaaa sularrr halaaa yokkkk... izsu da telefonu mesgule almıssss... gidipp kafa göz dalasım var yaaa.. allah ımm kibar olayım mütevazı olayım diyorumm ama beser sasarrr delirtiyo bu insanlar beniii
nerde oturuyosun cnm..ay suyun olmaması benide çok deli eder..bi bidonum var yedek benim..
ecrincim boru patlamıştır.her yağmur sonrası klasık yaşanan sorun bu.sen netten bak o bölgede hangı çalışma yapıldığını yazıyor.umarım boru patlağı değildir :))
arkadaşlar hepinize merhaba.sizlere sormak istediğim birşey var.ben bebeğimin hareketlerını 16+4 hissetmeye başlamıştım o zamandan beridirde çok net hissediyordum.fakat ıkı gundur hareketlerı azaldı daha seyrek ve daha küçük hareketler hissedıyorum.netten baktım pozisyondan kaynaklamabıleceğinden falan bahsedıyor.ama ben bırde sizlerden duymak istedim( lütfennnnnnn bildiklerinizi benımle paylaşırmısınız
ay bidonum yoktu ama 2 damacana suyu zebil ettik. izmir yesilyurt .. ama karabaglar kesikmiş komple.. nedeeennnn karabaglar pompanın vanası deişiyomuss.. 27 saatte degişemedi vana.. kus konduruyo sanki kus beyinliler.
arkadaşlar hepinize merhaba.sizlere sormak istediğim birşey var.ben bebeğimin hareketlerını 16+4 hissetmeye başlamıştım o zamandan beridirde çok net hissediyordum.fakat ıkı gundur hareketlerı azaldı daha seyrek ve daha küçük hareketler hissedıyorum.netten baktım pozisyondan kaynaklamabıleceğinden falan bahsedıyor.ama ben bırde sizlerden duymak istedim( lütfennnnnnn bildiklerinizi benımle paylaşırmısınız
Arkadaş listesinde ekli olanlar artı oluyor sanırım cnm..
Bu arada toktor hanım ben menapoza girmiş gibin geceleri boynum teliyor sırtım üşüyor ağrıyor üstümü açem mi kapayam mı bilemiyom..
Bana ne öneriniz..
+ işareti oyelkenin arkadaşlarını gösteriyor
Benden memnunsan maaşı konuuşalım :)))
kanka olanların yanında + işareti oluyor şekerim. :)) asistanından ben de memnunum. bu arada evet babuş haklı kızlar buranın gizli modu bblua... ben şahidim . ahahahaha
merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım kısmetse sohbetinize ortak olabilirmiyim?
italyan mıydı kız misafir? :)
benim de 5.6 çıkıyo yani? 5.6 aylık mıyım? eee ben 2 hafta sonra hani 7 ayıma gırecektım. biri bzii bence kandırıyor ama kim????
sakin ecrin sakin sinir yok ....:84: çıldırmak yok..gelir inş kuş kafalar önceden duyursalar yaaa :)))
Afiyet olsun canım.
6 aylıksın didim ! 6 aylıksın bana ne :O
Ben hemen geçmişi okuyup, kim ne sormuş hesaba döküp sana alacak listemizi çıkartıyorum bblaum sende ordan payıma düşeni verirsin :)))
bence de. hatta 6 bitmek üzere. 9 aylık görünümlü 6 aylık gebelik benimki. azo 61 kiloyum... 61 ne demek biliyo musun? nıden böyle oluyor sence? çok da yemıyorum? çok yaptığım şey sadece su içmek deli gibi. bak demin yemekte çorba, bamya, makarna vardı makarnayı yemedim korkumdan((
ben bu gidişle 70 olmam mı? boy 1.60 larda kilo 70 eneeeeeeeeee
Olur azoş, doğuma kadar tahsilatı yaparsak Acıbademde doğururuz :))))
Nihahahhahaha :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?