2012 Şubat Anneleri

bonjorno emotebellaaaa, kes kesööö vikomuyellaaaa. konçerto da siii... yeahh mi vukulavekum muaa..

fransızca ve ıtalyanca karıştırdım ama potansıyel var kabul et bu gerçeği. bu arada 0,3 km ehheheheheheh.

Ben hemen geçmişi okuyup, kim ne sormuş hesaba döküp sana alacak listemizi çıkartıyorum bblaum sende ordan payıma düşeni verirsin :)))

ahahahha çakala bak sen.... benim payım?

O zaman sende topictekileri sıkıştır,zorla soru sordurt, kasabıda yanına al millet tırssın :))))

Ehehehehehe sendeki potansiyel kimsede yok hemşireeeee, gel bizim şirkete,sana transfer teklif ediyorum :))))
Senin payın saklı, seni de doğurtcam Acıbademde korkmaaaaaaa :)
Bu topik bitince ovulasyon topiğinde cevapladığım soruların tahsilatına geçerik.
Acıbademde doğurtmayı bırak, sizin oğlanlara toplu sünnet bile yaparık :))))

kampanya, promosyon filan yapalım bence :))))

ben bi soru sorayım bari çok ısrar ettiniz dayanamadım
Kızlar hafta içi hep erken kalktığım için hafta sonu uyuyamıyorum.saat 10 11 e kadar uyuyunca salak gibi uyanıyorum ve çatlayası baş ağrım oluyor.
Dayanamadığım günlerde minoset aldık eczacı önermişti yarım olarak onu içiyorum.migrenim mi var bilmiyorum ama ne olacak bu baş ağrıları dayanılmaz oluyor

benim de 5.6 çıkıyo yani? 5.6 aylık mıyım? eee ben 2 hafta sonra hani 7 ayıma gırecektım. biri bzii bence kandırıyor ama kim????

6 bitiyo işte

benim de aklımda bayağı bi telefon numarası var
geçen bi yerde tc kimliği akıldan söyledim diye biri deli gibi oturup onumu ezberledin dedi
çok uğraşmaya gerek mi var ki bunun için :97:

Sezeryan olucaksam evet var, normal doğuracaksam yok :S

aynen sezeryandan ölümüne korkuyorum

ben dünden beri hissetmiyorum deli olcam az sonra :78:

Ben başağrım çok olduğu zaman çörekotu kokluyorum.
Çekilmişleri var eğer onlardan olursa daha iyi olur, ama sakın yimeyesin sadece koklanacak :)
Epey hafifletiyo.
Gözlere papates koymak da iyi gelir. Bazen gözümle karışık başım ağrıdığında yaparım...
Gerçi aslında gözümü kaynak aldığı zamanlardan kalma bi alışkanlık o ama işe yarıyomuş gibi geliyo....

Ücret kumbaraya lütfen :)

nı ha ha ahahahhahahaha. oldu bu iş temam. makinaları ben çizerim artık. madem italyan panentli firma adımı aden da gokche yaparım. tamam tamam anlaştık.

bbluaaaaaaaaa koşşş soru var... (ilk siftah hadı hayırlısı)

güzelmiş... kaçırma.

eheee hee ehhe..

Son düzenleme:

Adenim ya bu resimdeki hatun sensin demi.. ne güzelsin maşallah....

ücret kumbaraya atıldı tahsilat makbızı liften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…