- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.401
He İtalyan, Alessandro :)))
Bizim şirket İtalyan sermayeli, böyle gelip gidiyo İtalyanlar.
Benim yeni bi asistanım var da, onu oryante ediyorum şimdi bu İtalyan emmilere...
Gerçi kendisi henüz sadece bonjorno ve ciao diyebildi ama olsun :)))
Umutluyum kendisinden :)))
5,6 oldu mu 6. ayın içinde demek olursun zate babuş.
Tam 6 çıktı mı 6 bitmiş olur.
6,3 çıksa mesala, 6 ay cepte, 6yla 7 arasından da 0,3 kilometre gitmiş olursun.
Ben hemen geçmişi okuyup, kim ne sormuş hesaba döküp sana alacak listemizi çıkartıyorum bblaum sende ordan payıma düşeni verirsin :)))
Waaaoooowww :))))
Evet sorusu olan yok mu
bonjorno emotebellaaaa, kes kesööö vikomuyellaaaa. konçerto da siii... yeahh mi vukulavekum muaa..
fransızca ve ıtalyanca karıştırdım ama potansıyel var kabul et bu gerçeği. bu arada 0,3 km ehheheheheheh.
ahahahha çakala bak sen.... benim payım?
Aman boş koy gitsin, can boğazdan gelir :))) saygıdeğer kocam beni 6 ay spor salonuna göndercekmiş bende madem göndercek o zaman yemekten kesmemin bi anlamı yok didim :))
Waaaoooowww :))))
Evet sorusu olan yok mu
bonjorno emotebellaaaa, kes kesööö vikomuyellaaaa. konçerto da siii... yeahh mi vukulavekum muaa..
fransızca ve ıtalyanca karıştırdım ama potansıyel var kabul et bu gerçeği. bu arada 0,3 km ehheheheheheh.
ahahahha çakala bak sen.... benim payım?
kampanya, promosyon filan yapalım bence :))))
benim de 5.6 çıkıyo yani? 5.6 aylık mıyım? eee ben 2 hafta sonra hani 7 ayıma gırecektım. biri bzii bence kandırıyor ama kim????
muhohoytt benimde ömrümce aklımda sayılardan başka bişi kalmamıştır eşim kafa buluyo benle isim hafızam adres filan hiç aklımda kalmaz ama markette bir ürünün fiyatını hiç unutmam o yüzden sanırım bu ay hesabını unutmuyorum
bende yemeğe çıkıcam evime kızlar mucuxx öptüm gelincede biraz takılırım burda sonra doktoraaaaa yehuuu
Sezeryan olucaksam evet var, normal doğuracaksam yok :S
arkadaşlar hepinize merhaba.sizlere sormak istediğim birşey var.ben bebeğimin hareketlerını 16+4 hissetmeye başlamıştım o zamandan beridirde çok net hissediyordum.fakat ıkı gundur hareketlerı azaldı daha seyrek ve daha küçük hareketler hissedıyorum.netten baktım pozisyondan kaynaklamabıleceğinden falan bahsedıyor.ama ben bırde sizlerden duymak istedim( lütfennnnnnn bildiklerinizi benımle paylaşırmısınız
merhaba kızlar;
ya çok kararsız kaldım hadi bana fikir verin.. Ekliyeceğim linkteki triko elbiseyi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Hamile taytı ve çizme ile güzel olur diye düşündüm.
Ben işe gelirken artık giyecek bişey bulamıyorum çok sinir ya...günün indirimli ikilisi | modern hamile ve gebe giyim ürünleri |
O zaman sende topictekileri sıkıştır,zorla soru sordurt, kasabıda yanına al millet tırssın :))))
ben bi soru sorayım bari çok ısrar ettiniz dayanamadım
Kızlar hafta içi hep erken kalktığım için hafta sonu uyuyamıyorum.saat 10 11 e kadar uyuyunca salak gibi uyanıyorum ve çatlayası baş ağrım oluyor.
Dayanamadığım günlerde minoset aldık eczacı önermişti yarım olarak onu içiyorum.migrenim mi var bilmiyorum ama ne olacak bu baş ağrıları dayanılmaz oluyor
canım çok güzelmiş valla ben beğendim.
tımamdır o iş. ortaya yeni hastalıklar atayım. bblua bilir bunu dur sorayım dıyeyım. kasapyeliz de soru sormayanı çıkışta sıkıştırsın. nasıl?
Ehehehehehe sendeki potansiyel kimsede yok hemşireeeee, gel bizim şirkete,sana transfer teklif ediyorum :))))
Senin payın saklı, seni de doğurtcam Acıbademde korkmaaaaaaa :)
Bu topik bitince ovulasyon topiğinde cevapladığım soruların tahsilatına geçerik.
Acıbademde doğurtmayı bırak, sizin oğlanlara toplu sünnet bile yaparık :))))
ben bi soru sorayım bari çok ısrar ettiniz dayanamadım
Kızlar hafta içi hep erken kalktığım için hafta sonu uyuyamıyorum.saat 10 11 e kadar uyuyunca salak gibi uyanıyorum ve çatlayası baş ağrım oluyor.
Dayanamadığım günlerde minoset aldık eczacı önermişti yarım olarak onu içiyorum.migrenim mi var bilmiyorum ama ne olacak bu baş ağrıları dayanılmaz oluyor
Merhaba Kızlar;
Ya çok kararsız kaldım hadi bana fikir verin.. Ekliyeceğim linkteki triko elbiseyi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Hamile taytı ve çizme ile güzel olur diye düşündüm.
Ben işe gelirken artık giyecek bişey bulamıyorum çok sinir ya...GÜNÜN İNDİRİMLİ İKİLİSİ | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |
Ben başağrım çok olduğu zaman çörekotu kokluyorum.
Çekilmişleri var eğer onlardan olursa daha iyi olur, ama sakın yimeyesin sadece koklanacak :)
Epey hafifletiyo.
Gözlere papates koymak da iyi gelir. Bazen gözümle karışık başım ağrıdığında yaparım...
Gerçi aslında gözümü kaynak aldığı zamanlardan kalma bi alışkanlık o ama işe yarıyomuş gibi geliyo....
Ücret kumbaraya lütfen :)
nı ha ha ahahahhahahaha. oldu bu iş temam. makinaları ben çizerim artık. madem italyan panentli firma adımı aden da gokche yaparım. tamam tamam anlaştık.
bbluaaaaaaaaa koşşş soru var... (ilk siftah hadı hayırlısı)
güzelmiş... kaçırma.
eheee hee ehhe..
Kitaplarımı kargoya vermiş limango heheytttoooo :)))
Bakınız şunlar:
http://media2..kk..kk..kk..kk..kk......kk..kk./media/8359/products/656379/big/1.jpg
http://media2..kk..kk..kk..kk..kk......kk..kk./media/8359/products/656383/big/1.jpg
ben başağrım çok olduğu zaman çörekotu kokluyorum.
çekilmişleri var eğer onlardan olursa daha iyi olur, ama sakın yimeyesin sadece koklanacak :)
epey hafifletiyo.
Gözlere papates koymak da iyi gelir. Bazen gözümle karışık başım ağrıdığında yaparım...
Gerçi aslında gözümü kaynak aldığı zamanlardan kalma bi alışkanlık o ama işe yarıyomuş gibi geliyo....
ücret kumbaraya lütfen :)
ücret kumbaraya atıldı tahsilat makbızı liften
Adenim ya bu resimdeki hatun sensin demi.. ne güzelsin maşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?