2012 Şubat Anneleri

ücretiniz kumbarada şeker...makbız litfen

yok datlum vana degişimiii degiştiricem hepsinin vanalarını benn az kaldıı

inşallah bunun yapımı daha kısa sürüyodur.burda su kesıntısı ezıyet resmen.bizim istanbulda evımızın balkonunda bı su deposu vardı.ama hiç su kesıntısı yaşamazdık o su o kadar beklerdıkı en sonunda annem bahçeyı sulardı.şu izmirde herkese bu depodan lazım dıye düşünüyorum hep.kırıkları dökuklerı hiç bıtmıyo bunların :)

aynen öyle ben su kala kala koktuğu için bazen balkonları yıkayıp tekrar temiz dolduruyorum..ama gittimide zamansız gidiyo anadolu yakasında

Ayy nii güzel 2011 Ekim anneleri doğurmaya başlamış ve bebüşlerinin resimleri için topic açmışlar ekliyorlar :)))
Çok imrendim

evettt.. sallana sallana yapıyolar cünkümm.. bizde bi ara ciddi posta sıkıntısı vardı. mesela mayısın faturasu haziran sonunda geliyodu öle düsün.. bundan 2 yıl çönce.. cıldırmamak işten degil. bigün işyerine bi postacı kız geldi. zarfları bıraktı falan.. dedim ki personel sıkıntısı var galiba artık kendimiz gecerken postahaneye ugrar olduk. evet dedi eleman az yetisemiyruzz.. calısma sartlarına dikkat!!! saat 10 da bunları servis aracı dagıtım semtlerine bırakıyomus.. saat 3 te paydos.. aynen servisler topluyomus.. kıza dalasım geldiydi.. arkadasımm madem eleman yok elemam-n gelene kadarr buncagızlar 8_5 calıssın yani ne olcak.. kemal sunalmıss hızlı gidenn bide agırlar bide agır sorma yani.. klişe oluyo ama insan diyo yani elin avrupalısı nasıl yürütüyo bu sistemi diye. onların boruları kırılmıyo mu vanaları bozulmuyo mu?? saat 1 hala su yok bu arada deliriyorummmmm smileeeeeeeee

evettt.. sallana sallana yapıyolar cünkümm.. bizde bi ara ciddi posta sıkıntısı vardı. mesela mayısın faturasu haziran sonunda geliyodu öle düsün.. bundan 2 yıl çönce.. cıldırmamak işten degil. bigün işyerine bi postacı kız geldi. zarfları bıraktı falan.. dedim ki personel sıkıntısı var galiba artık kendimiz gecerken postahaneye ugrar olduk. evet dedi eleman az yetisemiyruzz.. calısma sartlarına dikkat!!! saat 10 da bunları servis aracı dagıtım semtlerine bırakıyomus.. saat 3 te paydos.. aynen servisler topluyomus.. kıza dalasım geldiydi.. arkadasımm madem eleman yok elemam-n gelene kadarr buncagızlar 8_5 calıssın yani ne olcak.. kemal sunalmıss hızlı gidenn bide agırlar bide agır sorma yani.. klişe oluyo ama insan diyo yani elin avrupalısı nasıl yürütüyo bu sistemi diye. onların boruları kırılmıyo mu vanaları bozulmuyo mu?? saat 1 hala su yok bu arada deliriyorummmmm smileeeeeeeee

canım ya hiç sorma bu benım mınık yaramaz hem çok erken başladı hemde sağlam tekmeler atıyodu şimdi durgunlaşınca korkuttu benı.bıde ben geçen hafta genel bı temızlık yaptım acaba bişeymı oldu dıye korktum çok sağol canım allah razı olsun valla yazdıklarınız benı çok rahatlattı

:)) esra daha bombastik.

bırakın o nu bunu da benim bebekte artık sabahları değil akşamları oynuyor genelde. gece alemlerine mi düşkün olucak nedir?

sen de fantastiksin nolmuş yani

benimki de oynamıyo 2 gündür yaaa
zaten bi çıksın ilk önce kıçına şaplağı atcam öncelikle

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html

al link

Ayy nii güzel 2011 Ekim anneleri doğurmaya başlamış ve bebüşlerinin resimleri için topic açmışlar ekliyorlar :)))
Çok imrendim

bi tane okudum kız ne kadar kolay doğurmuş yaa inşallah biz de öyle doğururuz

Son düzenleme:

canım benım inşallah senın mınığınde kendını gösterır şöyle guzel bı tekme atar annecığıne :)çıkolata falan yıyebılıyosan ye annesı.benım bu haftalar şeker yuklemesı vs.nedenıyle çok tatlı tuketmemem gerekıyomuş bende yemıyorum.yoksa bı çıkolatayla zıplatmak ıstıyorum mınığımı :)

lınk versene kız :)))

Darısı bizim topişeeeee :))))

Aminnnnn kızlar

arkadaşla hepinizine çok teşekkür edıyorum.ayrı ayrı teşekkur etmek ısterdım ama sayfalar o kadar hızlı ılerlıyokı bulamıyorum.hepiniz çok sağolun yorumlarınızı okudum mutlu oldum mınığımde oynamaya başladı teyzelerı.tekrar çok sağolun :*******

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…