- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.421
Ben başağrım çok olduğu zaman çörekotu kokluyorum.
Çekilmişleri var eğer onlardan olursa daha iyi olur, ama sakın yimeyesin sadece koklanacak :)
Epey hafifletiyo.
Gözlere papates koymak da iyi gelir. Bazen gözümle karışık başım ağrıdığında yaparım...
Gerçi aslında gözümü kaynak aldığı zamanlardan kalma bi alışkanlık o ama işe yarıyomuş gibi geliyo....
Ücret kumbaraya lütfen :)
ehehehe (utanan smoş) benim ben. ama gelin halim o. ağır makyaj var yanisi. bi de doğru ışık prof makina prof fotoğrafcı. eee daha ne olsun???
ben o resimdekini Esra Erol sanıyodum hep
ben o resimdekini Esra Erol sanıyodum hep
benziyo gerçekten.. ama aden daha güzel...
ahahahah esra erol mu? yok kız bizzat kendimim o. ama bozuldum değiştirecem hemen
yok datlum vana degişimiiidegiştiricem hepsinin vanalarını benn az kaldıı
inşallah bunun yapımı daha kısa sürüyodur.burda su kesıntısı ezıyet resmen.bizim istanbulda evımızın balkonunda bı su deposu vardı.ama hiç su kesıntısı yaşamazdık o su o kadar beklerdıkı en sonunda annem bahçeyı sulardı.şu izmirde herkese bu depodan lazım dıye düşünüyorum hep.kırıkları dökuklerı hiç bıtmıyo bunların :)
valla bilemicem bit kadar resimden hangisi daha güzel
niye ki :97:
inşallah bunun yapımı daha kısa sürüyodur.burda su kesıntısı ezıyet resmen.bizim istanbulda evımızın balkonunda bı su deposu vardı.ama hiç su kesıntısı yaşamazdık o su o kadar beklerdıkı en sonunda annem bahçeyı sulardı.şu izmirde herkese bu depodan lazım dıye düşünüyorum hep.kırıkları dökuklerı hiç bıtmıyo bunların :)
cnm benim bildiğim hergün aynı derecede tekme atmayacağı..dün benim güzel oğlumda pek durgundu korktum endişe ettim ama arasırada olsa duydum içim rahatladı.. önemli olan azda olsa sıkta olsa duymak..hiç olmazda tekme atmazsa birkaçgün ard arda o zaman endişelenirim bende...ama telaş yapmamalısın..tabi büyümesi alanının daralmasıda özellikle son aylarda daha az hissedecekmişiz...
Ayy nii güzel 2011 Ekim anneleri doğurmaya başlamış ve bebüşlerinin resimleri için topic açmışlar ekliyorlar :)))
Çok imrendim
Ayy nii güzel 2011 Ekim anneleri doğurmaya başlamış ve bebüşlerinin resimleri için topic açmışlar ekliyorlar :)))
Çok imrendim
:)) esra daha bombastik.
bırakın o nu bunu da benim bebekte artık sabahları değil akşamları oynuyor genelde. gece alemlerine mi düşkün olucak nedir?
Çok imrendim
Makbızı asistanım olan kürklü doktor sayın azelya hnm.dan alıcaksınız efem.
Kitaplar şunlar canım:
Eki Görüntüle 271802
Eki Görüntüle 271801
6 bitiyo işte
benim de aklımda bayağı bi telefon numarası var
geçen bi yerde tc kimliği akıldan söyledim diye biri deli gibi oturup onumu ezberledin dedi
çok uğraşmaya gerek mi var ki bunun için :97:
aynen sezeryandan ölümüne korkuyorum
ben dünden beri hissetmiyorum deli olcam az sonra :78:
lınk versene kız :)))
Darısı bizim topişeeeee :))))
sen de fantastiksin nolmuş yani
benimki de oynamıyo 2 gündür yaaa
zaten bi çıksın ilk önce kıçına şaplağı atcam öncelikle
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html
al link
bi tane okudum kız ne kadar kolay doğurmuş yaa inşallah biz de öyle doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?