- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.441
eneee ne tatlılar ya maaşallah. biz de açalım kız doğurunca böyle bi topik. neyimzi eksik ayol.
Kitaplar çok faydalı..Ama benim kitap okuma kültürüm yokGebelikle alakalı bir kitap almıştım hala duruyor.Okuyucu değil izleyiciyim ben :))
Kürklü asistan doktor çok hoşuma gitti :)))
Tabi kız kaçar mı hemen açıcaz
canım benım inşallah senın mınığınde kendını gösterır şöyle guzel bı tekme atar annecığıne :)çıkolata falan yıyebılıyosan ye annesı.benım bu haftalar şeker yuklemesı vs.nedenıyle çok tatlı tuketmemem gerekıyomuş bende yemıyorum.yoksa bı çıkolatayla zıplatmak ıstıyorum mınığımı :)
Makbızı asistanım olan kürklü doktor sayın azelya hnm.dan alıcaksınız efem.
Kitaplar şunlar canım:
Eki Görüntüle 271802
Eki Görüntüle 271801
ben kesin o topigi de bulamam :))) bana haber verin. ehehehhe
evettt.. sallana sallana yapıyolar cünkümm.. bizde bi ara ciddi posta sıkıntısı vardı. mesela mayısın faturasu haziran sonunda geliyodu öle düsün.. bundan 2 yıl çönce.. cıldırmamak işten degil. bigün işyerine bi postacı kız geldi. zarfları bıraktı falan.. dedim ki personel sıkıntısı var galiba artık kendimiz gecerken postahaneye ugrar olduk. evet dedi eleman az yetisemiyruzz.. calısma sartlarına dikkat!!! saat 10 da bunları servis aracı dagıtım semtlerine bırakıyomus.. saat 3 te paydos.. aynen servisler topluyomus.. kıza dalasım geldiydi.. arkadasımm madem eleman yok elemam-n gelene kadarr buncagızlar 8_5 calıssın yani ne olcak.. kemal sunalmıss hızlı gidenn bide agırlar bide agır sorma yani.. klişe oluyo ama insan diyo yani elin avrupalısı nasıl yürütüyo bu sistemi diye. onların boruları kırılmıyo mu vanaları bozulmuyo mu?? saat 1 hala su yok bu arada deliriyorummmmm smileeeeeeeee
canım sen bi incele bakalım. bende böyle kitaplara çok meraklıyım. Sabah doktorum programınadaa Prof. Dr. Sabiha Aktuna vardı. Bu kadınında kitaplarını almayı istiyorum.
anammm kızın teki bebeği tutup kendi çekmiş. o ne cesarettir öyle. Allah'ım burdaki her anne adayına da böyle güzel doğumlar nasip eyle yarabbiiiimmm... bizi utandırma yanımızda ol Allah'ım....
anammm kızın teki bebeği tutup kendi çekmiş. o ne cesarettir öyle. Allah'ım burdaki her anne adayına da böyle güzel doğumlar nasip eyle yarabbiiiimmm... bizi utandırma yanımızda ol Allah'ım....
Ben de didaktik kitaplar sevmiyorum aslında.
Ama bunları bir seferde okumam sanırım,işim düştükçe bakarım diye şeettimdi...
aminnnnn...
ben korkarım diye bakmıyorum o topiklere :)
subat ayı meleklerinin biricik anneleri selam hepinize..UMarım hepiniz iyisinizdir..Geçmişi daha okumadan yazayım dedim.Dr dan geliyorum oğluşumu gördüm:)))
23 cm-434 gr mız..Kocaman adam olmusuz yaniii :)) bu arada sizce 20 haftalık için bu ölcüler iyimidir ???
aynen alırsam arada bakmak için alırım.
kız bişi yok be. doğum bu kadar kolay mıydı dıyor bı de :)))
benım doğuma sen girecen di mi hemşire? tutup çekicen bebişimi... biz azoyla normalciyiz sen sezoşcuydun di mi?
subat ayı meleklerinin biricik anneleri selam hepinize..UMarım hepiniz iyisinizdir..Geçmişi daha okumadan yazayım dedim.Dr dan geliyorum oğluşumu gördüm:)))
23 cm-434 gr mız..Kocaman adam olmusuz yaniii :)) bu arada sizce 20 haftalık için bu ölcüler iyimidir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?