2012 Şubat Anneleri

umarım herkes iyidir.... ben yine sadece okuyorum yazamıyorum... ama biri sizi gözetliyor haberiniz olsun....

benim olan..... doktoruna çok güvendiğini yazmışsın... doğumda hayırlısıyla inşallah o olur... ben merak ettim nerde oturuyorsun... hangi hastaneye gidiyorsun...doktorun kim....

diyceksin ki sanane benim doktorum ismide cüneyt ondan sordum canım.... şimdiden teşekkür ederim....
,eğer aynıysa başka sorularımda olacak affına sığınarak

Kitaplar çok faydalı..Ama benim kitap okuma kültürüm yok Gebelikle alakalı bir kitap almıştım hala duruyor.Okuyucu değil izleyiciyim ben :))
Kürklü asistan doktor çok hoşuma gitti :)))

Ben de didaktik kitaplar sevmiyorum aslında.
Ama bunları bir seferde okumam sanırım,işim düştükçe bakarım diye şeettimdi...

canım benimki çikolataya oynamıyor yaa
soğuk su veya gazoz içersem oynuyor
ama sanırım pozisyonu değişti
demin böyle aşağı doğru bi pıt oldu ama tam emin olamadım

senin ki oynamış gözünaydın

ben şeker yüklemesi yaptırdığımın ertesi günü bacağı nerdeyse karnımdan çıkcaktı

canım ya sen su kesık dıye yazdığında bızım akıyodu şimdi gıtmış.hemde buranınkı daha fena ana hatta sorun varmış tadılatın suresı bellı değilmiş.eyvahlar olsun yedeklarım var ama hamiş hamiş bıdon kaldıramm kı ıkıde bır

anammm kızın teki bebeği tutup kendi çekmiş. o ne cesarettir öyle. Allah'ım burdaki her anne adayına da böyle güzel doğumlar nasip eyle yarabbiiiimmm... bizi utandırma yanımızda ol Allah'ım....

canım sen bi incele bakalım. bende böyle kitaplara çok meraklıyım. Sabah doktorum programınadaa Prof. Dr. Sabiha Aktuna vardı. Bu kadınında kitaplarını almayı istiyorum.

Tamam canım ben bi bakayım,yarın sana önbilgi veririm...
Buarada sen ovulasyon topiğindeydin dime daha önce?
(Daha önce de sorduysam perdono )

anammm kızın teki bebeği tutup kendi çekmiş. o ne cesarettir öyle. Allah'ım burdaki her anne adayına da böyle güzel doğumlar nasip eyle yarabbiiiimmm... bizi utandırma yanımızda ol Allah'ım....

aminnnn :) ay allahım ben doğurmaktan korkerken kendı başına doğuranlar var ne buyuksun yarabbım.bızede aynı cesaretı verır ınşallah dedğin gıbı canım

Ben de didaktik kitaplar sevmiyorum aslında.
Ama bunları bir seferde okumam sanırım,işim düştükçe bakarım diye şeettimdi...

aynen alırsam arada bakmak için alırım.

aminnnnn...
ben korkarım diye bakmıyorum o topiklere :)

kız bişi yok be. doğum bu kadar kolay mıydı dıyor bı de :)))

benım doğuma sen girecen di mi hemşire? tutup çekicen bebişimi... biz azoyla normalciyiz sen sezoşcuydun di mi?

subat ayı meleklerinin biricik anneleri selam hepinize..UMarım hepiniz iyisinizdir..Geçmişi daha okumadan yazayım dedim.Dr dan geliyorum oğluşumu gördüm:)))
23 cm-434 gr mız..Kocaman adam olmusuz yaniii :)) bu arada sizce 20 haftalık için bu ölcüler iyimidir ???

maşallah tosun gibi 20 haftaya göre .

Yok bebişim sezoşçu değilim artık, çıktı plasentam yukarı benim de
Sezoştan da korkuyorum normelden de ama :))))

Maşallah maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…