- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.461
aminnnn :) ay allahım ben doğurmaktan korkerken kendı başına doğuranlar var ne buyuksun yarabbım.bızede aynı cesaretı verır ınşallah dedğin gıbı canım
Yok bebişim sezoşçu değilim artık, çıktı plasentam yukarı benim de
Sezoştan da korkuyorum normelden de ama :))))
maşallah tosun gibi 20 haftaya göre .
Maşallah maşallah:))
ben geldim kızlarrrrrr
kız yok kendisi doğurmamış. 6 kere ıkındım bebek beline kadar çıktı ebe de hadi sen çek dedi ben de çektim yazmış. ehehhe süper valla. bana kalsa ben de evde küvette doğuracam ama eşim kafayı yedin herhalde dıyor.
korkma be sezoş daha korkunç... ha tutup ben gibi normal doğum görüntüleri de izleme ama korkuyosan. bak görün ben korkmuyorum ya doğumdan kesın sezoş olucam kesin. şans mı var bende. ödfffff
Hoşgeldin kuzu
Maşallahh ozamann :)) sizden de onay aldım yaa içim rahat etti..Çok istiyorum tosun gibi olsun oğlum diyee...Hele bu kadar zor bi hamilelik dönemi geçirirken ilaç gibi geldi valla bana:)
hoşgeldiiinnnnnnn....
Ya bu arada benim ifadeler kısmı gözükmüyo niye ki(
Ben yarın 4d ultrasona giricem...Sağlık ocağından aradılar tetanozumun 2. dozunu da olucam.
Saat 4te randevum var, sabahtan buralarda olmam bacılar şimdiden haber edim
İşin bitince oyalanmadan gel ama hastalar kapıda kuyruk olurlar bak
Ohhhhhh misssss :)))hoşbulduk azocum giyindim süslendim saçlarımı fönledim oğluma güsel gözükeyim diemuhohohoyyt
Maşallahh ozamann :)) sizden de onay aldım yaa içim rahat etti..Çok istiyorum tosun gibi olsun oğlum diyee...Hele bu kadar zor bi hamilelik dönemi geçirirken ilaç gibi geldi valla bana:)
Yok hemşire ben kendimi biliyorum izlemem ben öyle şeyleri. Hatta dinlerken bile bi hoş oluyorum :)
Hiç düşünmüyodum da bugüne kadar doğum anı filan, dün akşam geldi takıldı kafama, biraz detayları düşündüm de korktum :)))
korkma bebişim maşallahı var tosunun. zor derken ne oldu ya?
ehehehhe neden korktun kız? anlat ablaya :)
o değil de çağla şıkele çok gıcıgım kanka. zoş da gıcık olacak anlatınca biliyorum.
kız yok kendisi doğurmamış. 6 kere ıkındım bebek beline kadar çıktı ebe de hadi sen çek dedi ben de çektim yazmış. ehehhe süper valla. bana kalsa ben de evde küvette doğuracam ama eşim kafayı yedin herhalde dıyor.
korkma be sezoş daha korkunç... ha tutup ben gibi normal doğum görüntüleri de izleme ama korkuyosan. bak görün ben korkmuyorum ya doğumdan kesın sezoş olucam kesin. şans mı var bende. ödfffff
Ben yarın 4d ultrasona giricem...Sağlık ocağından aradılar tetanozumun 2. dozunu da olucam.
anammm kızın teki bebeği tutup kendi çekmiş. o ne cesarettir öyle. Allah'ım burdaki her anne adayına da böyle güzel doğumlar nasip eyle yarabbiiiimmm... bizi utandırma yanımızda ol Allah'ım....
anammm kızın teki bebeği tutup kendi çekmiş. o ne cesarettir öyle. Allah'ım burdaki her anne adayına da böyle güzel doğumlar nasip eyle yarabbiiiimmm... bizi utandırma yanımızda ol Allah'ım....
subat ayı meleklerinin biricik anneleri selam hepinize..UMarım hepiniz iyisinizdir..Geçmişi daha okumadan yazayım dedim.Dr dan geliyorum oğluşumu gördüm:)))
23 cm-434 gr mız..Kocaman adam olmusuz yaniii :)) bu arada sizce 20 haftalık için bu ölcüler iyimidir ???
gitmeee( yani git de hemen gel... ehehehehhee benim de şeker yüklemem var yarın. zati 61 kiloyum... 61 ne yaaaa? (taktım kafaya sabahtır 61 ne ya dıyorum)
EKİM annelerinde mi yapmış biri bunu ayy yok ben de çekemem sanırım
hayırlı haberlerle gel canım
hoşbulduk azocum giyindim süslendim saçlarımı fönledim oğluma güsel gözükeyim diemuhohohoyyt
hoşbulduk cnm bendede gözükmüyo saçma bişi yapmışlar kendi çaplarında bi eğlencemiz vardı ne güsel simgelerimiz o da yok artıkın(
yahu ebe ne işe yarıyomuşben eşime takılıyorum bak araştır öğren olur ya doktora gıtmeye fırsat bulamayız evde doğurmam gerekır dıye tatlım benım cıdıye alıyo nasıl korkuyo ben nasıl doğurtım ya yapamam bı kaç gun öncedeen yatırırım senı hastaneye dıyo
EKİM annelerinde mi yapmış biri bunu ayy yok ben de çekemem sanırım
hayırlı haberlerle gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?