- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.481
hanzadee kullanıcısından alıntı
Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
Ekim annelerinde anlatmış kız
sezeryandan zaten korkuyodum şimdi iyice korktum
Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
Şeker yüklemesini atlattım darısı başına, inşallah iyi çıkar.61e fazla alıştırma kendini zaten o 61 olarak kalmıyor :)))) sdasdadsda
Aminnnnn canım sağol inşallah :)
Şeker yüklemesini atlattım darısı başına, inşallah iyi çıkar.61e fazla alıştırma kendini zaten o 61 olarak kalmıyor :)))) sdasdadsda
Aminnnnn canım sağol inşallah :)
ahahahahhaha vereceğin morale ben. kızım 61e alışamadım ben daha fazlası beni kahreder anlıyo musun. ahahhaha
ahahahahhaha vereceğin morale ben. kızım 61e alışamadım ben daha fazlası beni kahreder anlıyo musun. ahahhaha
azelyacım inşallah bebişini görürsün..benım mınık yuzüstu yatmıştı yandan görduk sadece pek anlayamadık.inşallah sağlığı sıhhatı yerındedır güzel haberlerle gel inşallah :)
kıslarr ben gidiyorum bir fırlamalık yapıp arabayla gidesim varrr istanbulun trafiğini bi altust edeyimTemam patron ama saat 6yı bulur sölim
Ohhhhhh misssss :)))
evet ya bendede yok..bunlarda ıyıce suyunu çıkardı sayfanın beğenme karekter kullanma......duygularımı ıfade edemıyorum yaaa
kızlar bende sezeryan oldum çok çok kolay geçti
100 tane aklım olsa yine sezeryan yapardım normal doğumu asla çekmezdim
kıslarr ben gidiyorum bir fırlamalık yapıp arabayla gidesim varrr istanbulun trafiğini bi altust edeyim
evet valla yaaa ben benlikten çıktım biran önce düzeltselerde havamızı bulsak azoş sen yetkililerle konuşabiliyomuusn şunun bi çaresine baksalar
yazık kız korkutma adamı. ben de ya bak alalım bi şişme havuz kuralım salonun ortasına orda doğurayım dıyorum "gökçe sen bu ara manyaklaştın evde doğum mu olur ya" dıye panıklıyo. ehehehheeh
Ya ben kesilmekten korkuyorum, açık açık yazmak istemiyorum da doktor olan kuzenim maalesef sezeryanı anlattıDinlemeseydim korkmazdım eminim.
Ya ben kesilmekten korkuyorum, açık açık yazmak istemiyorum da doktor olan kuzenim maalesef sezeryanı anlattıDinlemeseydim korkmazdım eminim.
Benim kuzen de doktor, Allahtan kalp doktoru he :))))
Hehhehehe beni bu konuda yalnız bırakmaman çok hoşuma gidiyor, çok duygulanıyorum :))) :nurialço similey:
Aminnn canım inşallah çok sağol..Benimki de yüzüstü yatarsa gözlerine olan merakım devam edecek demektir:)) Artık popo hatlarını inceleriz
tamam da baygınsın ve hissetmiyorsun
normal doğumda da orayı hep kesiyorlar hem dikiyorlar ona bakılırsa
alla alla niye topıkte en zor doğumu gerçekleşen hatunu örnek verıyorsunuz kızlar. bakın mis gıbı doğum yapanlar da var... korkmayın, korkutmayın boyle şeylerle kendınızı.
iyui doğum anıları okuyun. ha en ıyısı de zor elbet ama sonucuna bakın. mutlu olun. ehehehhehe...
kıslarr ben gidiyorum bir fırlamalık yapıp arabayla gidesim varrr istanbulun trafiğini bi altust edeyim
hadi çabuk gellllllll
kızlar bende sezeryan oldum çok çok kolay geçti
100 tane aklım olsa yine sezeryan yapardım normal doğumu asla çekmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?