2012 Şubat Anneleri

Bende gördüm onu Kokrtuğumuz başımıza gelcek gibi bi his var içimde, Allahım sen koru

offf kızlar nolur paylaşmayın bunları
benim psikolojim bozuluyor :S:S

Şeker yüklemesini atlattım darısı başına, inşallah iyi çıkar.61e fazla alıştırma kendini zaten o 61 olarak kalmıyor :)))) sdasdadsda

Aminnnnn canım sağol inşallah :)

ahahahahhaha vereceğin morale ben. kızım 61e alışamadım ben daha fazlası beni kahreder anlıyo musun. ahahhaha

Şeker yüklemesini atlattım darısı başına, inşallah iyi çıkar.61e fazla alıştırma kendini zaten o 61 olarak kalmıyor :)))) sdasdadsda

Aminnnnn canım sağol inşallah :)

azelyacım inşallah bebişini görürsün..benım mınık yuzüstu yatmıştı yandan görduk sadece pek anlayamadık.inşallah sağlığı sıhhatı yerındedır güzel haberlerle gel inşallah :)

kızlar bende sezeryan oldum çok çok kolay geçti
100 tane aklım olsa yine sezeryan yapardım normal doğumu asla çekmezdim

ahahahahhaha vereceğin morale ben. kızım 61e alışamadım ben daha fazlası beni kahreder anlıyo musun. ahahhaha

offff kılo demeyın ( ben 1 ayda 3 kılo aldım doktor fırçaladı benı şimdiden kılolarını tamamlamışsın böyle gıderse doğumun zor olur dıe nerdeyse aç kal dıyo bana doktor öyle kızınca stres yaptım şimdi haftada 2 kılo alıyorum

Hehhehehe beni bu konuda yalnız bırakmaman çok hoşuma gidiyor, çok duygulanıyorum :))) :nurialço similey:

azelyacım inşallah bebişini görürsün..benım mınık yuzüstu yatmıştı yandan görduk sadece pek anlayamadık.inşallah sağlığı sıhhatı yerındedır güzel haberlerle gel inşallah :)

Aminnn canım inşallah çok sağol..Benimki de yüzüstü yatarsa gözlerine olan merakım devam edecek demektir:)) Artık popo hatlarını inceleriz

alla alla niye topıkte en zor doğumu gerçekleşen hatunu örnek verıyorsunuz kızlar. bakın mis gıbı doğum yapanlar da var... korkmayın, korkutmayın boyle şeylerle kendınızı.

iyui doğum anıları okuyun. ha en ıyısı de zor elbet ama sonucuna bakın. mutlu olun. ehehehhehe...

Temam patron ama saat 6yı bulur sölim

Ohhhhhh misssss :)))
kıslarr ben gidiyorum bir fırlamalık yapıp arabayla gidesim varrr istanbulun trafiğini bi altust edeyim
evet ya bendede yok..bunlarda ıyıce suyunu çıkardı sayfanın beğenme karekter kullanma......duygularımı ıfade edemıyorum yaaa

evet valla yaaa ben benlikten çıktım biran önce düzeltselerde havamızı bulsak azoş sen yetkililerle konuşabiliyomuusn şunun bi çaresine baksalar

Tatluş herkes konuşur yetkililerle, benim için özel birşey değil hepiniz msj atabilirsiniz

yazık kız korkutma adamı. ben de ya bak alalım bi şişme havuz kuralım salonun ortasına orda doğurayım dıyorum "gökçe sen bu ara manyaklaştın evde doğum mu olur ya" dıye panıklıyo. ehehehheeh

Benimki de bi gün hastaneye gitme tatbikatı yapalım der ya :)))
Bizim hastane E5 üzerinde ve tam da kalabalık bi AVM karşısında,trafik olursa adam arabayı bırakıp beni sırtında taşımaya kalkabilir :)))

:)) annesı mınık mınık ellerını görürsun öyle sevımlılerkı

tamam da baygınsın ve hissetmiyorsun
normal doğumda da orayı hep kesiyorlar hem dikiyorlar ona bakılırsa

Normal doğumda kukuya atılan kesi ile göbeğine atılan kesi cm. olarak aynı mı sence :))
Baygınsın diyorsun, genel anestezi mi tavsiye edersin? Sezeryan olmak zorunda kalırsam epidural düşünüyorumda ben.

bu tamamen bünye meselesi bence

kıslarr ben gidiyorum bir fırlamalık yapıp arabayla gidesim varrr istanbulun trafiğini bi altust edeyim

hadi çabuk gellllllll

gidiyorum ben kızlar oğlumu görmeye gidiyorum hoşçakalın umarım çabuk biter işim bye byeee

kızlar bende sezeryan oldum çok çok kolay geçti
100 tane aklım olsa yine sezeryan yapardım normal doğumu asla çekmezdim

işte herkesin doğumu farklı oluyor aslında korkmamak lazım

Ya ben kesilmekten korkuyorum, açık açık yazmak istemiyorum da doktor olan kuzenim maalesef sezeryanı anlattı Dinlemeseydim korkmazdım eminim.

ben de kesilmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…