- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.501
tamam da baygınsın ve hissetmiyorsun
normal doğumda da orayı hep kesiyorlar hem dikiyorlar ona bakılırsa
offff kılo demeyın( ben 1 ayda 3 kılo aldım doktor fırçaladı benı şimdiden kılolarını tamamlamışsın böyle gıderse doğumun zor olur dıe nerdeyse aç kal dıyo bana doktor öyle kızınca stres yaptım şimdi haftada 2 kılo alıyorum
Hehhehehe beni bu konuda yalnız bırakmaman çok hoşuma gidiyor, çok duygulanıyorum :))) :nurialço similey:
Benimki de bi gün hastaneye gitme tatbikatı yapalım der ya :)))
Bizim hastane E5 üzerinde ve tam da kalabalık bi AVM karşısında,trafik olursa adam arabayı bırakıp beni sırtında taşımaya kalkabilir :)))
Benim kuzen de doktor, Allahtan kalp doktoru he :))))
gidiyorum ben kızlar oğlumu görmeye gidiyorum hoşçakalın umarım çabuk biter işim bye byeee
gidiyorum ben kızlar oğlumu görmeye gidiyorum hoşçakalın umarım çabuk biter işim bye byeee
Normal doğumda kukuya atılan kesi ile göbeğine atılan kesi cm. olarak aynı mı sence :))
Baygınsın diyorsun, genel anestezi mi tavsiye edersin? Sezeryan olmak zorunda kalırsam epidural düşünüyorumda ben.
ahahahahahha yarıldım. haftada he. eee sende katıl azoyla benım arama o zaman. biri daha vardı çok kılo alan kımdı o?
seni ben iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta sevmişim. bırakır mıyım hiç??? ehehehhe yarışıyoruz yalnız farkında mısın? ama hala şişko değilim ben sen?
meğersem 10 kilo kaldırırım varmış. pıauıhauahuahauahuaa...
evet ya normalınde o sıkıntısı var ama herkesın kesmıyolarmış canım ya.bız ınşallah kesılmeyenlerden oluruz ben çok korkuyorum
tamam da baygınsın ve hissetmiyorsun
normal doğumda da orayı hep kesiyorlar hem dikiyorlar ona bakılırsa
Normal doğumda kukuya atılan kesi ile göbeğine atılan kesi cm. olarak aynı mı sence :))
Baygınsın diyorsun, genel anestezi mi tavsiye edersin? Sezeryan olmak zorunda kalırsam epidural düşünüyorumda ben.
cm olarak aynı değildir elbet ama birini hissediyorsun diğerini hissetmiyorsun
valla ben epidurale cesaret edemedim
konuşulanları duyarım diye
ama iki arkadaşım epidural sezeryan oldu ikisi de çok memnun ve tavsiye ediyorlar
ahahahahaha Allah'tan doktor kuzenim yok. mühendis var o da işime yaramıyor şu an. ahahahahahaa
cm olarak aynı değildir elbet ama birini hissediyorsun diğerini hissetmiyorsun
valla ben epidurale cesaret edemedim
konuşulanları duyarım diye
ama iki arkadaşım epidural sezeryan oldu ikisi de çok memnun ve tavsiye ediyorlar
kızlar herkesin evinde internet var mı???
kızlar herkesin evinde internet var mı???
bizim var........of şu 15 karakter de ne saçma
İşte ben sırf bebişş doğduktan sonra hemen göreyim diye epidural sezeryanı kendime daha yakın buldumCümleye gel :)))
Genel olunca birşey hissetmiyorsun ama uyanması, ayılması felan oluyor bebişi de en son görüyon
Ama epiduralde de dediğin gibi konuşmaları geç katır kutur kesilmeyi de duyarsın ayyy içim gıdıklandı :S
En iyi doğum insanın kendisini hazır hissettiği doğum sanırım.
evde internet olmasa ne olurdu acepp.. ben interneti kapatıciim galibaayy bu site olmasa simdiye 10 kez kapatmıstım
kız azo sana biş anlatacaktım dur çağla ile ilgili.
geçen bunu ve eşini gösteriyorlar. hamileymiş meğersem bu hatun. işte soruyolar falan bu cevaplıyor. spiker "çağla hanım hamilelikte alınan kilo rekoru sizin elinizde. bundan önceki hamileliğinizde 6 kilo ile doğuma gitmiştiniz bu sefger nasıl gidiyor" dedi.
ay bu çiyan saçlarını şöyle bi arkaya attı bi afralar bi tafralar. demez mi; valla 5 ayıma gırdım daha henuz kilo almadım: zaten 15 cm'lik bebek için de 6-7 kilo alan kadınları anlamıyorum....
ay sen bi kalkarsın ayaga dedim sen kimsin beee... 15 cmlik bebek için kilo mu alınırmışmış mış. bak sen laflara bak dedım. dedım bizim bi azoş var yarım dünya oldu kızı niye rencide ediyosun? iyi demişim di mi?
hain gıcık kaptım hatuna yolda görsem buraların gralıçası benim derim yani o derece...
geçen bunu ve eşini gösteriyorlar. hamileymiş meğersem bu hatun. işte soruyolar falan bu cevaplıyor. spiker "çağla hanım hamilelikte alınan kilo rekoru sizin elinizde. bundan önceki hamileliğinizde 6 kilo ile doğuma gitmiştiniz bu sefger nasıl gidiyor" dedi.
ay bu çiyan saçlarını şöyle bi arkaya attı bi afralar bi tafralar. demez mi; valla 5 ayıma gırdım daha henuz kilo almadım: zaten 15 cm'lik bebek için de 6-7 kilo alan kadınları anlamıyorum....
ay sen bi kalkarsın ayaga dedim sen kimsin beee... 15 cmlik bebek için kilo mu alınırmışmış mış. bak sen laflara bak dedım. dedım bizim bi azoş var yarım dünya oldu kızı niye rencide ediyosun? iyi demişim di mi?
hain gıcık kaptım hatuna yolda görsem buraların gralıçası benim derim yani o derece...
Gömücem he kafayı, kesi mesi susun laaaaaa
:)))))))))))))))))))))))
İşte ben sırf bebişş doğduktan sonra hemen göreyim diye epidural sezeryanı kendime daha yakın buldumCümleye gel :)))
Genel olunca birşey hissetmiyorsun ama uyanması, ayılması felan oluyor bebişi de en son görüyon
Ama epiduralde de dediğin gibi konuşmaları geç katır kutur kesilmeyi de duyarsın ayyy içim gıdıklandı :S
En iyi doğum insanın kendisini hazır hissettiği doğum sanırım.
evet olabilir yok epiduralde de birşey hissetmiyormuşsun
zaten örtü varmış kafandan sonra görmüyormuşsun ama his hiç yokmuş
aslında sezeryan kısa sürüyor mesela bebek 15 dk çıkıyor sezeryan yarım saat falan sürüyor
uyanmanı bekledikleri için biraz uzun gibi geliyor
yoksa çok kısa süre normal doğumu çekmeye değermi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?