2012 Şubat Anneleri

cepten buraya resim ekleyebiliyomusun?? acaba evdekini kapatıp cebe mi internet alsam:S ay 1 bardak süt için koca inegi besliyomus gibi oluyorum böle.. hem mutfaga hem adsl e yetemiyorum böle

ya azelya doğum hakkında o kadar aynı düşünüyoruz ki anlatamam yani :)))))

:))) Allah gönlümüze göre verir inşallah canım ya...

Bence bebeğim için normal doğum yapmaya değer...Keşke Allah bu olayı banada bahşetse

Çok şekerler :))

cepten buraya resim ekleyebiliyomusun?? acaba evdekini kapatıp cebe mi internet alsam:S ay 1 bardak süt için koca inegi besliyomus gibi oluyorum böle.. hem mutfaga hem adsl e yetemiyorum böle

hiç denemedim resim eklemeyi bilmem
yani biyerin teli lazım olduğunda foruma bakmak istediğimde girip bakıyorum ama
resim eklemedim denerim bigün

evet ya 56 tl. her ay

anlamadım ? :))9 bi pislik sezdim ama algılayamadım. açsana kız biraz ne demek o eşler mutlu oluyomuş???

Gömücem he kafayı, kesi mesi susun laaaaaa
Kuzen olduğumuzu söylemeseydin keşke be babuş.

ayy pardon ağpzımdan kaçıverdiydi bi an...

ahahahahhahahaha edebiye sanatına bak... (oyle bı sanatı ben yarattım. benim akımım o) İşte ben sırf bebişş doğduktan sonra hemen göreyim diye epidural sezeryanı kendime daha yakın buldum... sezoşu kendine yakın bulmak. pehhhhhh be pehh... cümledeki ahenke bakkk. ama bence hala rediflere uyaklara dikkat etmen lazım. o zaman seni de graliçe seçebilirizzz... ehehehhe

Bizde de var ama evden girmiyorum nedense foruma pek...

aynen niye o? evde boyle şey oluyorum. aklımda hep çamaşır, yarın ki yemek derdi, makine bitti yerleştir hadisesi.

hiççç sankim bişi.

yarım dünya derken yarım ekmek arası döner gibin düşün. yarıldım bı ssuun beeeee

:))) Allah gönlümüze göre verir inşallah canım ya...

Aminnn

cepteki mi 56 cnm??

yok evdeki

oyyy çok güzeller ALlah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah

günaydın hatunlar ve tepikli bebiklerii yaa smileylara nolmuşş yoksa benim sayfamda mı problem war nese yine doğum konusu açılmış bakıoumm...aramızda kalsın bende çok tırsıyorumm sezodan ama sonrada dioumm dünnyadaki tüm kadınlar doğuruo ben nie doğuramayımm..gribim çok kötüü burnumda tıkandı sesim travesti gibi çıkıyor walla ya bu arada siz hanngi sıklıkta doktora gidiousun

Aminnn

yok evdeki

oyyy çok güzeller ALlah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah

evett yazık.. yani normalde yazık dimem amaa ekonomi yapmam lazım bu ara.. evet ay sonu neti kapatıyorum kızlarr artıkın ya cebe alırımm ya da gezmeye gittigim yerlerdenn falann girer size bakarımm

Oyyy güle güle giydir inşallah, çok tatlılar...

anlamadım ? :))9 bi pislik sezdim ama algılayamadım. açsana kız biraz ne demek o eşler mutlu oluyomuş???

Hadi ordannn :)) Sen anlamadın inanmam
1-2 dikiş fazla atıyor doktur daaa, o zaman nolii? Alan daraliiii :))) Çok ayıp

Ne günaydını kız Hoşgeldin..
Geçmiş olsun.
Ben ayda bir gitmeye başladım doktoruma, ayda bir çağırıyor beni.

Ablam epidurel sezeryan oldu sordum bir şey hissettin mi diye yok dedi ama inanasımda gelmiyor ona..
Çünkü detaylı anlatmadı boşver dedi yaşa ve gör dedi..:)
Arkadaşda aynı şekilde doğum yaptı diyor hiç ağrım olmadı eve geldim hemen ayaklandım diyor:)

Bu arada bende 61 kiloyum 62 ye doğru yol alıyoruz..
Bende baya belli kilolar yanakmanak şişti iyice..

evett yazık.. yani normalde yazık dimem amaa ekonomi yapmam lazım bu ara.. evet ay sonu neti kapatıyorum kızlarr artıkın ya cebe alırımm ya da gezmeye gittigim yerlerdenn falann girer size bakarımm

canım sen çalışıyo musun evde misin?
çalışıyosan tüm gün girersin zaten akşam girmesen de olur

ben de kapatıcam ama 2 yıl sözleşme var
mayıs ayında bitiyo maalesef o zamana kadar kapatamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…