- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.521
ya azelya doğum hakkında o kadar aynı düşünüyoruz ki anlatamam yani :)))))
ben de evden pek girmiyorum
bayağı zaman da yoktu almak istemedim
amaan olmasa da olur
acil bişey olunca telden de bakıyorum bilgisayar açana kadar
ya azelya doğum hakkında o kadar aynı düşünüyoruz ki anlatamam yani :)))))
evet olabilir yok epiduralde de birşey hissetmiyormuşsun
zaten örtü varmış kafandan sonra görmüyormuşsun ama his hiç yokmuş
aslında sezeryan kısa sürüyor mesela bebek 15 dk çıkıyor sezeryan yarım saat falan sürüyor
uyanmanı bekledikleri için biraz uzun gibi geliyor
yoksa çok kısa süre normal doğumu çekmeye değermi :)))))
cepten buraya resim ekleyebiliyomusun?? acaba evdekini kapatıp cebe mi internet alsam:S ay 1 bardak süt için koca inegi besliyomus gibi oluyorum böle.. hem mutfaga hem adsl e yetemiyorum böle
hiç denemedim resim eklemeyi bilmem
yani biyerin teli lazım olduğunda foruma bakmak istediğimde girip bakıyorum ama
resim eklemedim denerim bigün
evet ya 56 tl. her ay
Anaaaa vallahi bende senin gibi düşündüm geçen.Dedim 10 kilo aldım ama göstermiyorum, bi 10 kilo daha kaldırırz bence
O normal doğumdaki keside birşey yok diyorlar, herkes çok abartıyormuş..Hatta bazen kesmeye bile gerek kalmıyor, bazen de doktor yeni bebek hediyesi fazladan bi dikiş atıveriyor, kocalar mutlu mesut oluyor :))))
Gömücem he kafayı, kesi mesi susun laaaaaa
Kuzen olduğumuzu söylemeseydin keşke be babuş.
İşte ben sırf bebişş doğduktan sonra hemen göreyim diye epidural sezeryanı kendime daha yakın buldumCümleye gel :)))
Genel olunca birşey hissetmiyorsun ama uyanması, ayılması felan oluyor bebişi de en son görüyon
Ama epiduralde de dediğin gibi konuşmaları geç katır kutur kesilmeyi de duyarsın ayyy içim gıdıklandı :S
En iyi doğum insanın kendisini hazır hissettiği doğum sanırım.
Bizde de var ama evden girmiyorum nedense foruma pek...
ay bende ilk 5 ay almadımmm... ne olduuuuuuu sonra 1 ayda 4 kg aldımama bu göbege almam lazımdı yanii o büyüdükce ben erimeyecegime göre.. hani bunun kanı,suyu ,plasentası ,bebigi, rahim agırlıgı vs dimi ama.. terbiyesiz işte nolcek
Yarım Dünya öyle mi! Harcadın kız beni laf arasında, halbuki biz birbirimize gaz verecektik, el ele yürüdüğümüz bu yolda ne kadar şişersek şişelim bunu yüzümüze vurmıcaktık!
Çağla resmen bizi kasdetmiş ama, girip okuyordur belki sümsük..İskelentor Çağlaaaaa İskelantorrr Çağlaaaaa :nanik:
:))) Allah gönlümüze göre verir inşallah canım ya...
cepteki mi 56 cnm??
Eki Görüntüle 271978 Eki Görüntüle 271979 Eki Görüntüle 271980 Eki Görüntüle 271981 Eki Görüntüle 271982 Eki Görüntüle 271983 Eki Görüntüle 271984 Eki Görüntüle 271985 Eki Görüntüle 271986 bunlarda benim toştoşa aldıklarım teyzoşları sizinle paylaşıyım didim:)
Eki Görüntüle 271978 Eki Görüntüle 271979 Eki Görüntüle 271980 Eki Görüntüle 271981 Eki Görüntüle 271982 Eki Görüntüle 271983 Eki Görüntüle 271984 Eki Görüntüle 271985 Eki Görüntüle 271986 bunlarda benim toştoşa aldıklarım teyzoşları sizinle paylaşıyım didim:)
Aminnn
yok evdeki
oyyy çok güzeller ALlah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
anlamadım ? :))9 bi pislik sezdim ama algılayamadım. açsana kız biraz ne demek o eşler mutlu oluyomuş???
günaydın hatunlar ve tepikli bebikleriiyaa smileylara nolmuşş yoksa benim sayfamda mı problem war nese yine doğum konusu açılmış bakıoumm...aramızda kalsın bende çok tırsıyorumm sezodan ama sonrada dioumm dünnyadaki tüm kadınlar doğuruo ben nie doğuramayımm..gribim çok kötüü burnumda tıkandı sesim travesti gibi çıkıyor walla ya bu arada siz hanngi sıklıkta doktora gidiousun
oyelken bak şunlar nasıl? şeker sormuştun ya?
şeker değil gerçi bunlar ama çok şekerler sonuçta :))
Eki Görüntüle 271993
İşte ben sırf bebişş doğduktan sonra hemen göreyim diye epidural sezeryanı kendime daha yakın buldumCümleye gel :)))
Genel olunca birşey hissetmiyorsun ama uyanması, ayılması felan oluyor bebişi de en son görüyon
Ama epiduralde de dediğin gibi konuşmaları geç katır kutur kesilmeyi de duyarsın ayyy içim gıdıklandı :S
En iyi doğum insanın kendisini hazır hissettiği doğum sanırım.
evett yazık.. yani normalde yazık dimem amaa ekonomi yapmam lazım bu ara.. evet ay sonu neti kapatıyorum kızlarrartıkın ya cebe alırımm ya da gezmeye gittigim yerlerdenn falann girer size bakarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?