2012 Şubat Anneleri

yok cnm gitti cnm smiler :) napalım..kaldırılmış... travesti gibimi çıkıyo:) ilahi güldürdün yaa

özgecim yemekteyizdeki ikizleri görünce senin kızlar aklıma geldi.. isim buldunmu? kızlara sormayı unuttum geçen...?

bebek şekerleri çok hoş yaa

hoşgeldin ilk bebişleri olacak annelerin endişelenmeleri normal bende yok mesala 2. ya ondan herhal:))bu arada geçmiş olsun burun tıkanıklığı bende hep var ben ayda bir gidiyorum

şu anda tam karşımda masamda bunlardan var:)
arkadaşım kızına bbek mevlütünde dağımıştı :)

Nerden almış netten mi sip.vermiş :)

Kız limonik en kıl olduğum 2 konuyu tek iletide dile getirmişin.Tebriks yani.
Doğum anıları ve kilo.
Allah müstehakımını vermesin emi.

Son düzenleme:

yok tatlım evdeyimm maalesef.. benimde 1 yıl var cnm sözlesme bitimine. ama modem 60 tl kaldı. 60 tl yi verip kapatıcizz.

62 mi? ne az kilo almışın yaa

hakkatten yaa çağla kendini güzel mi sanıyormuşşşş

bilemedim ki ne sanıyo. kazmaratörrr. dev anası...

ama çok tatlılar. güle güle kullan. akşam ben de atacam kıyafetlerı banaane yaaa.... önünde ayıcık olan bebetto di mi? evet o anladım bile.

oyelken bak şunlar nasıl? şeker sormuştun ya?
şeker değil gerçi bunlar ama çok şekerler sonuçta :))

Eki Görüntüle 271993

ahahah kız suz yarıldım. şeker değiller ama şekerler yani. ahahahahhahaa

Hadi ordannn :)) Sen anlamadın inanmam
1-2 dikiş fazla atıyor doktur daaa, o zaman nolii? Alan daraliiii :))) Çok ayıp

nasıl yani? kesi nereye atılıyo be? ahahahah anladım da algılayamıyorum olayı şu an. aiyyyy ne ayıpçısın kızım sen...

Hiç ağrım olmadı hemen ayaklandım diyenlere inanamıyorum ben, çünkü bir ameliyat geçiriyorsun.. Muhakkak oluyor ağrı, sızı...Ay bakalım ne etcez kim nasıl doğurcak :)

Çok terbiyesizsin azoş.Yazıklar olsun.
Iyyyy pis tü kaka.

Kulağınıza küpe olsun diye söyledim iyilik olsun die şeettim, renk gelsin felan :)))

yok canım detaylı usg de kesinleşsin diye bekliyorum

oyyy çok güzeller ALlah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah

amaa munnnaarrr cok sevimliiiiiiii:):):)

Oyyy güle güle giydir inşallah, çok tatlılar...

Çok güzeller tatlım Allah sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin inşallah

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım çok şekerler

laylamm çok tatlı bunllar güsel günlerde giysin miniğin...

teşekkür ederiz teyzoşlar digerleri çok minik hastane çıkışları falan uğraşmadım onlarla bunları göstereyim dedim ayakkabılarıda akşam aldım:)

ya kızlar bende çok kilo almadım şimdi kızcaksınız bana ama bende 61 kiloyumm 4 kilo aldım sadece karnım daha bu ay belli olmaya başladı ne iç karın warmış bende dee maşaallah tüm topiğin bebikleri sığar wallaa hala aa hamilemisin die soranlar war...annem de ben gibiymiş karnı hiç belli olmazmıştı...başta kzıın olcak dediklerinde çok korkmuştumm anamm yüzüm lekelencek wücudum yayılcak diee ama saolsun hanım kızım hiçbirini yaşatmadı inş bu 3 ayda da olmaz..çok hanım nazik benim kızım yaa anası giibi olcak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…