- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.561
ya kızlar bende çok kilo almadım şimdi kızcaksınız bana ama bende 61 kiloyumm 4 kilo aldım sadece karnım daha bu ay belli olmaya başladı ne iç karın warmış bende dee maşaallah tüm topiğin bebikleri sığar wallaahala aa hamilemisin die soranlar war...annem de ben gibiymiş karnı hiç belli olmazmıştı...başta kzıın olcak dediklerinde çok korkmuştumm anamm yüzüm lekelencek wücudum yayılcak diee ama saolsun hanım kızım hiçbirini yaşatmadı inş bu 3 ayda da olmaz..çok hanım nazik benim kızım yaa anası giibi olcak :
Bunu ben çok beğenmiştim, aşık olmuştum ama 4.5 tldı bi tanesi heralde he? Ne kadarmış?
aa size ne anlatcaktım şimdi geldi aklıma
dün görümcem aradı
hamilelik nası gidiyor
oynamaya başladı mı falan dedi
ben de evet oynuyo tekmeliyo dedim
ayy ben o duyguyu hiç yaşamadım çok merak ediyorum dedi
şaşırdım doğal olarak
çünkü biri 16, diğeri 10 yaşında 2 tane çocuğu var
aaa nası ya dedim
bilmem benim çocuklarım hiç hareket etmezdi hep özendim dedi
Kız limonik en kıl olduğum 2 konuyu tek iletide dile getirmişin.Tebriks yani.
Doğum anıları ve kilo.
Allah müstehakımını vermesin emi.
62 mi? ne az kilo almışın yaa
Hiç ağrım olmadı hemen ayaklandım diyenlere inanamıyorum ben, çünkü bir ameliyat geçiriyorsun.. Muhakkak oluyor ağrı, sızı...Ay bakalım ne etcez kim nasıl doğurcak :)
Kulağınıza küpe olsun diye söyledim iyilik olsun die şeettim, renk gelsin felan :)))
Kukuna atıyollaaaİlla söyletecen ha..
Ayıpçı azo deyin bana :))) Hamile kadının diline vururmuş o hesap :)))
Şenlendik yalan yok :))))
ya kızlar bende çok kilo almadım şimdi kızcaksınız bana ama bende 61 kiloyumm 4 kilo aldım sadece karnım daha bu ay belli olmaya başladı ne iç karın warmış bende dee maşaallah tüm topiğin bebikleri sığar wallaahala aa hamilemisin die soranlar war...annem de ben gibiymiş karnı hiç belli olmazmıştı...başta kzıın olcak dediklerinde çok korkmuştumm anamm yüzüm lekelencek wücudum yayılcak diee ama saolsun hanım kızım hiçbirini yaşatmadı inş bu 3 ayda da olmaz..çok hanım nazik benim kızım yaa anası giibi olcak :
He aynen öyle, 4,5 valla
2 tane yaptırsak olmaz mı :))) Ehehhehehehehe :)))
Benim pembeler de aynı fiyat.
Şimdi başka yere yaptırsan modeli göstertip aynısı tutmaz, uyuz olursun.
teşekkür ederiz teyzesi valla sende cin gibisin nerden anladın evet bebettodan aldımama çok tatlılar. güle güle kullan. akşam ben de atacam kıyafetlerı banaane yaaa.... önünde ayıcık olan bebetto di mi? evet o anladım bile.
laylacım güle güle kullan çok güzeller yaaaaaaa
Ben de öyle yayılmadım.
4 kilo aldım, gören kız olduğuna emin misin diyo, ne kalça çıktı ne bişey.
Lekelenmedim, güzellşetim söylemesi ayıp olmasın :)))
Karnım da siprivri...
Ama kız benim minnoş :)))
Ezberbozan koycam adını :)
Çok mu kiloluydu? Yani kilolardan mı hissedemedi acaba?
Bilmem arkasına magnet filan yapıştırılsa....
Ben de öyle yayılmadım.
4 kilo aldım, gören kız olduğuna emin misin diyo, ne kalça çıktı ne bişey.
Lekelenmedim, güzellşetim söylemesi ayıp olmasın :)))
Karnım da siprivri...
Ama kız benim minnoş :)))
Ezberbozan koycam adını :)
Bilmiyorum cnm valla arkadaşın yalancısıyım ben..Hiç ağrım olmadı hemen ayaklandım diyenlere inanamıyorum ben, çünkü bir ameliyat geçiriyorsun.. Muhakkak oluyor ağrı, sızı...Ay bakalım ne etcez kim nasıl doğurcak :)
kız biliyorum kesinin ne oldugunu da o doktorun fazla dikiş olayını duymamıştım. attırmak mı gerekıyor. öyleyse biz mi dıyoruz yoksa adam bakıp ahhhhh canım yazık oldu du bi dikiş atayım da mutlu olsunlar mı diyo. o kısmı anlayamadım.
biliyosun bende biraz gerzeklik var. ahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?