2012 Şubat Anneleri

Ben de öyle yayılmadım.
4 kilo aldım, gören kız olduğuna emin misin diyo, ne kalça çıktı ne bişey.
Lekelenmedim, güzellşetim söylemesi ayıp olmasın :)))
Karnım da siprivri...
Ama kız benim minnoş :)))
Ezberbozan koycam adını :)

aa size ne anlatcaktım şimdi geldi aklıma

dün görümcem aradı
hamilelik nası gidiyor
oynamaya başladı mı falan dedi
ben de evet oynuyo tekmeliyo dedim
ayy ben o duyguyu hiç yaşamadım çok merak ediyorum dedi
şaşırdım doğal olarak
çünkü biri 16, diğeri 10 yaşında 2 tane çocuğu var
aaa nası ya dedim
bilmem benim çocuklarım hiç hareket etmezdi hep özendim dedi

merhabaaaa.....
nasılsınız demicem bugün herkes iyi maşlahh....
bende sayfaları gizliden bi okudum önce,aslında girmeyecektim ama dayanamadım..
doğum muhabetleride yapılmış,ohhhh ne güzel:))
şimdi size iki doğum öyküsü anlatayım kısaca.
geçenlerde bi akrabamızın gelini doğum yaptı.son ana kadar normal olsun diye beklemiş,sancısı başlamış,6 saat sancı çekmiş,6 cm açıklık olmuş,10 cm olana kadar beklicez demiş doktoru.tabi sancılarda artacak bu arada!veee kızcağız dayanamamış daha fazla,ne olur beni kurtarın diye ağlamaya başşlamış,alın biran önce,,yapamıcam diye bağırıyormuş vee 15 dk da sezeryyanla bebeğini almış!
2.
bi arkadaşta 2-3 yıl önce doğum yaptı!fransaya evlendi,sordum nasıl yaptın diye!burda mecbur kalmadıkça sezeryana alınmıyor dedi.sancım başladı 3-4 saat sonunda bebeğim doğdu dedi!çok kolay değil,ama inan yine doğurssam normal isterim dedi!

bana gelince ilk tercihim sezeryan ,ikinci tercihim yine sezeryan olacak!

yaa kızlar hürremi izleyenler bilir:hani onun bi arkadaşı vardı adını unuttum,hani yüzne falan yara olmuştu(hürrem yapmıştı)onu hiç göstermiyorlar,diziden çıktımı?ben kaçırdım galiba osahneleri?

Çok mu kiloluydu? Yani kilolardan mı hissedemedi acaba?

Kız limonik en kıl olduğum 2 konuyu tek iletide dile getirmişin.Tebriks yani.
Doğum anıları ve kilo.
Allah müstehakımını vermesin emi.

Baktım konu bu ne yapem gurban..
Sabahtan beri et parçasını araştırıyorum..:)
Herkes birşey sölemiş..
Kısırlık nedeniymiş..
Düşük yapma ihtimalide varmış mış mış felan fistan..
Kendimi toparlayım azcık diye daldım sobete..:)
Hem senden farkım yok merak etme bende okumuyorum öle yazıları..
Hem düşün alttan muayene olmaktan korkan bir insan nasıl doğum yapcak onuda bilmiyorum..:)

Kilo kısmına gelecek olursak sen fazla almadın diye biliyorum ama ben..
6-7 kilo aldım şeker..
Yüzüm felan iyice şişti benim..
Zaten yüzüm tombikti..
Birde iş yerinde beyaz önlük giyiyordum 38 beden artık sadece göğüs altındaki çıtçıtıyı vuruyorum çok komik bir şekilde yürüyorum yakında yuvarlancamda..

62 mi? ne az kilo almışın yaa

Az mı şeker.. Alay ediyor olmalısın bence:)
6- 7 kilo aldım..

offf susun yarılıyorum burda.

Kukuna atıyollaaa İlla söyletecen ha..
Ayıpçı azo deyin bana :))) Hamile kadının diline vururmuş o hesap :)))

kız biliyorum kesinin ne oldugunu da o doktorun fazla dikiş olayını duymamıştım. attırmak mı gerekıyor. öyleyse biz mi dıyoruz yoksa adam bakıp ahhhhh canım yazık oldu du bi dikiş atayım da mutlu olsunlar mı diyo. o kısmı anlayamadım.

biliyosun bende biraz gerzeklik var. ahahahahahaha

Şenlendik yalan yok :))))

yarıldım susun ne olurrr. şef karşımda.......

Azoşla babuş.
Size sesleniyorum yavrılarım.
Oğullarınıza bu şekerden yaptırın.

Eki Görüntüle 272001

yenir ki onlar.

benimde çok büyük değil karnım...bende 5 kilo aldım 84 çıktım 69 la hamile kaldım..son aylarda kız anneleri çillenebiliyo şişebiliyo yada cildi lekeleniyo..çevremde hep öyle gördüm ama herkes aynımıdır bilmem..olsada doğumdan sonra geçer zaten..

He aynen öyle, 4,5 valla
2 tane yaptırsak olmaz mı :))) Ehehhehehehehe :)))
Benim pembeler de aynı fiyat.
Şimdi başka yere yaptırsan modeli göstertip aynısı tutmaz, uyuz olursun.

İvit ya (
50 tane yaptırabiliriz aslında..Ama bu kadar güzel şeyi vermeye nasıl kıycam kız ben

ama çok tatlılar. güle güle kullan. akşam ben de atacam kıyafetlerı banaane yaaa.... önünde ayıcık olan bebetto di mi? evet o anladım bile.
teşekkür ederiz teyzesi valla sende cin gibisin nerden anladın evet bebettodan aldım
laylacım güle güle kullan çok güzeller yaaaaaaa

sağolasın canımcım daha iyisi sizin olsun

ya her gittiğimde soruoum doktora doktor bey kilosu boyu ii dimi diee..oda gülüp duruo kızım millet karnım şişmesin kilo almıyım die uğraşıo sen napıounn die...benimde cildim güselleşti ha bende inanmıcam artık o hurafeleree yok götün çıkar yok karnnın sipsivri olurr. hikaye wallaaa

benim kızımda öyle teyzesi :)) daha annesinde ne leke nede çirkinlik yaratmadı...ve ben hala -3 kilodayım 6 kg vermiştim daha 3 kg geri almışım inşallahta böyle gider..ve benim karnımda sipsivri herkes sen kız diyorsunda oğlan doğuracaksın görde bak diyor:)))amaaa benim kızım olcakkkkkkkkk:))))

Hiç ağrım olmadı hemen ayaklandım diyenlere inanamıyorum ben, çünkü bir ameliyat geçiriyorsun.. Muhakkak oluyor ağrı, sızı...Ay bakalım ne etcez kim nasıl doğurcak :)
Bilmiyorum cnm valla arkadaşın yalancısıyım ben..
Ama Rabbimde yardım etmiştir belki..
Çünkü bebiş hasta oldu 2 - 3 günlükken 3 gün hastanede kaldı yanında kız..

Aynen dediğin gibi toktorun insafına bağlı bir olay :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…