- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.581
benimde çok büyük değil karnım...bende 5 kilo aldım 84 çıktım 69 la hamile kaldım..son aylarda kız anneleri çillenebiliyo şişebiliyo yada cildi lekeleniyo..çevremde hep öyle gördüm ama herkes aynımıdır bilmem..olsada doğumdan sonra geçer zaten..
aksine iskelet gibi
Baktım konu bu ne yapem gurban..
Sabahtan beri et parçasını araştırıyorum..:)
Herkes birşey sölemiş..
Kısırlık nedeniymiş..
Düşük yapma ihtimalide varmış mış mış felan fistan..
Kendimi toparlayım azcık diye daldım sobete..:)
Hem senden farkım yok merak etme bende okumuyorum öle yazıları..
Hem düşün alttan muayene olmaktan korkan bir insan nasıl doğum yapcak onuda bilmiyorum..:)
Kilo kısmına gelecek olursak sen fazla almadın diye biliyorum ama ben..
6-7 kilo aldım şeker..
Yüzüm felan iyice şişti benim..
Zaten yüzüm tombikti..
Birde iş yerinde beyaz önlük giyiyordum 38 beden artık sadece göğüs altındaki çıtçıtıyı vuruyorum çok komik bir şekilde yürüyorum yakında yuvarlancamda..
Allah allah, muhakkak oynamışlardır ya, demek çok hareketli bir kadın :))) Şaşırdım.
Aynen dediğin gibi toktorun insafına bağlı bir olay :))))
son aylarda kızds mı erkektemi bilemicem ama dudaklar ve burunda şişiyormuş!!!!:))silikonlu dudak,patlıcan burun olabiliriz:))
teşekkür ederiz teyzesi valla sende cin gibisin nerden anladın evet bebettodan aldım
sağolasın canımcım daha iyisi sizin olsun
benim kardeşimin dedğine göre genelde kesik atılıyorumş!kaslar zarar görmesin diye!
belkide biraz doktorların işine geliyordur,daha çabuk çıksın,fazla uğraştırmasın diye ,bilemicem yani!
benim kızımda öyle teyzesi :)) daha annesinde ne leke nede çirkinlik yaratmadı...ve ben hala -3 kilodayım 6 kg vermiştim daha 3 kg geri almışım inşallahta böyle gider..ve benim karnımda sipsivri herkes sen kız diyorsunda oğlan doğuracaksın görde bak diyor:)))amaaa benim kızım olcakkkkkkkkk:))))
işte herkesin doğumu farklı oluyor aslında korkmamak lazım
ben de kesilmekten korkuyorum
ben geçen doktora kontrole girdiğimde doğumhaneyi gezdim kızlarr..ve çok sevdimm(nasıl sevilirse)yaa ben hep filmlerdeki gibi izbe karanlık çirkin bir yer sanıyordum:)))))çok abartmışım gayet güzeli valla iç açıcı renklere sahipti..sancı odasını gezdim ilk.sonrada doğum odasını tek kişilik gayet rahattı sadece doğum koltuğunu görünce az bi heycan yataşadım o ..ben kızımdada bendede bir sorun olmadıkça normal pırtlatmayı düşünüyorum vallaaaaa:))))
Yok fazla almadım ben tatlım,şaka yapıyorum...
Ama istediğim kiloya düşemeden hamile kaldım, o var yaniii.
İnşallah doğumdan sonra kısa zamanda veririz..
Et konusunu da araştırma, canını sıkacak şeyler okursun millet felaket tellalı gibi.
Allahın izniyle hiçbirşey çıkmayacak,zaten korkulacak bir durum olsa, kötü kokulu akıntıların, gebelik öncesi şiddetli yersiz kanamaların olurdu.
Smear testinin sonucu ne zaman çıkcak peki?
Ondan anlaşılır zaten.
amin hepimizin bebişlerinin cicileri harıka olsun... nette bakarken önüme çıkıyor bende bunun pijama takımı var. lacivertli ayıcığı ordan anımsadım.
vay vay vayyy... duruma göre lazım gelirse şayet "elini korkak alıştırma doktor, at at dikiş at" derim ben kesin. ahahahaha
anaaaaaam ben daha yeni ayıktım nelerden bahsediyosunuz dogum yapmadan nereleri düşündünüz kızlar:)))
ben geçen doktora kontrole girdiğimde doğumhaneyi gezdim kızlarr..ve çok sevdimm(nasıl sevilirse)yaa ben hep filmlerdeki gibi izbe karanlık çirkin bir yer sanıyordum:)))))çok abartmışım gayet güzeli valla iç açıcı renklere sahipti..sancı odasını gezdim ilk.sonrada doğum odasını tek kişilik gayet rahattı sadece doğum koltuğunu görünce az bi heycan yataşadım o ..ben kızımdada bendede bir sorun olmadıkça normal pırtlatmayı düşünüyorum vallaaaaa:))))
Oğlan çıkarmış, elimizde patlarmış tüm hazırlıklar :)))))
pırtlatmamı_
Araştırmayı bıraktım zaten şeker..
Çünkü okudukça gözlerimden çeşme gibi akıyor mübarek..:)
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim..
Pazartesi öğleden sonra sonuç çıkcak cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?