2012 Şubat Anneleri

son aylarda kızds mı erkektemi bilemicem ama dudaklar ve burunda şişiyormuş!!!!:))silikonlu dudak,patlıcan burun olabiliriz:))

Yok fazla almadım ben tatlım,şaka yapıyorum...
Ama istediğim kiloya düşemeden hamile kaldım, o var yaniii.
İnşallah doğumdan sonra kısa zamanda veririz..
Et konusunu da araştırma, canını sıkacak şeyler okursun millet felaket tellalı gibi.
Allahın izniyle hiçbirşey çıkmayacak,zaten korkulacak bir durum olsa, kötü kokulu akıntıların, gebelik öncesi şiddetli yersiz kanamaların olurdu.
Smear testinin sonucu ne zaman çıkcak peki?
Ondan anlaşılır zaten.

Allah allah, muhakkak oynamışlardır ya, demek çok hareketli bir kadın :))) Şaşırdım.

evet biraz panikatak yerinde duramıyo
ben de şaşırdım nasıl oynamaz diye
eşi anlatıyodu geçen bayramda
hiç karnı yoktu hastaneye götürmeye utanıyodum diyo
evde de kızıyomuş ne biçim hamilesin belli bile olmuyo diye

teşekkür ederiz teyzesi valla sende cin gibisin nerden anladın evet bebettodan aldım

sağolasın canımcım daha iyisi sizin olsun

amin hepimizin bebişlerinin cicileri harıka olsun... nette bakarken önüme çıkıyor bende bunun pijama takımı var. lacivertli ayıcığı ordan anımsadım.

Aynen dediğin gibi toktorun insafına bağlı bir olay :))))

vay vay vayyy... duruma göre lazım gelirse şayet "elini korkak alıştırma doktor, at at dikiş at" derim ben kesin. ahahahaha

ben geçen doktora kontrole girdiğimde doğumhaneyi gezdim kızlarr..ve çok sevdimm(nasıl sevilirse)yaa ben hep filmlerdeki gibi izbe karanlık çirkin bir yer sanıyordum:)))))çok abartmışım gayet güzeli valla iç açıcı renklere sahipti..sancı odasını gezdim ilk.sonrada doğum odasını tek kişilik gayet rahattı sadece doğum koltuğunu görünce az bi heycan yataşadım o ..ben kızımdada bendede bir sorun olmadıkça normal pırtlatmayı düşünüyorum vallaaaaa:))))

Oğlan çıkarmış, elimizde patlarmış tüm hazırlıklar :)))))

ya kızlar bebekleriniz oynadığıda böle karnınıza içten biri gıdı gıdı yapıoumuş gibi mi hissediorsunuz yada benim hatun beni gıdıklıoo

işte herkesin doğumu farklı oluyor aslında korkmamak lazım

ben de kesilmekten korkuyorum

Ben TV de izledim sezeryani, doktorlar o kadar rahat ve hoyrat ki yaparken ama anlatmiyim yani korkulmiycak gibi degil o kadar kesik nasil iyilesir insan nasil ayaga kalkar, aklim almiyor.
Olanlari da gordum iki gun yatakta geciyor, sonra iyilesiyorlar. Mecbur kalinmaz insallah hic istemiyorum amelyatli olmak...

Elime dogumla ilgili bir kitap gecti, soyle yazmislar, normal dogum ile 50 km'lik maraton kosmak ayni eforu gerektirirmis, yaniniza enerji icecegi meyve vs alin hastaneye giderken ve her firsatta (agri aralarinda bile) uyuyup guc toplayin diye yazmislar.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

pırtlatmamı_

Araştırmayı bıraktım zaten şeker..
Çünkü okudukça gözlerimden çeşme gibi akıyor mübarek..:)
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim..
Pazartesi öğleden sonra sonuç çıkcak cnm..

:)))))))))) ahahahaha bi tane de benim için atsın :))))

anaaaaaam ben daha yeni ayıktım nelerden bahsediyosunuz dogum yapmadan nereleri düşündünüz kızlar:)))

Hoşgeldinnnnnnn bacımmmm :))) Hep bunlar beni yoldan çıkarıyor, ben edebimle oturuyordum.

Bende gidicem gezicem yarın canım çekti.

Oğlan çıkarmış, elimizde patlarmış tüm hazırlıklar :)))))

valla ben dedim doktora oğlanmı kızmı bir daha baksanız dedim yok çizgisi var orda bir tane geçen geldiğinde orayı biçmedim daha gür bişey çıkamaz ordan pipi mipi yok dedi şekercimmmm benim ki kestane gibi çizgiliymiş kızmış yaniiii:)))sende emin ol bak kızının çizgisine:)))

Araştırmayı bıraktım zaten şeker..
Çünkü okudukça gözlerimden çeşme gibi akıyor mübarek..:)
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim..
Pazartesi öğleden sonra sonuç çıkcak cnm..

limon sende yara mı vardı???vajinanın içinde olan yaralar varya!yaktırıyorlar falan?
bu arada geçmiş olsun canım,geç oldu biraz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…