- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.601
ben geçen doktora kontrole girdiğimde doğumhaneyi gezdim kızlarr..ve çok sevdimm(nasıl sevilirse)yaa ben hep filmlerdeki gibi izbe karanlık çirkin bir yer sanıyordum:)))))çok abartmışım gayet güzeli valla iç açıcı renklere sahipti..sancı odasını gezdim ilk.sonrada doğum odasını tek kişilik gayet rahattı sadece doğum koltuğunu görünce az bi heycan yataşadım o ..ben kızımdada bendede bir sorun olmadıkça normal pırtlatmayı düşünüyorum vallaaaaa:))))
Ben TV de izledim sezeryani, doktorlar o kadar rahat ve hoyrat ki yaparken ama anlatmiyim yani korkulmiycak gibi degilo kadar kesik nasil iyilesir insan nasil ayaga kalkar, aklim almiyor.
Olanlari da gordum iki gun yatakta geciyor, sonra iyilesiyorlar. Mecbur kalinmaz insallah hic istemiyorum amelyatli olmak...
Elime dogumla ilgili bir kitap gecti, soyle yazmislar, normal dogum ile 50 km'lik maraton kosmak ayni eforu gerektirirmis, yaniniza enerji icecegi meyve vs alin hastaneye giderken ve her firsatta (agri aralarinda bile) uyuyup guc toplayin diye yazmislar.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ben TV de izledim sezeryani, doktorlar o kadar rahat ve hoyrat ki yaparken ama anlatmiyim yani korkulmiycak gibi degilo kadar kesik nasil iyilesir insan nasil ayaga kalkar, aklim almiyor.
Olanlari da gordum iki gun yatakta geciyor, sonra iyilesiyorlar. Mecbur kalinmaz insallah hic istemiyorum amelyatli olmak...
Elime dogumla ilgili bir kitap gecti, soyle yazmislar, normal dogum ile 50 km'lik maraton kosmak ayni eforu gerektirirmis, yaniniza enerji icecegi meyve vs alin hastaneye giderken ve her firsatta (agri aralarinda bile) uyuyup guc toplayin diye yazmislar.
ben geçen doktora kontrole girdiğimde doğumhaneyi gezdim kızlarr..ve çok sevdimm(nasıl sevilirse)yaa ben hep filmlerdeki gibi izbe karanlık çirkin bir yer sanıyordum:)))))çok abartmışım gayet güzeli valla iç açıcı renklere sahipti..sancı odasını gezdim ilk.sonrada doğum odasını tek kişilik gayet rahattı sadece doğum koltuğunu görünce az bi heycan yataşadım o ..ben kızımdada bendede bir sorun olmadıkça normal pırtlatmayı düşünüyorum vallaaaaa:))))
limon sende yara mı vardı???vajinanın içinde olan yaralar varya!yaktırıyorlar falan?
bu arada geçmiş olsun canım,geç oldu biraz:
evettt fırlatmada olabilirdi pırtlatma diyince insanın aklına diğeri geliyor değilmi:)))))))))neyse anladınız siz:))
valla ben dedim doktora oğlanmı kızmı bir daha baksanız dedim yok çizgisi var orda bir tane geçen geldiğinde orayı biçmedim daha gür bişey çıkamaz ordan pipi mipi yok dedi şekercimmmm benim ki kestane gibi çizgiliymiş kızmış yaniiii:)))sende emin ol bak kızının çizgisine:)))
ben merakımdan gezdim başıma neler gelecek önceden bilmem lazım pis huyluyum bu konuda ama iyide oldu en azından görmüş oldum
ben kısmetse doğum yapacağım doğumhanede kürtaj olmuştum
inşallah bu sefer aynı yerde oğluma kavuşurum
ben de şaşırmıştım doğumhaneyi görünce
bizim çocuk odasından bile küçük
bende de tam tersi oldu.pazartesi ayrıntılı için doktora giittiğimde hastanede doktorun odasını ararken koskoca yazılı DOĞUMHANE yazısını görünce bi korktum ki anlatamam!hele o doğum masaları yokmu!.(((((
Saol cnm..
Rahmin içinde hiç birşey yok dedi doktor..Dışında et parçası varmış..
Onuda doğumdan sonra alırız patalojiye göndeririz dedi..
anaaaaaam ben daha yeni ayıktım nelerden bahsediyosunuz dogum yapmadan nereleri düşündünüz kızlar:)))
Araştırmayı bıraktım zaten şeker..
Çünkü okudukça gözlerimden çeşme gibi akıyor mübarek..:)
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim..
Pazartesi öğleden sonra sonuç çıkcak cnm..
:)))))))))) ahahahaha bi tane de benim için atsın :))))
Hoşgeldinnnnnnn bacımmmm :))) Hep bunlar beni yoldan çıkarıyor, ben edebimle oturuyordum.
Bende gidicem gezicem yarın canım çekti.
kızlar moral bozmayım ama annemin komşusunun kızı hamileydi 28. haftasıydı doktora gitmiş erkek olarak biliyolardı meğerse kızmış dün annem anlattı şok oldum birsürüde hazırlık bu bebişlerin işi belli olmuyormu ne :)
Vallahi iyi yapmışsın, şimdi yarınki kontrolüme kuzenim, annem ve eşimde geliyor, böyle cümbürcemaat gezmemize izin verirler inşallah
kızlar moral bozmayım ama annemin komşusunun kızı hamileydi 28. haftasıydı doktora gitmiş erkek olarak biliyolardı meğerse kızmış dün annem anlattı şok oldum birsürüde hazırlık bu bebişlerin işi belli olmuyormu ne :)
Hoşgeldinnnnnnn bacımmmm :))) Hep bunlar beni yoldan çıkarıyor, ben edebimle oturuyordum.
valla ben dedim doktora oğlanmı kızmı bir daha baksanız dedim yok çizgisi var orda bir tane geçen geldiğinde orayı biçmedim daha gür bişey çıkamaz ordan pipi mipi yok dedi şekercimmmm benim ki kestane gibi çizgiliymiş kızmış yaniiii:)))sende emin ol bak kızının çizgisine:)))
evet yaa doğum sandalyesi çok fena o sancıyla gözümüz görürmü? bilmiyorum ama inş dahada fena olmayızz.....
Aaaaa 28. hafta hemde :O Ya peki pipiyi görmemişler mi hiç? Biz pipiyi gördük resmini aldık, bi notere onaylatmam kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?