2012 Şubat Anneleri

ben kısmetse doğum yapacağım doğumhanede kürtaj olmuştum
inşallah bu sefer aynı yerde oğluma kavuşurum
ben de şaşırmıştım doğumhaneyi görünce
bizim çocuk odasından bile küçük

Evet çok haklısın, bi de zaten normal doğum yapanlar hep bebek çıktıktan sonraki rahatlamadan bahsederler, ama sezeryan olanlardan duymadım bu rahatlamayı.

sezeryanda 7 kat deri kesiliyor..özellikle kışın doğum yapanlarda kesi yeri sızlıyor diyen çok duydum..normalde hemen ayağa kalkanda var çok dikşi olduğu için sezeryandaki gibi yatanlarda..o birazda şans meselesi..ben rabbim hakkımda en hayırlısı neyse o olsun diyorum..sezeryanı en çok bayılmaktan korktuğum için istemiyorum normalide o çatalda sancı çekmekten korktuğum için tırsıyorum ...her halukarda ikiside zor en iyisi neyse o olsun inş...bi aksilik olur normal doğuramayız..ikisinede ısınmak lazım napalım...

Bende gidicem gezicem yarın canım çekti.[/QUOTE]

ben merakımdan gezdim başıma neler gelecek önceden bilmem lazım pis huyluyum bu konuda ama iyide oldu en azından görmüş oldum

bende de tam tersi oldu.pazartesi ayrıntılı için doktora giittiğimde hastanede doktorun odasını ararken koskoca yazılı DOĞUMHANE yazısını görünce bi korktum ki anlatamam!hele o doğum masaları yokmu!.(((((

kızlar moral bozmayım ama annemin komşusunun kızı hamileydi 28. haftasıydı doktora gitmiş erkek olarak biliyolardı meğerse kızmış dün annem anlattı şok oldum birsürüde hazırlık bu bebişlerin işi belli olmuyormu ne :)

evet orada oğlunu alıcaksın bir güzel kollarına missss gibi çekeceksin inşallah kokusunu ciğerlerine..benim görümcem gittiğim hastanede satınalma müdürü o sebeple bişey demediler gezmeme ama iyide oldu gerçekten önceden görmek

evet yaa doğum sandalyesi çok fena o sancıyla gözümüz görürmü? bilmiyorum ama inş dahada fena olmayızz.....

Saol cnm..
Rahmin içinde hiç birşey yok dedi doktor..Dışında et parçası varmış..
Onuda doğumdan sonra alırız patalojiye göndeririz dedi..

anladım canım.benim arkadaşta vardı ,yaktırmıştı o geçen sene ,ama onda kötü kokulu akıntı ,ara kanama falan yapıyordu.o yüzden sordum.yaktırdı ,geçti.
inşallah sende atlatırsın bir an önce.belki zararsız bi yağ bezesi falndır..

anaaaaaam ben daha yeni ayıktım nelerden bahsediyosunuz dogum yapmadan nereleri düşündünüz kızlar:)))

terbiyesiz bu azo. düşündüğü şeylere bak..

eheheh hamile kalmadan koşan bi insan olarak tamamdr o iş. ha bu ara değil koşmak yürümek bile istemıyorum gerci ama. evdeki koşu bandında yürüsem fena olmayacak artık.

Araştırmayı bıraktım zaten şeker..
Çünkü okudukça gözlerimden çeşme gibi akıyor mübarek..:)
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim..
Pazartesi öğleden sonra sonuç çıkcak cnm..

bişi çıkmayacak takma kafana. Allah büyük.

:)))))))))) ahahahaha bi tane de benim için atsın :))))

Hoşgeldinnnnnnn bacımmmm :))) Hep bunlar beni yoldan çıkarıyor, ben edebimle oturuyordum.

Bende gidicem gezicem yarın canım çekti.

hepten diktir kurtul dıyosun. ahahahah bunu düşünücem evet. ayrıca yalana bak kesiden konuşurken konuyu açan sendin. hatta anlayamadım ilk ne dıyo dıye.

Aaaaa 28. hafta hemde :O Ya peki pipiyi görmemişler mi hiç? Biz pipiyi gördük resmini aldık, bi notere onaylatmam kaldı :)))

Vallahi iyi yapmışsın, şimdi yarınki kontrolüme kuzenim, annem ve eşimde geliyor, böyle cümbürcemaat gezmemize izin verirler inşallah

panayır yeri gibi dalın içeri girin hücuuummmmmmm kız ne güzel gezin iştee kime nee alla allaaaaaa:)))sen doğum yapacan orda kolaymı karşı çıkana kaba kuvvet uygulasın kocacığın:)))

nasıl pipiyi görmüş o zaman..olmayan şeyi nasıl pipi sanmış..parmağımı geldi acaba bebeğin..bişi olmaz yaa mavileri giysin zaten bişey hatırlamicaklar nerden bilcek etraf söylemezse tabi..annen seni oğlan oğlan gezdirmişti kızım diyee

Beni de 2 ayrı doktor gördü, Onayladılar kızmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…