2012 Şubat Anneleri

Vallahi iyi yapmışsın, şimdi yarınki kontrolüme kuzenim, annem ve eşimde geliyor, böyle cümbürcemaat gezmemize izin verirler inşallah

ahahaha hastaneye öyle cemil cümle girince ekonomik mi oluyosunuz. ekonomik boy dev ekonomii... bi azo alana, kuzen, anne eş bedava...

Aaaaa 28. hafta hemde :O Ya peki pipiyi görmemişler mi hiç? Biz pipiyi gördük resmini aldık, bi notere onaylatmam kaldı :)))

bariz pipili kız bizimkiler. benimki bildiğin yaya yaya gösterdi her bi okkasını... değişmez bence :)

valla sonradan çıkmazsa o yerden pipi kız teyzesi bizimki..birde benim kızım bacaklarını açabildiği kadar açıyor maşallah pergel gibi:))bide derlerki kızlar kapatır bacaklarını açmaz pek utanırlar oda hurafe resmen

bende size ablam için yaptıgım şekerleri göstereyim

Eklentiler

• $Fotoðraf0359.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoðraf0358.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 25

valla sonradan çıkmazsa o yerden pipi kız teyzesi bizimki..birde benim kızım bacaklarını açabildiği kadar açıyor maşallah pergel gibi:))bide derlerki kızlar kapatır bacaklarını açmaz pek utanırlar oda hurafe resmen

Bak sahi söylemeyi unuttum. Dün migrosa gittim. Bebek bezlerinde kampanya vardı.
Arkadaşlardan evvelden tembihliyim, huggies yada prima al diye.
Huggies organik pamuklularda kampanya varmış, hem de 3lü yenidoğan ıslak mendili hediyeli.
% 30 kadar indirim var.
1 paket yenidoğan al diyor herkes, aldık. 70liymiş.
Stoklamak isteyenlere duyurayım.

Hahahhaaha :))))) Keşke öyle olaydı 3-5 kişi daha toplardım 4d ye girces ya, hepsi ilk kez görcek renkli renkli "bende geleyim" diyeni kıramadım :))))
Devlet hastanesi olsa kovulmuştuk kesin :)

aynı kafadanız :))))

benim kardeşimin dedğine göre genelde kesik atılıyorumş!kaslar zarar görmesin diye!
belkide biraz doktorların işine geliyordur,daha çabuk çıksın,fazla uğraştırmasın diye ,bilemicem yani!

tabi canım kesin dr ların işine geliyordur

anammm ne maksatla gezdin ayyy hiç istemezdim :)))

inş canım kolay olur doğumlarımız..düşünmemek lazım napalım...

evet düşünmeyin nasıl olacağı son anda belli olur zaten

bende size ablam için yaptıgım şekerleri göstereyim

Ellerine sağlık canım, ne kadara mal ettin?

Sağol kuzu, bende 2 paket prima aldım premium care olanından yenidoğan yazıyor..
2 pakette huggies aldım yenidoğanın bi büyüğü Yenidoğan dedikçe aklıma Nihat doğan geliyor kıl oldum

modem 60 kaldı ne demek borcu mu? bizimki bitti borcu ya
o zaman ben de iptal edebiliyor muyum?

tatlım işte 2 yıl taahhüt edince modem hediyeydi.. modem 120 tl. ben baglattıktan 3 ay sonra pişman oldum. aradım dedim işte kapatmak istiyorum.. eger hediye edilen modemin parasını öderseniz kapatabilirsiniz.. simdi 1 yıl doldu nerdeyse 60 lira falan kaldı yani modemin parasıı.. onu verince anlasma iptal olcak.. böyleyse kapatabilirsin tabi

Aaaaa 28. hafta hemde :O Ya peki pipiyi görmemişler mi hiç? Biz pipiyi gördük resmini aldık, bi notere onaylatmam kaldı :)))

pipi mipi hikaye heralde heray kontrolede gidiyomuş annenin hormonlarına bağlı kilitoris şişkin oluyormuş onu pip olarak değerlendirmiş ilerleyen haftalarda normale dönmüş banada böyle bişey olsun aldıklarıma hiç üzülmemem ne yalan söyleyim olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…