- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.621
panayır yeri gibi dalın içeri girin hücuuummmmmmm kız ne güzel gezin iştee kime nee alla allaaaaaa:)))sen doğum yapacan orda kolaymı karşı çıkana kaba kuvvet uygulasın kocacığın:)))
Vallahi iyi yapmışsın, şimdi yarınki kontrolüme kuzenim, annem ve eşimde geliyor, böyle cümbürcemaat gezmemize izin verirler inşallah
Aaaaa 28. hafta hemde :O Ya peki pipiyi görmemişler mi hiç? Biz pipiyi gördük resmini aldık, bi notere onaylatmam kaldı :)))
kızlar moral bozmayım ama annemin komşusunun kızı hamileydi 28. haftasıydı doktora gitmiş erkek olarak biliyolardı meğerse kızmış dün annem anlattı şok oldum birsürüde hazırlık bu bebişlerin işi belli olmuyormu ne :)
kızlar moral bozmayım ama annemin komşusunun kızı hamileydi 28. haftasıydı doktora gitmiş erkek olarak biliyolardı meğerse kızmış dün annem anlattı şok oldum birsürüde hazırlık bu bebişlerin işi belli olmuyormu ne :)
ben o doğum sandalyelerine en son geçtiğimiz mart-yada nisan ayında oturmuştum.doğum öncesi smaer testi için!
insan kendini çok savunmasuz hissediyo osandalyedeyken!(((
ahahaha hastaneye öyle cemil cümle girince ekonomik mi oluyosunuz. ekonomik boy dev ekonomii... bi azo alana, kuzen, anne eş bedava...
bariz pipili kız bizimkiler. benimki bildiğin yaya yaya gösterdi her bi okkasını... değişmez bence :)
merhabaaaa.....
nasılsınız demicem bugün herkes iyi maşlahh....
bende sayfaları gizliden bi okudum önce,aslında girmeyecektim ama dayanamadım..
doğum muhabetleride yapılmış,ohhhh ne güzel:))
şimdi size iki doğum öyküsü anlatayım kısaca.
geçenlerde bi akrabamızın gelini doğum yaptı.son ana kadar normal olsun diye beklemiş,sancısı başlamış,6 saat sancı çekmiş,6 cm açıklık olmuş,10 cm olana kadar beklicez demiş doktoru.tabi sancılarda artacak bu arada!veee kızcağız dayanamamış daha fazla,ne olur beni kurtarın diye ağlamaya başşlamış,alın biran önce,,yapamıcam diye bağırıyormuş vee 15 dk da sezeryyanla bebeğini almış!
2.
bi arkadaşta 2-3 yıl önce doğum yaptı!fransaya evlendi,sordum nasıl yaptın diye!burda mecbur kalmadıkça sezeryana alınmıyor dedi.sancım başladı 3-4 saat sonunda bebeğim doğdu dedi!çok kolay değil,ama inan yine doğurssam normal isterim dedi!
bana gelince ilk tercihim sezeryan ,ikinci tercihim yine sezeryan olacak!
yaa kızlar hürremi izleyenler bilir:hani onun bi arkadaşı vardı adını unuttum,hani yüzne falan yara olmuştu(hürrem yapmıştı)onu hiç göstermiyorlar,diziden çıktımı?ben kaçırdım galiba osahneleri?
benim kardeşimin dedğine göre genelde kesik atılıyorumş!kaslar zarar görmesin diye!
belkide biraz doktorların işine geliyordur,daha çabuk çıksın,fazla uğraştırmasın diye ,bilemicem yani!
ben geçen doktora kontrole girdiğimde doğumhaneyi gezdim kızlarr..ve çok sevdimm(nasıl sevilirse)yaa ben hep filmlerdeki gibi izbe karanlık çirkin bir yer sanıyordum:)))))çok abartmışım gayet güzeli valla iç açıcı renklere sahipti..sancı odasını gezdim ilk.sonrada doğum odasını tek kişilik gayet rahattı sadece doğum koltuğunu görünce az bi heycan yataşadım o ..ben kızımdada bendede bir sorun olmadıkça normal pırtlatmayı düşünüyorum vallaaaaa:))))
inş canım kolay olur doğumlarımız..düşünmemek lazım napalım...
Beni de 2 ayrı doktor gördü, Onayladılar kızmış :)
benimde 3 doktor onayladı oğlumun şeyceğizini!:))
yerim onun minik barbunyasını!:))
benimde 3 doktor onayladı oğlumun şeyceğizini!:))
yerim onun minik barbunyasını!:))
bende size ablam için yaptıgım şekerleri göstereyim
Bak sahi söylemeyi unuttum. Dün migrosa gittim. Bebek bezlerinde kampanya vardı.
Arkadaşlardan evvelden tembihliyim, huggies yada prima al diye.
Huggies organik pamuklularda kampanya varmış, hem de 3lü yenidoğan ıslak mendili hediyeli.
% 30 kadar indirim var.
1 paket yenidoğan al diyor herkes, aldık. 70liymiş.
Stoklamak isteyenlere duyurayım.
ehehe barbunya mı? eheheheh güzel bi benzetme oldu bu. minnak barbunya...
doğumhaneyi gezen arkadaş kimdi?
ahahahahah kafa hatunmuşsun sevdim seni..
modem 60 kaldı ne demek borcu mu? bizimki bitti borcu ya
o zaman ben de iptal edebiliyor muyum?
kızlar şekerlerimi gördünüz mü nasıl olmuş
Aaaaa 28. hafta hemde :O Ya peki pipiyi görmemişler mi hiç? Biz pipiyi gördük resmini aldık, bi notere onaylatmam kaldı :)))
nasıl pipiyi görmüş o zaman..olmayan şeyi nasıl pipi sanmış..parmağımı geldi acaba bebeğin..bişi olmaz yaa mavileri giysin zaten bişey hatırlamicaklar nerden bilceketraf söylemezse tabi..annen seni oğlan oğlan gezdirmişti kızım diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?