2012 Şubat Anneleri

Zoş dinlemede kikiikii :)) Anlat bakim

Temam patron ama saat 6yı bulur sölim

Ohhhhhh misssss :)))

canım maşallah mınığıne allah nazardan korusun.bana 22 haftalıkta 430 gr dedı :) tosuncuk senınkı

ayy ayy valla çok sevindimm:)) yesin tosunu annesi :)) Aslında daha önceden hatırlarmısınız bilmem doğru dürüst beslenemiyorum diye çok üzülüyodum.
malum koca derdi var benim başımda...Beni yeterince üzüyo
Ama bugun kimse keyfimi bozamaz:))))

Bu arada epidural doğum hakkında ben çok kötü şeyler duyuyorum yaaa..omuriliğe vuruyolarmıs iğneyi...onun da yanlış vurulması durumunda felç yapma riski varmış
herkese de güven olmuyooo

genelde parmağı geldi derler..kısmet işte..ya doğumda öğrenseydi son dakika golüü..hayırlısı olsun..bende üzülmem....zaten ilkimi kız çok istiyordum derim...hayırlısı olsunda..heççç möhim değil...

bende size ablam için yaptıgım şekerleri göstereyim

ne becerıklsıınız yaaaa. çok güzeller pembiş pembiş...

bana da aldın mı?

Hahahhaaha :))))) Keşke öyle olaydı 3-5 kişi daha toplardım 4d ye girces ya, hepsi ilk kez görcek renkli renkli "bende geleyim" diyeni kıramadım :))))
Devlet hastanesi olsa kovulmuştuk kesin :)

kesin kesin. ben de ankaradaki özele yengem ve eşimle girmiştim. bi tarafta yengem ayyyy bende isterim diye ağlar, bi tarafta eşim erkek olduğunu duyunca şoka girer... ne günlerdi be ya...

valla şaka maka geldi kız doğum...

Evet doğru, anestezi uzmanının işinin ehli olması gerekiyor, iyice araştırmak lazım yaptıracağın hastaneyi...

evett benimm kızımdaa acabildigi kadar acıyoo.. hatta bazen direk bacak arasını görüyoruz ilk.. hiç te utanması yokk yigidin malı meydanda hesabı

hadi erkeğe isim buluyosunuz barbunyam bamyam falan gibide biz kızlarımızın şeyceğizlerini hangi isimle sevecez bilemiyorum yani:))

benim görümcemin kızı prensesim diyo orasına henüz 3 yaşında wc den sonra anne prensesim battı diye bagırıyo

canım benim hatırladığım kadarıyla şöyleydi
biz modem parasını taksitle ödedik
ama 6 ay işte 56 tl. yerine 15 tl. gibi bi rakam ödedik
rakamları atıorum unuttum
ama 2 yıl taahhüt vardı

hayırlısı çıkarmı çıkar :))yavrunu gizlisi saklısı yok annesi ondan herhal bende bu ay sonu gidicem bende onaylatıyım doktora pipimizi

Son düzenleme:
ayyy nasıl güldümmm kızlar ehpinize yavvvv:))ilahiiii yaa badem,kuku,tüysüz şeftalii,,süpermiş bende aralarından bir tanesini seçip kızıma deyim artık zamanı geldide geçiyor bile:)))

[
evett benimm kızımdaa acabildigi kadar acıyoo.. hatta bazen direk bacak arasını görüyoruz ilk.. hiç te utanması yokk yigidin malı meydanda hesabı

aHAHAHAHAHAH yerim yerrr...

benim görümcemin kızı prensesim diyo orasına henüz 3 yaşında wc den sonra anne prensesim battı diye bagırıyo

prensesim.. vay be uygun gördüğü sıfata bak.. prensesim... benim oğlum da kralım desin du kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…