- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.641
kızlar şekerlerimi gördünüz mü nasıl olmuş
barbunya mı? ayy bu benzetmeleriniz koparcak beni burda ....o değil patron delirdim sancak..kendi kendime gülüyorum :)))
Zoş dinlemede kikiikii :)) Anlat bakim
Temam patron ama saat 6yı bulur sölim
Ohhhhhh misssss :)))
canım maşallah mınığıne allah nazardan korusun.bana 22 haftalıkta 430 gr dedı :) tosuncuk senınkı
cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık
benimde 3 doktor onayladı oğlumun şeyceğizini!:))
yerim onun minik barbunyasını!:))
pipi mipi hikaye heralde heray kontrolede gidiyomuş annenin hormonlarına bağlı kilitoris şişkin oluyormuş onu pip olarak değerlendirmiş ilerleyen haftalarda normale dönmüş banada böyle bişey olsun aldıklarıma hiç üzülmemem ne yalan söyleyim olsun yeterki
bende size ablam için yaptıgım şekerleri göstereyim
Bak sahi söylemeyi unuttum. Dün migrosa gittim. Bebek bezlerinde kampanya vardı.
Arkadaşlardan evvelden tembihliyim, huggies yada prima al diye.
Huggies organik pamuklularda kampanya varmış, hem de 3lü yenidoğan ıslak mendili hediyeli.
% 30 kadar indirim var.
1 paket yenidoğan al diyor herkes, aldık. 70liymiş.
Stoklamak isteyenlere duyurayım.
Hahahhaaha :))))) Keşke öyle olaydı 3-5 kişi daha toplardım4d ye girces ya, hepsi ilk kez görcek renkli renkli "bende geleyim" diyeni kıramadım :))))
Devlet hastanesi olsa kovulmuştuk kesin :)
ayy ayy valla çok sevindimm:)) yesin tosunu annesi :)) Aslında daha önceden hatırlarmısınız bilmem doğru dürüst beslenemiyorum diye çok üzülüyodum.
malum koca derdi var benim başımda...Beni yeterince üzüyo
Ama bugun kimse keyfimi bozamaz:))))
Bu arada epidural doğum hakkında ben çok kötü şeyler duyuyorum yaaa..omuriliğe vuruyolarmıs iğneyi...onun da yanlış vurulması durumunda felç yapma riski varmış
herkese de güven olmuyooo
valla sonradan çıkmazsa o yerden pipi kız teyzesi bizimki..birde benim kızım bacaklarını açabildiği kadar açıyor maşallah pergel gibi:))bide derlerki kızlar kapatır bacaklarını açmaz pek utanırlar oda hurafe resmen
hadi erkeğe isim buluyosunuz barbunyam bamyam falan gibide biz kızlarımızın şeyceğizlerini hangi isimle sevecez bilemiyorum yani:))
hadi erkeğe isim buluyosunuz barbunyam bamyam falan gibide biz kızlarımızın şeyceğizlerini hangi isimle sevecez bilemiyorum yani:))
tatlım işte 2 yıl taahhüt edince modem hediyeydi.. modem 120 tl. ben baglattıktan 3 ay sonra pişman oldum. aradım dedim işte kapatmak istiyorum.. eger hediye edilen modemin parasını öderseniz kapatabilirsiniz.. simdi 1 yıl doldu nerdeyse 60 lira falan kaldı yani modemin parasıı.. onu verince anlasma iptal olcak.. böyleyse kapatabilirsin tabi
valla sonradan çıkmazsa o yerden pipi kız teyzesi bizimki..birde benim kızım bacaklarını açabildiği kadar açıyor maşallah pergel gibi:))bide derlerki kızlar kapatır bacaklarını açmaz pek utanırlar oda hurafe resmen
Kız anaları bakın millettki uyuma..
Magazin gündeminden başlıklar - Sabah - HaberPlus - Yaşam
Victer bekım kızçanıyla aynı giyiniyormuş..
Bende oğluşumu herifle aynı giydircem=)
Bu arada azelyacım Çağla 5 çocuk yapabilirim diyormuş:))
evett benimm kızımdaa acabildigi kadar acıyoo.. hatta bazen direk bacak arasını görüyoruz ilk..hiç te utanması yokk yigidin malı meydanda hesabı
benim görümcemin kızı prensesim diyo orasına henüz 3 yaşında wc den sonra anne prensesim battı diye bagırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?