2012 Şubat Anneleri

hayırlısı çıkarmı çıkar :))yavrunu gizlisi saklısı yok annesi ondan herhal bende bu ay sonu gidicem bende onaylatıyım doktora pipimizi

ayy çıkmasın artık alıştım kızıma ben yaaa isminide koydum değiştirmekte zor olur anaya babaya psikojik olarakkk

Kız şimdiden ayıkmış ne kadar değerli bir varlık olduğunu

aynen aynen. kız ince yerden kapmış olayı. prensesim.

hani bi karikatür varya ondaki kız gibi akıllı maşallah.

erkek bebek kıza hani "ıiyyy senin pipin bile yok" diyor da kız da dıyor ya "olsun annem bende olanla büyüyünce dünya kadar pipi bulursun dedi"...

ahahahah

benim görümcemin kızı prensesim diyo orasına henüz 3 yaşında wc den sonra anne prensesim battı diye bagırıyo

ayyy prensese bayıldım dur bende öyle öğreteyim en iyisimi:))bizimkilerde annane-babaanne eşrafı fıstık derlerdi biz küçükkene oramıza:))

selamlar
bugün kontrole gittim bebeğim normalde 22+4 ama ultrasonda 23+4
herşey normal gözüküyo ama tansiyonum 14-9 oldu 2 defa, bugünde 13-8

geçen aya kadar hep 10-6 civarıydı
neden böyle yükseliyor anlamıyorum ve kafaya taktıkça da sanırım düşmeyecek
sizce korkulacak bi durum var mıdır??
sizin tansiyon durumunuz nedir

kızlar şeker için istanbulda olanlar emin önünde çok fazla çeşidi varmış ben 80 mal ettim ve çokta kolay yapımı ilk denememde oldu ve böyle şeyleri hiç bilmezdimde almaktansa yapın derim ben

:)))))) O karikatürü çok seviyom

valla bugün belden altta muhabbet ohhhhhhh :))

:))) Beni biliyorsun bulaşmam bu muhabbete, kim açtıysa bilmiyorum artık

ellerinde veya ayaklarında şişme var mı

bblua'ya bir sor istersen şekerim. buranın hemşiresi de doktoru da kendisidir. ayrıca maşallah 1 hafta önden gidiyo işte ne güzel.

yok yok sizde kesin pırtlamalık var onayladım artıkın:))))))))))))))))

kızlar şeker için istanbulda olanlar emin önünde çok fazla çeşidi varmış ben 80 mal ettim ve çokta kolay yapımı ilk denememde oldu ve böyle şeyleri hiç bilmezdimde almaktansa yapın derim ben

80 tlye hazır alsan daha uygun olmazmıydı ben biberonlu içi şekerli desenli hazır sordum pastaneye 3.5 dedi tanesini 10 tane alsam 35 tl yapar.. 20 tane alsam ki fazlasıyla yeter bana 70 yapar pazarlıkla 60 alırım...ama almicam ....kalabalıksanız tabi daha uygunada gelebiliri biz azızz....az akraba....

Son düzenleme:
bana da aldın mı?

Aldım kuzen kargoladım, yarın gelir :)

Sağol kuzu, bende 2 paket prima aldım premium care olanından yenidoğan yazıyor..
2 pakette huggies aldım yenidoğanın bi büyüğü Yenidoğan dedikçe aklıma Nihat doğan geliyor kıl oldum

Nihat yenidoğan ehehehehehehe :)))
Çok almışın ama yenidoğanı 1 paket al dedi kime sorsam hemen büyüyomuş.

bende size ablam için yaptıgım şekerleri göstereyim

Çok güzeller canım eline sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…