2012 Şubat Anneleri

hayır yok
idrar tahlili yapılcak bakalım protein varmı idrarda diye
çok canım sıkkın yaa

benimde tansiyonum 13.5-14 lerde çıkıyordu nezamanki hastane ortamında ölçtürsem.doktorum 15 gün evde sabah kalkınca ölç dedi,10.5-11.5 arası çıktı.idrarda proteinede baktı.protein çıkmadı.benmki psikolojik miş!

yok yok sizde kesin pırtlamalık var onayladım artıkın:))))))))))))))))

o ni dimek kız? pırtlamadım ben valla :))) azo yapmış ama biliyorum ben. hep yapıyor pırt. bblua da çok afedersin ama üstten çıkarıyor gazını.

Aldım kuzen kargoladım, yarın gelir :) ...

canımsın.... (burda kalp çıkaran o kız var. kalp kalp kalppp)

evet ya birde ben edebimle oturuyodum bunlar çıkarıyo yoldan diyooo bak bak bak

ahahahha bi de çamura yatıyor bak. konuyu oraya getiren kendisi bi de bize suç atıyor...

kızlar şeker için istanbulda olanlar emin önünde çok fazla çeşidi varmış ben 80 mal ettim ve çokta kolay yapımı ilk denememde oldu ve böyle şeyleri hiç bilmezdimde almaktansa yapın derim ben

annemde ordan yapmıştı bana

inşallah hayırlısıyla yaparız doğumlarımızı
ne zor şeymiş böyle beklemek

inşallah

sanırım bende heyecan yapıyorum
yemeklerden sonra çarpıntım oluyo
az da olsa ben onu düşüne düşüne büyütüyorum
kendime hakim olmam lazım acilen ..

sanırım bende heyecan yapıyorum
yemeklerden sonra çarpıntım oluyo
az da olsa ben onu düşüne düşüne büyütüyorum
kendime hakim olmam lazım acilen ..

aslında çarpıntı bendede oluyo canım..o an tansiyonmu yükseliyo bilemiyorum!ölçmek lazım!
bende kafama taktıkça,düşündükçe,düşüne düşüne heyecan yapıp yükseltiyorum galiba tansiyonumu!

kızlar şeker için istanbulda olanlar emin önünde çok fazla çeşidi varmış ben 80 mal ettim ve çokta kolay yapımı ilk denememde oldu ve böyle şeyleri hiç bilmezdimde almaktansa yapın derim ben

neyse ben kaçar yemeğe...size doyum olmaz..iyi güldüm kendime geldim....sağolun..byyyyyyyyyy byy

afiyet olsun canım

kızlar yenidoğan ın poposu ilk zamanlar ıslak mendille değil,pamuk ve suyla siliniyormuş!şu bildiğimiz pamuklarla!
bunuda yeni öğrendim!paylaşmak istedim.

Ben pırtlatmıyorum, genelde zortlatıyorum hiç "pırt" gibi ince naif bir tonda yellenemedim :)))

Maşallah :))) Günde 6 kere yapsa 180 adet bez gider 1 ayda..Demek ki 6dan fazla yapıyor, ay yandık ya

fırlamalık yazacaktım kibar olsun diye pırtlamalık dedim ama olmamış evet evet olmamış:))))halbuki sen hemen anlardın ama

yaw hızınıza yetişemiyorum hamişler...

bu kitapları nasıl temin edebiliriz.. kapakları çok dikkat çekici...

Ben limangodan aldım canım,kampanyası olmuştu.
Ama kitapyurdunda da vardı, bak istersen netten.
Ben kitaplarımı hep kitapyurdundan alırım,çok memnunum hizmetinden.

hayır yok
idrar tahlili yapılcak bakalım protein varmı idrarda diye
çok canım sıkkın yaa

Canım geçmiş olsun. Tansiyondan gebeliğimin başından beri muzdariptim.
Hatta gebeliğimden de evvelinden, taaaa 20li yaşlarımın başına dayanır.
Birkaç kez acile, nörologa başvurmuşluğum da var, hepsi asabi tansiyon olduğuna hükmetmişti.
Beyaz önlük fobim de var. yani bildiğin doktorsan korkuyorum, hatta altıma ediyorum desem yeridir yani.
Tansiyon ölçümüm ilk kontollerde 130/80 çıkarken her kontrolde biraz daha arttı 140/90,160/90 derken 170/100,180/110ları buldu.
Tehlikeli olanı küçüğüdür bu meretin zaten ki kimi zaman 180/140-180/150 bulmuşluğu vardır bende.
Doktorum preeklampsiden ciddi şekilde şüpheye düşünce (-ki bu arada birkaç kez idrarda protein atımı var mı bakmıştı, negatif olmasına rağmen)
Acilen kardiyologa sevketti. Bir dizi muayene, ekg, eko yapıldı ve holter takıldı.
Günlük kalp ritmini ve tansiyonunu ölçen bir aleti takıyorlar, onunla yatıp kalkıyorsun,onla geziyorsun.
Hepsi temiz çıktı bende, gün içerisinden hiç 120/60 üzerine çıkmamış.
İdrar tahlillerim de temiz çıkınca doktorum yakamı bıraktı benim.
Ama hala idrar tahlili istiyor sıkça.
El,ayak ve yüzde şişme de önemli. İdrarda protein atımı var mı izlemek de.
Çok ciddi takip etmek, vfarsa preeklampsiyi yakalamak, kasılmalar preeklampsiden eklampsiye dönmeden teşhis ve tedavi etmek lazım.
İstersen kardiyologa da bir görün derim…İdrar tahlili de yaptırmışsın zaten.

kızlar yenidoğan ın poposu ilk zamanlar ıslak mendille değil,pamuk ve suyla siliniyormuş!şu bildiğimiz pamuklarla!

Evet öyle birşey gördüm bende..Ama bu pamuk tanelerini önceden hazırlamak gerek..Günde 10 kez altı değişcek bebişe ne kadar pamıklı su hazırlarsan hazırla yetmez gibi geliyor, ben ıslak mendil kullanıcam

Ben pırtlatmıyorum, genelde zortlatıyorum hiç "pırt" gibi ince naif bir tonda yellenemedim :)))

Maşallah :))) Günde 6 kere yapsa 180 adet bez gider 1 ayda..Demek ki 6dan fazla yapıyor, ay yandık ya

kız bi sus yardın beni bugun beeeeeee. naif kadınlardan ol azıcık. kızlar öyle şeyler yapmaz bi kerem. zort yazmış bi de yaaaaaaaaaa. ahahaha pıhauhaua ahahah.

Doktorlarda tembih ediyormuş zaten cnm..
Ama geçen markette yüzdeyüz pamuk ıslak mendillerden gördüm fiyatı diğerlerine göre farklıydı..
O nasıl acaba bilemiyorum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…