2012 Şubat Anneleri

ayy acaba benim kızım nasıl gerçektende düşününce heycan yapıyorum şimdiden..o kapkara ultrasonda bile çatık kaşlı olduğu belliydi ama babasına çekecek sanırım sıpamm:))31 ekimde benim kontrolüm daha çok varrrr(sen baya baya ağır geçiriyormuşsun tuğbam yaa gribi kıyamam sana benn parol ve minoseti banada verdmişti doktorum ağrı kesici olarak kullanabilirsin diye..ama viks cidden iyi gelir..bu arada sıcak su torbasını kullanmamaya çalışmamız lazımmış birden sıcaklıktan kan basıncı artığı için bebeğin kalp atışlarında aşırı hızlanma olurmuş buda benden dip not olsun canım

canım cok gecmıs olsun.ilaçlar ınsallah ıyı gelır. bende ılk gebelıkten bılıyorudm bıtkı cayları cok fazla onerılmıyor gebelıkte.dusuk nedenı olarak goruluyorlar (cok ıcılmesı durumda 1 fıncanın zararı yok) ama ben gunde sadece bır fıncan ıhlamur ıcıp kendıme takvıye yapmaya calısoyurm.yarın aıle hekımıme de danısıcam.

günaydın bebişim
kocana sordun mu dememek için kendimi zor tutuyorum :))))))))))))))))))))

günaydınlar......

günaydınnn

günaydınlar......
günaydın lahanam nasılsın gördün mü oğlumu gittik dün doktoraaa

yaaa anacım biz babalarına çok baktık galiba aynı onlara benziyolar yavrum benim çirkinde olsa güselde olsa bizim yavrularımız onlarr cnm benimmm sağolsaın geçmiyo biran önce epey kötü ve ağır bir grip güselim bu halde bile hala işteyim maleseff haftasonu gelsin die 4 göz bakıyorum dinleyim

kızlar umranıye tarafında oturan,doktora gıden var mı?
Ayrıca ısım belırledınız mı?
Ben umraniye santralde oturuyorum.medicana sibel hanım a gıdıyorum.ılk oglumda kadıköy şifa daydım.
henuz bebısıme ısım bulamadık...

yaaa anacım biz babalarına çok baktık galiba aynı onlara benziyolar yavrum benim çirkinde olsa güselde olsa bizim yavrularımız onlarr cnm benimmm sağolsaın geçmiyo biran önce epey kötü ve ağır bir grip güselim bu halde bile hala işteyim maleseff haftasonu gelsin die 4 göz bakıyorum dinleyim[/QUOTE]

kocasını çok seven kadının bebeği babaya benzsermiş canım öyle derler eski yaşlılar:)))bilemiyorum artıkın:))valla hadi biz ihtiyat ediyoruz elin işinden izin almaya git babana gözlerini en acındıracak şekilde bak kıyamaz o sana yat dinlen yaa bu zıkkım dinlenmeden geçmez hayatım

sağol güselim sanada geçmiş olsun.zencefil adaçayı tarçın çayı aslanpençesi bunları içmek kesinlikle yasak bebeğin ölümüne bile neden olabiliyormuş allah korkusun.bizim içebilceğimiz 2 bitki var aslında ıhlamur ve papatya çayı ve ek ilave olarak günde bir fincanı geçmeyen nane limon olabilirmiş doktorun yalancısıyım kızlar bencede bir git görün aile hekimine

günaydın hayatim ne oldu dün yaaa ben hastaneye kayboldu bişiler olmuş bilen var mı???

yok ben bilmiyorum Azelya'nın adı geçiyordu ama ben söyleyenlerin yalancısıyım

günaydın bebişim
kocana sordun mu dememek için kendimi zor tutuyorum :))))))))))))))))))))

daha eve girmeden yolda ayıp ediyosun

kocasını çok seven kadının bebeği babaya benzsermiş canım öyle derler eski yaşlılar:)))bilemiyorum artıkın:))valla hadi biz ihtiyat ediyoruz elin işinden izin almaya git babana gözlerini en acındıracak şekilde bak kıyamaz o sana yat dinlen yaa bu zıkkım dinlenmeden geçmez hayatım[/QUOTE]

güselim inan elin elinde çalışsam daha kolay izin alırdım kaç gündür gözünün önündeyim görüyoo halimi ben mi diyim gideyim mi eve diye vermiyo izin çünkü ofiste herkes hasta adaletsizlik olurmuşş ama benim gibi hamile olupta hasta olan başka yok yaaa bana 1 gün izin veriyosa herkese bir gün izin veriyo sonrada surat yapıyo çekemiycem burda sürünerek çalışırım daha ii suratını çekmekten babam birazcık gaddardırda öyle merhamet fazla yoktur.

ben tesadüfen aile hekimliğine kayıt olmuştum hamileyim diye
bu zaman oldu bir kere bile aramadılar
bende 184 e şikayet ettim onları şimdi

KIZLAR SİZE BİŞEY SORACAĞIM
benim sanki ilk 2,5-3 ay karnım çok çabuk şişti
ama şimdi 1,5-2 aydır hiç büyümüyor hep aynı
sizde böyle hissediyormusunuz

benim tam tersi, göbeğim 6 aylık olunca fırladı, ondan önce öz göbeğimden çok farklı değildi

ben de oğluma isim olarak çınar düşünüyorum. ama doruk ve deniz 2. çocuğunuz için güzel isimler bence de.

canım dün sana bi soru sormuştum.... cevab yazmamışsın.... görmedin mi? yoksa cevab vermek istedin mi ? onu merak ettim...
soru.. doktorun kim... nerde muane oluyosun du... benim doktorumunda adı cüneyt o yüzden sordum...
şimdiden teşekkür ederim...:26:

beni 1 kere aradılar şimdiye kadar
ne kan tahlili yapılıyor aile hekimliğinde ne bişey
tetenoz için bile aramadılar beni
bi de ne zaman gitsem doktor hanım hep yok
sabah gitsen trafiğe takıldı geç kaldı deniyor
akşamüstü gitsen gidiyon erken çıkmış
önemli bi işi çıktı gitti oluyo

beni 1 kere aradılar şimdiye kadar
ne kan tahlili yapılıyor aile hekimliğinde ne bişey
tetenoz için bile aramadılar beni
bi de ne zaman gitsem doktor hanım hep yok
sabah gitsen trafiğe takıldı geç kaldı deniyor
akşamüstü gitsen gidiyon erken çıkmış
önemli bi işi çıktı gitti oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…