2012 Şubat Anneleri

alla alla konu ne idi peki geçmişi okuma şansım yokki azoşa ne olmuş kimle kimin arasında geçmiş biilemedim siteyi kapatmasalar bari kızlarr

yok kız şaka ne azelyası
dün hepimiz bi konu açıldı bebek altı değiştirmek ve normal doğumda kadının başına gelebilecek deformasyonlarla ilgili konu biraz uzadı da

güselim inan elin elinde çalışsam daha kolay izin alırdım kaç gündür gözünün önündeyim görüyoo halimi ben mi diyim gideyim mi eve diye vermiyo izin çünkü ofiste herkes hasta adaletsizlik olurmuşş ama benim gibi hamile olupta hasta olan başka yok yaaa bana 1 gün izin veriyosa herkese bir gün izin veriyo sonrada surat yapıyo çekemiycem burda sürünerek çalışırım daha ii suratını çekmekten babam birazcık gaddardırda öyle merhamet fazla yoktur.[/QUOTE]

hımmm ne deyim canım vardır bildiği demekki bişey diyemeyeceğim:)))

valla ben aile hekımı sekreterınden kurtulamadım bır turlu. hemsıre bayan benı 4 senedır arıyormus.eve gelmıs komsularıma not bırakmıs ama bız ev telefonunu pek kullanmayız bır eve gec gelıyoruz bulamıyor.komsularla da aramız yok. ılk oglumu da gormek ıtıyorlar.ozel hasteneye ılk hamıs oldugumu ogrendıgımde gıtmıstım.ertesı gun aksam saat 8 de kendı evınden aradı benı.sonra ılk oglumun tum ası bılgılerını telefonda ıstedı.sımdıde hamıeleıgımdekı testlerı ıstıyor.yarın ılk kez gıdıcem.

canım ogluna saglıklı bır omur dılerım.Çınar ısmını bız cok severek koymustuk.hatta daha hamıs degılken karar vermıstık.ama ıkıncı oglumda hala ısım bulamadık.Ya Deniz Ya Doruk kararısız.

baksana burdaki kızlar sürekli aranıyorlar :)
sende tetanoz aşısı olmadın mı benim gibi :))

gördüm görmem mi? yerim ki ben o'nu... tam adam ama. hiç kız ifadesi yok direk erkek bebek. hatta hatice ile ibram paşanın bebesi gibi adam bebek.

ivett surat ifadesi filan belli ediyo erkek olduğunu heee vallah doğru diyosun ama o altın saçlı bebek biizmki esmer olur heralde

günaydın bebişim
kocana sordun mu dememek için kendimi zor tutuyorum :))))))))))))))))))))

Özge elebaşı kesin sensin he

Ben Ümraniyeye yakın oturuyorum Şerifalide ama doktorum kadıköyde canım.
Yalnız Hospitaliumda Mehmet Güçlünün methini çok duydum.

Eeeeee ben seni şikayet ettim, doğuma kadar banlayın bunu dedim, insafa mı gelmişler

Özge elebaşı kesin sensin he

bak bu konuda da arkandayım babuş. azo ortaya yemi attı ben yemi biraz didikledim, oyelkenle hayatımm resmen yemi parça pinçik ettiler.

yani demem o ki; banlanacak biri varsa o da özgedir.

(ahahahahaha kocana sorsana kız ne demektir ya yarıldım )

ah canım ilk kez duyuyorum böyle birşeyi doktor kapanabilir dediyse sende öyle olacagını dusun bence ve dua et rabbim yardım etsın hepimizin yavrularını saglıcakla kucaklamayı nasip etsin...

cnm üzülme,inş bir dahaki kontrolüne gittiğinde bir mucize olupta kapandığını söyler doktor,Allah büyüktür, bol bol dua et,herkesten evvel ilk senin bebeğin için ettiğin duan kabul olur....Allah tüm bebek bekleyenlere sağlıklı haberler almayı nasip etsin inş..

yok kız şaka ne azelyası
dün hepimiz bi konu açıldı bebek altı değiştirmek ve normal doğumda kadının başına gelebilecek deformasyonlarla ilgili konu biraz uzadı da
hımm iyi kötü bişi olmasında aman belden aşağı muhabbetler birazcık heee
yok cnm korkma biraz belden aşağı muhabbetler yaptık dün
muhohohyyyytttt ben kaçtım öylemi aşk olsun
hımmm ne deyim canım vardır bildiği demekki bişey diyemeyeceğim:)))

vardır heralde aslıcım ne bilim ben yarında dişimi sıkarsam 2 gün evdeyim inşallah yatıcam dinlencem vallahi

Evet evet özge banlansın, hep o yoldan çıkardı milleti

Neyse, ortamda kasapyeliz var. herkesi hörmete ve ciddiyete davet ediyorum

Evet evet özge banlansın, hep o yoldan çıkardı milleti

Neyse, ortamda kasapyeliz var. herkesi hörmete ve ciddiyete davet ediyorum

yeahhh valla da burdaymış kasabım yelizim.

bide bu kızın ismindeki haşmetten ziyade karizmasına hastayım. böyle uzaktan izlyor gün içinde kafasına eserse falan cevap yazıyor ya bayılıyorum.

canım vallahi ben sibel hanımı 2 dayımın kızından biliyorum...
2 side sibel hanıma doğum yaptırdı... birisine 9 ay kız dedi oğlu oldu, doğumda şok yaşadı..
diğerinin bebeğide biraz sorunlu oldu.. sibel hanımı çok beğenmiyolar...

ucundan accık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…