2012 Şubat Anneleri

Bişey sorucam. Limangoda Lierac krem indirimde.
Sizce çok lazım bişey mi bu.
Ben bugüne kadar bebeyağı kullandım,ama her tarafım yağ oldu :))))
Bunu alsam mı? Önerisi olan var mı?

Bugün illa bişey alasım var hadi hayırlısı...pahalıya patlamasa bari...hırkayı alamayınca buna sardım.

aa kaç para canım
çok met ediyorlar o kremi 50 ymiş normal fiyatı

yeahhh valla da burdaymış kasabım yelizim.

bide bu kızın ismindeki haşmetten ziyade karizmasına hastayım. böyle uzaktan izlyor gün içinde kafasına eserse falan cevap yazıyor ya bayılıyorum.

walla kızlar benle uğraşmanıza bende bayılıyorum ne zaman girsem takiptesiniz.

ruh halime göre paylaşımda bulunuyorum napim:))) her konuya atlayıp ne yazayım uzaktan seyrediyorum

ruh halime göre paylaşımda bulunuyorum napim:))) her konuya atlayıp ne yazayım uzaktan seyrediyorum

Yakışır

aa kaç para canım
çok met ediyorlar o kremi 50 ymiş normal fiyatı

100 ml.si 39,99'a düşmüş canım.
İndirimsiz fiyatına 80 tl yazıyor.

canım lierac ı ben ıkı hamılelıgımde de kullandım.karnımda zaten catlak yokda bel ve popo da var.doktorum onermıstı.bırcok arkadasımda kullandı memnundu.

canım lierac ı ben ıkı hamılelıgımde de kullandım.karnımda zaten catlak yokda bel ve popo da var.doktorum onermıstı.bırcok arkadasımda kullandı memnundu.

Benim de belimde var ince ince ama karnım gerildikçe karnıma doğru yürüdü.
Yeni çatlağım yok ama...
Alayım o zaman ya, kullanırım...

günaydınnn güzel hatunlarr :)) dün nelerr konustunuzz öleee abowwww..aksam okurken öldüm gülmektenn..halen aklınıza takılan sorular varsa normal doğum yapmıs biri olarak ben size anlatayım ne kadar dikiliyo nasıl oluyooo :)))

Selam hanımlar biz geldikkkkk

Benim oglum 22+5 de 800 gr dedi doktor ama hala inanamıyorum ben yaa Cok gibi geliyor sanki. Acaba yanlıs mı soyledi bana :26:

2 hafta sonra kendi doktorumda kontrolum var seker yuklemesi de yapılacak o zaman anlarız

benimde 20+4 te yani dün 25cm 387grdı zargana bebek :18: 3 kgdan aşağı doğmasa bari yaa yaramıyo mu yediklerimiz acaba???

gebelik.org diye bi site var oraya göre ikimizin bebeği de düşük gramajda ama orası sanırım hem boyları hem de kilolarını fazla yazıyo.
Diğer sitelere göre normaller...İnşallah öyledir.
3 kilodan aşağı doğarsa sen bu tipten bunu mu çıkardın derler he bana. En boy yerinde maşallah, kazulet gibiyim
17. haftada benim yavruş hem uzun hem de ortalamaya göre 50 gram filan fazlaydı, o zamanlar daha mı dengeli besleniyodum acaba ya.....

günaydın kızlar dün ben ikinci tetanoz aşısını yaptırdım, hemşire kız çok ilgili onunla sohbet etmeyi seviyorum gebelikle ilgili herşeyi anlatıyor ve çok rahatlatıcı konuşuyor haftaya şeker yüklemem var inşallah birşey çıkmaz

bak bak karizmayıı kes.... kadın ben gibi mi ayol her dala bi atlasın. işte sen bu yüzden benim karizmamsın yeliz... mesafeli mağrur ve cool.. yeahhh. (kız bu arada uğraşma derken hakikaten uzaktan uzağa hayranım tavrına)

Benim de belimde var ince ince ama karnım gerildikçe karnıma doğru yürüdü.
Yeni çatlağım yok ama...
Alayım o zaman ya, kullanırım...

ama bi desene bana da kıskanç nerde oldugunu? hep gökçe çatlasın çirkin olsun diye soylemıyon dı mı?

kızlar şaka bi yana konudan rahatsız olan varsa özelden nazomeye soracam ama valla ne yalan diyim azo dedikten sonra içime kurt düştü. hakikaten. bunda utanılacak bi şey de göremıyorum. cidden eskisi gibi olmuyor mu ya?

800 GR MI yanlış söylemiş olamaz herh.şekr falan var mı sende baya fazla geldi kilosu..

neynet diye bir site var 22.haftada 500 gr.cvarı normaldi diye hatırlıyrum sizde ordan bakın...

Maşallah resmen benimkinden 2 tane

seninkininde boyu 2cm uzun ama:))

Allah boy vermiş diyosun yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…