2012 Şubat Anneleri

800 GR MI yanlış söylemiş olamaz herh.şekr falan var mı sende baya fazla geldi kilosu..

neynet diye bir site var 22.haftada 500 gr.cvarı normaldi diye hatırlıyrum sizde ordan bakın...

bencede hatalı söylüyo olabilirler ben doktoruma sormuştum iki hafta önce 450-500 gr arası dedi ertesi gün radyoloji uzmanı 405 gr dedi, yanılabiliyorlar

ama bi desene bana da kıskanç nerde oldugunu? hep gökçe çatlasın çirkin olsun diye soylemıyon dı mı?

eheheheheheh. hadi kıskançlık etmiyim, sen de çatlama bariiiiii
Limangoda kız personal care kampanyasında :)))

800 GR MI yanlış söylemiş olamaz herh.şekr falan var mı sende baya fazla geldi kilosu..

neynet diye bir site var 22.haftada 500 gr.cvarı normaldi diye hatırlıyrum sizde ordan bakın...

Benim şekerim de sınırda...Demek o kadar da yüksek değil ki, yavruşum kilolanmamış.
Sevineyim o zaman ben.

Yakışır

100 ml.si 39,99'a düşmüş canım.
İndirimsiz fiyatına 80 tl yazıyor.

banada fiyat iyi gibi geldi ama kartım yok yaa
olsa 2 tane alırdım

bakın konuyu ben açmadım busefer :))))

hoşgeldn canım

kız sen pek takılmıyosun artık buralara. gerçi benim de 800 gramlık tosunum olsa ben de takılmam. eziklerim hep burdakıleri. benimki de zayıf galiba o zaman ( 22 haftada 540 gramdı yavruşum.

ay dengeden kastın ne? ne mesela o denge? kime göre neye göre denge...

bu arada ahahahahahah bu tipten bunu mu çıkardın. ahahahahahahab

Soru: Aile Hekimimi değiştirebilir miyim?
Cevap:Kişi kendi hekimini seçtikten sonra zorunlu haller dışında aile hekimini üç aydan önce tekrar değiştiremez. Aile hekimi değişikliği kişilerin talebi üzerine Aile Hekimi tercih formu doldurularak yapılır. Tercih formu TSM (Toplum Sağlığı Merkezi) ve ASM (Aile Sağlığı Merkezi) ‘lerden temin edilebilir. Tercih formlarına kimlik fotokopisi ilave edilmesi zorunludur. Aile hekimlerince alınan tercih formları işlem yapılmak üzere TSM’ye gönderilir.

Benim 22+2de 27küsur cm ve 471 gramdı...
Zayıf benimkisi biraz sanırsam ya
Yine kafama takıldı bak
kafaya takılacak birşey yok be canım.hem olsa doktorlar söylemez mi en basta..kimi cocuk2500gr doğuyor kimisi 4500gr bence bir kısmı da genetik bu işin.ayrıca kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil her zaman.benim kızım 3940 gr doğdu normal doğumla biraz daha büyük olsaydı normal doğum sansımız azalacaktı ayrıca boyuda doğduğunda 49 cm di o gün 54 cm doğan cocuklar vardı.yani demek istediğim hepsi anne ve babasından genler getiriyor.bu arada doktorum bana kısa doğan bebeklerin daha uzun boylu bireyler olduğunu söylemişti.irem şimdi sınıflarında en uzun 2.cocuk.takmayın kafanıza bunlarıı.

valla utanılacak bişey yok canım :)) eskisinden iyi oluyorrrhiç süpheniz olmasınn kızlarrr istersee daha ayrıntılı yazim kac cm dikildi ne kadar kesildii :))

taklım aslında boy hesapları baş popo mesafesi olarak yapıyolar gram olarakta çizelgemde 360gr diyo benimki üsütünde demekki diğer sitelerde de normal çıkıyo ama burda okuyunca benim bebeğim 500 gr felan die üzülmüştüm ama sanırım biizmkiler çıt kırıldım napalım anacım bende öle heybetli bir kadınım valla gruruma yediremem 3kgdan az bebeği eşimde eve almaz zaten yemek yemiyosun diyip duruyo halbuki fena yiyorum hazmedemiyorum yediklerimi hatta oğlum yemiyor demekki teyzeleri kızın oğluma

Sibel hanım a kuzenım 2 dogum yaptı cok memnundu.genelde kısıye gore degısıyor doktor yorumları ya.hakkımızda hayırlısı tabı. bana hem o hemde ayrıntılıyı yapan doktor erkek dedı.ama sanırım suphede yok.bende gordum malum yeri.valla bir kızım olsa havalara da ucardım :)

tatlım ben sana o zaman yazdım ama görmedinn.. seker problemin yok sanıyorum ama bana 800 gr cok fazla geldi o zamanda.. bu bana 16 haftada 25 cm demesine benzemiş.. bi yanlıslık olmuss aklı nereye gittysevo anda.. cocugum 20 haftada ancak 26 cm di. 420 gr dı.. bencede sen kendi dr una güven.. cünküü standardın üzerinde böyle bi agırlık cıkınca sana en basitinden seker testi yapardı.. detaylı usg ye girdigimde dr normalden haftasından iri demişti. bende sakıncası yok diye biliyorum dedim.. egerr bu ölcüler 3 _4 hafta sonrası gibi büyürse o zaman seker gibi bazı taramalar yapmak gerekirr ama 1.5 hafta ilerde olmasından sıkıntı cıkmaz demişti

günayyydınn kızlarr bu aradaaaaa

bblau 39 lira ya krem kargo parasını biz mi veriyoruz onlar mı veriyor

biz verıyoruz şekerim. 4 tl gibi bişi ama. çok değil.

valla utanılacak bişey yok canım :)) eskisinden iyi oluyorrrhiç süpheniz olmasınn kızlarrr istersee daha ayrıntılı yazim kac cm dikildi ne kadar kesildii :))

yani bence de. eğer öyle olmasa idi evli insan mı kalırdı ya. boşuna demiyolar normal doğum insanı yeniliyor diye. tamam şekerim sağol bi sorunu daha sildim attım kafamdan.

ay dengeden kastın ne? ne mesela o denge? kime göre neye göre denge...

bu arada ahahahahahah bu tipten bunu mu çıkardın. ahahahahahahab

Besin piramidine göre denge Nihahahahahah sevdim bak kendimi yine

Ben bizaat kendim 1850 gram ve yaklaşık 2 karış kadar (45 cm civarı olduğunu düşünüyorum) doğmuşum. Şimdi meaşallah
Rabbim ene de boya da cimri davranmamış öyle diyim. Sevilen tabirle genç irisi
Kardeşim 3200 gram ve 51 cm doğdu. Şimdi 180 cm 60 kg.
Rahmetli babam da 188 filandı sanırsam...
Bize çekmiş olabilü yavru.
Eşimler de aksine zayıf zayıflar ve minyonlar. Kiloda da onlara çekmiş diye teselli boyutundayım şu an...

genç irisi. nı hahah ho ho hahannnn... kız deli eşin minyon, sen ufak doğmuşun eeeee bebiş de ufak bişi olsa çok da anormal olmaz yani. ayrıca katana gibi de olmasın rica ederim.

benim oğluşumun babası 1.85 anası 1.60 larda. babası minyon kadın hastası. muhtemelen oğlu da minyon hastası olucak... ee daha ne. benim gelinim minyon olsun. çıtı pıtı olsun. pötükare olsun. petibör olsun...

La bizimkinin anası kazulet diyorum.7 aylık doğmuş da ondan öyle sıçan yavrusu gibinmiş.
Teyze desen 180i vurmuş. Dede ona keza kapılardan eğilip geçiyodu.
Yavruş babaya tepeden baksa şaşırmam
Bizim babamız da iri kıyım hatun sever. Malum yoksa beni nie alsın dey mi.
Meseladan tuğba özaya güzel diyen bi insan kendileri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…