- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.061
800 GR MI yanlış söylemiş olamaz herh.şekr falan var mı sende baya fazla geldi kilosu..
neynet diye bir site var 22.haftada 500 gr.cvarı normaldi diye hatırlıyrum sizde ordan bakın...
800 GR MI yanlış söylemiş olamaz herh.şekr falan var mı sende baya fazla geldi kilosu..
neynet diye bir site var 22.haftada 500 gr.cvarı normaldi diye hatırlıyrum sizde ordan bakın...
ama bi desene bana da kıskanç nerde oldugunu? hep gökçe çatlasın çirkin olsun diye soylemıyon dı mı?
Yakışır
100 ml.si 39,99'a düşmüş canım.
İndirimsiz fiyatına 80 tl yazıyor.
günaydınnn güzel hatunlarr :)) dün nelerr konustunuzz öleee abowwww..aksam okurken öldüm gülmektenn..halen aklınıza takılan sorular varsa normal doğum yapmıs biri olarak ben size anlatayım ne kadar dikiliyo nasıl oluyooo :)))
Selam hanımlar biz geldikkkkk
Benim oglum 22+5 de 800 gr dedi doktor ama hala inanamıyorum ben yaaCok gibi geliyor sanki. Acaba yanlıs mı soyledi bana :26:
2 hafta sonra kendi doktorumda kontrolum var seker yuklemesi de yapılacak o zaman anlarız
Benim oglum 22+5 de 800 gr dedi doktor ama hala inanamıyorum ben yaaCok gibi geliyor sanki. Acaba yanlıs mı soyledi bana :26:
2 hafta sonra kendi doktorumda kontrolum var seker yuklemesi de yapılacak o zaman anlarız
gebelik.org diye bi site var oraya göre ikimizin bebeği de düşük gramajda ama orası sanırım hem boyları hem de kilolarını fazla yazıyo.
Diğer sitelere göre normaller...İnşallah öyledir.
3 kilodan aşağı doğarsa sen bu tipten bunu mu çıkardın derler he bana. En boy yerinde maşallah, kazulet gibiyim
17. haftada benim yavruş hem uzun hem de ortalamaya göre 50 gram filan fazlaydı, o zamanlar daha mı dengeli besleniyodum acaba ya.....
kafaya takılacak birşey yok be canım.hem olsa doktorlar söylemez mi en basta..kimi cocuk2500gr doğuyor kimisi 4500gr bence bir kısmı da genetik bu işin.ayrıca kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil her zaman.benim kızım 3940 gr doğdu normal doğumla biraz daha büyük olsaydı normal doğum sansımız azalacaktı ayrıca boyuda doğduğunda 49 cm di o gün 54 cm doğan cocuklar vardı.yani demek istediğim hepsi anne ve babasından genler getiriyor.bu arada doktorum bana kısa doğan bebeklerin daha uzun boylu bireyler olduğunu söylemişti.irem şimdi sınıflarında en uzun 2.cocuk.takmayın kafanıza bunlarıı.Benim 22+2de 27küsur cm ve 471 gramdı...
Zayıf benimkisi biraz sanırsam ya
Yine kafama takıldı bak
bak bak karizmayıı kes.... kadın ben gibi mi ayol her dala bi atlasın. işte sen bu yüzden benim karizmamsın yeliz... mesafeli mağrur ve cool.. yeahhh. (kız bu arada uğraşma derken hakikaten uzaktan uzağa hayranım tavrına)
ama bi desene bana da kıskanç nerde oldugunu? hep gökçe çatlasın çirkin olsun diye soylemıyon dı mı?
kızlar şaka bi yana konudan rahatsız olan varsa özelden nazomeye soracam ama valla ne yalan diyim azo dedikten sonra içime kurt düştü. hakikaten. bunda utanılacak bi şey de göremıyorum. cidden eskisi gibi olmuyor mu ya?
gebelik.org diye bi site var oraya göre ikimizin bebeği de düşük gramajda ama orası sanırım hem boyları hem de kilolarını fazla yazıyo.
Diğer sitelere göre normaller...İnşallah öyledir.
3 kilodan aşağı doğarsa sen bu tipten bunu mu çıkardın derler he bana. En boy yerinde maşallah, kazulet gibiyim
17. haftada benim yavruş hem uzun hem de ortalamaya göre 50 gram filan fazlaydı, o zamanlar daha mı dengeli besleniyodum acaba ya.....
bblau 39 lira ya krem kargo parasını biz mi veriyoruz onlar mı veriyor
valla utanılacak bişey yok canım :)) eskisinden iyi oluyorrrhiç süpheniz olmasınn kızlarrr istersee daha ayrıntılı yazim kac cm dikildi ne kadar kesildii :))
ay dengeden kastın ne? ne mesela o denge? kime göre neye göre denge...
bu arada ahahahahahah bu tipten bunu mu çıkardın. ahahahahahahab
kafaya takılacak birşey yok be canım.hem olsa doktorlar söylemez mi en basta..kimi cocuk2500gr doğuyor kimisi 4500gr bence bir kısmı da genetik bu işin.ayrıca kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil her zaman.benim kızım 3940 gr doğdu normal doğumla biraz daha büyük olsaydı normal doğum sansımız azalacaktı ayrıca boyuda doğduğunda 49 cm di o gün 54 cm doğan cocuklar vardı.yani demek istediğim hepsi anne ve babasından genler getiriyor.bu arada doktorum bana kısa doğan bebeklerin daha uzun boylu bireyler olduğunu söylemişti.irem şimdi sınıflarında en uzun 2.cocuk.takmayın kafanıza bunlarıı.
biz verıyoruz şekerim. 4 tl gibi bişi ama. çok değil.
canım baktım şimdi 7 lira 47 liraya geliyor
durun bi eczaneye sorcam normalde kaç para diye
size haber veririm ona göre alırsınız
Bunlar bblauma..
Besin piramidine göre dengeNihahahahahah sevdim bak kendimi yine
Ben bizaat kendim 1850 gram ve yaklaşık 2 karış kadar (45 cm civarı olduğunu düşünüyorum) doğmuşum. Şimdi meaşallah
Rabbim ene de boya da cimri davranmamış öyle diyim.Sevilen tabirle genç irisi
Kardeşim 3200 gram ve 51 cm doğdu. Şimdi 180 cm 60 kg.
Rahmetli babam da 188 filandı sanırsam...
Bize çekmiş olabilü yavru.
Eşimler de aksine zayıf zayıflar ve minyonlar. Kiloda da onlara çekmiş diye teselli boyutundayım şu an...
canım baktım şimdi 7 lira 47 liraya geliyor
durun bi eczaneye sorcam normalde kaç para diye
size haber veririm ona göre alırsınız
genç irisi. nı hahah ho ho hahannnn... kız deli eşin minyon, sen ufak doğmuşun eeeee bebiş de ufak bişi olsa çok da anormal olmaz yani. ayrıca katana gibi de olmasın rica ederim.
benim oğluşumun babası 1.85 anası 1.60 larda. babası minyon kadın hastası. muhtemelen oğlu da minyon hastası olucak... ee daha ne. benim gelinim minyon olsun. çıtı pıtı olsun. pötükare olsun. petibör olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?