2012 Şubat Anneleri

1.80lik teyze mi olur ya???? teyze dediğin 1.70 bilemedin en fazla 1.75 olur... hay allah napsak ki şimdi? senin kız benim uşaktan uzun olursa bi de.

şaka bi yana da fazla uzun olmasın be 1.80 nedir. bu arada sülaledeki kızların boy ortalaması bizim de baya uzun. erkeklerin de. ama benim sevgili babam minyon bi adam olduğundan annem de gayet türk kadını standartlarında kaldığından biz minyon tipli olmışuz. babam 1.70 annem 1.65 abim 1.72 ben .160 kardeşim 1.76...
ufağız yani biz. ezıkleme ama ufağız yani.

Ama bak dikkat oğluşumda kızını öper..
Göbişlerden dolayı yane..

hanımmm hanımmmm kendine gel... hiç de öpemez. o kızın başı bağlı...

Onu dünürcüğüne söle şekerim..
O öperim seni dedi eee beni öperkende malum göbüşlerde şiş onlarda öpüşü verir

Hem sen demiyormuydun minyon gelin isterim diye aaa karar ver kızın kısmetini kapatıyon

Ama bak dikkat oğluşumda kızını öper..
Göbişlerden dolayı yane..

Heeee bu konuyu gökçe babuşun yorumuna bırakıyorum kuzu

Heee bizim deyze öyle, biraz yüksekte kendisi
Benim anam 159 ama bi o kadar da yerin altında var dermişim ahahahhahahaha
Benim eşim de ezikleme ufaklardan işte. Senin abiş kadar
Düğünde ben topuklu giyince -minnoş bi topuktu gerçi ama- fena olmuştu biraz kendisi için
Ama acımadım giydim

hanımmm hanımmmm kendine gel... hiç de öpemez. o kızın başı bağlı...

Heh beklediğim tepki

Eee doğru göbüşler öpüşmeden öpemem,fizik kurallarına aykırı,Newtona çok ayıp olur

bi topikte ikiz bebekleri okudum kız 30 haftada doğum yapmış kadın moralim bozuldu
birden suyu gelmiş bebekler 1600 gr falan doğmuşlar hala kuvezdeler miş
ya ben erken mi izine ayrılsam acaba üfff yaa

yazık kız niye topuklu gıydın bı de... benim bi kuzen de 1.70 eşi de 1.66 kız topuklu da gıyemedı düğünde. çocuğa ayakkabının içinden topuk felan yaptırdılar ama yıne de yemedi. az daha kuzenin geçeceği yerleri traşlıyacaktım ben, damadımız uzun gozuksun dıye :)))

ama olmadı ehehehe.

neymiş benim pötükare gelinimi öptürecekmiş oğluna.

Eee doğru göbüşler öpüşmeden öpemem,fizik kurallarına aykırı,Newtona çok ayıp olur

Yani..
Bu arada sen dünürcüğüne bırakmışsın ama bak kızım bu senin kızı iri buldu ve beğenmicek öle kala kalcanız anacım benden demesi..

bi topikte ikiz bebekleri okudum kız 30 haftada doğum yapmış kadın moralim bozuldu

Sıkma canını cnm yaa..
Onlar öyle oldu diye sende öyle olacak değilsin..
İşten ayrılmana gerelecek olursan ona sen karar vercen..
Bende bayramdan sonra ayrılmayı düşünüyorum işten..

O zaman ben de sana hemen bi anti tez sunayım.
Komşumuz doğurdu. Abla 40 yaşında.
Bebekler ikiz ve en riskli şekli olan tek kese içinde ve zar ayrımı bile yok şekilde yatarlarmış.
Kendisi 40. haftasında, miyadında ve bir tanesi 3200 gram diğeri 2300 gram iki adet delikanlı dünyaya getirdi

Ama bak diyoki senin kız da sana çekerse beğenmezler kızını evde kalır senin yavruş

He giydim topukluyu napiim :))) Önce bişolmaz dedi, ama sonra bi de saç yapmışlar bana maşallah kuş yuvası gibi,resimlere baksan sanırsın karısı değil anası duruyo yanında ahahahahaha

Yani..
Bu arada sen dünürcüğüne bırakmışsın ama bak kızım bu senin kızı iri buldu ve beğenmicek öle kala kalcanız anacım benden demesi..

Öyle mi dersin kız, açıkta mı kalırız ki :44:

şeker yüklemesini de sağlık ocağında mı yaptıracaksın? tetenoz için aradılar ama o onuda bir şey demediler bana.

şeker yüklemesini de sağlık ocağında mı yaptıracaksın? tetenoz için aradılar ama o onuda bir şey demediler bana.

evet canım kendi doktorumda dedi ama saglık ocagında gün verdiler dedim tamam ozaman orda yaptır bişey çıkarsa haber ver dedi, hemşire dün glikozuda verdi evde iç 1 saat sonra gel hemen kanı alalım hiç bekleme dedi sagolsun gerçekten iyi biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…