- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.081
Ayyyy canım benim, bak şimdi sevindim kız
Limonikim öperim seni:79:
Kargo 7 tl.
Sorsan ya bi sevabına eczaneye ona göre alalım...
La bizimkinin anası kazulet diyorum.7 aylık doğmuş da ondan öyle sıçan yavrusu gibinmiş.
Teyze desen 180i vurmuş. Dede ona keza kapılardan eğilip geçiyodu.
Yavruş babaya tepeden baksa şaşırmam
Bizim babamız da iri kıyım hatun sever. Malum yoksa beni nie alsın dey mi.
Meseladan tuğba özaya güzel diyen bi insan kendileri
Ama bak dikkat oğluşumda kızını öper..
Göbişlerden dolayı yane..
1.80lik teyze mi olur ya???? teyze dediğin 1.70 bilemedin en fazla 1.75 olur... hay allah napsak ki şimdi? senin kız benim uşaktan uzun olursa bi de.
şaka bi yana da fazla uzun olmasın be 1.80 nedir. bu arada sülaledeki kızların boy ortalaması bizim de baya uzun. erkeklerin de. ama benim sevgili babam minyon bi adam olduğundan annem de gayet türk kadını standartlarında kaldığından biz minyon tipli olmışuz. babam 1.70 annem 1.65 abim 1.72 ben .160 kardeşim 1.76...
ufağız yani biz. ezıkleme ama ufağız yani.
hanımmm hanımmmm kendine gel... hiç de öpemez. o kızın başı bağlı...
Ama bak dikkat oğluşumda kızını öper..
Göbişlerden dolayı yane..
1.80lik teyze mi olur ya???? teyze dediğin 1.70 bilemedin en fazla 1.75 olur... hay allah napsak ki şimdi? senin kız benim uşaktan uzun olursa bi de.
şaka bi yana da fazla uzun olmasın be 1.80 nedir. bu arada sülaledeki kızların boy ortalaması bizim de baya uzun. erkeklerin de. ama benim sevgili babam minyon bi adam olduğundan annem de gayet türk kadını standartlarında kaldığından biz minyon tipli olmışuz. babam 1.70 annem 1.65 abim 1.72 ben .160 kardeşim 1.76...
ufağız yani biz. ezıkleme ama ufağız yani.
hanımmm hanımmmm kendine gel... hiç de öpemez. o kızın başı bağlı...
Onu dünürcüğüne söle şekerim..
O öperim seni dedi eee beni öperkende malum göbüşlerde şiş onlarda öpüşü verir
Hem sen demiyormuydun minyon gelin isterim diye aaa karar ver kızın kısmetini kapatıyon
Heeee bu konuyu gökçe babuşun yorumuna bırakıyorum kuzu
Heee bizim deyze öyle, biraz yüksekte kendisi
Benim anam 159 ama bi o kadar da yerin altında var dermişimahahahhahahaha
Benim eşim de ezikleme ufaklardan işte. Senin abiş kadar
Düğünde ben topuklu giyince -minnoş bi topuktu gerçi ama- fena olmuştu biraz kendisi için
Ama acımadım giydim
Heh beklediğim tepki
Eee doğru göbüşler öpüşmeden öpemem,fizik kurallarına aykırı,Newtona çok ayıp olur
bi topikte ikiz bebekleri okudum kız 30 haftada doğum yapmış kadın moralim bozuldu
birden suyu gelmiş bebekler 1600 gr falan doğmuşlar hala kuvezdeler miş
ya ben erken mi izine ayrılsam acaba üfff yaa
bi topikte ikiz bebekleri okudum kız 30 haftada doğum yapmış kadın moralim bozuldu
birden suyu gelmiş bebekler 1600 gr falan doğmuşlar hala kuvezdeler miş
ya ben erken mi izine ayrılsam acaba üfff yaa
yazık kız niye topuklu gıydın bı de... benim bi kuzen de 1.70 eşi de 1.66 kız topuklu da gıyemedı düğünde. çocuğa ayakkabının içinden topuk felan yaptırdılar ama yıne de yemedi. az daha kuzenin geçeceği yerleri traşlıyacaktım ben, damadımız uzun gozuksun dıye :)))
ama olmadı ehehehe.
neymiş benim pötükare gelinimi öptürecekmiş oğluna.
Yani..
Bu arada sen dünürcüğüne bırakmışsın ama bak kızım bu senin kızı iri buldu ve beğenmicek öle kala kalcanız anacım benden demesi..
günaydın kızlar dün ben ikinci tetanoz aşısını yaptırdım, hemşire kız çok ilgili onunla sohbet etmeyi seviyorum gebelikle ilgili herşeyi anlatıyor ve çok rahatlatıcı konuşuyor haftaya şeker yüklemem var inşallah birşey çıkmaz
neyse yemeğe gideyim ben. acıktım. öperin az sonra gelirinnn...
tünaydın arkadaşlarım canlarım? banlanmamışım çok şükür eksik varmı aramızda yoklama yapıldımı
şeker yüklemesini de sağlık ocağında mı yaptıracaksın? tetenoz için aradılar ama o onuda bir şey demediler bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?