- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.101
bi topikte ikiz bebekleri okudum kız 30 haftada doğum yapmış kadın moralim bozuldu
birden suyu gelmiş bebekler 1600 gr falan doğmuşlar hala kuvezdeler miş
ya ben erken mi izine ayrılsam acaba üfff yaa
Tünaydın laylam :)
Özge bile banlanmadı,ele başı olaraktan bize bişolmaz
Açılmadı bu ne?
haaa haa kendide şaşırmıştır bişey olmayınca sende az degilsin herkezi korkuttun banlandın banlanacaksınız diye bugünki konuda sizin kızlar olsun sonra erkek ayrıcalıgı burdada var demeyin
tatlım ikizz bebekler erken dogabilir, düsük gramajlı olabilirr bunlar cogul gebeliklerde normal diye biliyorum ben.. 30 hafta iyi bi sınır bide 26 haftada cok rahat yasatılıyomus bebekler.. kuvözden de agırlıkları 1750 civarı olunca baska bi sorunları yoksa cıkarıyolarr.. esimin yegenlerinden biri prematüre. suan 14 yasında.. ama ikimizi yanyana görsen ablam sanırsınn o kadar iri allahımmmsimdi genc kız oldukca hatları olusuyoo cok da güzel bi kız olcek.. 7 ayda dogmuss.. düsün yani 27 haftalık falan.. 1500 gr falanmıs.. zaten eger erkenn dogacagı belli olursa hemen ciger gelişimini hızlandırmak içinn anneye bi igne yapıyolarmıss.. cok az küvözde kalmıss.. o kadancık kilosuyla eve gelmişş.. acayip saglıklı büyümüşş. sıkma sen cnını.. htta ben böle bi kac örnek duyunca bide iri oluyolar acaba erken mi dogurmak lazım didiydimm iyi seyler düsünn.. sıkma canını simdiden.. amaa tüm dr larr dogum öncesi izni kullanıpp zamanı dinlenerek gecirmek gerekti,gini söylüyor
bugün eşimde bana diyoki erken doğarmı bebek.yaşarmı? diyo:44: bende dedim 7 aylık doğabilir yaşar ama inş dedim..allahım zamanında almak nasib etsin kucaklarımıza..aklımıza iyi şeyler getirelimde....
aminn cnmmm.. nedense ben bna 9 ay 10 günn olmucak gibi hissediyorum neden bilmiyorum.. subatta dogurcagımı düsünmüyorumm.. ama bizde bi prematürr oldugndann (resmen kırmızı dogmuss cocuk) böyle bi endise yok simdilik.. ama bende 110 gündürr kuvözde olan bebekler okudum.. dün dedimm hiç hesapta yokken zorunlu bi masraff.. devlett kuvözü de karsılıyo mu acaba.. simdi bizz dogumu anlasmalı hastanede ucuza getircez bide kuvözlüsünü aradık emme bu anlasma kuvöz durumunda ne olur acabagidince bunları sormak lazım dr a
ben geldim didim ben geldim didimmmmmmmmmmm
Kızlar akşam oğlum elimi akrnıma koymuştum bi tekme attı elimi zıplattı yerinden ..ilkkez bu kadar sert vurdu yaa çok güzeldi..benim artık hemen belim ağrıyor yaa sizinde öylemi?:26:
slm kızlarrr
rabbim yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almya nasip etsin
benim olan seni gördüm bakım dedim
hamişsin dimek hadi hayırlı olsun
uğramıyon artık bizim topikeee
Bu arada şu Lierac birçok online satış yapan sitede yaklaşık aynı fiyat ya.
Bence limango öyle çok uygun değil.
Hem de kampanya bitişini beklemek gerekiyor kargo için.
kızlar aranzda takma kirpik kullanan var mı?????
aa ben hatırlamıyorum ama ....:44: Nerdeydimki önceden ...evet teyzesi oğlumuzu bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?