2012 Şubat Anneleri

hoşş geldin benimkide artık sert vuruşlar yapıyor babamızda elini koyudugunda kıpır kıpır oluyor annesinin kuzusu

çatlak kremindenmi bahsediyosunuz ben haftasonu eczaneye sordum lierac yoktu kalmamış 50 tl miş fiyatı arkonun vardı onu aldım 30tl onu kullanıyorum

evet canım çatlak kremi.
ben de gratiste bi ürün görmüştüm markasını şimdi hatırlayamıyorum.ama almadım...
lierac alayım diyorum.
gittigidiyorda da var ama orjinalliği konusunda şüpheliyim.
yani ya orjinal değilse.

takma olan herşeye karşıyım..orjinal olcak..

ben karsı degilim elzem hallerde kullanılabilirr amaa nedensee hiç te kullanmam ya aslında kirpiklerim düzdü ve uzunduu.. anneme cekip kıvrıkk cıkaramamısım.. insallh kızım öle cıkar.. ama galiba calısırkenn hergün makyaj yapmaktan döküldü. yada clinique mascara döktü.. tek tük buluyodum önemsemiyodum ama simdi dokunuyorum bakıyorum resmen azalmıs gibi kısalmıs gibi:26::26::26: simdi ilerde bi dügün varr.. kendi dügünümde takamadımm nedense aklıma gelmedi. orda takayım hamişş ve seksü olayımm ama o da koparıyo mu ki

unuttun mu kızzz
hem iş hem eşş

evet evet canım unutmamışın sağolasın valla.... hem eşi hem işi olanlar dimi..şimdi hem eşim hem işim bide bebişim olunca topik değişti...zaten fazla kalmamıştım orda...işten güçten zamanım yoktu...sende varmı bebek falan?ayyy nasılda buldun beni...:122:

bişi olmaz babuş. her halükarda alırım ben senden olanı gözüm kapalı... kısa uzun ince kalın... (bak oyelken bu lafımı da dolayacak diline bak şimdi izle) ))

Afiyet olsun
Git gel de şu bizim kızın boyunu bi konuşalım :18:

(bkz:bi üst satırlar)

kızlar aranzda takma kirpik kullanan var mı?????

ben varım şekerim. kendi düğünümde ve abimin düğününde. ivit soru neydi..

kızlar bana dr nutra house diye bi krem yazmıs catlak içinn.. catlamayı önleyip sıkılastırıyomus.. bitkiselmiş.. bana sadece vücut olanı yazmıs ama aynısınınn gögüs vs için olanları da varmıs

benim 2 yaşında bi kızım var tatlımmmm

hiç kullanmadım ki cnm akıl vereyim sana... ama uzun gösteren maskaralar var daha sık gibi duruyo sürünce bide onlara bak istersen...aslında hiç gerek yok bence zaten sana herkes bebeği hamileliğini sorcaktır.. düğünde..

kızlar günaydınn...
bişey sorucam sizlere,özellkle ayrıntılı ultrasona girenlere!
ayrıntılı ultrasona girdiğiniz haftanızdaki ,dojtorunuz rahim ağzı uzunluğunuz hakkında bilgi verdimi???
tesadüfen bişey öğendimde merak ettim??

selam kizlar naber nasil gidiyor

ben az önce doktordan geldim ayrintili usg ye girdik hersey yolunda cok sükür
bebegim 25 cm ve 470 gr olmus bile

kızlar sizinde iş yapınca beliniz ağrıyormu? ben doğrulamıyorum bazen tutuluyo..yoksa bel sorunum öncedende vardı ondanmı? acaba?.... daha şimdiden kalkamazsam yerimden naparım yavvvvv

kendin takmadın o zaman sadece dügünde taktıysan ilk sorum takman zor oldu mu olucaktı hemencükk ikiye geciyorummm cıkartırken zorlandın mıı ve hiç kirpigine mal oldu mu?? bi 2 tel bile cok önemli

ayy hepsi öle diyo cnmm.. max factor var suan bende. farklı farklıı bakıorum işte. neyse bakmaya devam

ya şimdi teknik servisi arayıp yanımda çalışan elemanın bilgisayarındaki feysini kapattırdım

ama ben doğum iznine çıkana kadar işi iyice öğrenmesi gerekiyor ve ağır öğreniyor

ve sürekli hata yapıyor

geçen dedim ki maşallah feyste yazarken amma hızlısın
formları bu kadar hızlı yazmıyosun
heee onu ben de farkettim dedi

sizce kapattırmakla iyi mi yaptım kötü mü kendimi bunu yaptıktan sonra kötü hissettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…