- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.121
ben geldim didim ben geldim didimmmmmmmmmmm
kızlar akşam oğlum elimi akrnıma koymuştum bi tekme attı elimi zıplattı yerinden ..ilkkez bu kadar sert vurdu yaa çok güzeldi..benim artık hemen belim ağrıyor yaa sizinde öylemi?:26:
hoşş geldin benimkide artık sert vuruşlar yapıyor babamızda elini koyudugunda kıpır kıpır oluyor annesinin kuzusu
çatlak kremindenmi bahsediyosunuz ben haftasonu eczaneye sordum lierac yoktu kalmamış 50 tl miş fiyatı arkonun vardı onu aldım 30tl onu kullanıyorum
takma olan herşeye karşıyım..orjinal olcak..
unuttun mu kızzz
hem iş hem eşş
Ama bak diyoki senin kız da sana çekerse beğenmezler kızını evde kalır senin yavruş
He giydim topukluyu napiim :))) Önce bişolmaz dedi, ama sonra bi de saç yapmışlar bana maşallah kuş yuvası gibi,resimlere baksan sanırsın karısı değil anası duruyo yanında ahahahahaha
Öyle mi dersin kız, açıkta mı kalırız ki :44:
Afiyet olsun
Git gel de şu bizim kızın boyunu bi konuşalım :18:
kızlar aranzda takma kirpik kullanan var mı?????
evet canım çatlak kremi.
ben de gratiste bi ürün görmüştüm markasını şimdi hatırlayamıyorum.ama almadım...
lierac alayım diyorum.
gittigidiyorda da var ama orjinalliği konusunda şüpheliyim.
yani ya orjinal değilse.
evet evet canım unutmamışın sağolasın valla.... Hem eşi hem işi olanlar dimi..şimdi hem eşim hem işim bide bebişim olunca topik değişti...zaten fazla kalmamıştım orda...işten güçten zamanım yoktu...sende varmı bebek falan?ayyy nasılda buldun beni...:122:
Öyle mi dersin kız, açıkta mı kalırız ki :44:
ben karsı degilim elzem hallerde kullanılabilirr amaa nedensee hiç te kullanmamya aslında kirpiklerim düzdü ve uzunduu.. anneme cekip kıvrıkk cıkaramamısım.. insallh kızım öle cıkar.. ama galiba calısırkenn hergün makyaj yapmaktan döküldü. yada clinique mascara döktü.. tek tük buluyodum önemsemiyodum ama simdi dokunuyorum bakıyorum resmen azalmıs gibi kısalmıs gibi:26::26::26: simdi ilerde bi dügün varr.. kendi dügünümde takamadımm nedense aklıma gelmedi. orda takayım hamişş ve seksü olayımm ama o da koparıyo mu ki
benim 2 yaşında bi kızım var tatlımmmm
maşşallah.....Bizimde doğarda büyür inş..
selam kizlar naber nasil gidiyor
ben az önce doktordan geldim ayrintili usg ye girdik hersey yolunda cok sükür
bebegim 25 cm ve 470 gr olmus bile
Eki Görüntüle 272509 Eki Görüntüle 272508 kızlar şunlara bakın yaaaaaa kaban oğlum için diğeri kız anaları için
bişi olmaz babuş. her halükarda alırım ben senden olanı gözüm kapalı... kısa uzun ince kalın... (bak oyelken bu lafımı da dolayacak diline bak şimdi izle)))
(bkz:bi üst satırlar)
ben varım şekerim. kendi düğünümde ve abimin düğününde. ivit soru neydi..
hiç kullanmadım ki cnm akıl vereyim sana... ama uzun gösteren maskaralar var daha sık gibi duruyo sürünce bide onlara bak istersen...aslında hiç gerek yok bence zaten sana herkes bebeği hamileliğini sorcaktır.. düğünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?