- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.141
Eki Görüntüle 272509 Eki Görüntüle 272508 kızlar şunlara bakın yaaaaaa kaban oğlum için diğeri kız anaları için
ya şimdi teknik servisi arayıp yanımda çalışan elemanın bilgisayarındaki feysini kapattırdım
ama ben doğum iznine çıkana kadar işi iyice öğrenmesi gerekiyor ve ağır öğreniyor
ve sürekli hata yapıyor
geçen dedim ki maşallah feyste yazarken amma hızlısın
formları bu kadar hızlı yazmıyosun
heee onu ben de farkettim dedi
sizce kapattırmakla iyi mi yaptım kötü mü kendimi bunu yaptıktan sonra kötü hissettim de
ozaman sende bunu alırsın şekerimEki Görüntüle 272518
ya şimdi teknik servisi arayıp yanımda çalışan elemanın bilgisayarındaki feysini kapattırdım
ama ben doğum iznine çıkana kadar işi iyice öğrenmesi gerekiyor ve ağır öğreniyor
ve sürekli hata yapıyor
geçen dedim ki maşallah feyste yazarken amma hızlısın
formları bu kadar hızlı yazmıyosun
heee onu ben de farkettim dedi
sizce kapattırmakla iyi mi yaptım kötü mü kendimi bunu yaptıktan sonra kötü hissettim de
kabann cok güzelmişşşşş ben onu kızceme de giydiririmmm..ama o takımı giydirmemm cok cicili benim kızz accık maskülen mi olcak ne
senin kız bende olacaktıki ben neler giydirirdim kokoş yapardım onu :103:
selam kizlar naber nasil gidiyor
ben az önce doktordan geldim ayrintili usg ye girdik hersey yolunda cok sükür
bebegim 25 cm ve 470 gr olmus bile
kendin takmadın o zaman sadece dügünde taktıysan ilk sorum takman zor oldu mu olucaktıhemencükk ikiye geciyorummm cıkartırken zorlandın mıı ve hiç kirpigine mal oldu mu?? bi 2 tel bile cok önemli
ayy hepsi öle diyo cnmm.. max factor var suan bende. farklı farklıı bakıorum işte. neyse bakmaya devam
tünaydın kıslarr sabah sabah moralim bozuldu kaç zamandır girmek istediğim bir iş wardı...gebe kalmadan önce başwurdum bugün sabah aradılar gelin başlayın diee akciğer filmi felan istediler ama gebe olduğumu bilmiolardı bende söledim gebeyim diee olmaz diyip kapattılar teli yaa çok üzüldümm
maşallahhh....
düğünümde prof makyajcı abimin düğününde de kendim taktım. kendi taktığımı daha çok beğendim desem yeri... çok kolay oluyor. benim kirpikler zaten uzun. da seyrek. aslında değil de çok da değil ama. o yüzden özel günlerde takıyorum bazen. çok süper oluyor. kedi gibin... kopartmıyor ayrıca kendı kirpiklerini. zamkla tutkalla yapıştırırsan orasını bilemem tabi
kızlar ben şincik hazırlanıyım nazomla alışveriş merkezine gidip bebeişlere ciciler bakacaz akşama kadar gezelim diyoruz kocalar olmadan:13::13::13:
ayy benn sevmem cok kokoss:26::26: o bakımdan erkek olsaa daha sevkle giydirirdim heraldeeamaa bu demek degildir kii tütü giydiripp bale girisiminde bulnmucamm
banada bi tane kilod alın oğluma..ohh gezin bakalım biz burda çalışalım ohhh ohhhh
ben erkek giydirmekten sıkıldım onun için hevesim vardı ama yola erkekle devam edecez ne yapalım bende nazomun kızıyla idare ederim
haaaaa ne kilodu kız ben oğluna takım elbise alıyım aşk olsun
iyi yapmışın cnm sonra işi beceremez sana atar suçu..o öğretmedi doğru düzgün der..ama fazlada uğraşma öğrensin diye..kabiliyeti yoksa ne yaparsan yap zor işin....bende aynı sıkıntıdayım ama yavaş yavaş öğretiyorum kasmıyorumda kendimi...çabalasın biraz karşındaki..he baştan sağma yapıyorsa işi üstün kimse onada ilet bence..
ya canım bi de yerime gelecek geçici elemana işi öğretmem lazım ki yanımdaki 3 aydır burda tam olarak öğrenemedi
gelecek nasıl öğrencek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?