2012 Şubat Anneleri

iyi yapmışın cnm sonra işi beceremez sana atar suçu..o öğretmedi doğru düzgün der..ama fazlada uğraşma öğrensin diye..kabiliyeti yoksa ne yaparsan yap zor işin....bende aynı sıkıntıdayım ama yavaş yavaş öğretiyorum kasmıyorumda kendimi...çabalasın biraz karşındaki..he baştan sağma yapıyorsa işi üstün kimse onada ilet bence..

basarıya giden yoldaa accık ezilmek gerekirrr.. bu benn magazada satıs yapcam,görsel yapcemm, vitrin düzcem diye totostan ter akarkenn müdürümünn özsütte üfül üfül kahve içmesine benzerr .. emme sonuctaa bigün bende müdür olceksemm akann 1 kova sudan zarar gelmezz.. o bakımdann bencee cok normal möhümm deeell cnmm iyi yapmıssın

tünaydın kıslarr sabah sabah moralim bozuldu kaç zamandır girmek istediğim bir iş wardı...gebe kalmadan önce başwurdum bugün sabah aradılar gelin başlayın diee akciğer filmi felan istediler ama gebe olduğumu bilmiolardı bende söledim gebeyim diee olmaz diyip kapattılar teli yaa çok üzüldümm

kızlar ben şincik hazırlanıyım nazomla alışveriş merkezine gidip bebeişlere ciciler bakacaz akşama kadar gezelim diyoruz kocalar olmadan:13::13::13:

selam kizlar naber nasil gidiyor

ben az önce doktordan geldim ayrintili usg ye girdik hersey yolunda cok sükür
bebegim 25 cm ve 470 gr olmus bile

maşallahhh....

düğünümde prof makyajcı abimin düğününde de kendim taktım. kendi taktığımı daha çok beğendim desem yeri... çok kolay oluyor. benim kirpikler zaten uzun. da seyrek. aslında değil de çok da değil ama. o yüzden özel günlerde takıyorum bazen. çok süper oluyor. kedi gibin... kopartmıyor ayrıca kendı kirpiklerini. zamkla tutkalla yapıştırırsan orasını bilemem tabi

ne gıcık bişeydir kimbilir uyuz şeyler...doğurunca gelirim deseydin keşke....şans işte...benim sıfır daireyi kaçırmam gibi...

ayy gercekten mii ... ne bilim burda okudum bazı topiklerde döküyor diye falan.. evett cok sesksüü duruyorr kolay cıkıyo mu, bide hangi marka cnmm en önemlisi bu

ayy benn sevmem cok kokoss:26::26: o bakımdan erkek olsaa daha sevkle giydirirdim heraldee amaa bu demek degildir kii tütü giydiripp bale girisiminde bulnmucamm

ben erkek giydirmekten sıkıldım onun için hevesim vardı ama yola erkekle devam edecez ne yapalım bende nazomun kızıyla idare ederim

ben erkek giydirmekten sıkıldım onun için hevesim vardı ama yola erkekle devam edecez ne yapalım bende nazomun kızıyla idare ederim

kızım olsa bende aynı ne şirin şeyler alırdım kimbilir..neler var neler.... cicili cicili..bi kere arkası popo kısmı çiçekli olan kilodlu çoraplara bayılıyorum kızlarda..üstünede kısa bi etek görünsün totosu.....napim bende oğlumu süslerim kot takımlarla..slopetlerle..spor ayakkabılarla..geçen esra erol oğlunu çıkardı canlı yayına 2 buçuk aylık çocuğu öyle şirin gömlekle süveter giydirmiştiki bayıldım çok şirindi..sap sarı kafası...

ya canım bi de yerime gelecek geçici elemana işi öğretmem lazım ki yanımdaki 3 aydır burda tam olarak öğrenemedi
gelecek nasıl öğrencek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…