- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.161
bişi olmaz babuş. her halükarda alırım ben senden olanı gözüm kapalı... kısa uzun ince kalın... (bak oyelken bu lafımı da dolayacak diline bak şimdi izle)))
(bkz:bi üst satırlar)
ben varım şekerim. kendi düğünümde ve abimin düğününde. ivit soru neydi..
ayy gercekten mii ... ne bilim burda okudum bazı topiklerde döküyor diye falan.. evett cok sesksüü duruyorrkolay cıkıyo mu, bide hangi marka cnmm en önemlisi bu
basarıya giden yoldaa accık ezilmek gerekirrr.. bu benn magazada satıs yapcam,görsel yapcemm, vitrin düzcem diye totostan ter akarkenn müdürümünn özsütte üfül üfül kahve içmesine benzerr .. emme sonuctaa bigün bende müdür olceksemm akann 1 kova sudan zarar gelmezz.. o bakımdann bencee cok normal möhümm deeell cnmm iyi yapmıssın
tünaydın kıslarr sabah sabah moralim bozuldu kaç zamandır girmek istediğim bir iş wardı...gebe kalmadan önce başwurdum bugün sabah aradılar gelin başlayın diee akciğer filmi felan istediler ama gebe olduğumu bilmiolardı bende söledim gebeyim diee olmaz diyip kapattılar teli yaa çok üzüldümm
iş aynıysa yanındakine iyi öğret oda gelecek olanı yetiştirsin sende sıyırmış olursun işten biraz...
Neyse ben hanım kızlığımı elden bırakmayim ve siz düşünüp karar verin ortada kalırsa bakarık bacım kızına hoşumuza giderse alırız..
Mercidabık babuş verdim gitti ben de bi daha :98:
katılıyorum. smoke eye makyajla muhteşem oluyor. peri kızı gibin...
revlon almıştım ben. hatta yıne revlonun takma kirpik yapıştırıcısını da almıştım. ama numarasını hatırlamıyorum. eve gidince yazarım buraya. olur mu? öyle örümcek bacağı gibi değil gayet doğal duranlardandı benimki.
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
ahaha o ne kız süper.... :98:
bayıldım yaaaaaaaa
katılıyorum. smoke eye makyajla muhteşem oluyor. peri kızı gibin...
revlon almıştım ben. hatta yıne revlonun takma kirpik yapıştırıcısını da almıştım. ama numarasını hatırlamıyorum. eve gidince yazarım buraya. olur mu? öyle örümcek bacağı gibi değil gayet doğal duranlardandı benimki.
burdayım çok üzüldüm canım yaaa ne güsel olcaktıı ewde de canım sıkılıoudu uyuz adamm ayy gebeyim dedimm sanki illet bi hastalığım war demişim gibi töbe töbe nasıl olmaz die dangalaak..ben gibi dereceli mezunu bulur o beklesin
burdayım çok üzüldüm canım yaaa ne güsel olcaktıı ewde de canım sıkılıoudu uyuz adamm ayy gebeyim dedimm sanki illet bi hastalığım war demişim gibi töbe töbe nasıl olmaz die dangalaak..ben gibi dereceli mezunu bulur o beklesin
Ben sana kız bulurum limonikcim senin yavruşa kız mı yok beaaaaaaa
Ben de takma tırnak takıcam doğurayım hele bi.
Tırnaklarımdan çok mutsuzum babuş.
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.htmlkış bebeklerine kışlık battaniyeler linki tıklayın.
olur cnmm.. her yerde bulunur heralde bu marka dimii.. bu hobby lerde falan yoksa bile watsons, douglas gibi yerlerde vardır yaniayy cok sivinnndiiimmmmmmm
Yani..
Bu arada sen dünürcüğüne bırakmışsın ama bak kızım bu senin kızı iri buldu ve beğenmicek öle kala kalcanız anacım benden demesi..
Sıkma canını cnm yaa..
Onlar öyle oldu diye sende öyle olacak değilsin..
İşten ayrılmana gerelecek olursan ona sen karar vercen..
Bende bayramdan sonra ayrılmayı düşünüyorum işten..
O zaman ben de sana hemen bi anti tez sunayım.
Komşumuz doğurdu. Abla 40 yaşında.
Bebekler ikiz ve en riskli şekli olan tek kese içinde ve zar ayrımı bile yok şekilde yatarlarmış.
Kendisi 40. haftasında, miyadında ve bir tanesi 3200 gram diğeri 2300 gram iki adet delikanlı dünyaya getirdi
tünaydın arkadaşlarım canlarım? banlanmamışım çok şükür eksik varmı aramızda yoklama yapıldımı
Tünaydın laylam :)
Özge bile banlanmadı,ele başı olaraktan bize bişolmaz
tatlım ikizz bebekler erken dogabilir, düsük gramajlı olabilirr bunlar cogul gebeliklerde normal diye biliyorum ben.. 30 hafta iyi bi sınır bide 26 haftada cok rahat yasatılıyomus bebekler.. kuvözden de agırlıkları 1750 civarı olunca baska bi sorunları yoksa cıkarıyolarr.. esimin yegenlerinden biri prematüre. suan 14 yasında.. ama ikimizi yanyana görsen ablam sanırsınn o kadar iri allahımmmsimdi genc kız oldukca hatları olusuyoo cok da güzel bi kız olcek.. 7 ayda dogmuss.. düsün yani 27 haftalık falan.. 1500 gr falanmıs.. zaten eger erkenn dogacagı belli olursa hemen ciger gelişimini hızlandırmak içinn anneye bi igne yapıyolarmıss.. cok az küvözde kalmıss.. o kadancık kilosuyla eve gelmişş.. acayip saglıklı büyümüşş. sıkma sen cnını.. htta ben böle bi kac örnek duyunca bide iri oluyolar acaba erken mi dogurmak lazım didiydimm iyi seyler düsünn.. sıkma canını simdiden.. amaa tüm dr larr dogum öncesi izni kullanıpp zamanı dinlenerek gecirmek gerekti,gini söylüyor
kızlar ben şincik hazırlanıyım nazomla alışveriş merkezine gidip bebeişlere ciciler bakacaz akşama kadar gezelim diyoruz kocalar olmadan:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?