2012 Şubat Anneleri

Mercidabık babuş verdim gitti ben de bi daha :98:

ayy gercekten mii ... ne bilim burda okudum bazı topiklerde döküyor diye falan.. evett cok sesksüü duruyorr kolay cıkıyo mu, bide hangi marka cnmm en önemlisi bu

katılıyorum. smoke eye makyajla muhteşem oluyor. peri kızı gibin...

revlon almıştım ben. hatta yıne revlonun takma kirpik yapıştırıcısını da almıştım. ama numarasını hatırlamıyorum. eve gidince yazarım buraya. olur mu? öyle örümcek bacağı gibi değil gayet doğal duranlardandı benimki.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

iyi bari rahatladım sölediklerinizle

hamileyken almazlar maalesef

iş aynıysa yanındakine iyi öğret oda gelecek olanı yetiştirsin sende sıyırmış olursun işten biraz...

imkanı yok öğretemez diye düşünüyorum

burdayım çok üzüldüm canım yaaa ne güsel olcaktıı ewde de canım sıkılıoudu uyuz adamm ayy gebeyim dedimm sanki illet bi hastalığım war demişim gibi töbe töbe nasıl olmaz die dangalaak..ben gibi dereceli mezunu bulur o beklesin

Ben de takma tırnak takıcam doğurayım hele bi.
Tırnaklarımdan çok mutsuzum babuş.

olur cnmm.. her yerde bulunur heralde bu marka dimii.. bu hobby lerde falan yoksa bile watsons, douglas gibi yerlerde vardır yani ayy cok sivinnndiiimmmmmmm

canım çalışmıyordun dimi sen hamileliğin boyunca evdesin sanırım...boşver tadını çıkaryaa..zaten işe alınsanda en fazla 3 ay çalışabilirdin ondada çalışabilir raporu istiyorlarya son dönemlere doğru..bi işe yaramazdı .. keşke bende şimdi evde olsam yan gelip yatarım ev işlerimi bitirince...istediğim yere istediğim zamanda alışverişe giderim ohh miss...ama bigün iznim var oda yoğun geçiyo..hiçbişeyi yetiştiremiyorum...doğru düzgün dinlenemiyorum..herşeyde bi hayır vardır üzülme....belki doğumdan sonra şans yüzümüze güler bizimde...napalım..

Canım belki hamileliğin başlarında olsa olurdu.
Bana daha 10 haftalık filan hamileyken gelmişti bi teklif, ben de hamile olduğumu öğrendim şimdi başlasam etik olmaz dedim.
IK'cı bayan bizce sorun yok demişti o zaman.
Ama şimdi doğum iznine çıkmana nerdeyse 3 ay kalmış, sanırım ondan reddetmişlerdir.
Yada direkt hamilesin diye bilemiyorum ki.
Hayırlısı değilmiş demek ki.

:98: bu ikona bana şeker kız candy'deki terry'i hatırlattı. bende ona aşıktım böyle. zati 2 adet platonik aşkım oldu biri terry grandchester diğeri de Gheorghe Hagi...

ahhh ahhh...

bu arada tırnaklarımı ben de beğenmem hiç. uzun yapılı değiller. anca manikür ve french yaptırdığım zaman güzel duruyolar. onda da kim zırp pırt manikürcüye gidecek. zati benim en iyi dostuım domestos oje moje hak getıre.

olur cnmm.. her yerde bulunur heralde bu marka dimii.. bu hobby lerde falan yoksa bile watsons, douglas gibi yerlerde vardır yani ayy cok sivinnndiiimmmmmmm

valla zonguldak'ta varsa oralarda da vardır diye umuyorum. nerdeydin ki sen? vardır vardır. ya aslına bakarsan başka marka kullanmadım belki revlon da çok ıyı değildır.daha iyileri de vardır kesin. ama ben memnun kaldım sonuçtan. tüm gece kedi gibi gezdim ortalıkta... dene hak vereceksin..

neysee kızlarrrr ben cıkıyorummm.. pazara gidicigimm.. brokolii,karnıbahar gibii bitki cesitlerinii kendimm içünn stoklamayı düsünüyorumm boll bol mandalin ve kociş içinde salatalıkla limon alıciimmm. hatta bugünn sosyete pazarı da varr magaza gezer gibi pazar gezeyimm aksama ugrarım yinee görüsürürkkkk iyi bakın kendinizee ve bebükleree

sen tamamen mi işi bırakacaksın canım
yani işi bırakacağını biliyorlar mı

ayy ne bilim ama yine de kg ları çok iyi değil miş

tünaydın arkadaşlarım canlarım? banlanmamışım çok şükür eksik varmı aramızda yoklama yapıldımı

tünaydın kız nerde kaldın

Tünaydın laylam :)
Özge bile banlanmadı,ele başı olaraktan bize bişolmaz

anaammmm arkamdan neler konuşulmuş :)))

evet ama önceden belli olur mu ki erken olup olmayacağı

kızlar ben şincik hazırlanıyım nazomla alışveriş merkezine gidip bebeişlere ciciler bakacaz akşama kadar gezelim diyoruz kocalar olmadan:13::13::13:

hiç kıskanmadık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…