2012 Şubat Anneleri

güle güle git fazla ağır kaldırma belin ağrır..... benim yerimede ye mandalinaa....çıktıda kavuştum hasretime çok şükür...

ben tırnaklarımı yiyorum kendimi bildim bileli
bi kere arkadaşım tutturmuştu (o da yiyor) sana da takma tırnak takıcam diye
neyse taktı oje falan sürdü
kurtuluş'tan kocamustafapaşa'ya gelene kadar otobüste kafayı yicektim
tırnakları kaldırmaya çalışıyorum yokkk ıhh imkanı yok yerinden kıpırdamıyor
Allah'ım dedim böyle kaldım cadı gibi
annem de biraz(!) pimpiriklidir benim
eyvahhhhh ya şimdi bunlar çıkmazsa, napıcaz nedicezzz diye bi panik yaptı
beni iyice paniğe sürükledi
sonra sıcak su koyup bi tasa ellerimi soktum ama ellerim haşlandı resmen neden sonra çıktı ama yapışkanları tırnaklarımda kalmıştı
tırnak yiyen biri olarak tırnaığımdan onları dişlerimle kazımak da ayrı bi zevkti tabii

ulus pazarından mı bahsediyosun canım
mandalinalar ekşidir daha dimi ben almadım hiç hayatta yiyemem ekşi
ben de bu akşam karnıbahar ve brokoli yapıcam

ayyy allah seni ne yapsınnn emi... yemiş bitirmiş tırnakları...

hehehehhehehehee. yarıldım ehehehehhehehe

cok heyecanlandımm bahhhhhh du bakayım simdi inince asagıdan bakayım bende.. ayy reklamlarda cıkıyo yaa hangi marka hatırlayamadım cilveli kirpikler cilvelii kirpikler deyip duruyooo cok güzeller hakettenn ama maaleseff hepsine dipnot düsüyo yanii düz cizgi elde etmek için takma kirpik eklenmiştir diye.. ne anladım ben o mascaradan simdi dimi ama.. ama benim valideminn bi kirpikleri varrr (nazar degdircem benim yüzümden dökülcek) aynı öle duruyoo uzunn gürr kıvrık ve cilvelii bende genetik aktarım babamdan gelmişş o nedenlen dümdüzz ok ok cinsten neyse kactım ben kızcem yayıldı içerde iyicee

bana bir şey demedi, ama ben radyoloji uzmanına gitmiştim, zaten pek konuşkan değildi.

öle de insan üzülüo be canımm.ben üniversiteyi bitirdim hamile kaldım..ondan dolayı da hep ewdeydimm..burda da ailem yok eşimin tarafı da yok ewde patlıoumm been tüm hayatım boyunca hiç ewde oturmadımm sürekli bişeylerle uğraştımm.başta bende dinlenirim ohh dioudum ama zaman geçtikçe çok sıkıldığımı hissettimm bide kimsenin olmaması kötüü..en azından annem kızkardeşim burda olsaydı cnm sıkılmazdıı..aman nese hayırlısı olsun..

öle hayırlı deildi belkide ama adam ne kadarlık hamile olduğumu bile sormadı yani 3 aylıkta olsa 2 günlükte olsaa sallamadı yanii yaa işin garib tarafı ben lab sorumlusu olarak gircektim gebeliğe bi zararı olcak bi iş deildiki yani alt tarafı imza atcaktım yapılan tahlilleri inceleyipp
hem çocuk hem kariyer yapcaktımmben üni 3 de ewlendimm hatta gelin çiçeğini atarkende şarkım oyduu

hehehehheh hadi git de gel..

kızlar bir de bir şey sormak istiyorum, şu ikeadaki yatakları bebek kaç yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz bilgisi olan var mı? azelya almıştı sanırım ordan. bana görümcem oğlunun park yatağını verdi ama ben bir de onlardan alsam mı diye düşünüyorum, fiyatları da uygun geldi.

bana bir şey demedi, ama ben radyoloji uzmanına gitmiştim, zaten pek konuşkan değildi.

ben senin mesajını görmeşimi ki!pardon canım..
tamam canım.benimki dedide,bende internetyten araştırdım,kk da varmış böyle bi konu daha önce açılmış!kısa olmaması gerekiyormuş!erken doğuma falan yol açıyormuş.o yüzden mersak ettim,sislereede bi sorayım dedim

sen tamamen mi işi bırakacaksın canım
yani işi bırakacağını biliyorlar mı

Ya benim sağlık durumumda pek iyi olmadığından çıkmayı düşünüyorum..
Doktor bol bol dinlen dediydi..
Ben ilk işe girerken söylemiştim zaten hamile felan kalırsam işten ayrılırım diye..
Hamile kalıncada müdürüme söyledim dedim böle böle şimdilik çalışıyorum ama sağlık durumum pek iyi değil her an çıkabilirimde diye..
Haberleri var gibi ama bayramdan sonra gelmeyeceğimi bilmiyorlar..
Aslına bakarsan şaşırdım kaldımda..
Eşimin geçen seneden izni var kullanması gereken yılbaşından önce sonra Ankarada kursu var tek başıma kalamam yani burda..
Hem birde gidip ablamın doktoruna muayene olmak istiyorum ee oda tahlildi biyopsiydi bir sürü şey isticek sonuçlarıda hemen çıkmıyor malum yani bayram tatilinden sonra ister istemez orda bir süre kalmam gerekecek..
Eee bunlarıda anlatcam bakalım müdüre haftaya yada diğer hafta bilmiyorum..
Çalıştığım yer hem benim diplomamıda kulllanıyor müdür ilk baş diplomanı kullanmaya devam ederiz dedi sonrada patron yeni birinide almak ister belki dedi umarım kullanırlarda elime az para geçer masrafım çıkar diye düşünüyorum bakalım..

cnmm genelde aluyor aslında.. cünkü sıvı kaybı gibi seyler anlasılıyo.. özellikle su gibi akıntınız varsa bu mutlaka dr a bildirilmeliymiş.. benim kanama oldugu zamanlarr su da gelmişti.. arada geliyor yine ama cok az az .. oran artarsa tehlikeliymiş. yani camasırı komple ıslatann bi su seklindeki akıntıı genelde normal olmazmıs.. eger aniden sancıyla dogumm baslarsa daa genelde 3_5 günn hastanedemisafir edip o sancıyıı yok etmeye calısıyolar.. kimi duruyoo kimi gelmekte inat ediyo.. ama o 3_5 günlük zarfta da basta o igneyi yapıolarmıss.. prematürelerde okudum bunu da.. ama kadınınn sancısı gitmişş 5 gün sonra taburcu etmişler. artık erken dogsa bile cigerleri için önlemi var yani. tabi en önemlisi dr un ilgisi yine

güle güle git fazla ağır kaldırma belin ağrır..... benim yerimede ye mandalinaa....çıktıda kavuştum hasretime çok şükür...

benim cok güselll pembe bi pazar arabamm varr en iyi arkadasımm.. zaten dönüste esim alıyor hepp sıkıntı olmuyo cnm.. bende koca yaz mandalin bekled,m
ulus pazarından mı bahsediyosun canım
mandalinalar ekşidir daha dimi ben almadım hiç hayatta yiyemem ekşi
ben de bu akşam karnıbahar ve brokoli yapıcam

ben ilk 2 hafta önce aldımm acayip tatlıydı ama ben eksiyi de severmmm yok izmirr hatay pazarı cnm.. tabi bostanlı daha büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…