- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.181
neysee kızlarrrr ben cıkıyorummm.. pazara gidicigimm.. brokolii,karnıbahar gibii bitki cesitlerinii kendimm içünn stoklamayı düsünüyorummboll bol mandalin ve kociş içinde salatalıkla limon alıciimmm . hatta bugünn sosyete pazarı da varr magaza gezer gibi pazar gezeyimm aksama ugrarım yinee görüsürürkkkk iyi bakın kendinizee ve bebükleree
neysee kızlarrrr ben cıkıyorummm.. pazara gidicigimm.. brokolii,karnıbahar gibii bitki cesitlerinii kendimm içünn stoklamayı düsünüyorummboll bol mandalin ve kociş içinde salatalıkla limon alıciimmm . hatta bugünn sosyete pazarı da varr magaza gezer gibi pazar gezeyimm aksama ugrarım yinee görüsürürkkkk iyi bakın kendinizee ve bebükleree
ben tırnaklarımı yiyorum kendimi bildim bileli
bi kere arkadaşım tutturmuştu (o da yiyor) sana da takma tırnak takıcam diye
neyse taktı oje falan sürdü
kurtuluş'tan kocamustafapaşa'ya gelene kadar otobüste kafayı yicektim
tırnakları kaldırmaya çalışıyorum yokkk ıhh imkanı yok yerinden kıpırdamıyor
Allah'ım dedim böyle kaldım cadı gibi
annem de biraz(!) pimpiriklidir benim
eyvahhhhh ya şimdi bunlar çıkmazsa, napıcaz nedicezzz diye bi panik yaptı
beni iyice paniğe sürükledi
sonra sıcak su koyup bi tasa ellerimi soktum ama ellerim haşlandı resmen neden sonra çıktı ama yapışkanları tırnaklarımda kalmıştı
tırnak yiyen biri olarak tırnaığımdan onları dişlerimle kazımak da ayrı bi zevkti tabii
ben tırnaklarımı yiyorum kendimi bildim bileli
bi kere arkadaşım tutturmuştu (o da yiyor) sana da takma tırnak takıcam diye
neyse taktı oje falan sürdü
kurtuluş'tan kocamustafapaşa'ya gelene kadar otobüste kafayı yicektim
tırnakları kaldırmaya çalışıyorum yokkk ıhh imkanı yok yerinden kıpırdamıyor
Allah'ım dedim böyle kaldım cadı gibi
annem de biraz(!) pimpiriklidir benim
eyvahhhhh ya şimdi bunlar çıkmazsa, napıcaz nedicezzz diye bi panik yaptı
beni iyice paniğe sürükledi
sonra sıcak su koyup bi tasa ellerimi soktum ama ellerim haşlandı resmen neden sonra çıktı ama yapışkanları tırnaklarımda kalmıştı
tırnak yiyen biri olarak tırnaığımdan onları dişlerimle kazımak da ayrı bi zevkti tabii
valla zonguldak'ta varsa oralarda da vardır diye umuyorum. nerdeydin ki sen? vardır vardır. ya aslına bakarsan başka marka kullanmadım belki revlon da çok ıyı değildır.daha iyileri de vardır kesin. ama ben memnun kaldım sonuçtan. tüm gece kedi gibi gezdim ortalıkta... dene hak vereceksin..
kızlar günaydınn...
bişey sorucam sizlere,özellkle ayrıntılı ultrasona girenlere!
ayrıntılı ultrasona girdiğiniz haftanızdaki ,dojtorunuz rahim ağzı uzunluğunuz hakkında bilgi verdimi???
tesadüfen bişey öğendimde merak ettim??
ulus pazarından mı bahsediyosun canım
mandalinalar ekşidir daha dimi ben almadım hiç hayatta yiyemem ekşi
ben de bu akşam karnıbahar ve brokoli yapıcam
canım çalışmıyordun dimi sen hamileliğin boyunca evdesin sanırım...boşver tadını çıkaryaa..zaten işe alınsanda en fazla 3 ay çalışabilirdin ondada çalışabilir raporu istiyorlarya son dönemlere doğru..bi işe yaramazdı .. keşke bende şimdi evde olsam yan gelip yatarım ev işlerimi bitirince...istediğim yere istediğim zamanda alışverişe giderim ohh miss...ama bigün iznim var oda yoğun geçiyo..hiçbişeyi yetiştiremiyorum...doğru düzgün dinlenemiyorum..herşeyde bi hayır vardır üzülme....belki doğumdan sonra şans yüzümüze güler bizimde...napalım..
Canım belki hamileliğin başlarında olsa olurdu.
Bana daha 10 haftalık filan hamileyken gelmişti bi teklif, ben de hamile olduğumu öğrendim şimdi başlasam etik olmaz dedim.
IK'cı bayan bizce sorun yok demişti o zaman.
Ama şimdi doğum iznine çıkmana nerdeyse 3 ay kalmış, sanırım ondan reddetmişlerdir.
Yada direkt hamilesin diye bilemiyorum ki.
Hayırlısı değilmiş demek ki.
bblau tek umudum sensin canım,ben bişey sormuştumda
kimse bilmiyor demekki!sen bilirsin ama dimi canım!
bana cevap verirmisin,((((
cok heyecanlandımm bahhhhhhdu bakayım simdi inince asagıdan bakayım bende.. ayy reklamlarda cıkıyo yaa hangi marka hatırlayamadım cilveli kirpikler cilvelii kirpikler deyip duruyooo cok güzeller hakettenn ama maaleseff hepsine dipnot düsüyo yanii düz cizgi elde etmek için takma kirpik eklenmiştir diye.. ne anladım ben o mascaradan simdi dimi ama.. ama benim valideminn bi kirpikleri varrr (nazar degdircem benim yüzümden dökülcek ) aynı öle duruyoo uzunn gürr kıvrık ve cilvelii bende genetik aktarım babamdan gelmişş o nedenlen dümdüzz ok ok cinsten neyse kactım ben kızcem yayıldı içerde iyicee
ayyy allah seni ne yapsınnn emi...yemiş bitirmiş tırnakları...
bana bir şey demedi, ama ben radyoloji uzmanına gitmiştim, zaten pek konuşkan değildi.
cnm cevap veremedim çünkü girmedim detaylı ultrasona daha..
hehehehhehehehee. yarıldım ehehehehhehehe
ekşi olanları bana getirin bakimmm ağzım sulandı şincik bakkk
sen tamamen mi işi bırakacaksın canım
yani işi bırakacağını biliyorlar mı
sen tamamen mi işi bırakacaksın canım
yani işi bırakacağını biliyorlar mı
ayy ne bilim ama yine de kg ları çok iyi değil miş
tünaydın kız nerde kaldın
anaammmm arkamdan neler konuşulmuş :)))
evet ama önceden belli olur mu ki erken olup olmayacağı
hiç kıskanmadık :)
güle güle git fazla ağır kaldırma belin ağrır..... benim yerimede ye mandalinaa....çıktıda kavuştum hasretime çok şükür...
ulus pazarından mı bahsediyosun canım
mandalinalar ekşidir daha dimi ben almadım hiç hayatta yiyemem ekşi
ben de bu akşam karnıbahar ve brokoli yapıcam
ayy ne bilim ama yine de kg ları çok iyi değil miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?