- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.201
ben ilk 2 hafta önce aldımm acayip tatlıydı ama ben eksiyi de severmmmyok izmirr hatay pazarı cnm.. tabi bostanlı daha büyük
Ya benim sağlık durumumda pek iyi olmadığından çıkmayı düşünüyorum..
Doktor bol bol dinlen dediydi..
Ben ilk işe girerken söylemiştim zaten hamile felan kalırsam işten ayrılırım diye..
Hamile kalıncada müdürüme söyledim dedim böle böle şimdilik çalışıyorum ama sağlık durumum pek iyi değil her an çıkabilirimde diye..
Haberleri var gibi ama bayramdan sonra gelmeyeceğimi bilmiyorlar..
Aslına bakarsan şaşırdım kaldımda..
Eşimin geçen seneden izni var kullanması gereken yılbaşından önce sonra Ankarada kursu var tek başıma kalamam yani burda..
Hem birde gidip ablamın doktoruna muayene olmak istiyorum ee oda tahlildi biyopsiydi bir sürü şey isticek sonuçlarıda hemen çıkmıyor malum yani bayram tatilinden sonra ister istemez orda bir süre kalmam gerekecek..
Eee bunlarıda anlatcam bakalım müdüre haftaya yada diğer hafta bilmiyorum..
Çalıştığım yer hem benim diplomamıda kulllanıyor müdür ilk baş diplomanı kullanmaya devam ederiz dedi sonrada patron yeni birinide almak ister belki dedi umarım kullanırlarda elime az para geçer masrafım çıkar diye düşünüyorum bakalım..
yaa bana niye herkes istanbul'daymış gibi geliyo
ben senin mesajını görmeşimi ki!pardon canım..
tamam canım.benimki dedide,bende internetyten araştırdım,kk da varmış böyle bi konu daha önce açılmış!kısa olmaması gerekiyormuş!erken doğuma falan yol açıyormuş.o yüzden mersak ettim,sislereede bi sorayım dedim
Ya benim sağlık durumumda pek iyi olmadığından çıkmayı düşünüyorum..
Doktor bol bol dinlen dediydi..
Ben ilk işe girerken söylemiştim zaten hamile felan kalırsam işten ayrılırım diye..
Hamile kalıncada müdürüme söyledim dedim böle böle şimdilik çalışıyorum ama sağlık durumum pek iyi değil her an çıkabilirimde diye..
Haberleri var gibi ama bayramdan sonra gelmeyeceğimi bilmiyorlar..
Aslına bakarsan şaşırdım kaldımda..
Eşimin geçen seneden izni var kullanması gereken yılbaşından önce sonra Ankarada kursu var tek başıma kalamam yani burda..
Hem birde gidip ablamın doktoruna muayene olmak istiyorum ee oda tahlildi biyopsiydi bir sürü şey isticek sonuçlarıda hemen çıkmıyor malum yani bayram tatilinden sonra ister istemez orda bir süre kalmam gerekecek..
Eee bunlarıda anlatcam bakalım müdüre haftaya yada diğer hafta bilmiyorum..
Çalıştığım yer hem benim diplomamıda kulllanıyor müdür ilk baş diplomanı kullanmaya devam ederiz dedi sonrada patron yeni birinide almak ister belki dedi umarım kullanırlarda elime az para geçer masrafım çıkar diye düşünüyorum bakalım..
cnmm genelde aluyor aslında.. cünkü sıvı kaybı gibi seyler anlasılıyo.. özellikle su gibi akıntınız varsa bu mutlaka dr a bildirilmeliymiş.. benim kanama oldugu zamanlarr su da gelmişti.. arada geliyor yine ama cok az az .. oran artarsa tehlikeliymiş. yani camasırı komple ıslatann bi su seklindeki akıntıı genelde normal olmazmıs.. eger aniden sancıyla dogumm baslarsa daa genelde 3_5 günn hastanedemisafir edip o sancıyıı yok etmeye calısıyolar.. kimi duruyoo kimi gelmekte inat ediyo.. ama o 3_5 günlük zarfta da basta o igneyi yapıolarmıss.. prematürelerde okudum bunu da.. ama kadınınn sancısı gitmişş 5 gün sonra taburcu etmişler. artık erken dogsa bile cigerleri için önlemi var yani. tabi en önemlisi dr un ilgisi yine
hımm anladım canım ayy ne zor şeyler yaa
Kız ne istiyosun millet tek bebede yakalayamıyo 3200 ü.
İkiz diorum ikiz :)
3200 çok iyi tabii ben 2600 anlamışım demekki
öyelken canm kaç kiloki bebeklerin? niye telaş ediyosun yavvv
limoncum ssk varsa çalıştığın iş yerinde haklarını elde et öyle çık 32 haftada canım..kendin rapor falan almadan çıkarsan doğum parası falan alamazsın...
demetcim üzme kendini..bende senin gibiyim kaynanamlar köyde annemler yakın onlarlada aram kötü..bazı şeylerden dolayı..bende şimdi bebek olunca herşeyiyle kendim ilgilencem...yanlızım..ama üzülmüyorum çünkü kimse karışmasın ben daha iyi bakarım yavruma..her kafadan ses çıkınca karışanda çok oluyor... ister istemez ....doğru sıkılırsın evde ben 3 sene evdeydim ama şu varki kafan rahat oluyo kimsenin derdiyle uğraşmak zorunda kalmıyorsun kimsenin suratını çekmek zorunda kalmıyosun iş hayatı öyle değil..para kazanıyorum ama kazandığım borçlara gidiyoo elime geçen çok az bişey.. yani iştende sıkılıyo insan bi zaman sonra evdende..önemli olan yapacak bişeyler bulmak..şimdi yvrularımız olcak inş onlar en büyük zaman geçirme kaynağımız olcak..ve hep onlar için bişeyler öğrenmeye çalışıcaz..üzülme sıkma canını..evladınla herşey daha güzel olur inş..anlıyorum seni ben..
cnm hiç bilmiyorum ki cumartesi söyler herhalde doktor
ama ikiz ya küçük olursa erken olursa diye panikledim bian
saol cnmya azoş gelmedi daha galibaa
bblau sen bilirsin
normalde 32 haftada çalışabilir yada çalışamaz raporu veriyor ya doktorlar
ikizlerde kaçıncı haftada bu rapor acaba aynımıdır ki
bblau sen bilirsin
normalde 32 haftada çalışabilir yada çalışamaz raporu veriyor ya doktorlar
ikizlerde kaçıncı haftada bu rapor acaba aynımıdır ki
cnm korkma bişey olmaz inş... aklına kötü şeyler getirme..zayıfta doğsalar daha çabuk gelişiyorlar daha iyi oluyo aslında..komşumun bebeği çok cılız doğdu kolları boğum boğum şimdi..endişe etme inş bişey olmaz...zamanlarında doğarlar inş...gönlünü ferah tut..erken doğum hepimiz için söz konusu... ikizlerde bu risk belki biraz daha fazla ama önemli olan sağ sağlim doğmaları...endişe etme.... çok tatlı olcak annesi onlar..
Doum zni,St zni,SSK, Memur, Emekli Sand,zel Sigorta,Genel Sigorta SGK Doum ncesi zni Aktarma Doum Sonras zin, Salk Kurulu Raporu Doum raporu,babalk zni,St Verme zni
senin iznin daha önce başlayacak bizden 2-3 hafta kadar da fazla izin yapacaksın dıye bılıyorum ama.
ikizlerde doğuma 10 hafta kala rapor alıyorsun cnm... daha erken izin dönemin..ama istersen çalışabilir raporu alıp çalışabilirsinde..
cnmm genelde aluyor aslında.. Cünkü sıvı kaybı gibi seyler anlasılıyo.. özellikle su gibi akıntınız varsa bu mutlaka dr a bildirilmeliymiş.. Benim kanama oldugu zamanlarr su da gelmişti.. Arada geliyor yine ama cok az az .. Oran artarsa tehlikeliymiş. Yani camasırı komple ıslatann bi su seklindeki akıntıı genelde normal olmazmıs.. Eger aniden sancıyla dogumm baslarsa daa genelde 3_5 günn hastanedemisafir edip o sancıyıı yok etmeye calısıyolar.. Kimi duruyoo kimi gelmekte inat ediyo.. Ama o 3_5 günlük zarfta da basta o igneyi yapıolarmıss.. Prematürelerde okudum bunu da.. Ama kadınınn sancısı gitmişş 5 gün sonra taburcu etmişler. Artık erken dogsa bile cigerleri için önlemi var yani. Tabi en önemlisi dr un ilgisi yine
benim cok güselll pembe bi pazar arabamm varrEn iyi arkadasımm.. Zaten dönüste esim alıyor hepp sıkıntı olmuyo cnm.. Bende koca yaz mandalin bekled,m
Ben ilk 2 hafta önce aldımm acayip tatlıydı ama ben eksiyi de severmmmYok izmirr hatay pazarı cnm.. Tabi bostanlı daha büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?