2012 Şubat Anneleri

Senin suan ne kadarlık ?

Bende aynı şekildeyim canım, 9 hafta boyunca ne mide bulantım oldu nede aş ermelerim sıradan bir hamilelik geçiriyorum...hamileliğimin tek belirtisi kasık ağrılarım ve yavaş yavaş çıkmaya başlayan göbişim

Ben daha dun ogrendım hamıle oldugumu.
Buna ragmen dunden berı aynı korkuları yasıyorum :2:

aynen canım bende de hep bu korku var ne zaman bebek düşünsem aklıma hep bu gelirdi
şimdi hamile kaldım allah korusun ya sorun olursa die içim içimi yiyoo:97::97::97::97:

Her zaman dualarımı tüm anne adayları için yapıyorum, inşallah hepimiz sağsalim, sağlıklı bir şekilde, eli ayağı düzgün yavrularımızı kollarımıza aldığımız günleri görürüz...

hıımmmm şimdi anladım.....
bunu en kısa zamanda yapcam karın ağrısından kıvranıyom şuan
offf yaa naz yapacak kimsemde yok
size yapsam olurmuu

Benim de 5 haftalıkken doktor 4 haftalık dedi. Baska doktora gittim hemen. Doktor herseyin normal oldugunu soyledi ve keseyi gordu.
15 gun cinsel iliskiyi yasaklamıstı bebek 15 gun ierisinde keseye rahat dussun diye.

Benim suan 8+2 haftalık bebegim :81:

Rabbım hayırlısı ıle 8 aylık yazacagın gunlerı de getırsın.
Insallah saglıkla gelır bebegın?
Erken ama, ısım var mı aklında?

Hımm sımdı ben doktora gıtmeden cınsellık yasamamalı mıyım yanı?
Doktorum bana 7 Temmuz a randevu verdı.
Nasıl beklenır kı o zamana kadar asksız

çook teşekkür ederim canım benm...
şuan 6+3 canım :)) sadece keseyi gördük geçen hafta 14 gün sonrada randevumuz var.

Benım bebısımden 1 hafta buyuk sanırım

Cınsıyetını merak edıyor musun benım gıbı?
Saglıklı olması onemlı tabıı ama, ne olsun ısterdın mesela?
Bız kız ıstıyoruz, ama tabıı once saglıklı ve hayırlı bır evlat olsun.

Ne olur ne olmaz bekle canım, bak bizim yasak daha bugün kalktı, 7+5de. O da sadece 10 günde bir, ama hiç yoktan iyidir

dikkat ediyoruz ama iste oluyo bazen...

biz pek veda etmedik valla
size yapsam olurmuu
canim benim yapcan tabi kolaymi anne olmak

benm sat.13 mayıs canım..
tabi herkes gibi en buyuk duamız sağlıklı olması...amaaa
hep kız istemişizdir her zaman....:78::78:

size yapsam olurmuu

yap canım yap burda herşey serbest biz hamileyiz çünkü psikolojimiz değişik

Ayy canım azıcık sıkıverin yani dişinizi, bebişlerimiz cinsellikten daha önemli değil mi

bende öle düsündümm vazgectimm.. eski doktor olsa gider bi baktırırrdım ama nası lolsa o da olmucakk bekleyim carsambaya bi kişiyee göstereyim bariiii happ bitti benimm o yüzden içmeme durumum kalmadıı..

Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.. Darısı tüm bekleyenlere...
Embriyosu 7 haftalıkmış keseside 9 mm likmiş ama önemli olan embriyoymuş doktor öle söyledi... Ve bir sürü tahlil istedi..kalp atışını duyduktan sonra istiyoruz bunları dedi öğleden sonra sonuçları alcam bakalım kısmetse ve bende progestron kullanıyorum ama netten araştırdım arkadaşın dediği gibi düşüğü % 100 önlemiyormuşş neyse herşeyin hayırlısını versin rabbbim...

Canım çok sevindim, tebrik ederim...

Benim doktor ilk keseyi gördüğünde tahliller istemişti, kalp atışını duyduktan sonra tahlil falan istemedi :26: Diğer arkadaşlarda da kalp atışını duyunca mı istedi acaba???

Sizde hangi tahlilleri istemişti doktorunuz???

Dün kalp atışını duyduktan sonra 2 tüp kan ve idrar verdim.Benden ilk kez dün istedi bu tahlilleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…