2012 Şubat Anneleri

Hmmm.. Zaten ben de yazmıştım, bu dönemde rahim genişlediği için sancılar olabiliyormuş diye ama, senin şikayetlerin biraz daha çokmuş gibi geldiği için öyle sormuştum. İnşallah sıkıntısız kazasız belasız atlatırız hepimiz önümüzdeki süreci... Zira yolumuz çok uzun. Allah hepimize yardım etsin inşallah...

doğru çıktığını nerden biliyosunuz canm
yani hücrelerinn yenilendiğini nasıl anladınız da :44:

yada ben anlamadım

Kızlar günaydın herkese bişey sormak istiyorum ben tam kullanamıyorum bu forumu bilginiz varsa söylermisiniz mesela bişey soruyorum cvbını hangi sayfada birdaha bulucam karışık geliyor

Selamlar güzel anneler

Dün doktorumuz 10 günde bir abartmadan eşimle beraber olabileceğimi söyledi Ama yine de çekiniyorum.

Bir de dün benim yüzümden uzun uzun dinleyemedik kalp atışlarını, duyduğum gibi kikirdemeye başladım, sonra da titremem geçmedi, öyle olunca da sesi alamadı, 3 sn. anca dinlemişizdir Aklınızda bulunsun, pıt pıt dinlemeye gittiğinizde sakin kalmayı başarın (hiç kolay değil)

Canım cok sevindim bebisini gormene ne de guzel yatıyo oyle annesinin karnında.. ^^

ben yogun yasıyorum kimsenn midesi bulanmazken benimki baslamıştı bilmiyorum hassasım galiba agır geciyor 1.5 kilo vermiştim yarım kilo almışım mutlu oldum ama hala cıkartıyorum ayrıca karnım cıktı dün annemlere gittim gören herkes hamilemisn diyor 2 ayda karnım cıkmş zayıflamama ragmen sivri ufacık bi göbek belim cok ince oldugu için yada daha önce hiç göbegm olmadıgından hemen anladılar :))))varmı göbüşü cıkan ?

Günaydıııın :) Ama şunu da eklemeden geçemiycem:
Hey maşallah, daha yeni mi uyandıııın? :) Ben şimdi öğlen yemeği yemeye gidicem

6 da esimi ise gonderdim sonra yattım hep 1 saat arayla kalktım wc ye gidip geri yattım
Karnım ac ama canım bisey istemiyor yiyemiyorum kusucam diye

Merhaba güzel anneler nasılsınız
Geçmişi okumaya çalıştım ama çooookkkkk yazmışsınız, ara ara okumaya çalışıcam artık okuyamadım

Ya kızlar bugün 9+0 a girdim hamile olduğum için hergün şükrediyorum, bebeğimin sağlıklı olması için dua ediyorum ama içimden bir türlü ya bebeğime bişey olursa, sağlıklı olmazsa korkusunu da atamıyorum ve çok korkuyorum, sürekli ağlamak istiyorum sizin psikolojiniz de böyle mi???

Benim doktorum da yasaklamıştı...Sonra doktor değiştirdim ama hiç sormadım yeni doktora. Halimden memnunum ben, libido yerlerde çünkü
benimkide yerlerde ama kocacima bi hal oldu onunkide tavan yapti sansima
Günaydıııın :) Ama şunu da eklemeden geçemiycem:
Hey maşallah, daha yeni mi uyandıııın? :) Ben şimdi öğlen yemeği yemeye gidicem

ben 2. kahvaltimi yaptim

aynen canım bende de hep bu korku var ne zaman bebek düşünsem aklıma hep bu gelirdi
şimdi hamile kaldım allah korusun ya sorun olursa die içim içimi yiyoo:97::97::97::97:

Ben daha dun ogrendım hamıle oldugumu.
Buna ragmen dunden berı aynı korkuları yasıyorum :2:

Bazen bana da oluyor oyle canım bebegime ya bisey olursa diyorum. Bazen kasık agrım olmuyor neden agrım yok yoksa bisey mi var diye suphe duymaya basladım. Agrısa suc agrımasa suc . Surekli aglamak isteme sebebin de bu donemde cok duygusal olmamız. Bazen en ufak bisey dusundugumde hemen gozlerim doluyor benim de..

Kızlar günaydın herkese bişey sormak istiyorum ben tam kullanamıyorum bu forumu bilginiz varsa söylermisiniz mesela bişey soruyorum cvbını hangi sayfada birdaha bulucam karışık geliyor

canım yazdığına cvp ları görmek için sayfayı yenilcen
diğer sayfaya geçmiş olabiliriz ..sürekli yazıştığımızdan sürekli aynı sayfada kalma...

Kasık agrısı ıyı bırsey yanı oyle mı?
Benım de kasıklarım agrıyor, nıye agrıyor, bebegım saglıklı degıl mı yoksa dıyorum.

Canım ben de kullanıyorduum progestan. Veren doktordan baska bir doktora gittim. 100% dusugu engelledigi ya da engellemedigi kanıtlanmamıs bir ilac dedi. Ben hastalarıma vermiyorum dedi. Ben de o yuzden bıraktım kullanmıyorum. Bos yere hap kullanmak iyi bisey degil bence. Sen baska doktora git gorun. carsambayı bekle hep gidecegin doktora git bence.

doğru çıktığını nerden biliyosunuz canm
yani hücrelerinn yenilendiğini nasıl anladınız da :44:

yada ben anlamadım

canim simdi ben 1990 kasim dogumluyum ya 93+96+99... diye 2011 mayisa kadar sayip hamile kalmadan once en son ne zaman yenilendigimi hesapliyorum sonra esimi 84+88+92... diye aynen 2011 mayisa kadar hesapliyorum onunda en son ne zaman yenilendigine bakiyorum en yeni kiminkiyse onun cinsiyetinde oluyo
dogru cikmasida abimin bi kizi bi bucuk yasinda onu hesapladim en son yengem yenilenmis kiz oldu smdi bes aylik hamile tekrar doktor yine kiz dedi hesapladim yine kiz cikti falan...

Benimki de belli olmaya başladı artık, pantalonların içine giriyorum ama beli kapanmıyor baya bi göbiş belli olmaya başladı

Canım çok sevindim seninde gözün aydın

Hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri eşimde bende bu konuda çok hassas davranıyoruz eşim bazen mızmızlansada, bebeğimizi aklına getirdiğimde onu hemen durduruyorum Yavrum sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde cinsellik birliktelik hiç umurumda değil, nasılsa önümüzde uzun yıllar var daha

Canım sayfaları tek tek kontrol etmen gerekiyor..

benimkide yerlerde ama kocacima bi hal oldu onunkide tavan yapti sansima

ben 2. kahvaltimi yaptim

Bebeğin sağlığını, onun sağlıklı olması için yapmamanız gerektiğini aklına getir, olduğu yerde kalakalsın

Kasık agrısı ıyı bırsey yanı oyle mı?
Benım de kasıklarım agrıyor, nıye agrıyor, bebegım saglıklı degıl mı yoksa dıyorum.

Kasık agrısı adet olamadıgımız icin oluyor.
Ben iyi biseymis gibi hisssediyorum bilmiyorum. KAsıgım agrıdıgı zaman sanki melegimin iceride oldugunu hissediyorum gibi geliyor.

Kasık agrısı adet olamadıgımız icin oluyor.
Ben iyi biseymis gibi hisssediyorum bilmiyorum. KAsıgım agrıdıgı zaman sanki melegimin iceride oldugunu hissediyorum gibi geliyor.

Evet, degıl mı bebegımız ıcerde oldugu ıcın agrılarımız var.
Aman o ıcerde olsun da, yeterkı kasıklarım agrısın.

Ben bu cınsellık mevzusunu kacırdım sanırım.
Sımdı cınsellıge veda mı etmemız gerekıyor? Anlamadım bı'sıycık ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…