- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.001
canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm, gözün aydın
yerim ben onuuu :) MAŞALLAHH
izmirde bu sıcakta üşütmem mümkün değil kasıklarıma giriyor üşütme gibi değil bi 2 dk girip cıkıyor yerleşiyormuş iyice netten araştırdım rahim genişliyormuş bu haftalarda olabilrmiş o yüzden rahatladım anasının kuzusu yer acıyor kendine :))
kizlar cinsiyet tahmini ile ilgili bisey duymustum. erkeklerin hucreleri 4 yilda bir kadinlerinki 3 yilda bir yenileniyomus. enson kimin hucreleri yenilendiyse bebegin cinsiyeti o oluyomus anltabildimmi bilmiyorum ama abimin iki kizi ve teyzemin cocuklerinda dogru cikti. olabilirmiki :44::44:
Kızlar selam, geçmişi ilk kez okuyamadım daha sonra okuyacağım, çok heyecanlıyım.Hastaneden geldik pıtpıt atıyor meleğimin kalbi..Bu da resmi
Allah'ım tüm duymayanlara nasip etsin inşallahhhhhhh
Eki Görüntüle 215289
Hmmm.. Zaten ben de yazmıştım, bu dönemde rahim genişlediği için sancılar olabiliyormuş diye ama, senin şikayetlerin biraz daha çokmuş gibi geldiği için öyle sormuştum. İnşallah sıkıntısız kazasız belasız atlatırız hepimiz önümüzdeki süreci... Zira yolumuz çok uzun. Allah hepimize yardım etsin inşallah...
Günaydıııın :) Ama şunu da eklemeden geçemiycem:
Hey maşallah, daha yeni mi uyandıııın? :) Ben şimdi öğlen yemeği yemeye gidicem
benimkide yerlerde ama kocacima bi hal oldu onunkide tavan yapti sansimaBenim doktorum da yasaklamıştı...Sonra doktor değiştirdim ama hiç sormadım yeni doktora. Halimden memnunum ben, libido yerlerde çünkü
Günaydıııın :) Ama şunu da eklemeden geçemiycem:
Hey maşallah, daha yeni mi uyandıııın? :) Ben şimdi öğlen yemeği yemeye gidicem
Merhaba güzel anneler nasılsınız
Geçmişi okumaya çalıştım ama çooookkkkk yazmışsınız, ara ara okumaya çalışıcam artık okuyamadım
Ya kızlar bugün 9+0 a girdim hamile olduğum için hergün şükrediyorum, bebeğimin sağlıklı olması için dua ediyorum ama içimden bir türlü ya bebeğime bişey olursa, sağlıklı olmazsa korkusunu da atamıyorum ve çok korkuyorum, sürekli ağlamak istiyorumsizin psikolojiniz de böyle mi???
Geçmişi okumaya çalıştım ama çooookkkkk yazmışsınız, ara ara okumaya çalışıcam artık okuyamadım
Ya kızlar bugün 9+0 a girdim hamile olduğum için hergün şükrediyorum, bebeğimin sağlıklı olması için dua ediyorum ama içimden bir türlü ya bebeğime bişey olursa, sağlıklı olmazsa korkusunu da atamıyorum ve çok korkuyorum, sürekli ağlamak istiyorumsizin psikolojiniz de böyle mi???
Kızlar günaydın herkese bişey sormak istiyorum ben tam kullanamıyorum bu forumu bilginiz varsa söylermisiniz mesela bişey soruyorum cvbını hangi sayfada birdaha bulucam karışık geliyor
Bazen bana da oluyor oyle canım bebegime ya bisey olursa diyorum. Bazen kasık agrım olmuyor neden agrım yok yoksa bisey mi var diye suphe duymaya basladım. Agrısa suc agrımasa suc. Surekli aglamak isteme sebebin de bu donemde cok duygusal olmamız. Bazen en ufak bisey dusundugumde hemen gozlerim doluyor benim de..
günaydınn kızlarrrr... nassınızz bakemmm????simdi bise sorcamm.. dünn progestan bittii doktorr bittigindee gel demiştii.. ama o yıllık izinde olcakmıss diger arkadasa muaeyene olabilirsinn demiştii.. dünn dogummu yapmayı düsündügümm hastahanedenn randevu aldımm.. ama cok dolu carsambaya verdi ancakk.. sizce bugünn gidip diger doktorda muayene olayımm carsamba da diger doktorla mı gidip tanısayımm?? yoksa bugünn hiç gitmyip carsambayı mı bekleyeyimm:44::44::44::44:
doğru çıktığını nerden biliyosunuz canm
yani hücrelerinn yenilendiğini nasıl anladınız da :44:
yada ben anlamadım
ben yogun yasıyorum kimsenn midesi bulanmazken benimki baslamıştı bilmiyorum hassasım galiba agır geciyor 1.5 kilo vermiştim yarım kilo almışım mutlu oldum ama hala cıkartıyorum ayrıca karnım cıktı dün annemlere gittim gören herkes hamilemisn diyor 2 ayda karnım cıkmş zayıflamama ragmen sivri ufacık bi göbek belim cok ince oldugu için yada daha önce hiç göbegm olmadıgından hemen anladılar :))))varmı göbüşü cıkan ?
Selamlar güzel anneler
Dün doktorumuz 10 günde bir abartmadan eşimle beraber olabileceğimi söylediAma yine de çekiniyorum.
Bir de dün benim yüzümden uzun uzun dinleyemedik kalp atışlarını, duyduğum gibi kikirdemeye başladım, sonra da titremem geçmedi, öyle olunca da sesi alamadı, 3 sn. anca dinlemişizdirAklınızda bulunsun, pıt pıt dinlemeye gittiğinizde sakin kalmayı başarın (hiç kolay değil)
Kızlar günaydın herkese bişey sormak istiyorum ben tam kullanamıyorum bu forumu bilginiz varsa söylermisiniz mesela bişey soruyorum cvbını hangi sayfada birdaha bulucam karışık geliyor
benimkide yerlerde ama kocacima bi hal oldu onunkide tavan yapti sansima
ben 2. kahvaltimi yaptim
Kasık agrısı ıyı bırsey yanı oyle mı?
Benım de kasıklarım agrıyor, nıye agrıyor, bebegım saglıklı degıl mı yoksa dıyorum.
Kasık agrısı adet olamadıgımız icin oluyor.
Ben iyi biseymis gibi hisssediyorum bilmiyorum. KAsıgım agrıdıgı zaman sanki melegimin iceride oldugunu hissediyorum gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?